MÄNNEN – MEN

Tänk hur människor tänker när de ska beskriva folk för att de kan inte säga sanningen till vissa människor. 

Men så kommer vi till den vite mannen, men vilken lycka att kunna beskriva honom så lätt FÖR HAN ÄR VIT OCH ÄR INTE SÅ FARLIG ATT BERÄTTA OM och folk blir inte ens arg om de säger vita mannen hundra gånger om dagen eller till och med skriver det på Facebook eller i en tidning SÅ KAN DE ENKELT SÄGA ATT HAN VAR VIT.

Okej tänker jag, hur kan du säga att mannen var vit nu? För du kan inte beskriva en svart man eller en brun så bra för då hakar du upp dig.

Det var en mörk man, då kom vi inte längre på hans beskrivning för hur kan du veta vem han var OM DU BARA SÄGER MÖRK MAN?

Det kan vara en svensk eller så en man som kommer från andra länder, men har inte så svart ansikte, då kan du säga att han var mörk man, men han hade inte så mörk hud, då kunde du beskriva ganska rätt.

Men så kommer vi till svarta männen SOM ÄR SVART I HUDEN OCH KALLAS FÖR BLÅSVART som alla ser att han är inte brun eller mörk i huden utan svart.

Folk har sett så många av dem nu MEN DÅ BLIR DET PLÖTSLIGT SÅ MYCKET PROBLEM ATT BESKRIVA DEM för att kunna beskriva en man som är svart nu.

Jag önskade att kunde nu springa upp till grannen och FRÅGA HONOM HUR HAN BESKRIVER SIG SJÄLV SOM HAR SVART HUD, men just nu har jag inte lust att prata med honom för jag kan inte göra det nu.

Men hur skulle han tänka om folk inte kan beskriva honom rätt för han vet själv att han har svart hud och kan sig själv såklart.

Vi svenskar börjar bli så rädd att beskriva män rätt när vi kommer till den svarta färgen på män då börjar folk skruva på sig och vad är det för fel ATT SÄGA SVART MAN eller ska vi kanske vara riktigt ärlig kallas männen för blåsvart.

HUR SKA VI BESKRIVA EN PERSON DÅ ska vi kanske se honom vit?

Det passar inte alls vit och hur beskriver du när du berättar för dina vänner när du ser en man som har svart hud? Du kanske till och med pratade med honom för du hade kanske lärt känna honom nu.

HUR BESKRIVER DU MANNEN DU MÖTT PÅ?

För han är inte mörk för då blev det lite fel, men kanske han är grön eller brun eller så var han svart, men kallas för blåsvart.

Men vi undrar hur du skulle beskriva honom jag såg, var han svart eller blå i ansiktet? För vi måste kunna beskriva en man med rätt färg nu.

För han kanske var grön han jag såg utanför mitt fönster för att inte skriva svart färg på mannen.

 MEN JAG SÅG EN SVART MAN och inte en grön eller brun man utan en svart man som stod utanför mitt fönster.

Och hur skulle han själv beskriva sig själv för han skulle inte säga vit för han ser att han inte har den huden ens utan han skulle säga på sitt språk ATT HAN ÄR SVART för hans skinn är svart nu.

Det kan han inte hjälpa att han har svart skinn för vi har vitt skinn och en del har brunt skinn.

Men vad är det för farligt att skriva ATT HAN VAR SVART MAN jag mött på för han har varken brun eller vit hud som jag såg utanför mitt fönster nu.

Nu har folk fått för sig att det är så fult att beskriva en svart man.

Hur kan folk hitta igen dem, hur har folk beskrivet dem? Svart kan en del säga eller så säger de bara han var svart i huden han jag mötte på. Hur ska vi annars kunna beskriva dem för de är varken grön eller blå i huden och inte ens gul i huden UTAN SVART ÄR KILLARNA SOM VI HAR TAGIT UPP OM NU.  

Det bor svart människor i landet som inte ställer till alls problem landet.

MEN NU PRATAR VI OM PROBLEMFOLK som har flyttat in i Sverige, hur ska vi nu kunna beskriva dem rätt för att inte andra ska få för det, när de har inte gjort något?

Utan vi pratar om män som är svart och som regeringen har tagit in i landet som de inte har lärt sig ett dyft om.

Regeringen har inte gett någon hjälp till skolorna ens och inte pratat med föräldrarna nu utan de har inte gjort ett dyft åt det nu UTAN KILLARNA FORTSÄTTER ATT VÅLDTAR TJEJERNA om vi inte får slut på det.

