NATUREN

Just nu tänker jag tillbaka på hur det var när jag var barn hur jag lätt kunde ta en liten promenad genom skogen eller så tog jag en skidfärd genom skogen för naturen låg så nära mig när jag var barn då.

MEN FARMOR HADE GJORT I ORDNING MIN MATSÄCK till mig för att kunna klara mig en stund. Men jag tycket det var kul när hon hade gjort ordning matsäcken.

Jag minns jag åkte snabbt min runda för jag villa bara ta upp min matsäck som innehöll mjölkchoklad mackor då. JAG GILLADE MER ATT FIKA ÄN ATT ÅKA SKIDOR, men jag åkte väl några rundor runt några trän tills jag satte mig ner för att fika, det var min utflykt då.

MEN HUR SER DET UT FÖR MIG IDAG?

Jag lever inte så nära naturen längre MEN JAG LÄNGTAR OFTA TILLBAKA TILL DEN TIDEN när jag var barn och bodde hos min mamma eller så bodde jag hos farmor och farfar då.

Men nu är inte det samma land jag möter på idag FÖR IDAG HAR HELA SVERIGE FÖRVANDLAS TILL EN SOPHÖG i mina ögon för jag kan se tillbaka på hur det var förr.

Jag hade önskat nu att mina barn och barnbarn HADE FÅTT UPPLEVT DET för vi kände oss trygg på de den tiden.

Vi kunde bara gå ut och leka bland vännerna då, men jag hade långt till mina vänner så jag fick ta fram cykeln när jag skulle till mina vänner för vi bodde inte så nära då. MEN ALLT VAR SÅ TRYGGT PÅ DEN TIDEN för vi kunde cykla till samman men vi hade kul ihop.

MEN HUR ÄR DET IDAG?

Jag ser att Sverige håller på ATT TAPPA SITT ANSIKTE NU för inget är som förr för då kunde vi gå som vi ville och det fanns inte en kotte som ställde till problem för mig. Jag har så många bra minen från den tiden

Men fanns inte folk som förstörde för mig UTAN JAG KÄNDE MIG TRYGG DÅ.

Jag kände mig lika trygg när jag bodde hos min mamma för hon bodde också på landet, men jag kunde inte träffa så mycket kompisar för byn var jätteliten då. Men vi hade kul när jag träffade vänner FÖR VI KUNDE LÄTT SPRINGA SOM VI VILLE utan att bli utsatt för problem, men den tiden är förbi för båda är döda nu.

Jag ser hur landet har förändrats, DÅ BLIR JAG BARA RÄDD när jag ser vad mina barn och barnbarn får nu.

JAG VILL TA MED MINA BARN OCH BARNBARN TILL EN ÖDE Ö NU DÄR IGEN KAN GÖRA DEM ILLA NU.

Hur ska jag skydda dem nu???????????????????????????????????????????

Jag har aldrig önskat ge mina barn och barnbarn detta som landet har nu. Jag vill bara ta dem här ifrån varje dag nu, men de är vuxna nu och de bor själv och även mina barnbarn bor inte hos mig.

Men hade de bosatt hos mig då hade jag satt mig PÅ EN ÖDE Ö NU FÖR ATT SKYDDA DEM NU.

BARNEN FÅR INTE DEN TRYGGHETEN JAG HADE utan även när vi var inne i Östersund så fanns det inte en ända kotte som hoppade på folk.

Men nu får vi låsa in våra barn och barnbarn för att det inte ska hända dem något nu utan nu får vi vakta dem mer, VI KAN INTE SLÄPPA UT DEM HUR SOM HELST NU för då kan vi möta på något vi inte vill möta på.

För folk är inte som förr FÖR DET HAR FLYTTAT IN SÅ MYCKET KONSTIGT FOLK som ens inte kan sköta sig nu utan de bara förstör landet bit för bit när de inte lär dem vad som är rätt eller fel nu.

