SJUKA MÄN

 

Här har vi känt in Sveriges stora problem varför männen gillar barn eller tonåringar nu. Vi har känt att landet har problem med det att männen dras till barn. Sjuka män som dras till barn.

Varför de dras till barnen, men även följa med hur han tänker och känner om allt nu.

”Viner runt dem nu för inget kan gå snett nu, för nu kan vi ta den vi vill ha i livet, utan att någon kan se mig, för nu kan jag leva mitt liv, utan att någon ser mig nu, för nu kan jag dölja mitt liv helt, och leva med dem som inte folk kan förstå sig på nu, för nu måste jag må bra tillsammans med flera kvinnor idag, och då går det bäst att välja den jag vill ha nu.”’

”Men jag kan inte välja ens vem jag vill ha nu, för inget är säkert längre, för jag kan inte ta hem dem till Sverige nu, för ingen skulle gilla det jag håller på med nu.”

”Jag är skyddad i landet jag nu befinner mig i nu, för ingen kan se mig nu, och jag kan inte ta alla kvinnor, för jag gillar bara vissa kvinnor nu, som inte ha så stort underliv som jag kan ha kul med, för där kan jag ha sex, men ingen kan se mig då, för jag mår bäst av att ha sex med små barn, som har nu blivit min vinst i livet nu.”

”Men så små är det inte, men folk skulle inte gilla om jag kom hem med 10 åring, för folk kan inte se vad jag gör, för landet kan jag gömma mig i och ha sex med småflickorna nu, och känna deras kropp mot mig, känns så himla skönt nu, för jag kan ta vad jag vill när jag lever i ett annat land, för ingen kan upptäcka mig nu, för jag kan inte vara utan dessa nöjen, för i Sverige skulle jag åka dit på studs, för att man får inta ha småtjejer nu, men här, i det här landet då händer det inget nu.”

”Och jag kan betala dem en liten peng som går till deras familjer, så jag kan leva lite gott med dessa tjejer nu, men vilken lycka jag har som hamnar bland dessa tjejer, för det är mera kul att ha sex med dem, för de har så litet underliv, och det gör mig ännu mera tänd på dem nu, men folk skulle bura in mig, om de visste vad jag höll på med, men jag kan inte låta bli småtjejerna, och hemma skulle det inte gå alls, för jag skulle åka dit för det, men jag trånar efter småtjejerna så mycket, för de är inte som kvinnorna, för de har ett annat sätt att se mig på.”

”Men de kan inte göra mig illa, eller skvallra på att jag har nu småtjejerna nu, för nu kan jag åka dit som jag vill, och folk skulle inte gilla det, men jag är tyst som muren nu, för jag kan inte visa mig för andra, för de skulle tro jag är sjuk då som inte kan låta bli småtjejerna nu, för jag blir sjuk av att inte få se dem, för jag älskar att hålla på med dem, men i Sverige kan ingen se samma sak som jag ser, för jag gillar mer unga tjejer, än äldre kvinnor, för jag gillar mer yngre kvinnor, men har svårt att få dem hemma i Sverige nu, för jag skulle få jättestora problem då.”

”Men där kan ingen se mig, eller se vad jag håller på med nu, men jag har svårt för vuxna kvinnor, för de har inte samma sak som jag vill ha, och de känns bättre att ha sex med en yngre kvinna, men ett barn är bra sätt att tillfredsställa sig på nu, för ingen kan se mig hemma i Sverige, vad jag håller på med nu, för jag måste ha små tjejer, de ger mig en bättre njutning att hålla på med dem nu, och jag är inte knäpp, men jag gillar mer små tjejer nu, och kan inte låta bli dem, för jag känner mig ung på nytt, när jag får hålla på med dem.”

”För jag inte låta bli dem alls, men i Sverige är det svårt att göra det, men därför måste jag ut från landet och tar mina resor till Thailand nu, för där kan ingen se mig, för jag har bara kul nu, och nu kan ingen se mig när jag sitter och trånar efter tjejerna nu, för det känns så bra att ha små tjejer, för man känner sig som älskad av dem, men de kan inte smita ifrån mig, utan de kan inte gå ifrån mig alls, utan de sitter troget hos mig, för jag gömmer undan dem, så ingen kan se dem, för jag ger lite betalt till föräldrarna så de tror jag tar hand om deras dotter nu, och då ger jag en summa pengar till dem, för jag lovar ta hand om deras dotter nu.”

”Men när jag åker hem, då har jag åkte hem för inte berätta vilka jag har bott med, för de skulle inte vilja se åt mig då, så jag måste hålla mig tyst nu, så ingen kan se mig nu, för jag måste hålla detta hemligt för alla nu, för ingen skulle ens prata med mig, om de visste hur det var med mig, för jag känner mig glad och pigg med små barn, men då är jag tyst om det.”

”För igen skulle tro eller se åt mig mer om de visste vad jag höll på med nu, för jag blir sjuk när jag inte får träffa dem, därför så åker jag ner till tjejerna, och jag kan bo bra med dem och vi kan ha kul hela dagarna då, och ingen kan se eller upptäcka mig nu, men det är inte alla som kan förstå varför jag lever lite ensam nu, för jag har svårt att ha en kvinna hos mig, för det är enklare med barn, för de kan inte störa mig, och de lyssnar på mig då, men jag vill inte leva med en kvinna nu, utan jag vill ha barn och yngre kvinnor nu, och det kan inte folk förstå nu.”

