TWIN SOUL TVILLINGSJÄL

Vad händer nu i min värld? För nu står jag plötsligt med 3 twin soul tvillingsjälar nu, men hur har GUD tänkt det nu för vi kan bara ha 1 GUD?

MEN GUD ÄR SÅ PÅHITTIG så jag kan ju skratta åt allt nu för nu får jag återigen tänka ut en ny plan eller håller nu min twin soul i England i vår plan? Eller ska jag ha flera nu som bara stökar till för mig nu?

Men hur jag än tänker nu, så vet jag att han i England är BIG TWIN SOUL BIG PROTECTION TVILLINGSJÄL NU SOM KOMMER FRÅN GUD. 

Men det hjälper inte mig GUD hur har du stökat till det för mig nu?

2 tvillingsjälar kan inte leva ihop med mig för det skulle bli bråk varje dag för det skulle aldrig fungera. Han som bor och lever med mig som kommer från BIG HAVEN MIN ANDRA BIG PROTECTION TWIN SOUL, säger att han aldrig skulle kunna leva ihop med två på jorden för det skulle bli bråk och svartsjuka varje dag OCH VI HAR ALDRIG HAFT ETT LIV ENS MED 2 TVILLINGSJÄLAR VID MIN SIDA ENS.

 MEN NU HAR GUD STÖKAT TILL DET FÖR OSS men hur han tänkt nu? För jag kan inte leva med 2 twin soul nu för det går inte för tvillingsjälar vill leva ensamt med varandra och jag kan inte ha 2 twin soul GUD?

Men hur har du tänkt nu? För nu fick jag jättestora problem för jag vet att det inte går bo med 2 twin soul för jag har frågat honom som lever med nu, att det är helt omöjlig för båda skulle bråka, men må så dåligt och de skulle föra krig mellan sig, men så nu har GUD VARIT PÅHITTIG, men hur ska jag nu kunna fixa det nu.

Men exsambo kommer inte från BIG HAVEN så långt har jag kommit nu för han som lever med mig han kan allt om twin soul, fast han gillar twin soul inte så mycket, men det kan jag inte tänka på för det var GREAT MASTER LADY NADA SOM SA ATT JAG MÖTT PÅ MIN TVILLINGSJÄL NU. Det är folk som kallar oss för twin soul tvillingsjälar nu.

Men nu kan folk ha en twin soul en tvillingsjäl NÄR JAG SER HUR JAG OCH MIN EXMAN HAR JOBBAT NU.

 NÄR TVILLINGSJÄLARNA KOMMER FRÅN BIG HAVEN, så långt har jag kommit nu för de jobbar inte på samma sätt. FÖR DE SKA GE KÄRLEK TILL LANDET NU när han har öppnat sitt hjärta, då ska mannen ge kärlek till landet.

Det blir konflikter av det när tvillingsjälarna har öppnat sitt hjärta för det kan vända mycket upp och ner då. KÄRLEK FÖRVANDLAS TILL MYCKET PROBLEM, men slutar med mycket konflikter för att vända landet rätt.

NU HAR EN MAN I SVERIGE ÖPPNAT SITT HJÄRTA och jag kan se att det blir mer konflikter för att folk ska vakna upp nu.

Jag mötte först på en man som var kurd, men nu mötte jag på min twin soul som också är kurd, SÅ JAG BÖRJADE MÖTA UPP FOLKET när jag ser varför jag valde en kurd att leva med ett tag.

Men vi har ett par i Sverige som har öppnat hjärtat, mannen ger kärlek till landet för nu har min twin soul i England fått ge till Kurdistan NÄR HAN HADE LÄMNAT LANDET då gav han kärlek till landet.

Men hur ser det ut nu? MER OCH MER KONFLIKTER för att ta tillbaka sitt land nu, men även kunna prata sitt eget språk och skriva som de har lika som oss. Bokstäverna har jag sett nu.

Kurderna har ens inte fått prata på sitt språk och skrivit på sitt språk och så har det varit i Kurdistan, men även Turkiet finns det kurder för de får inte ens prata sitt språk i skolan och inte ens skriva på sitt modersmål ens.

KURDISTAN STRÄCKER SIG ÖVER MÅNGA LÄNDER NU.

När barnen växer upp då pratar de kurdiska i sitt hem tills barnen kommer till skolan då blir det hårt för dem. Barnen blir tvingad att prata ett annat språk SOM SKILJER SIG ENORMT skiljer sig enormt då.

Men de är jättestort folk som inte får leva efter sina regler då utan efter andra då.