Jag blir inte glad när jag tänker tillbaka på, hur det var förr tiden, för det var så enkelt då, men vi var inte rädd för så mycket än att min farmor skrämde mig för åkusen. För att hon var rädd när jag gick över bron för det forsade så mycket vatten där.

Hon fick möta mig när jag skulle över bron för att inte ramla i. Eller så litade hon inte på att jag klarade av själv gå över bron. MEN DET VAR EN HÄRLIG TID ATT SE TILLBAKA PÅ.

Nu måste vi se till våra barn och barnbarnen så det inte händer dem något då, MEN SÅ HAR VI ALDRIG HAFT DET I SVERIGE NU.

Jag kan även gå tillbaka när mina barn var små, det var så enkelt att släppa ut dem för de lekte med sina kompisar då, UTAN ATT DET HÄNDE DEM NÅGOT utan enkelt kunde jag släppa ut mina barn där vi bodde.

Det fanns hur mycket kompisar som helst, men även sov över hos varandra som är den roligaste tiden för många barn, att få sova övar hos en kompis som även jag fick göra FÖR DET VAR SPECIELLT ATT FÅ SOVA ÖVER HOS EN KOMPIS.

MEN HUR SER DET UT IDAG?

Vi får inte lita på alla människor som flyttar in i landet nu FÖR REGERINGEN HAR TAGIT IN SÅ KNEPIGT FOLK som knapp förstår hur de ska sköta om ett hem. De har inte lär dem från grunden eller så får folk förstörda gårdar av dem och det blir bara värre och värre av det.

 OCH VILKEN TUR ATT DET INTE HAR FÖRSTÖRT HÄR NU men gården är inte så stor, men det bor inte folk som kan förstöra så mycket om de inte sätter hit flyktingar, då kommer även den här gården bli förstörd.

Jag hoppa nu att inte de sätter hit folk som förstör nu för jag har mött på en av dem nu, men han verkar inte vara så, men han kanske ser hur vi lever nu eller så har han bott lite längre nu. Det är en kvinna och en man och ett barn som bor ihop. MEN DET ÄR INGEN FAMILJ SOM JAG HADE HOPPAS för att få det lite lugnt nu. De bor bara ihop.

Men jag vill inte att Sverige ska förvandlas till sopor nu UTAN JAG VILL ATT VI SKYDDAR VÅRA GÅRDAR och även lär folk att ta hand om det.

För vi måste kunna gå ut utan att MÖTA PÅ SOPOR, men jag vet att vissa städer har problem med det.

Det handlar om att undervisa folk när de kommer hit och berätta hur vi lever här, ”och där kastar du dina sopor nu, och såhär sköter du om ditt hem när du bor i Sverige, och vi vill att du sköter om ditt hem fint nu.”

MEN HUR MÅNGA HAR LÄRT SIG DET NU?

Folk får sätta upp lappar i soprummet hur de kastar sina sopor på deras språk för alla kan inte engelska som kommer hit. En del folk kan lite engelska därför måste de sätta upp lappar på deras språk.

REGERINGEN MÅSTE VISA DEM FRÅN FÖRSTA STUND hur de lever och bor i Sverige.

Ibland blir jag bara brydd av allt, för de inte kan undervisa folk när de flyttar in i landet hur vi sköter om våra hem i landet. Jag har hört både det ena än det andra hur DE HAR FÖRSTÖRT BOSTÄDERNA BIT FÖR BIT NU. Det kostar så mycket att renovera när de flyttar ut, då måste lägenheten renoveras.

Ibland har man hört både det ena än det andra hur de har förstört lägenheterna, men folk kan knapp flytta in efter dem för de måste renovera allt från topp till tå.

MEN VARFÖR INTE UNDERVISA DEM när de flyttar in i lägenheten?

Det har jag fråga mig många gånger nu för de hyr ut lägenheter till flyktingar som förstörde ett helt hus.

DET VAR EN MAN SOM KÖPTE ETT HUS med flera lägenheter i. Han såg att huset var så nedgånget så han var tvungen att renovera huset.

