TWIN SOUL -TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION – PROTECTION
 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-love-birgitta-andlig-inspiration-big-protection.pngVAD HÄNDER I MIN VÄRLD? MEN HAR PLÖTSLIGT 3 TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR NU. Men hur har GUD tänkt det nu, för vi kan bara leva med 1 GUD?

MEN GUD ÄR SÅ PÅHITTIG, så jag kan ju skratta åt allt nu, för nu får jag återigen tänka ut en ny plan, eller håller min twin soul i England i vår plan nu? Eller ska jag ha flera nu som bara stökar till för mig nu?

Men hur jag än tänker nu, så vet jag att han i England är TWIN SOUL ,PROTECTION, BIG PROTECTION, TVILLINGSJÄL NU SOM KOMMER FRÅN GUD. MEN HANS PLANET KALLAS FÖR BIG HEAVEN. Alla får höra det nu för första gången. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpgGUD har du stökat till det för mig nu? HAN KALLAR HAN FÖR PROTECTION. Vi möts när vi ska till jorden och syna av länder.

IBLAND ANVÄNDER HAN SAMBON NÄR VI SKA TILL JORDEN. Men vi har fått skit liv när vi ser hur Sverige ser ut. Men vi föddes hit, och ska gå med Sverige. Vi föddes första gången när jag var 16 år. Men höll bara några månader. Vi var ung och höll inte då. Men kände kärlek äkta kärlek ,men ändå så höll det inte.

MEN TIDEN VAR INTE INNE DEN GÅNGEN. Vi träffas igen efter alla år. Men såg ibland när jag åkte hem ,då kunde vi mötas heja på varandra. Jag hade flyttat till Göteborg. Vi träffade igen. 1988 men vi började gå med Sverige ,men slutade som krigare då. Men vi fick skit jobb som ingen vill byta med oss ens.

Men vi fick Sverige problem på våra axlar då. Vi har tittat på det innan vi möttes hur liven såg ut då. Men vi klev in i ett problem land. Sverige satte han igång när Kewan dök, andra paret satte igång landet. Men fick skit liv även som öppnade Sverige med. Men ingen vill byta med oss ens och inte en enda dag ens, genom att vi fick problem, som svenska folket har då. Men då fick vi problem men även barnen har sett åkte på en del när han började med Sverige. MEN ÄR ARG PÅ ALLT NU. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpgJAG ÄR ARG PÅ ALLT NÄR JAG SER HUR DRABBAD VI ÄR. Men glömmer inte när vi sitter och väntar på GUD ska dyka upp. Men sitter i sängen tillsammans med GREAT MASTER LADY NADA OCH KUTHUMI OCH BIG PROTECTON VÄNTAR PÅ HAN. MEN UNDER TIDEN KOMMER HOPE OCH ANAEL ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR KALLAS ÄRKEÄNGLARNA. Men dök upp lite då och då ,genom att jag låg risigt till. Men lady Nada har förvarnat han, nu har vi problem då. Men får inte se allt genom han skrämmer mig då. Jag sitter ihop med BIG PROTECTION vi väntar på han. Men Hope lugnar mig och även Anael dök upp.

MEN PRATAR MED MIG ,MEN SÄGER INTE SÅ MYCKET ALLA VAR TYST , genom att jag blir rädd då. Men Hope sa, gillar inte du blir utsatt för nu. Men kan inte styra Gud ens. Han styr Birgitta då. Hon såg bara problem med mig. Men hon kan inte ändra om att Gud var arg på Svenska folket. Men han har börjat med Sverige. Men så arg på folk runt mig ,som är dålig att hjälpa mig. Han har börjat med Sverige då. Men låg risigt till han kunde nästan inte rädda mig var nära döden ,så ila var det. Han var så irriterad på Jonas låg i fatet. Men andra såg han var dåligt skydda min lokal, som var mitt arbete inkomstkälla utvecklar så mycket som hjälper människor med då.

Men hade gått fel för mig genom att fattas pengar på mitt konto. Men ska ha pengar att leva ensam en tid. Men måste betala hyran och mobil och internet och elen ska alla ha då. Mat såklart. Men låg risigt till genom att folk har skadat mig på vägen. Men är dålig att skydda mig när jag måste ha extra hjälp då. Men var för det mesta ensam, genom att Anders är urdålig att samarbeta då. Men har flyttat fel och måste ta mig från stället. Men lever vi ihop då ska vi hjälpa varandra såklart. Men han var dålig att hjälpa till fick bråka på han. Men hamnar själv i problem när han ska hjälpa till. Men har pengar problem med han. Men var mycket ensam om saker och ting. Men föräldrar mina var död och då måste vi fråga hans föräldrar som gick som de gick. Ibland var konflikter bråk. Men måste ändra om på lokalen genom att göra det enkelt. MEN DÅLIG ATT HJÄLPA TILL NÄR HAR FÖRETAG.  

