2022- PUTIN RYSSLAND – UKRAINA

UKRAINA – RYSSLAND SOM HAR PROBLEM

Men är för Ukraina och Putin som är galen. Han är så galen, men kan tro han kommer från problem land. Men ser hur folk ser på muslimer?? Jag ser inte så ,men vet att det finns fina länder som är muslimer. Men ser ner på dem och nu är tyvärr Jemen muslimer. Eller andra muslimska länder han är värre än dem. Men ser så fint på han. Men Putin pratar om kärnkraft ,som ingen vågar ens testa ,men Putin han kör med allt. Men vem är galen nu???

MEN LÄNDER FÅR INTE ÄGA KÄRNVAPEN SOM ÄR FALIG FÖR MÄNNISKORNA NU. MEN TA AV PUTIN HAN ÄR FARLIG. MEN SKADAR MER ÄN VAD NI TROR. VATTEN OCH JORDEN FISKARNA. Men vill fiska sin fisk ,men fisken kan försvinna mer och mer. Men Sverige håller även på att skada vatten och jorden, genom att vi har tokig Putin. Men Putin får inte äga kärnvapen när han är farlig att skada människor. Nu håller han på att skada ett folk Ukraina. Men ser ni vem som är sjuk nu????? Men måste ta bort Putin vi ska leva kvar. Men kärnvapen kan skada så mycket nu, så naturen får en smäll.

Men Putin skadar ett helt land ,och han håller på med farliga saker kärnvapen ,som han ska ta död på folk. Men ta bort Putin han är så galen. Men ser så ner på andra människor. Men Putin är galen och svart inombords ,som terrorister har problem med då.

NÄR DET SMÄLLER RUNT DEM, DÅ SMÄLER DET SÅ HELA PLATSEN FÖRSINNER DÅ. MEN ÄR SJUK OCH SVART FRÅN PROBLEM HAR DÅ. Men ingen ser att Putin har blivit  sjuk nu??? ???? Han är jättesjuk, då kör han sin grej skada andra människor. Men ta bort han och sluta ser ner på alla människor då. Men finns folk som är farlig som skadar oss såklart. Men måste lära er att se nu. Men vem är värst nu???? PUTIN SOM ÄR GALEN.  

Ibland får jag inte ihop allt för inget längre tycks stämma längre, men hur jag än ser tillbaka på olika kul saker, så kommer jag aldrig i mål nu, för hur jag än vänder min tid rätt ,så kan jag ändå inte passa in på vissa ställen. 

JAG SER TILLBAKA PÅ LIVET OCH KEWAN OCH ANDERS JONAS BLEV INBLANDAD DÅ. NU ÄR JAG INNE PÅ 2022-04-01

Jag kan inte ens tänka hur, jag ska få det att fungera längre mer och mer BÖRJAR UPPDAGAS OLIKA SAKER OCH TING, som jag har nu varit med om nu.

Men kan inte vända tiden tillbaka längre jag har börjat se saker jag ville ändra på nu, men det kan jag inte göra nu. Jag kan se att allt är borta för mig nu. Men kan inte ändra om min lägenhet, som gick i backen snabbt genom att folk verkar hata mig. Östersund eller andra tokar runt mig annars har varit kvar och kan leva lugn och ro och skriva på bloggen eller hemsidor som jag fixa till då. MEN FICK ALDRIG LEVA GLÄDJE NÄR KEWAN DÖK UPP FICK BARA MÖRKER EFTER OCH VÄRRE OCH VÄRRE LIV FICK JAG. Men förstår inte varför skicka han efter mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e3d91f31ec915757c43855d847bb9ed.jpgMen blind som styr mig tar Jonas skiten till hjälp när Kewan dök upp. Men vart hamnar jag i soporna ,så vacker kärlek mötte jag på. Men Anders och jag levde 27 år ihop. Men Kewan dök upp 2016-01-07 men säger hon, är twin soul som Great Master, sa till mig när han jagar mig på Facebook. Men han visar skit för mig och vad sitter idag. HAN VISAR SÅ FINT NÄR VI MÖTTES KÄRLEK OCH GLÄDJE SÅ SPRANG TILL ENGLAND. JAG VAR GLAD OCH LYCKLIG. Men ingen vill mig leva så. Men då försvann lyckan för mig. Men måste ha pengar till det.