Men vi kan ha 1 twin soul som vi kan känna så mycket äkta kärlek för, men folk kan inte möta på från BIG HAVEN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR , det är bara jag och en kvinna till som kan det, så männen är inte som de andra då.

Men nu har GUD HITTAT PÅ så mycket hyss runt mig så jag blir snart inte förvånad alls nu.

JAG FÅR ALLT ÖVER MIG NU jag är inte alls glad nu, men jag har 2 twin soul men nu hittade jag 1 till tvillingsjäl till som jag levt med länge nu.

Jag såg att min ex sambo hade ont i hjärtat, men han har betett sig som oss ,men även som andra paret jag känner så väl, Det är samma tillväga gångsätt  med dem.

Jag blev så osäker när jag hör min exsambo HAR SÅ ONT I SITT HJÄRTA och vill bara dö varje dag. Han sa ofta till mig, ” du kan få byta med mig.” Men då klagar jag på samma sätt, ”jag har också ont vill dö.” Vi pratade mycket om det för folk såg hur han mådde, men jag fick inte ihop det när jag hade mött på twin soul.

Jag kunde inte koppla ihop det, men jag såg som andra paret fick det. Han tittade till mig och hjälpte mig som andra paret killa gjorde. HAN HADE SAMMA SOM DEM.

Men känner samma som mig, jag blev lit brydd, men tänkte att han mådde dåligt för han hade måste lämnat mig nu. Han mår lika dåligt än fast det är över 1 år sedan vi gick ifrån varandra. HAN VILL INTE LEVA VISSA DAGAR NU sen vi gick ifrån varandra och han kommer aldrig vidare har jag sett. För han har mig i sina tankar och vill bara dö, så en vän till oss har fått räddat honom från att dö.

DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN HAN BLIR RÄDDAD NU.

Men jag har gått tillbaka på honom för han började på samma sätt som andra paret FÖR HAN BLEV JÄTTE KNEPIG och hon var inte så glad vissa dagar, men min ex sambo blev på samma sätt som de blev.

 DE FICK EN HEL SNURRIG VÄRLD som ingen vill möta på, men nu är de tillbaka, för han måste gå tillbaka och ge kärlek till henne. Hon började också titta åt andra män som jag började bli less på min sambo. Och ville bara lämna honom när han började bli så himla knepig mot mig.

Jag fick för mig både det ena än det andra ATT HAN INTE ÄLSKADE MIG, men så var det inte alls, men jag fick för mig så mycket men även hon fick för sig så mycket, så jag såg samma sak då.

Men hade mött på min twin soul i England, MEN FICK IBLAND SÅ STORA TVIVEL för jag tittade på andra paret jämt när jag blev osäker, då kollade jag dem.

Paret låg i skilsmässa, han kunde inte bo hos henne för han betedde sig helskumt då. Hon kände inte sig älskad av honom, FAST JAG SADE TILL HENNE ATT NI ÄR TVILLINGSJÄLAR som jag hälsade från Lady Nada till henne.

Men hon hade slutat tro på kärleken, hon var så less såg jag. Men då hade GUD VARIT DÄR OCH RÖRT TILL FÖR DEM och lika så var GUD och RÖRDE TILL FÖR MIG och min exsambo, men även han i England var GUD rörde till.

För han såg sjukt ut på vissa kort och mina foton ska vi inte ens prata om för jag ser bara arg ut på varje foto jag tar, SÅ JAG KÄNNER MIG SOM EN DRAKE VISSA DAGAR NU.

Men jag såg på andra paret när GUD hade öppnat hjärtat, BÅDAS ÖGON SÅG DÖD OCH MÖRK UT när jag titta på deras FOTO PÅ FACEBOOK att ögonen såg död ut, men jag såg det så väl vad som hade hänt.

 FAST LADY NADA VAR UTE I TID för att hälsa till henne att hon levde med sin twin soul, så hon säkrade henne för att inte ge upp.

JAG SER PÅ EN GÅNG NÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLARNA HAR ÖPPNAT SIG. Jag känner att det inte är så många som känner till det. Jag ser det på en gång ögonen har förändras . ÖGONEN FÅR EN SPECIELLT BLICK PÅ FOTON. BARA ETT MÖRKER RUNT DEM.

Men jag ser på en gång på fotona att nu har GUD varit där och stökat till för dem.

Men min twin soul i England HADE SAMMA DÖDA BLICK på korten sedan han hade öppnat sitt hjärta.