GUD VAR ARG PÅ ALLT. JAG MÅSTE HA PENGAR NÄR KEWAN DÖK genom att vi lever splittrad måste skydda min lägenhet då. Men tappar kraft när han lever i England. Men han såg mig på Facebook. Men vi ska egentligen bo ihop när han började med Kurdistan. Men lever bra då ,genom att vi har energin ihop och kan agera mycket bättre då.. Jag såg vad som händer när Kewan sitter i England och jag här. Men vi måste leva ihop. MEN HAN LÄMNAR OCH GÅR OCH BLIR SJUK NÄR HAN SUR OCH STÄNGER FACEBOOKEN DÅ. JAG HATAR FACBEOOKEN. JAGAR INTE MÄN ENS. MEN SKA HÅLLA KOLL PÅ HAN NU. 

Men är orolig och rädd att ringa han. Men är inte tuffaste kvinna han möter på. Men gick bra från början ringa han. Men hände en grej där sen är jag rädd att ringa han. Men ringer men vill att han ringer mig. Men känner mig mer säker. Men säger du måste hålla reda på Kewan. Men vilken hit ,som är rädd att ringa han. Han kan bli sjuk och mår dåligt ,då ska jag kolla han. Men killar kan må dåligt . Han känner mer kärlek för mig. Han ska skydda mig och hålla koll på mig. Men männen har starkare känslor har de sagt, men lämnar så fortaste han får problem ,när han får inte som han vill ,då stänger han Facebook då. MEN GAV MIG PROBLEM DÅ.

MEN KÄNNER INTE IGEN GUD GENOM ATT BIRGITTA HAR PROBLEM , DÅ HAR HAN PROBLEM. Men visar inte mig ,men känner irriterad från han. Han kan vara så arg, så han gick undan när var som värst med mig. Han har börjat med Sverige och Kurdistan problem land och Sverige stökar till för han. Jag måste leva i Sverige kan inte födas i Kurdistan. Men Kewan kan det. Men han skyddar mig till max han har ett arbete. Jag får inte dö ens utan han skyddar mig.

Men Gud sa ,du får ringa Anders bor hos hans pappa då. Men över 90 år och halvdöv. Men var ingen hit för mig tål inte ens huset. Men har slutat ta hand om huset luktar rök. Han har inte gjort ett dugg åt huset. Men grät när hamnar där. Men vill bo kvar lade extra pengar att flytta dit. Men måste hjälpa pappa hans, sambo var död när vi kommer till han. JAG SKA BO KVAR, MEN VI SKA HJÄLPA HANS FÖRÄLDRAR VI GÅR MED ÄLDRE VÅRDEN STANNA HEMMA, SÅ LÄNGE KAN. Men alla mår bäst att bo hemma tills själv bestämmer det. Men många är sjuk när kommer från Sverige därför måste han hjälpa dem. Sverige kan stöka till på många sätt kan inte läsa av människor ser fel hos dem. Kan skada en del människor när gör fel mot dem. 

Men egentligen skulle vi bo kvar i lägenheten och hjälpa Anders föräldrar stanna hemma så länge orkar då. Men fick 1 rum att sitta med datorn och lägga ut. Men var jobbigt han var döv. Men höjer teven måste ha tyst runt mig. Men måste säga till flera gången kan du sänka teven eller drar igen glasdörren. Men fick problem liv som ska sitta hemma utan bråk och konflikter. Men skriva och känna in från dem och lägga ut på blogg. Men fick jobba natten även hos hans pappa då. Men var tyst kan skriva då.

