VART KOMMER VI IFRÅN-WHERE DO WE COME FROM

VART KOMMER VI IFRÅN KAN FÅ HELA SANNINGEN FRÅN GUD  ,för att folk ska få lite vetskap om det nu.

För att få lite ordning på allt vi har läst böcker, men ändå har vi inte fått hela sanningen för har tystas ner nu.

Jag blev inte så glad när jag hörde hur det är på andra sidan, men gick på det folk har skrivit om andra sidan. Men mycket fel skrivit.

Men jag vet att GUD KALLAR DÄR HAN LEVER FÖR PLANETEN, men vi kunde inte berätta det på en gång, men han kallar det för planeten ,OCH ÄVEN MIN ANDRA TWIN SOUL ,BIG PROTECTON ,SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN SÄGER SAMMA SAK TILL MIG, ATT DET KALLAS FÖR PLANETEN. 

Men folk kallar för andevärlden människorna har ingen aning för det kommer folk och hälsar på dem, men vi vet inte vad vi ska kalla det? Men då blev andevärlden för folk ,vet när folk säger andevärlden ATT NU ÄR MIN FARMOR OCH FARFAR SOM HÄLSAR PÅ MIG , kan ingenting om det utan då kalls det för andevärlden för folk vet inget annat.

 MEN GUD KALLAR INTE DET FÖR ANDEVÄRLDEN ,det är vi människor som har hittat på ett namn, för att kunna urskilja vilka som kommer på besök. Och det är klart att vi kallar det för andevärlden, vi vet inget om det än att vi ger ett namn på det. Vi kan kalla det för spöke eller ande när vi blir störd av dem.

Och det är lika med TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR att det är människorna som har döpt dem till twin soul ,tvillingsjälar vi vet inget annat då, men GUD KALLAR DEM FÖR BIG PROTECTION MEN KOMMER FRÅN BIG HAVEN.  BIG PROTECTION, PROTECTION.

Vi vet inget annat än att vi döper saker och ting själv ,för att kunna urskilja saker och ting i samhället, men nu har det blivit mer klart vart vi kommer ifrån nu.

GUD säger inte andevärlden utan han säger planeten, MEN VI KOMMER FRÅN OLIKA PLANETER, men vi bor inte ihop med alla människor utan vi är uppdelad där. För en del människor kommer från en planet bor män, eller så kommer de från en planet bor bara kvinnor lever inte ihop med varandra då.

MEN DET BOR ÄVEN KVINNOR OCH MÄN IHOP. BIG HEAVEN

Men inte på alla ställen för där är det så uppdelat nu. För en del kan inte ens bo med en kvinna eller män utan det bor bara med män eller så bor det bara kvinnor för att det är gjort så. De kan fördriva tiden att sitta och prata med varandra, men även ett kryp in för vila.

Men de får även gå igenom sitt liv när de levde på jorden.

Folk har sina egna krypin där de bor, MEN KALLAS FÖR HEM DÄR FOLK LEVER.

Men när folk kommer ner till jorden DÅ KAN INGEN SE VEM VI ÄR ELLER VART VI KOMMER IFRÅN VI MÖTS PÅ JORDEN. GUD vet vilka folk är han kan varje människa på jorden.

Men vi kommer från olika planeter och GUD kallar dem för olika saker. MEN GREAT MASTER LADY NADA SA, ”ATT DÄR JAG KOMMER IFRÅN DET KALLS FÖR LIGHT.”  BIG HEAVEN GUD som har döpt det till det, MEN HON SJÄLV KOMMER FRÅN LIGHT, men jag minns hon sa det till mig.

Men var tyst som vanligt om det, men när vi kommer från olika ställen då möts vi på jorden nu.

Men genom att vi jobbar som BIG PROTECTION, PROTECTION då kommer vi från Light, men kan inte se det när vi är på jorden utan vi möter på olika människor. Men tänker väl inte på vart vi kommer ifrån, vi frågar inte ens ”vart kommer du ifrån” utan vi är som vanliga människor när vi möts.

Vi kan inte se vart folk kommer från kan leva på en planet med bara kvinnor, men måste ner till jorden för att möta män. MEN VILL HELST INTE LEVA MED MÄN ,FÖR DE LEVER BARA MED KVINNOR DÅ ,och då kan vi inte se det utan allt är tyst när vi kommer till jorden.

MEN BIG PROTECION ,PROTECTION KOMMER FRÅN LIGHT, men vi kan inte se det när vi är på jorden jag hade inte en aning när jag mötte på GUD OCH MIN ANDRA TWIN SOUL. Vi vet inte ett dyft vart vi kommer ifrån.

JAG KAN INGENTING OM BIG HEAVEN UTAN DET KOMMER NÄR GUD DÖK UPP Lady Nada hon sa aldrig det till mig ,att det kallas för BIG HAVEN.

