VÅLDTÄKT

Här får du följa med en lite äldre kvinna som har blivit utsatt för våldtäkt. Vad som händer under tiden och hur hon känner sig när hon blir utsatt för det.

Det här kan många kvinnor idag råka ut för nu. För regeringen har tagit in fel folk i landet nu.

Vad har hänt här nu? Varför springer hon och gråter så mycket nu, men vad kan ha hänt tjejen nu?

Vad tror ni har hänt nu? För ingenting är kul längre för henne hela hennes liv har nu rasat samman nu FÖR HON GICK UT FEL KVÄLL, men mötte på män som hon trodde inte skulle göra illa henna.

Men varför gick hon ut ens? För hon hade som inte så mycket för sig så hon tog bara en sväng på stan och ville bara träffa lite kompisar nu.

Men vad möter hon på? Två män som gillade henne extra mycket nu för de började följa efter henne då och hon såg hur de sakta närmade sig henne då och kunde inte förstå vad de skulle med henne till FÖR HON VAR INTE I DERAS ÅLDER ENS.

Så hon gick där lugnt och tänkte att de kanske ville fråga om något så hon slutade att bry sig till slut ATT KILLARNA FÖLJDE EFTER HENNE för hon bara gick sin väg för att komma lite undan dem.

För hon kände ändå en slags fara för de hade ett sätt som hon inte gillade så mycket, men hon försökte kvickt ta sig igenom staden NÄR HON SÅG KILARNA HÄNGA EFTER HENNE. Men hon ville inte springa så mycket för tänk om hon gör bort sig och de vill bara be om lite hjälp killarna för de kommer från länder som inte kan så mycket om Sverige då.

Men hon gick vidare i sin takt och killarna följde efter henne men hon kände ATT DET INTE KAN HÄNDA MIG för jag är för gammal för dem för de gillar unga tjejer mer när de ska ha lite kul ibland.

Men inte med mig lär de gilla så mycket tänkte hon när hon fortsatte gå igenom staden, så hon gick i sin stilla lunk utan att springa ens FÖR HON SÅG INTE EN ENDA VARNING DÅ utan hon bara knatade vidare då och lyssnade på lite musik då och tog sig lilla runda igenom staden då.

MEN VAD HÄNDER? för killarna kommer allt närmare nu för de börjar ha ett konstigt beteende nu och började kalla henne för fula ord killarna, de sa bara fula ord till henne. Men varför gör det så tänkte hon?

”Varför kan de inte bete sig som folk killarna nu?”

”För killarna har nog fått en knäppt nu, för jag kan inte förstå dem nu?”

”Men jag kan inte förstå dem alls nu, men de böjar göra mig så illa nu, OCH SPARKAR MIG I BAKEN TILL OCH MED, för de försöker köra ner mig i backen nu, men varför är de intresserad av en gammal kvinna nu?”

”För jag är mycket äldre än dem nu, men varför har den svarta killen med sig en kompis nu, ska de råna mig såklart?”

”För jag har läst i tidningen att det är så mycket rån nu.”

”Jag vill inte möta på dem nu, men vad håller de på med nu?”

”För jag har inte tänkt träffa killarna nu men.”

”Varför låter inte killarna bli mig nu?”

”För jag måste ta mig ifrån dem nu, och jag vill inte ha med dem att göra nu.”

”Jag måste ta mig vidare nu, men vad händer nu?”

”För nu började ena killen att SLÅR NER MIG RAKT NER BACKEN och han pratar på sitt språk, och tittar på sin kompis, som jag förstår att de tänker antingen mörda mig, eller så tar de mina pengar nu.”

”Jag kan inte komma ifrån dem nu, för killen lägger sig över mig nu, och bara börjar dra i mina byxor nu, och han bara drar och drar, för att han vill ta av mig byxorna nu, och jag blir så rädd nu, för jag har inte tänkt att de gillar mig så mycket nu, ATT DE SKA HA SEX MED MIG, för jag ser att jag är för gammal för dem.”

”Men de verkar inte se det, UTAN DE FORTSÄTTER ATT MISSHANDLA MIG, så jag vet inte vad som ska hända nu, för jag tror att jag kommer att dö nu, men vilken lycka för min man som nyss hade nu lämnat mig, och jag var så lessen över att han inte ville ha mig, för vi måste ta ut skilsmässan nu, och jag trodde inte att jag skulle få problem med killarna, så unga killar till och med, för jag trodde inte det nu.”

