I NATT DRÖMDE JAG OM MIN TWIN SOULT MIN TVILLINGSJÄL

Inatt drömde jag ingen om min twin soul min tvillingsjäl ,men drömmen var så underbar som vanligt.

Jag ser hur kul vi har tillsammans jag och min twin soul, vi höll på att laga mat och VI HADE SÅ KUL IHOP ,OCH ALLT VAR SÅ LÄTT MED HONOM. Jag kände att vi hade kul ihop. Jag såg han hade fixat mat ,men jag sa att jag kan hjälpa dig, men han hade redan fixat mat, men han kändes så härlig att stå bredvid då.Men sen ser jag att han bara kliver upp från soffan OCH  GÅR BARA EMOT MIG OCH KRAMAR OM MIG ,OCH JAG KÄNDE MIG SÅ TRYGG , men han kändes så lång mot vad jag är ,men det kändes som vi skulle dansa med varandra ,fast vi stod bara och krama om varandra då.

JAG KÄNDE HANS ENERGIER SÅ VÄL JAG VILLE BARA KÄNNA MER AV HANS ENERGIER. Jag stod bara och njöt när han kramade om mig, men ville bara fortsätta mer och mer kramas med honom.

Jag kände bara kärlek ,men han kändes så speciell för mig FÖR JAG VILL BARA RÖRA VID HONOM ,och bara känna på hans energier då.Men drömmen sa mycket till mig.  Jag sitter  och väntar på honom ,men när jag blir lite orolig ,då drömmer jag om honom och får möta honom i drömmen bara för att lugna ner mig.

MEN ÅTERIGEN KÄNDE JAG EN SÅN HJÄRTKLAPPNING NÄR JAG VAKNADE UPP när han höll mig, men även när jag vaknade upp, så slog mitt hjärta jättelänge innan det lugnade ner sig, för det bara slog och slog när jag vaknade upp.

Men nu är det andra gången jag ser det med mint tvillingsjäl ,att han bara öppnar mitt hjärta igen när han kommer tillbaka till mig, jag kände samma sak igen, som förra gången. HAN ÖPPNADE BARA MITT HJÄRTA NÄR HAN DÖK UPP IGEN. 

Fast mitt hjärta är öppet nu, för vi håller på att gå igenom mycket och rensar våra liv nu ,men även att jag håller på att jobba med min andra twin soul ,som kommer från BIG HEAVEN NU MIN ANDRA BIG PROTECTION NU.

Men jag kan bli lite less på mycket jobb, men vill prata med honom. Vi har öppnat oss mot varandra nu och DÅ MÅR JAG BRA ATT PRATA MED HONOM NU. Men jag kände att det är inte så långt borta nu ,FÖR JAG KÄNDE AV HONOM IGÅR NÄR JAG SATT OCH SKREV, men han måste ha tänkt på mig så mycket då.

Jag får problem att skriva när han tänker på mig, då har jag svårt att skriva ner. Jag måste stanna upp eller försöka att inte ta in honom, men det är svårt ,FÖR JAG KÄNNER AV HONOM SÅ VÄL när han tänker på mig. Det är svårt att skriva då, men sen lättade det, för han måste gjort något annat nu.

Han måste gå tillbaka när han är klar och plus jag är klar, genom att den här tiden då får vi även lite mer jobb, FÖR VI MÅSTE RENSA VÅRA PROBLEM LIV DÅ när jag är född i Sverige nu.

Han får också rensa sina problem liv med mig, men även om han har annat runt sig, och det kan jag inte se, men jag ser mig själv nu, men jag misstänker att han får problem NÄR VI RENSAR VÅRA PROBLEM LIV DÅ.

Men jag bara väntar nu på att jag får krama honom på riktigt nu ,och jag kan misstänka vad som helst, ATT MITT HJÄRTA SLÅR FRIVOLT NÄR VI MÖTS PÅ RIKTIGT då är vi klar att leva ihop.

Men nu kan jag jobba vidare med ett leende på mina läppar nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.