Men lever i Sverige utan pengar. Men svenska folket kan gnälla pengar. Men låna av svenska folket ger inte utan att vill själv det. Men kär ,men ingen lade fram pengar till mig. Men Anders satt på pottan när han dök upp. Men ville leva lugn och ro, och han såg lugn ut. Men ser vad som händer med mig. Men verkar hata hjälpa mig. MEN HAR TILL UPPGIFT ATT SKRIVA FRÅN GUD. Men skriva och skriva men är kul människor. Men får kosta på det själv skriva och lägga ut. Men förlorar mitt fina hem.

SITTER IHOP MED BIG PROTECTION OCH GUD SOM SKYDDAR MIG ATT ATT LEVA KVAR, genom att vänta ut Kewan som har tagit till Kurdistan. Men vet att är sant ,men välja män, som kommer från mörk kultur vill jag inte vara med längre. Men barnen mår skit idag när han dök upp. Men ingen är glad när han gör så lägenheten föll i soporna. Jag satt i snön. Men snön tänker inte godkänna frysa ändan  av mig

inget är som förut längre UTAN EN ÄNDA RÖRA AV MITT LIV NU. Men hur ska jag få det att fungera nu? När Jag får reda på mer och mer sanningen om mig.

JAG MÅSTE HA TRUST SOM DET HETER, men jag har lite av den varan nu för jag blir mer och mer sur när jag hör ena än det andra om mitt liv nu, men även varför jag måste fixa så många olika saker nu. Jag som hade velat ta det lite lugnt nu, men så kommer det inte bli för nu håller jag på att få saker och ting att fungera nu.

Men jag kan inte ändra om mina val ens utan nu har jag gjort mitt val, men nu kommer det fram mer och mer, vem jag är och vem min exsambo är OCH DÅ BLIR JAG INTE ENS GLAD av det för hur ska jag nu få det att fungera så ingen ska lida nu?

Jag kan inte ändra nu för har man gjort sitt val eller så kommer allt bara flyta ut i sanden nu och inte händers så mycket mer problem nu. Jag vill inte ens veta av allt, men nu har jag fått reda på varför min exsambo mår så skit efter vår skilsmässa FÖR JAG MÅDDE OCKSÅ SKIT efter den nu.

Han kan inte gå vidare som han så gärna vill nu, men hur ska han kunna det som går med ett öppet hjärta nu? Han har nästan samma problem som jag och min twin soul som han i England har nu. Det är en enda soppa av allt nu FÖR HUR SKA HAN NU KUNNA GÅ VIDARE NU när jag får reda på hur det ligger till nu?

Det kan jag nu fråga mig nu? För min exsambo och jag har haft hur många liv som helst när jag inte har mina tvillingsjälar med mig, DÅ HAR JAG HAFT HONOM MED MIG för att jag måste ha rätt folk runt mig för att få livet att fungera på jorden.

Jag kan inte välja vilka män som helst utan bara vissa kan jag ta med mig då. En del skulle kalla oss för tvillingsjälar fast vi är inte det. Men vi kallade varandra för det.  Vi är inte tvillingsjälar, men har liknade känslor när vi möter på varandra. Nu är han sjuk genom att han har öppnat hjärtat nu. HAN ÄR SJUK OCH JAG ÄR SJUK VILKEN SOPP AV ALLT NU.

Jag och han har levet hop i 27 år tills allt rasade när min tvillingsjäl dök upp sen brakade allt för mig. JAG KAN INTE SPRINGA IFRÅN TWIN SOULS ENERGI för den är så stark, att folk kan tycka och tänka om mig. Men det är helt omöjligt att springa ifrån honom FÖR HAN HAR GLÄDJE ENERGIN som möjliggör att han kan ta mig så himla kvickt från min man, så han vände allt mitt liv upp och ner nu.

Men det kommer fram mer och mer om min exsambo nu för han har lika ont som jag i hjärtat, men även som min twin soul för min man har samma problem och mår så skit nu. Kan inte komma vidare just nu utan har ont och mår bara sämre och sämre nu. VISSA DAGAR KLARAR HAN INTE AV NU.

För han kan knappt äta en del dagar, men han säger ofta till mig, att han har så ont i hjärtat och jag säger, ”jag känner samma sak att mitt hjärta är öppet nu.”