MEN KILLARNA SLÅR MIG SÅ ILLA, så jag börjar att blöda, för jag försöker ta mig ifrån dem nu, men de sparkar ner mig i backen, och drar av mig byxorna, och han själv börjar att klä av sig själv nu, och vad händer?”

”Han lägger sig över mig, och jag kan inte komma undan alls, men han har så mycket konstigt för sig, och likaså han kompis, slår mig så illa nu, för de bara gör mig mer och mer illa nu, och jag känner hur HELA MITT UNDERLIV HÅLLER PÅ ATT BLÖDA SÖNDER NU, för de har gjort mig så illa nu, NÄR DE KÖR MED KONSTIGA SAKER.”

”För de kan inte ens prata med mig, utan bara håller på att HA SEX MOT MIN VILJA NU, och jag som hade tänkt få ett bra liv, men nu får jag glömma det, för jag mår så dåligt nu när killarna håller på med mig, och jag vill bara glömma dem nu, kan ni sluta upp nu?”

”För jag håller på bli tokig nu, sluta så jag kan få gå hem nu, men de fortsätter mer och mer nu, FÖR DE BYST OM KILLARNA NU, för den ena var klar då klev den andra på, så nu är mitt underliv förstört, för jag kommer inte kunna leva en dag efter detta nu, utan jag vill bara komma undan nu, och vill bara dö nu, FÖR JAG HAR SÅ ONT I MITT UNDERLIV, och de dra även av mig alla kläderna, så de även drar i mina bröst, som de håller på att göra mig så illa nu.”

”Jag måste komma undan, men jag kan inte komma undan alls nu, för de bara fortsätter och fortsätter nu, så jag kan inte leva efter det, men hur ska jag ta mig hem nu, för jag HAR SÅ ONT I KROPPEN, sen killarna våldtog mig så styggt, men ingen såg mig när de höll på, men de bara sparkade mig i backen, och började ska ha sex med mig, MEN NU ÄR JAG DÖD INOM MIG, för det känns som hela mitt liv har gått i botten nu, och jag vill bara hem nu, och tänker aldrig gå ut mer, för jag får sitta inne hela mitt liv nu.”

”För att inte råka ut igen för en våldtäkt nu, FÖR INGEN GÖR NÅGOT ÅT DET ENS, men jag måste ta mig hem nu, fast jag ligger och blöder nu, och jag vill bara ta mig hem nu, så jag kan få frid nu, men nu har killarna lämnat mig, men kände att de sa fula ord på sitt språk nu, SÅ NU KAN JAG KNAPPT INTE GÅ NU, men måste försöka ringa någon som kan hjälpa mig nu, för jag kan inte gå nu själv hem för mina ben värker så illa nu, efter de misshandlade mig så illa nu.”

”Men jag måste försöka ta mig hem, jag måste ringa någon nu, som kan hjälpa mig hem, MEN MÅSTE TILL SJUKHUSET NU, för jag kan knappt gå efter killarna hade misshandlat mig så illa och våldtaget mig så hemskt nu, men jag kan inte tänka mig leva nu för inget känns bra längre nu, UTAN JAG VILL DÖ NU, för så känner jag mig nu efter killarna nu, att jag kan inte leva längre nu”.

INGEN GÅR SÄKER NU VI KAN MÖTA PÅ DEM GAMMAL SOM UNG.

Det är lika hemskt med två män när vi möter på dem FÖR DE BEHANDLAR OSS SOM DJUR.

Men så kan det gå FÖR INGEN GÅR SÄKER NU.

Vi kan möta på killarna gammal som ung för här var kvinnan i sina bästa år men hon hade hela livet framför sig, men nu har hon inte det SEN HON MÖTTE PÅ KILLARNA som slog henne så illa och våldtog henne.

Killarna kan lätt slå ner äldre kvinnor som unga när de ska ha sex FÖR DE HAR OFTAST MED EN KOMPIS som gör att han kan ha lite kul som de har i sin by där de kommer ifrån.

Här var de 2 män, men IBLAND ÄR DET FLERA MÄN men den här gången så var de 2 män men det är lika illa det.

 HON KOMMER BLI SJUK HELA LIVET efter killarnas behandling nu.