”För jag mår bäst av det nu att ha småtjejer nu, och det vet ingen om nu, utan jag lever och jobbar i Sverige, men ingen kan se vem jag är hemma, utan en vanlig svensk som gillar småtjejer nu, och inte kan bo med en kvinna, för det skulle bara störa mig i min vardag nu, så jag vill inte ens ha, för unga tjejer, för jag gillar dem som är från 10 år upp till 15 år nu, men jag gillar dem, för jag kan ha kul med dem då, men det kan ingen se nu, för om jag träffar på så små barn, för igen kan upptäcka det, då jag kan leva bland folk, utan att någon ser mig nu:”

”Utan håller det hemligt nu, för ingen skulle förstå när jag gillar så unga tjejer, och ingen skulle ens acceptera det då, för de skulle vända mig ryggen då, för jag kan inte visa upp mig då, och folk skulle bura in mig om jag gav mig på en tjej i Sverige, därför åker jag ut nu, för att ha kul med dem nu.”

Här har vi in en killar som gillar småtjejer vi kände att han måste ha något fel när han gillar småtjejer för allt känns mörkt när killar ger sig på små barn.

Han har fått för sig att han kan ha små tjejer, men det har han i Thailand för landet HAR INTE SAGT NEJ TILL BARNMISSHANDEL utan landet är helt öppen för det.

Barn och tonåringar får jättestora problem när killarna kommer från Sverige FÖR HAN HAR FASTNAT I ÅLDERN.

När killar måste ha små tjejer och kan inte ens ta en ung vacker kvinna utan måste ha småflickor, DÅ HAR KILLARNA ETT FEL SEN DE VAR BARN genom att de inte har vuxet upp.

KILLARNA RESER TILL THAILAND som inte har stängt den gränsen med barn prostitution nu.

Han åker dit, för han har fått för sig att han inte kan ha en vanlig kvinna utan han känner när han har barn att han känner sig som dem. Men har inte vuxet upp UTAN HANS HJÄRNA HAR INTE UTVECKLATS SOM ANDRA MÄNNISKOR utan han åker dit för han känner gemenskap med barn och tonåringar då.

Därför har han svårt att ha sex med kvinnor för han dras mest till barn dessa män som håller på med småtjejer OCH HAN HAR EN SJUKDOM som gör att han har svårt att växa upp som andra gör.

Men han är inte ensam om det, MÄNNEN KAN HA DET INOM SIG eller så kommer det att utvecklas mer, men de håller det inom sig.

Han börjar ge sig på barn och åker till Thailand och andra länder när han har öppnat den kanalen ANNARS KAN HAN GÅ HELA LIVET UTAN ATT TESTA på barn eller femtonåringar.

Men det utvecklas inte mer utan det kan sova inom dem och det dyker aldrig upp ens FÖR DET FINNS EN SÅ LITEN SKALA AV MÄN SOM HAR DESSA FEL DÅ.

Männen har kommit på att de kan resa ut till andra länder och lura föräldrarna då och till och med lura in familjer i det han ger dem pengar.

Det är fattiga länder männen kommer till.

Han lurar barnen.

Föräldrarna har inte ens upptäckt honom än när han skadar deras barn, då är det för sent för dotter deras för han kan till och med gömma undan henne, men även har flera  tjejer runt sig, MEN ÄVEN DROGA NER DEM MED OLIKA DROGER SOM GÖR BARNEN MER MEDGÖRLIGA DÅ.

MEN HAN ÄR EN FARA FÖR SAMHÄLLET, men han gör inte så mycket i Sverige för han har full kontroll, men det händer även i Sverige svenska män som våldtar barn.

Men många av männen kan åka ut till ställen där ingen kan se dem utan de kan till och med kinppa barn i andra länder, MEN MÄNNEN ÄR SJUK INOMBORDS när de tittar på barn då har de problem.

Det är svårt att låta bli barnen, men de ser själv att det är fel, men det finns de som inte kan låta bli barnen nu.

VI LEVER I EN RUTTEN VÄRLD och den vekar bara bli mer hemsk nu för jag mådde nästa illa, men vi har tagit upp detta förut, men jag ser bara bilden då blev jag inte glad nu ska vi återigen skriva om det.

Men för att förstå hur sjuk män är som dras mot barn att de har något fel då SOM ÄR MEDFÖDD DÅ.

Kan männen städa bort det? NEJ, MEN DE KAN TÄCKA ÖVER SIN KÄNSLOR OCH INTE SE ÅT DET.

Det finns så mycket män som är knepig jag böjar bli fundersam vart alla tokar knäppgökar kommer ifrån nu.

Men männen är sjuk för de har inte vuxet upp, MEN HUR SKA BARNEN SKYDDA SIG MOT DEM när de blir manipulerad av dem? Föräldrarna köper deras förtroende då och ger dem pengar och tar barnen och har sex med dem.

Men vilken rutten värld vi lever i nu och den värkar bli värre och värre nu FÖR JAG HAR ALDRIG FÖRSTÅTT MIG PÅ MÄN SOM VILL GÖRA ILLA BARNEN och de har hela livet framför sig.

BARNEN MÖTER PÅ GALNINGAR och de vekar som de förökar sig galningarna nu.

Men hur ska man få stopp på detta? FÖRÄLDRARNA MÅSTE VARA VAKEN OCH SKYDDA SINA BARN och inte lita på dem alls.

Det finns ganska många av dem.

FOLK MÅSTE VAKNA UPP NÄR DET GÄLLER HANDELN MED BARN.

VIDRIGA SAKER håller männen på med nu.

Det är vidrigt så jag mår illa av det, men tyvärr så har Sverige problem med detta nu och vi får hoppas att männen slutar upp nu att förstöra barnen nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.