Men nu vet jag det, men hon sa inte ett dyft om det, MEN GUD ÄR DEN SOM MÅSTE RÄTTA TILL ALLA FEL NU, för han såg hur jag hade gjort med ärkeänglarna att jag hade målat skor på dem. Men även inte rätt klädsel på dem, så han frågade hur jag hade tänkt skor på dem skulle få jobbigt att flyga då. MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS, men har döpt dem till ärkeänglar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-och-c3a4rkec3a4glarna-hope-och-anael-birgitta-andlig-inspiration.pngMen jag sa att jag har gått med ärkeänglarna ,och då målade jag dem, FÖR ATT RENSA ENERGIER HOS MIG, MEN FÖR ATT UTVECKLA MIG. VISAR VART VI STÅR NÄR VI MÖTER ARCH WINGS. 5 METER LÅNG STOR OCH MÄKTIG ENERIGI HAR ÄRKE VINGAR.

 ÄRKEÄNGELN VISAR UPP ALLA PROBLEM VI HAR, då fick jag måla olika kläder på varje ärkeängel när de utvecklade mig, då fick jag måla kläder och skor på dem, men även måla håret som stämmer mer på Hope, hon har jättelångt hår med stora ljus lockar, så det stämmer nu.

Men inte allt stämmer FÖR ÄRKEÄNGLARNA HAR LÄTTA KLÄDER för att kunna flyga, så kan inte ha dessa kläder jag hade målat på dem.

Men det var för min utveckling JAG JOBBADE MED VARJE ÄRKEÄNGELS ENERGIER NÄR JAG MÖTTE PÅ DEM.

Men för att utveckla mig genom ärkeänglarna, men för att städa bort så många problem jag haft, ÄRKEÄNGLARNA BÖRJADE GÅ MED MIG FÖR ATT HJÄLPA MIG RÄTT NU, men har så fin kontakt med dem nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mastarna.-birgitta-.jpgMen GUD såg även att jag kallade dem för uppstigna mästarna, det är folk som kallar dem så. Men när han dök upp DÅ VAR DET BARA ATT ÄNDRA OM. Jag sa till Lady Nada varför hon inte kunde säga till mig när jag sade fel till henne? Men hon sa, ”att hon inte brydde sig så mycket om det, om folk kallar dem för de uppstigna mästarna.”

MEN GUD BRYDDE SIG PÅ EN GÅNG och undrade varför jag kallar dem för uppstigna mästarna NÄR DE KALLAS FÖR GREAT MASTER NU. BOR LIGHT LEVER DÄR. Men lever men  kommer inte till jorden nu. Men folk har fått för sig lever med energin föds inte mer. Men är fel  föds inte nu, genom att jorden är för mörk för dem.

Men jag gjorde som andra såklart jag visste inte så mycket om VAD SOM VAR RÄTT ELLER FEL. Lyssnar på andra människor som blev fel lär mig fel. Lever på andra sidan men folk tar energi från Great master. Men kommer inte till människor genom att så mycket folk föds till jorden. Men energin kan folk koppla till då. Har hög energi alla mästarna. 

Men GUD vill att vi gör rätt nu och kallar mästarna rätt nu ,för att folk ska lära sig rätt  HAN VILL HJÄLPA FOLK DET SOM ÄR RÄTT NU.

Men han har inte sagt allt till mig hur folk lever på andra sidan, men Great master bor på planeter, men han har olika människor där, MEN DET FINNS FOLK SOM JOBBAR MED HEALING FÖR VISSA MÄN HAR DET SOM ARBETE.

Men männen kan även födas till jorden som håller på med healing måste ner till jorden för att möta människor då. Men kommer från en planet som bara håller på med healing nu.

Vi kan inte se vem som kommer från den planeten UTAN HAN VISTAS HÄR PÅ JORDEN FÖR HAN MÅSTE ARBETA HAN MED. Men han kommer från en planet bor bara män som arbetar bara healing har GUD sagt till mig.

Men kvinnorna håller inte på med healing utan det är männens som jobbar med det.

Men när männen kommer till jorden kan även uppträda jobbigt när männen kommer från den planeten.

FÖR HAN KAN HA ETT SÄTT VI INTE GILLAR, men han kan gå bland folk som inte kan se vart han kommer ifrån utan han lever som vanligt folk. Men han kommer från en planet där han jobbar med healing.

Vi måste bli läkt när vi kommer från jorden. Jag får mycket   mycket healing av dem.

Men kan vara så trött efter ett jobbigt liv, men han säger min BIG PROTECTON ATT HAN GER HEALING TILL MIG, men han är en stora HEALER MIN TWIN SOUL NU. Men jag fick på en gång healing när jag mötte honom gav han healing han måste ge mig det. BÅDA ÄR HEALER NÄR DE LEVER IHOP MED MIG.

Men när vi möts på jorden då blir det ofta problem för vi måste då börja att gå som han kallar det nu. Men när vi lever hemma då är allt frid och fröjd.

JAG LEVER MED MINA TVÅ TVILLINGSJÄLAR HAR EGET KRYPIN KALLAR DET FÖR HEM. Vi sitter och pratar mycket tillsammans ger mig mycket kärlek. Vi sover inte, men vi vilar ihop och ger mig kärlek. Jag lever med två så jag får mycket kärlek från dem. Vi får gå igenom allt som har hänt oss.