KILLARNA HAR INTE KÄNSLOR NÄR DE KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER för killar gör samma sak i byn, men då får en åsna eller ett annat djur som de kan ha kul med killarna då.

Nu har svenska folket tagit in män från dessa länder, så det kan nu hända vad som helst nu för en gruppvåldtäkt DÅ KÖR KILLARNA PÅ SAMMA SÄTT SOM I BYN DE KOMMER IFRÅN, för de har det som ett sex objekt då.

Men nu får svenska kvinnorna STÅ FÖR SEXUALDRIFTEN NU så nu har de tagit bort djuren när de börja slå ner en svenska kvinna nu.

Killarna har gör samma sak som de hade sex med en åsna FÖR DÅ ÄR DET OFTA FLERA KILLAR PÅ ÅSNAN och de måste ha sex med åsnan då.

 MEN NU FÅR SVENSKA FOLKET LIDA för regeringen har tagit in folket i landet som inte ens har koll på killarnas levnadssätt utan de har inte kollat upp dem för många som BÄR BURKA OCH SLÖJOR ÄR LÅSTA LÄNDER.

Det finns även folk som inte bär slöjor eller burka, men männen kommer från LÄNDER DÄR DE KÖR MED BORT GIFTEN och då ska de inte ta in dem i landet när de ser vad som har hänt nu.

För nu har svenska folket fått JÄTTESTORA PROBLEM MED VÅLDTÄKTERNA, men även andra länder har ökat på sina våldtäkter sen de sa ja till killarna.

FÖR SÅ LÄNGE LANDET INTE HAR ÄNDRAT PÅ LAGARNA DÅ SKA DE INTE TA IN DEM I LANDET för de kör mycket med gruppvåldtäkter för stilla sin hunger innan de gifter sig, då är killarna en fara att ta in i landet för de kan inte stilla sin hunger då.

När killarna KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER då har ett djur fått stå till tjänst.

MÅNGA OLIKA LÄNDER SOM TAR IN KILLARNA har fått jättestora problem nu för de gör som i byn för att stilla sin sexlust då.

När killarna inte tar ett djur då tar de en kvinna för att lugna ner sig för de väntar på en kvinna då MEN UNDER TIDEN DÅ KÖR DE MED GRUPPVÅLDTÄKT mens de väntar på henne.

OGIFTA MÄN ÄR EN FARA FÖR SAMHÄLLET NU för de har tagit in så mycket unga män, men även inte tänkt igenom nu för regeringen kan inget om männen nu.

Men kvinnor kommer bli sjuk nu för det har ökat våldtäkterna nu och det är FÖR ATT STILLA SIN HUNGER mens de väntar på att gifta sig.

Det är bättre regeringen tar in familjer och, men även unga män som är gifta då om de ska hjälpa dem DÅ ÄR DET SÄKRASTE SÄTTET.

Men för att få slut på det då måste REGERINGEN SKICKA HEM DEM, men lämna ut lagboken och kulturboken om svenska folket då.

I boken ska det stå vad som händer om killarna våldtar en kvinna nu.

KILLARNA ÅKER HEM MED EN ENKELBILJETT till landet de kommer ifrån då. Men om killarna inte kan åka tillbaka då får de åka till ett annat land, men aldrig återvända till Sverige.

KILLARNA FÅR ALDRIG VISA SIG I SVERIGE MER.

Det ska lämnas ut TILL VARJE KILLE som kommer in i landet då, men ÄVEN TILL FAMILJEN så inte sonen hittar på något dumt för då kommer föräldrarna vakta honom då.

Det blir slut på problemet för killarna ser ATT DET INTE HÄNDER SÅ MYCKET när de våldtar en kvinna utan de ser inget fel i det för de måste då lunga ner sin sexlust då. När de inte har mött på någon svensk kvinna då är det problem.

MÄNNEN GÅR DÄRUTE OCH VÄNTAR PÅ ATT FÅ GIFTA SIG, men även de väntar på att komma hem till byn för att gifta sig, då kan en del killar köra med gruppvåldtäkter för de är van från byn de kommer ifrån eller större stad.

Men det är folk som KÖR MED BORT GIFTEN som är problem nu och ÄVEN SVARTA MÄNNEN  ställer till för de har svårt att hitta en kvinna då.

Nu måste regeringen se igenom och börja bli hård nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.