Men inte första fotona då var hans blick helt klar och han hade så mycket skratt i blicken. HAN HADE TAGIT FOTON INNAN han mötte på mig därför var hans foton annorlunda, men sen blev han foto så mörk efter sen jag mött på honom. Sen har jag bara fått foton av honom där han hans blick sett död ut och ser inte glad ut alls.

Jag kan inte ta ett foto nu, syns på min blick att jag inte är glad, MEN ARG PÅ VARJE KORT jag gett honom, mina arga kort för det går inte stänga av nu. Men inte förta korten jag började ta när jag hade mött på honom, men min blick blev mörk, så jag tänkte jag hade fått fel på mobilen min. Men blicken var mörk och jag mådde inte bra.
Nu har jag titta på min exman foton efter vår skilsmässa att HANS FOTON ÄR OCKSÅ MÖRK, han är inte glad alls.

Nu har han öppnat en äldre kvinna och jag kan bli som en drake vissa dagar för jag är bara arg nu. EN ÄLDRE BIG PROTECTION ÄR PROBLEM NÄR GUD ÖPPNADE MIG.

Men han vet inte vad han gör, men GUD vet att han måste hålla mig lugn, men jag är svår på vissa bitar för jag kan inte lugnar ner mig och JAG ÄR INTE SÅ LÄTTSAM   sen de har öppnat mig nu.

För öppna en äldre det är inte ett lättsamt jobb för dem för jag kan inte styra mig själv ens utan bara arg hela tiden nu.

Jag känner och ser att anda paret inte har detta problem som jag har för hon har inte visat upp samma som mig, men hon är ung men jag är gammal och då blir det problem.

Jag kan knappt vara bland folk för kan inte vara tyst och kan inte lugna mig. Han som jag lever med, vissa dagar då blir det dubbel effekt när jag blir utsatt för problem då. Han känner av allt, då blir jag inte lätt att göra med. Kan inte vara tyst alls utan hamnar i olika konflikter nu. DUBBEL EFFEKT vi sitter ihop nu.

Jag kan inte vara tyst ens utan kan hamna i olika konflikter nu, men måste få hjälp nu för jag kan bli svår att leva med, så de måste hjälpa mig nu. Han i England kan inte möta på mig såhär FÖR NU LEVER JAG SJÄLV MED GUD BIG PROTECTION NU. 

Men de ska fixa till det för de måste lugnar ner mig för det går inte leva bland folk ens för jag ÅKER IN I KONFLIKTER när jag ser folk jobbar fel i mina ögon, så jag kan åka ihop med folk i onödan.

 GUD vill hålla mig hemma nu för att inte ställa till mer problem nu för vi kan hamna i problem, MEN JAG KAN INTE STYRA MIN TUNGA ENS och då blir det problem för jag känner av allt nu, sedan GUD har öppnat mig.

JAG HAR PROBLEM VISSA DAGAR, men det går bra när inte folk är här för då kan jag lätt hamna i konflikter när jag känner att det är fel.

Jag är inte lättsam och jag har aldrig varit såhär arg, men jag är gammal har de sagt men får hålla mig inne tills jag har jobbat klart med att sitta och känna in med min andra BIG PROTECTION NU.

Vi jobbar ihop då och känner in från GUD.

Men att det ska dyka upp en tvillingsjäl till det kan bli problem nu för båda männen är öppen nu och jag måste leva med honom som kommer från BIG HAVEN NU.

Men båda går med ett öppet hjärta nu och vi måste gå ihop igen, men hur har nu GUD tänkt sig BARA FÖR ATT RÄDDA ETT LAND NU och även jorden har jättestora problem nu. Hur kommer det att sluta för oss nu för det har nu snurrat till det för mig nu.

Jag förstår att vi kan möta på twin soul som har haft andra kvinnor då, innan man möter på honom för jag fick möta på honom ett litet tag när jag var 16 år. Men har kommit på att jag kände glädje energi från honom och jag blir lika glad nu när han kommer.

JAG KÄNDE GLÄDJE ENERGIN när jag mötte på honom förta gången, men även när jag mötte på honom igen sen jag hade flytta hem. Jag har inte tänkt att han hade den energin.

Men sen så skulle jag möta på en kurd efter honom, men ibland fanns han med i mina tankar men även när vi mötte på varandra så kunde vi knappt prata för jag fick tunghäfta då när vi möttes på.  Jag åkte hem ibland och hälsade på min mamma.
MEN HON HADE ROLIGT ÅT MIG, men även han som gillar att prat, då fick vi problem att prata med varandra då.