Han hade noga genomtänk hur han skulle helrenovera varje lägenhet från topp till tå. Även hela huset i gammal stil.

Han hade lagt ner så mycket pengar på det för varje sak han köpte kostade mer än vad han hade tänkt då.
Han var noga med varje träslag han skulle använda i huset, men även i varje lägenhet så var det samma sak att han var noga vad han köpte in.

Det skulle passa in i gamla stilen av hus för han bytte även ut alla fönster till rutiga fönster i gammal stil.

Huset utsida blev så vackert att se på. Men han var noga när han valde varje träslag. Även han smyckade huset med fina inslag av gammal stil. Gammal träfasad på huset.

Hela hans hus tog tid att fixa till för han fick vänta på rätta grejerna till huset. Men inredningen till huset var så genomtänkt. Han fixade till ett jättefint hus med balkonger i samma stil. På utsidan är huset mörkblått med vita fönster.

HAN HADE LAGT NER SÅ MYCKET PENGAR PÅ RENOVERINGEN men hade då tänkt att folk skulle hyra där.

Men så hyr han ut till flyktingarna, MEN HELA HUSET FÖRVANDLAS NÄSTAN TILL SOPOR, men de kunde inte sköta om sitt hem för en del lägenheter kostade 18000:- att hyra.

Det fanns mindre lägenheter som kostade lite mindre, men två av lägenheterna kostade 18000:- att hyra då. Han hade renoverat så notan blev dyr för killen, men han måste ta den hyran på dem då.

Men hyr ut till flyktingar som ingen har lärt dem, hur de sköter om ett hem för han hade lagt ner så mycket pengar på huset.

DET VAR VACKRA LÄGENHETER han hade fixat till för han hade tänkt in i minsta detalj hur han skulle fixa lägenheterna, men han hade gjort ett enormt jobb på dem.

Men han sålde huset till en annan person som tog över, men fick flytta ut flyktingarna från deras hem för han gjorde om huset till insatser då SOM HAN BORDE GJORT FRÅN BÖRJAN.

Men de fick hel renovera hela huset efter dem för varje lägenhet var förstörd efter dem. Det var ingen vacker syn att se hur allt jobb gick i backen för han hyrde ut till flyktingar.

Man såg hur de hade kastade sopor på baksidan när de bodde där. Vilken tur att någon kunde ta över huset för huset kostade mer än vad han hade tänkt sig.

Men för ingen kunde lära dem sköta ett hem och jag såg bara hur gården såg ut när han hade flyktingar där. Jag förstår hur lägenheterna såg ut EFTER DET JAG SÅG PÅ GÅRDEN, då förstod jag hur lägenheterna såg ut.

Men lägenheterna var förstört efter sen flyktingarna hade bott där för ingen kan säga till dem och LÄRA DEM hur vi sköter om ett hem.

Men även sätta dem ett hus för att visa dem hur vi sköter om en spis eller hur vi sköter om våra golv m.m.

När jag flyttade in i min nyrenoverade lägenhet som DE HADE FIXAT FRÅN TOPP TILL TÅ och de hade lagt ner ett jättestort jobb på varje lägenhet nu.

JAG FICK EN HEL BROSCHYR hur jag ska sköta om mina ekgolv för nu lägger folk in ekgolv i alla rum för det är så enkelt att sköta om dem och bara torr moppa dem, men man får ha så lite vatten på dem för att de ska hålla då. Ibland när ekgolven är skitig då fick man ta så lite vatten när man moppar golven. Kallas för mopp swep som vi får använda till golven.

JAG FICK MASSA PAPPER OM KLINKERS hur jag ska sköta om allt både klinkers och allt annat i bostaden för att inte förstöra bostaden. Akelius gav mig en hel undervisning om hur jag sköter om klinkers som jag har i hallen och badrummet nu, men har värmeslingor i badrummet, men det var en hel bok om min lägenhet för att kunna skydda mitt hem bra.