Men Jonas fick till uppgift att skydda min lägenhet. Men alla ser vad som händer med min lägenhet. Men värsta hjälp jag fick. Men sa inte ens att hyran fick problem med lägenheten. Han ser vad som händer ,men varnar inte mig ens. Men tar Jonas till hjälp var den värsta hjälp jag fick. Men förlorade min lägenhet ,men fick en hyresskuld efter den stor hjälpen. Men trodde jag ska leva må bra när Kewan dök upp. Men tji fick jag ,genom att Jonas skadar mig då. Anders mår dåligt från Kewan måste andra hjälpa till skydda min lägenhet ,som lade extra pengar att flytta dit. MEN ÄLSKAR MIN LÄGENHET. MEN AVSKYR ALLT IDAG SKIT HJÄLPEN JAG FICK DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 470_aartsengel_ariel.jpgMEN UNDER TIDEN LÄGENHETEN VAR FULLT MED FOLK SKYDDAR MIG. GREAT MASTER JESUS skrev och skyddar mig en tid att behålla min fina hem. Men var Kewan som stökar till det för mig. Jag har satt utan pengar när han dök upp. MEN HAR FINA GREAT MASTER SERAPIS BEY han dök upp när jag var så orolig lugnar ner mig, genom att min rädsla satt fart när lägenheten höll på att falla då.

Men han pratar länge med mig, genom att jag lyssnar inte på dem som skyddar mig då. Men han såg problem Sverige folk som är urdålig att hjälpa till. Men ingen av dem har pengar ens ,men folk på jorden har pengar då. Men synd att det är så, genom att folk är så urdålig att hjälpa till när vi har Sverige då. Men blandar in Kurdistan ,då fick jag problem då måste skydda mig. Men måste överleva då. MEN KAN SKYDDA MIG SERAPIS BEY KOMMER FRÅN LIGHT Men är så sur på allt när jag sitter som jag gör då. 

Men låg som en krigare i sängen sjuk från Sverige. JAG HAR GÅTT OCH VISAT UPP SVERIGES PROBLEM. Men måste vara ensam rensa bort krigaren. Men tar tid att rensa bort det. Men var inte glad slutar som krigare både jag och Anders. Men var trött och sliten kan inte skydda mig själv. Men lovar har aldrig hänt länder vi har varit i då. Men Sverige höll på att få problem ,genom att har problem att göra rätt ,och har ekonomiska problem låg för framtiden då. Men går vända landet rätt. 

..Jag kunde inte rädda mig själv skydda lägenheten, genom att jag måste bo kvar, och rensa och sätta igång att skriva som GUD ,sa. Men såg hur landet såg ut. Men har till uppgift att skriva och rädda landet problem då. Men fick sätta igång nästan på en gång. Men han har andra länder delar med sig från sig. Men kan inte umgås med vänner, genom att tål inte bråk och konflikter måste bo ensam tillsammans med dem. Men pengar fanns inte, men han testar allt på mig. Men såg måste rädda mig allt han kan. JAG MÅSTE BO KVAR DÅ. 

Men Sverige är problem land. Jag måste ha pengar när jag träffade Gud. Men fanns inte så mycket pengar, att leva ensam en tid Kewan satt i England stökar till för mig. Jag fick leva kavar ett tag i lägenheten blockera lägenheten väntar på Gud. Han gick igenom mig såg bara problem med hälsan. Men var sjuk från Sverige måste vila och rensa komma igång. Men ingen förstår att jag måste vara ifred.. Men hade bästa tiden hos dem kan inte prata med vanliga människor tål inte konflikter bråk, genom att vi kan hamna i bråk och konflikter då. JAG KÄNDE BARA KÄRLEK OCH GLÄDJE UTAN BRÅK KONFLIKTER GREAT MASTER ARCH WINGS ÄRKE VINGAR ,BIG PROTECTION GUD. Kan bli sjuk när folk pratar om problem när har gått som en krigare. Men måste leva ensam lugn och ro. 

2 tvillingsjälar kan inte leva ihop med mig, för de skulle  bråka varje dag, för det skulle aldrig fungera då. Han som bor och lever med mig, SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN MIN ANDRA BIG PROTECTION TWIN SOUL, säger att han aldrig skulle kunna leva ihop med två på jorden ,för det skulle bli bråk och svartsjuka varje dag OCH VI HAR ALDRIG HAFT ETT LIV ENS MED 2 TVILLINGSJÄLAR VID MIN SIDA ENS.

 MEN NU HAR GUD STÖKAT TILL DET FÖR OSS, men hur han tänkt nu? För jag kan inte leva med 2 twin soul nu,  det går inte för tvillingsjälar vill leva ensamt med varandra och jag kan inte ha 2 twin soul GUD?