Men kan inte göra något åt det, men han säger att han har lika ont som mig och han har fortfarande inte kunnat gå vidare nu. HAN MÅR DÅLIGT NU.  Jag sitter i en rävsax och vill gå tillbaka nu. Jag kan inte gå tillbaka nu men jag önskade att jag kunde det.

Jag håller på bli tokig av allt nu för inget är som jag hade tänkt mig nu. PANNKAKA AV ALLT NU. Jag vet snart varken ut eller in snart.

DET ÄR GUD SOM HAR ÖPPNAT ANDERS HJÄRTA NU och han brukar följa med mig till jorden och jobba, men nu måste han lämna mig och det vet jag inte hur han ska klara det, för inget är som jag trodde nu.

Min exman kommer från en grupp där han jobbar med mycket healing, men han och jag brukar jobba på jorden och VI KÄNNER ÄKTA KÄRLEK NÄR VI MÖTS.

Men han och jag har gått DÄR SVERIGE HAR VISAT UPP hur illa landet ligger till nu.

Han och jag har gått där folk har problem i Sverige, vi har gått tillsammans, MEN ÄVEN RENSA VÅRA LIV FRÅN FRANSKA REVOLUTIONEN NU. Vi hade ett liv där men vi blev halshuggen båda två för vi jobbade ihop på den tiden, men föll under bödeln då. Vi hade en dotter som blev visst räddad säger de, men det är vår dotter idag. Vi hade bara 1 barn. Vi har haft många liv att rensa nu. Det var väl inte så mycket jobb men det kallas för jobb. Vi var gifta.

MEN HAN MÅSTE GÅ MED MIG för att visa upp hur landet sett ut, men även vi måste rensa våra liv nu. Vi fick inte ett perfekt liv genom att vi visar upp svenska folkets problem. Han kommer från healingen männen.

Men Jag mötte på honom 1974 men vi var bara ihop i 3 månader. Jag var bara 16 år och han 21 år.  Vi gjorde egentligen inte slut, men vi kom ifrån varandra men jag kände äkta kärlek när jag mötte på honom. Jag mådde dåligt när det blev slut. Han kunde bara skjutsa mig runt staden när jag var lessen. Jag hade jobbigt när det blev slut fast vi sa aldrig att vi gjorde slut. Men sen blev det slut och jag flyttade till Göteborg.

Men sen mötte jag på en kurd men för att starta igång det. Jag flyttade hem igen och mötte på honom igen. Sen fick en dotter. Vi kvinnor som jobbar nu.

VI KLEV DÄR FOLK HAR PROBLEM för vi dras mot det. Men det är inte kul att se allt, men jag kan bättre förstå honom nu, men även mig själv för vi visar bara upp och går hela tiden efter det.

Nu har båda gått och då har vi problem med landet. VI SKYDDAR JORDEN NU, men han fick börja med mig tills min twin soul dök upp och bara ställde till problem för oss.

Men har kommit fram OM OSS och då kan jag tycka och tänka, varför vi ska bli drabbad nu, men då jobbar jag som BIG PROTECTION SOM BARA STÄLLER TILL FÖR MIG NU.

Jag har blivit så sur när jag ser hur allt blev för mig, MEN ÄVEN SÅ LESS för nu måste jag försöka putta folk rätt för landet står i gungning nu.

För min exsambo gick den vägen, BÅDE HAN OCH JAG GICK den vägen ihop och då har Sverige jättestora problem, men även världen har jättestora problem nu.

Vi gick ihop och jag förstår VARFÖR VI HAFT ETT KNASIGT LIV för andra liven har vi inte haft såhär.

JAG BÖRJADE GÅ MED ÄRKEÄNGLARNA och då blev det upp och ner för mig för då började jag öppna mig mer. Jag började även jobba med MÄSTARNA.

Det kan bli problem i relationen när vi börjar öppna oss mer för jag började rensa mig från många problem då. Då hamnade jag och min exman i många konflikter då.

Men nu håller landet på att gå åt skogen om vi inte får folk att vakna upp nu genom att landet har dragit in SÅ MYCKET PROBLEMFOLK som gör att vi bara får problem nu.