Jag ser att de har de glömt bort att undervisa folk om våra bostäder för jag vet en del kan förstöra en vanlig spis för de kan inget om spisen då. Spisen är vanligt i svenska hem.

De har inte ens lärt dem då för en del kommer FRÅN LÄNDER DÄR DE HAR INTE SOM OSS därför kan vi inte ta allt för givet nu.

FÖR EN DEL FOLK har inte så fina hem där de kommer ifrån, men har inte ens koll på när de kliver in i svenska hem.

Jag har till och med GETT FÖRSLAG TILL REGERINGEN om våra hem att de inte sätter flyktingarna i hem där de kan kosta mer än det smakar då.

Utan en lägenhet som vi hade långt tillbaka i tiden med vanlig spisplattor som de hade förr för de kan förstöra när de inte kan så mycket.

Spisarna är mycket enklare att hantera för dem och spisen är mer tålig att använda.

JAG RITADE TILL OCH MED UPP EN HEL LÄGENHET för att hjälpa dem.

Det är så många som har nya spisar Glaskeramikhällar‎ nu, men en vanlig spis kan de börja med för den tål mycket bättre att behandlas illa. Det värre med nya spisarna de tål inte den behandlingen som gamla spisarna nu.

Jag har gett förlag på att sätta in alla flyktingar i en gammal lägenhet där de har vanliga spisplattor men även allt annat som de måste lära sig om. Att det är bättra att skaffa ett hus med massa lägenheter i där de kan lära sig om allt, de kan bo där tills de är klar för att flytta till en mer modernare lägenhet när de har lärt sig allt. De har inte gett dem en ända undervisning i mina ögon nu.

Det ställer till för svenska folket då.

LÄR FLYKTINGAR ATT SKÖTA OM ETT HEM att de undervisar dem för de kommer från länder ibland som inte kan ett dyft om våra hem, då blir det bara problem för de vet inte hur det funkar då.

Men nu har det blivit så mycket upp och ner, men jag går mycket tillbaka när jag var barn men nu har landet förvandlas till något JAG INTE HADE ÖNSKAT MIG NU.

Jag vet att det är krig och vi måste hjälpa folk i krig, men varför kan folk inte vara glada och tacksamma då?

Varför skadar flyktingarna svenska folket nu?

När vi ger dem allt nu, vi ger dem husrum för de flyr från krig, men kan de inte sluta förstöra nu för DET KOMMER KILLAR SOM VÅLDTAR KVINNORNA och de är tacken all hjälp folk ger dem nu.

Vi räcker ut handen, ”kom här så hjälper jag dig nu, när du flyr från krig nu.”

Vi har även hjälpt folk under ANDRA VÄRLDSKRIGET, men igen körde ner oss eller vi blev utsatt för våldtäkter, ” tack för att du hjälper mig, du räddade mitt liv nu.” Folk var så tacksam att få all hjälp när de kom till Sverige. Vi hjälpte nordiska länder under andra världskriget. Men de är mer som oss.

NU HAR VI HJÄLPT FOLK som inte tackar oss alls utan kör ner oss i smutsen. Många av dem vill ens inte komma hit för vi svenskar är så hemsk och vidriga i deras ögon. De får gärna stanna hemma för mig.

Men igen har haft detta beteende ens, utan nu har vi folk som tackar oss genom att vi blir utsatt för GRUPPVÅLDTÄKTER ELLER VÅLDTÄKTER, ”tack för att jag fick komma hit nu, men tack så mycket för att jag får stanna i landet.”

Vi hade inte tänkt ha sex med killarna som kommer hit som har detta beteende för vem vill titta åt dem för de beter sig som svin. SKICKA HEM DEM med en enkelbiljett nu.

MEN DET ÄR VÅR TACK NU att bli utsatt för det ena än det andra nu, men då tycker jag att killarna kan lämna landet på studs nu OCH ALDRIG VISA SITT ANSIKTE I LANDET MER för vi har fått nog av dem.