Det är ett fruktansvärt nu när jag tänker på alla som ska börja skolan nu och NU MÅSTE LÄRARE OCH REKTION PRATA MED MÄNNENS FÖRÄLDRAR FÖR ATT FÅ SLUT PÅ DET NU.

Men även varna att sonen får lämna landet då om sonen nu våldtar en tjej i skolan för han åker ut från skolan då.

Men tänk vad det skulle kännas för föräldrarna de skulle inte bli glad om de visste att nu åker han ut MED EN ENKELBILJETT om sonen våldtar en tjej i skolan. Om det är krig, då får de skicka honom till ett annat land.

Men aldrig återvända till Sverige nu.

DET SKULLE SNABBT BLI SLUT PÅ VÅLDTÄKTERNA DÅ. 

Föräldrarna har kämpats sig hit och de vill stanna i landet, men om föräldrarna såg problemet, DE SKULLE PRATA MED SONEN och titta efter honom, så han inte hittade på något dumt nu. Om han inte lever med sina föräldrar då får läraren och rektion prata med dem kille bor hos.

DET SKULLE BLI LIKA SNABBT SOM DET BÖRJADE.

Folk är så stressad när de ser våldtäkter på våldtäkter, så de vill bara ge upp då, men kan inte förstå vart de kommer ifrån nu.

Förr kunde folk bli utsatt för våldtäkt men det var inte så mycket som nu för nu är siffran hemsk och den kommer att stiga nu, MEN NU HAR REGERINGEN HJÄLPT ETT FOLK DE KAN INTE ETT DYFT OM.

För männen är ung och de är som andra män, de vill ha sex såklart för alla har vi varit unga, men männen har svårt att få sex för hur många är nu intresserad av dem nu?

Det är nu störta haken i det för de är inte som oss ens utan de har inte ens samma kultur för de har svårt att behandla kvinnorna bra som vi behandlar en kvinna.

För männen har ett annat sätt och kan sitt eget folk och folk kan inget om dem, men de slår ner när de ska ha sex för de måste som andra killarna ha sex. Killarna får så mycket motstånd i skolan, men även ute i samhället för killarna vill att tjejerna ska gilla dem.

DET ÄR SÅ FÅ TJEJER SOM GILLAR KILLARNA I SKOLAN och då blir det problem för de kan behandla folk hårt genom att de slår ner när de inte får ha sex eller så har de grupps sex som är vanligt bland dem, för i hemlandet där kan ett djur få stå till tjänst när de känner att de drar i dem.

MEN KVINNORNA HAR INTE PROBLEM ALLS de väntar tills de gifter sig, men männen har problem  för de vill som alla ha sex.

Men nu kan de ta en svenska kvinna när de ska ha sex och de frågar inte ens när de känner att de måste ha sex.

MÄNNEN FORTSÄTTER PÅ SAMMA SÄTT om inte skolan pratar med dem nu för nu har siffran blivit för hög på våldtäkter och den har ökat enormt nu.

HÄR ALLA VÅLDTÄKTER, 2016 – 6720 våldtäkter

Och vi hade redan känt in att kvinnorna och blev våldtagen, men jag ville se siffran de pratade om då och det var som vi kände in då.

20 300 ANMÄLDA SEXUALBROTT 2016.

DET ÄR HEMSKA SIFFROR för det är inget folk bara tar i tomma luften nu.

2015 – 48 200 VÅLDTÄKTER

MEN DET HAR ÖKAT SEDAN 2012 VÅLDTÄKTERNA NU.

MELLAN 2005 – 2012 VAR DET 1 % VÅLDTÄKTER.

Vi har fått siffrorna nu men vi kände in så mycket problem runt kvinnorna, MEN VI MÅSTE BÖRJA SKRIVA OM VÅLDTÄKTERNA för att få en jättestor ändring på det nu.

Det är inte okej för jag kollade upp för att visa upp siffrorna på våldtäkterna ATT DET ÄR MÖRKT FÖR KVINNORNA NU.

Och värre blev det när regeringen har tagit in fel folk i landet nu så vi måste hjälpas åt att få slut på det nu för DET ÄR INTE OKEJ ALLS.

FÖR KVINNOR OCH BARN SKA INTE RÅKA UT FÖR VÅLDTÄKT.

 Kvinnorna får förstöra sina liv nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.