Men hur har du tänkt nu? För nu fick jag jättestora problem går inte bo med 2 twin soul. Jag har frågat honom som lever med nu, att det är helt omöjlig för båda skulle bråka, men må så dåligt och de skulle föra krig mellan sig, nu har GUD VARIT PÅHITTIG, men hur ska jag nu kunna fixa det nu

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpgMen exsambo kommer inte från BIG HAVEN, så långt har jag kommit nu, för han som lever med mig, han kan allt om twin soul, fast han gillar inte twin soul så mycket. HAN KALLAR FÖR PROTECTION, BIG PROTECTION. Men vi är annat folk som jobbar med jorden. Men föds till jorden kan hamna i problem liv som Sverige och Kurdistan då fick vi problem. 

Men det kan jag inte tänka på då. GREAT MASTER LADY NADA ,SOM SA ATT JAG MÖTT PÅ MIN TVILLINGSJÄL NU. Det är folk som kallar oss för twin soul ,tvillingsjälar nu.FOLK KAN MÖTA PÅ ÄKTA KÄRLEK ,OCH KÄNNER MÖTT TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL. Men kan känna äkta kärlek när möts. MEN KALLAR DEM FÖR (SJÄLSFRENDE) tvillingsjäl kan känna så för varandra då. Men har mött på äkta kärlek.  Men äkta twin soul har jobb på jorden att göra, föds till länder då. Men är något annat än folk ser twin soul ,tvillingsjäl. 

NÄR JAG SER HUR JAG OCH MIN EXMAN HAR JOBBAT NU. VI HAR BIG PROTECTION, PROTECTION, GENOM ATT DET FINNS BARA VI DÅ. HOS GUD FINNS ÄVEN GREAT MASTER LADY NADA OCH JAG. ANDRA PARET OCH TVÅ PROTECTION. 

 NÄR TVILLINGSJÄLARNA KOMMER FRÅN BIG HAVEN, så långt har jag kommit nu, för de jobbar inte på samma sätt. FÖR DE SKA GE KÄRLEK TILL LANDET NU när han har öppnat sitt hjärta, då ska mannen ge kärlek till landet.

Det blir konflikter av det när tvillingsjälarna har öppnat sitt hjärta, det kan vända mycket upp och ner då. KÄRLEK FÖRVANDLAS TILL MYCKET PROBLEM, men slutar med mycket konflikter för att vända landet rätt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d4167ae844ab933ddf8903fe68540072.jpgNU HAR 1 MAN I SVERIGE ÖPPNAT SITT HJÄRTA, och jag kan se att det blir mer konflikter, för att folk ska vakna upp nu.

Jag mötte först på en man som var kurd, men nu mötte jag på min twin soul som också är kurd, SÅ JAG BÖRJADE MÖTA UPP FOLKET när jag ser varför jag valde en kurd att leva med ett tag.

Men vi har ett par i Sverige som har öppnat hjärtat, mannen ger kärlek till landet för nu har min twin soul i England fått ge till Kurdistan NÄR HAN HADE LÄMNAT LANDET, DÅ GAV HAN KÄRLEK TILL LANDET.  

Men hur ser det ut nu? MER OCH MER KONFLIKTER för att ta tillbaka sitt land nu, men även kunna prata sitt eget språk och skriva, som har lika som oss. Bokstäverna har jag sett nu.

Kurderna har inte ens fått prata sitt språk och skrivit på sitt språk ,och så har det varit i Kurdistan, men även Turkiet finns det kurder får inte ens prata sitt språk i skolan och inte ens skriva på sitt modersmål ens.

KURDISTAN STRÄCKER SIG ÖVER MÅNGA LÄNDER NU.

När barnen växer upp ,då pratar de kurdiska i sitt hem tills barnen kommer till skolan ,då blir det tufft för dem. Barnen blir tvingad att prata ett annat språk, SOM SKILJER SIG ENORMT DÅ.

MEN DET ÄR MÅNGA MÄNNISKOR SOM FÅR INTE LEVA RÄTT LIV PRATA OCH SKRIVA SITT SPRÅK STOR GRUPP MÄNNISKOR ,som får inte leva då utan efter andra då.

Men vi kan ha 1 twin soul som vi kan känna så mycket äkta kärlek för, men folk kan inte möta på från BIG HAVEN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR , det är bara jag och en kvinna till som kan det, så männen är inte som de andra då.

Men nu har GUD HITTAT PÅ så mycket hyss runt mig så jag blir snart inte förvånad alls nu.

JAG FÅR ALLT ÖVER MIG NU jag är inte alls glad nu, men jag har 2 twin soul men nu hittade jag 1 till tvillingsjäl till som jag levt med länge nu.