Killarna är så otacksamhet mot svenska folket nu som räcker ut en hand, ”kom så kan du bo i vårt land.”

 FOLK MÅSTE FÖLJA VÅR LAG VÅR KULTURBOK till punkt och pricka när de vistas i landet.

Men så kör de ner svenska folket och tänker fula tankar om oss, men de skulle bara veta då när de kommer till Sverige, FÖR VI ÄR SÅ FRI OCH LJUS I ENERGIN och har jobbat oss igenom så många hemska liv.

Svenska folket har kämpats sig igenom olika liv när vi landar i Sverige, då är vi klara för vi är så ljus och fri då. Men hur långt har de kommit nu?

INGENSTANS ENS, de får födas tillbaka till samma land i nästa liv för de är inte alls klar för Sverige i nästa liv för de våldtar kvinnor och barn då får de tillbaka till sitt hemland.

För de är inte alls klar folk som kommer hit, till och med pratar och tänker så mycket skit om oss, vi är klara och är så ljus och fri i energin, och tänk om de skulle veta det. ”ha ha ha på er nu, åk hem där du kommer ifrån nu, FÖR VI ÄR FÖDD FRI I LANDET, FÖR ATT KUNNA FÖLJA VÅR PLAN NU.”

Men rensar våra värsta liv vi haft, då lämnar vi ett förhållande när vi är klar, då går vi till nästa om vi ska möta på männen då? Men DÄRFÖR LEVER VI SÅ FRITT I LANDET NU att vi känner när vi är klar för att möta på nästa man.

Eller så möter vi männen BARA EN KORT STUND av vårt liv för att bara rensa oss då.

MEN VI MÅSTE BO FRITT men även leva fritt, för vi är fri när vi föds i landet för vi måste känna oss fri och möta på folk som vi ska rensa våra liv med. Vi kan även leva länga med en person, men även möta på män vi levt med förut, men vi rensar oss då och SVERIGE KALLAS FÖR EDEN SWEDEN så de kan tycka vad de vill om oss, men vi är så ljus och fri i energin.

Men folk kan inte förstå det när de som kommer från dessa länder DE HAR SÅ LÅNGT KVAR ATT JOBBA MED SIG SJÄLV.

För de gillar att kriga och är ett låst folk NÄR DE KÖR MED BORT GIFTEN, då har de inte kommit lång, så de kan tänka vad de vill om oss, men de skulle bara fatta nu, då blev de nog inte så glad, vem som har nu utvecklas nu?

JAG VET HUR DE TÄNKER OM SVENSKA FOLKET, men de skulle bara veta, då skulle de vara tyst och sluta upp att misshandla svenska folket nu. För vi är inte som dem för det blir så stor kontraster när de kommer hit, för vi lever fritt och gör som vi vill för vi följer vår plan för att bli läkt nu.

Men jag förstår att de inte ska VARA I SVERIGE ALLS för de har så långt kvar när de inte klarar av vårt levnadssätt nu för det sticker i deras ögon nu.

Vi är fri att göra som vi vill nu, MEN DE KAN ÅKA HEM DE SOM INTE GILLAR VÅRT LEVNADSSÄTT för vi har kommit så lång, men de har inte kommit så långt, men för den delen kan de sköta sig nu, för nu räckte vi fram handen till dem.

MEN DE HAR SVÅRT ATT FÖRSTÅ OSS och då ska de inte ens vara här NÄR DE BÄR BURKA OCH SLÖJA ,då har det inte kommit lång folket utan sitter fast i sin hemska kultur med burka och slöjor och bort giften, då har de inte kommit lång nu.

DÄRFÖR PASSAR DET INTE IN I LANDET ALLS för det är för stor kontrast till dem som kommer hit nu och därför är det bättre att de åker hem nu.

Eller leta igen ett land där de kan bo som är som dem för Sverige blir stora problem för dem som inte har kommit längre nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.