Men sen mötte jag på honom igen, men fick en dotter men vi skulle jobba på ett annat sätt nu. Han och jag fick problem jobb i mina ögon nu. Vi har skrivit mycket om det nu, men jag kan inte förstå allt nu. Vi gick en problem väg där folk har sina problem. VI DRAS MOT DÄR FOLK HAR PROBLEM, nu har landet upp och ner med ekonomin. Dåligt med jobb även mitt jobb hör till problem vägen nu.

Där är det jättestora problem folk SOM JOBBAR SOM MIG. Jag har aldrig hållet på med det i förra liven, men nu gick jag där och då har vi problem med det. Startade upp eget som vi aldrig har haft förut, men folk har det idag Men kan få svårt de som gillar det, för det svämmar över med folk som jobbar med det.

Folk måste kunna bo och leva ett normalt liv, men det kan inte alla nu utan upp och ner med mycket nu.

Men BIG PROTECION TWIN SOUL de kan bara se åt en kvinna för de kan bara leva med en kvinna twin soul som kommer från BIG HAVEN NU. 

Det är stor skillnad på BIG PROTECTION TWIN SOUL, men vi kommer från BIG HAVEN NU och får jobba på annat sätt då. Men han kan inte möta på någon annan kvinna för han håller i en plan, men vad håller min andra för plan nu?

Det kan man undra nu? Han kan inte hitta en annan kvinna. VARFÖR MÅSTE GUD ÖPPNA HANS HJÄRTA NU? För nu kan jag varken tänka eller känna om detta jobb för hur kommer det att sluta nu?

MEN NU MÅSTE GUD SÄKRA SIG men det slutar med att jag hamnar i kläm nu, men inte andra paret för hon har bara 1 tvillingsjäl. De har gått tillbaka till varandra nu, men de måste även rensa sina liv nu som vi alla får göra nu.

Men folk kan ha en twin soul, men INTE FRÅN BIG HAVEN och då är det stor skillnad på dem för de kan bara se åt en kvinna och de ska ge kärlek till landet då.

Det är stor skillnad på dem för de kan inte födas utan mig utan de följer med mig då och då kan de inte ha en annan kvinna än mig att skydda då, för de kallas för BIG PROTECTION NU.

Namnet säger allt då att de inte kan se åt någon annan då utan de lever ihop med mig, men nu har jag en till som inte lever I BIG HAVEN utan vi möts på jorden då. Vi skyddar jorden båda två nu. Vi jobbar tillsammans på jorden.

VI HAR HAFT MÅNGA LIV IHOP har det nu kommit fram nu, men när de kommer från BIG HAVEN då kan de bara vara med mig. Andra paret han kan bara vara med henne därför har jag inte förstått allt.

Men jag såg att han hade samma som paret min exman, MEN HUR SKA DETTA SLUTA? Jag såg han har haft kvinnor och fick inte ihop det för då kan det inte vara rätt ens.

Men så var det rätt, men han kommer inte från BIG HAVEN och vi lever inte ihop där, MEN VI JOBBAR PÅ JORDEN IHOP, men hur ska detta nu bli?

Men det kanske blev lite kul för folk kan möta på twin suol som jag trodde var fel, men inte en TWIN SOUL FRÅN BIG HAVEN för det kan folk inte möta på alls nu.

Utan folk kan känna att de har mött på sin twin soul, men FOLK KAN MÖTA PÅ EFTER DET JAG SETT NU. ÄKTA KÄRLEK.

Men GUD måste vara tyst om allt för min andra BIG PROTECTION twin soul som lever med mig, han gillar inte alls andra twin soul, han som kommer från BIG HAVEN.

Han gillar att bara vara med mig nu så han kan jag inte prata nu, men nu dök upp en till twin soul. Men vad ska hända nu? För NU HAR JAG DET RÖRIGT så jag håller på att gå i taket snart av ilska nu.

Jag är så less nu, bara för att nu måste vi rädda så mycket vi kan, men hur ska vi få hjälp nu för mycket av svenska FOLKET VERKAR SOVA NU men vi får hoppas de vaknar upp nu.

Men jag får se tiden an nu, men jag ser en tvillingsjäl har bara 1 kvinna nu.

Men han som kan kallas för twin soul min exsambo, han har haft andra kvinnor, men han har ett annat syfte nu och att vi måste jobba ihop, men även rensa våra liv nu.

TVILLINGSJÄLAR KÄNNER ÄKTA KÄRLEK.