Men när vi ska ner till jorden då brakar det löst.

Men det är bra från början när vi kommer till jorden, men sen brakar det lös för då ska han ge kärlek till landet sätter igång mig.  Det är GUD SOM ÖPPNAR OSS därför brakar det löst när han har satt igång oss, då blev det pannkaka i det här livet. HAR PROBLEM LAND .Men jag har haft problemliv jag har två 2 twin suol, och har haft bra liv, MEN ÄVEN MÅNGA PROBLEMLIV HAR JAG SETT NU.

Jag sett hur det ser ut runt oss nu, vi kommer få leva bra ihop, men det är när vi blir klar när han i England är klar FÖR DÅ KOMMER HAN TILLBAKA FÖR DÅ BLIR DET FRID OCH FRÖJD. Men nu är det utan pannkaka av allt för vi rensar även liven för att bli klar att möta honom nu. MEN ANDRA PARET FICK LIDA ENORMT. VISAR LANDET PROBLEM. Men sett att barnen mina har blivit drabbad genom att kommer från Light. 

Men visar landet problem. 

 

Men jag har lärt mig om männen ,men visar hur landet är, men kan ni se vilken hit för mig, men även om mig själv ser jag, ATT JAG ÄR INTE SAMMA PERSON SEDAN JAG ÖPPNADES.

Men håller på att jobba med Sveriges alla problem nu, som håller på bli himla less på FÖR DET ÄR RENA SOPPAN AV ALLT NU, så jag är så trött på det nu.

Men jag kände att jag måste vara ärlig mot er nu, men även att LADY NADA ÄR GRAEAT MASTER JOBBAR FÖR FULLT BIG HAVEN, och jag har mycket kontakt med dem nu genom att VI HAR ETT STÖRRE JOBB NU. Och då måste jag ta in mästarna och ärkeänglarna och GUD, FÖR VI HAR SÅ MYCKET PROBLEM MED LANDET ,genom att folk ska födas i landet för att rensa tidigare liv nu.

MEN FÅR ÄVEN RENSA SINA LIV, nu har landet ställt till så många problem nu FÖR FOLK SKA FÖDAS SÄKERT I LANDET.

Men inte bli utsatt för våldtäkt eller andra stora problem som folk kan bli utsatt för nu.

REGERINGEN HAR SAGT JA TILL PROBLEM FOLK SOM KÖR MED GRUPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT ska leva ett liv utan bli utsatt för våldtäkt eller annan våld, OCH NU HAR REGERINGEN TAGIT IN PROBLEM OCH GETT GUD PROBLEM, som kan den biten så mycket. Och det ställer till för folk ,som måste leva och rensa sina liv i lugn och ro nu.

Men nu har Sverige dragit in problem i landet som bara blir fel för dem som föds nu, men även folk som lever nu för de kommer från stora problemliv FÖR ATT KUNNA LEVA I LUGN OCH RO.

Men svenska folket ska leva i trygghet nu, för att gå igenom sina liv, men nu har regeringen släppt in för mycket fel folk ,som inte ens är klar att komma hit ,UTAN FOLK SKA LEVA I LANDET FÖDS I, FÖR ATT BLI KLAR MED SITT LIV.

Och nu har flytta till Sverige som folk är inte mogen för alls, FÖR VI ÄR ETT ANNAT FOLK ÄN VAD REGERINGEN HAR TAGIT HIT NU.

Nu blir det problem NU VARNAR GUD FÖR MÄNNEN ,så ni kan råkar illa ut nu han kan folket nu.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpg

NU FORTSÄTTER JAG OCH BERÄTTA OM ANDRA SIDAN.

Men är det så noga att veta vart vi kommer ifrån? För jag har inte tänkt så mycket på det tills jag har läst en massa böcker om andra sidan, då har jag tänkt men vilket härligt liv. Men när jag får reda på av GUD ,och min andra twin soul om andra sidan, då är det bara tråkigt, för det stämmer inte jag har läst i böckerna om UTAN DET FINNS SÅ LITE SANNING OM DET.

Jag hade hoppades på att vi bodde lite mer kul.

Men det finns inget vatten eller grönska på andra sidan utan det finns inte som på jorden utan hur skulle de kunna hålla på med det, FÖR DET FINNS INTE EN ENDA VATTENDROPPE PÅ ANDRA SIDAN.

Det finns ingen mat alls på andra sidan.

Det människor har trott på genom böckerna finns ingen sanning i, men det finns ingen grönska med härliga ängar och sjöar ,FÖR DET ÄR BARA LÖGNER DET HAR SKRIVIT NER. Men från någon guide eller så har någon från andevärlden sagt det.

 För att de själv har haft det på jorden att de visar upp samma sak på andra sidan.

Jag ville inte alls dö när jag hör hur tråkigt vi har det på andra sidan jag hade hoppas på mycket bättre, genom att folk har skrivit böcker om det nu.

Jag känner inte samma nu om andra sidan utan när jag började skriva om det, men nu har det lagt sig. Vi har det bra på andra sidan såklart.

MEN  DET ÄR  SANNINGEN OM ANDRA SIDAN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.