Hur ska man få folk att förstå nu? Jag är less på mitt jobb nu för jag hade tänkt få lite lugnt nu, men både jag och min exsambo har gått problemvägen DÄR ALLA HAR PROBLEM med hela samhället nu, men jag blir less nu.

Hur ska man få folk att fatta nu? Vi kan inte ens gå ut för nu har de dragit in mer mer och mer PROBLEMFOLK NU som inte är okej för landet nu.

Utan vi måste få folk att regera på alla orättvisor nu för ALLT SKA GÅ TILL SVENSKA FOLKET, men vi måste få landet att snurra nu.

Jag hörde att GREAT MASTER LADY NADA SA FÖRUT TILL MIG att jag och min exsambo inte kan vända tillbaka till varandra när båda har gått problemvägen nu. För vi kan inte leva ihop för det skulle skära sig för oss. Nu måste han och jag fokusera på landet nu.

Men han ser från sitt håll och jag från mitt håll OCH FÅR SVÅRT ATT SAMARBETA  vi får svårt att leva ihop, bara för vi gick den här vägen nu. Vi får svårt att leva ihop genom att vi har visat upp landets alla problem.

Svenska folket har fått problem nu och jag och min andra twin soul MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN vi sitter hela tiden tillsammans och skriver varje dag och känner in tillsammans och får alla information FRÅN GUD.

Vi är inte klar ännu utan vi fortsätter och skriver på bloggen. Jag kan inte ha så mycket folk runt mig nu utan bara mig själv och GUD OCH MIN BIG PROTECITON NU. Men vi måste sitta med GUD NU och bara känna in och skriva nu för landet har så stora brister och GUD är ärlig om allt nu.

Han visar upp sanningen nu, men ATT FOLK ÄR SÅ SVAG att säga nej till allt våld nu.

Jag lever i en värld med bara problem nu för landet har stora brister nu för folk måste kunna gå ut nu. Nu har regeringen gjort så folk får jättestora problem, men HAR SVÅRT ATT SÄGA NEJ till våldet för det bara växer i landet på vissa ställen i Sverige nu.

Men regeringen har dåligt samarbete nu, jag blir bara brydd över dem för de kan inte se ett dugg för de blundar i mina ögon nu.

Men vad ska man göra åt dem? Vill få tillbaka landet SOM FÖRR I TIDEN då skulle landet må bra, men hur ska de få landet att må bra nu?

VI HAR BARN OCH BARNBARN, men vi har mycket att säga till om men folk har fått tunghäfta för de är rädd att säga vad de tänker om allt folk nu som väller in nu. Men många har upptäckt att landet har problem nu.

Men vi måste RÄDDA FOLK I KRIG, men nu har de tagit in folk som inte har krig, då måste vi hjälpa folk för att få tak över huvudet sitt såklart.

MEN DET SKA GÅR RÄTTVIST FRAM för annars blir det problem för regeringen kör med så mycket orättvisor nu.

Men hur de än gör nu regeringen så måste de ta sitt ansvar och SLUTA OCH GULLA MED FOLKET som kommer hit nu. De har tagit in problemfolk nu som landet får lida av och det blir bara värre nu om inte de börjar att agera nu.

För de har inte gjort något ÅT ALLA VÅLDTÄKTERNA NU och då har vi problem med regeringen när de inte börjar att agera och skicka hem killarna när de våldtar kvinnor eller ett barn, men även allt annat våld kommer från dem, då är det bara sätta dem på ett flyg hem och vad är det för farligt med det? REGERINGEN SER ATT DET KOMMER RÅN INVANDRINGEN, men ändå så gör det inget åt det.

Det skulle BLI SLUT allt våld då.

Men jag tänker tillbaka på allt, men vi är ARBETAR PÅ JORDEN vi fick stora problem nu.

Vi får ser nu hur vi kan vända landet rätt för det GÄLLER ATT FOLK VAKNAR UPP för det har så många olika grupper som har sett allt.

Men att vända och upplysa regeringen det måste komma fram till dem, men de måste börja agera nu FÖR VI GÅR FÖRST NU, men det verkar inte som de ser problem nu.

Men de vet att de har problem för DE SER LITE BILBOMBER OCH VÅLDTÄKTER lite här och där, men vart det kommer ifrån har inte många förstått.

MEN GUD KAN ALLT FOLK och nu upplyser vi om det för att få väcka upp folket nu.

Men vi ser allt nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.