Jag fick möta på honom när jag var ung, men han bara lämna mig men sen kom vi tillbaka till varandra. Han har haft andra kvinnor nu. MEN ÖPPNADE MITT HJÄRTA FÖR HONOM när jag mötte på honom första gången. Men jag levde med en annan man, men även han levde med en kvinna tills jag kom tillbaka till Östersund, men jag bodde själv i 5 år efter den tiden med honom.

Jag har följt en väg för att visa upp problem för GUD, han ser hur allt har nu utvecklas i snabb takt. Men landet har så stora problem nu för GUD har koll på jorden, HAN BLEV LITE BRYDD när jag hade börjat gå på vägen som medium, men även alla healing folk håller på med nu.

Men han blev lite brydd över det för FOLK SKA LEVA PÅ DET för alla kan inte jobba med det fast folk kan tror det för det ser så himla bra att få tjäna pengar på det folk gillar nu.

Men vi ska leva på det för det svämmar över nu med olika kurser nu.

 Alla ska inte jobba med folk ens för DET ÄR INTE MENINGEN alls att jobba med folk, men det svämmar över med olika kurer nu.

Min ex sambo gick även han reiki när jag lärde ut det, först gick han steg 1 hos min lärare men sen fick han steg 2 av mig för då hade jag utbildat till masters som JAG FICK HOPPA AV för jag blev sjuk av att jobba.

Men han kan jobba med det för han är född med ett jättestort skydd, men inte jag är det. Han kommer från healing gruppen OCH HAN HAR SKYDD HAR JAG HÖRT.

Han kan jobba med healing, men han är inte så intresserad av det för han kan lägga handen där folk har ont, men inget mer med långa behandlingar som folk kör med för HAN SKULLE BLI UTTRÅKAD som gillar att prata.

Men han har hjälpt mig när jag hade ont FÖR JAG GILLADE ATT HAN LÄRDE SIG HEALING han kan hjälpa mig för jag är lit praktiskt på många sätt. D et är lika med tarotkorten att det är bra att känna på sig själv när man mår skit.

Folk kan ta ett kort och titta vad som händer eller, ”vad går jag igenom nu.” Eller så vill man bara lugna ner sig när jag drar ett tarotkort, MEN JAG LÄRDE UT TILL ANDRA PÅ SAMMA SÄTT de kan ta ett tarotkort när det är lite upp och ner för dem då.

Men jag har testat min exsambo på tarotkorten han är klockren när han läser av ett tarotkort men han vill inte hålla på med korten. Jag minns jag kunde fråga om vi kunde leka lite med tarotkorten nu? Han var med och testade för han var rädd för dem när jag började använda dem. Han gillade inte tarotkorten alls utan det gick bra om jag fick från andevärlden, men inte från tarotkorten för dem gillade han inte alls tills han provade på dem.

Jag drog ett tarotkort och ställde frågan tyst, men han höll kortet upp och ner i handen och bara kände inte tarotkortet då. Han började prata om det ena än det andra han fick in i korten och han tittade så konstigt på mig när han höll i tarotkortet för han förstod inte varför jag kände så när han höll i kortet. Jag hade frågat om honom, men ställde så många olika frågor den kvällen, men han svarade klockrent då. Men han sa allt vad jag hade frågat om men han kunde inte förstå sig på mig, men jag ställde tyst så han kunde känna in rätt då.

Men nu har jag velat fråga honom HAN HAR EN ENORM INTUITION när jag har upp och ner nu men han kan jag inte fråga då, men jag hade önskat det för han kan kasta ur sig så jag blir bara sur på honom, men han har nyss sagt sanningen till mig. Men den sanningen ville jag inte höra alls, men han kan säga saker utan att han tänker på det, men nu kan jag inte fråga honom men han har haft rätt igen. Det var inte kul att höra när han hade rätt nu. Jag kan bli sur på allt nu.

Men vi hade svårt på slutet att leva ihop, men jag började känna mig mindre älskad och önskad mig ett bättre liv med en man. Han satt bara och tänkte på alla problem vi haft. Jag såg jag måste förSöka ta mig vidare FÖR DET VAR ANDRA SOM STÄLLDE TILL FÖR OSS för vi fick problem med pengar och inget blev som förr. Jag förlade min lokal genom ett lån jag skulle haft då.

Men jag vet nu att vi visade upp hur landet hade det för jag har aldrig jobbat som medium och jag gick en av alla problem vägar nu, men den vägen var en av våra vägar vi gått nu.

Men nu har vi gått klar men hur kommer det att sluta nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.