Jag såg att min ex sambo hade ont i hjärtat, men han har betett sig som oss ,men även som andra paret jag känner så väl, Det är samma tillväga gångsätt  med dem.

Jag blev så osäker när jag hör min exsambo HAR SÅ ONT I SITT HJÄRTA och vill bara dö varje dag. Han sa ofta till mig, ” du kan få byta med mig.” Men då klagar jag på samma sätt, ”jag har också ont vill dö.” Vi pratade mycket om det för folk såg hur han mådde, men jag fick inte ihop det när jag hade mött på twin soul.

Jag kunde inte koppla ihop det, men jag såg som andra paret fick det. Han tittade till mig och hjälpte mig som andra paret killa gjorde. HAN HADE SAMMA SOM DEM.

Men känner samma som mig, jag blev lit brydd, men tänkte att han mådde dåligt för han hade måste lämnat mig nu. Han mår lika dåligt än fast det är över 1 år sedan vi gick ifrån varandra. HAN VILL INTE LEVA VISSA DAGAR NU sen vi gick ifrån varandra och han kommer aldrig vidare har jag sett. För han har mig i sina tankar och vill bara dö, så en vän till oss har fått räddat honom från att dö.

DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN HAN BLIR RÄDDAD NU.

Men jag har gått tillbaka på honom för han började på samma sätt som andra paret FÖR HAN BLEV JÄTTE KNEPIG och hon var inte så glad vissa dagar, men min ex sambo blev på samma sätt som de blev.

 DE FICK EN HEL SNURRIG VÄRLD som ingen vill möta på, men nu är de tillbaka, för han måste gå tillbaka och ge kärlek till henne. Hon började också titta åt andra män som jag började bli less på min sambo. Och ville bara lämna honom när han började bli så himla knepig mot mig.

Jag fick för mig både det ena än det andra ATT HAN INTE ÄLSKADE MIG, men så var det inte alls, men jag fick för mig så mycket men även hon fick för sig så mycket, så jag såg samma sak då.

Men hade mött på min twin soul i England, MEN FICK IBLAND SÅ STORA TVIVEL för jag tittade på andra paret jämt när jag blev osäker, då kollade jag dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e3d91f31ec915757c43855d847bb9ed.jpgParet låg i skilsmässa, han kunde inte bo hos henne för han betedde sig helskumt då. Hon kände inte sig älskad av honom, FAST JAG SADE TILL HENNE ATT NI ÄR TVILLINGSJÄLAR som jag hälsade från Lady Nada till henne.

Men hon hade slutat tro på kärleken, hon var så less såg jag. Men då hade GUD VARIT DÄR OCH RÖRT TILL FÖR DEM, och lika så var GUD och RÖRDE TILL FÖR MIG och min Anders, men även han i England var GUD rörde till.

För han såg sjukt ut på vissa kort och mina foton ska vi inte ens prata om för jag ser bara arg ut på varje foto jag tar, SÅ JAG KÄNNER MIG SOM EN DRAKE VISSA DAGAR NU.

Men jag såg på andra paret när GUD hade öppnat hjärtat, BÅDAS ÖGON SÅG DÖD OCH MÖRK UT när jag titta på deras FOTO PÅ FACEBOOK att ögonen såg död ut, men jag såg det så väl vad som hade hänt. Men såg sorg ,genom att vet vart klockan var slagen håller ihop med varandra då. Men varit ihop i 9 år när det small mellan dem.

Men sitter och bläddrar i böcker ska gifta sig. Men har då kommit så långt och förlovade sig då. Men näsa mål var gifta sig. Men känner bara sorg och hatar twin soul BIG PROTECTION PROTECTON NÄR SER LIVET DE FICK. Men har född till Sverige problem som de ska gå och visa upp som har kommit så långt gifta sig. Men ung och kär hittar varandra då. Men levde länge ihop han följer henne på studentmiddag och dansen hör till. Men var så vacker och ung båda två. MEN TILL GLÄDJEN VÄNDER TILL SORG OCH PROBLEM FÖR DEM. MEN INGEN VILL SINA BARN SÅ ILLA DÅ. Men sorgens dag såg när han öppnar dem. Men åker åt varsitt håll hon blev sjuk, genom att börjar dela på sig då. Men sorg efter den dagen han satte igång Sverige. Men hatar allt genom att jag älskar min dotter då. MEN BYTTE LIV BÖRJADE VISA UPP SVERIGE. MEN ÄR EN VIT ENERGI RUNT DEM

 FAST LADY NADA VAR UTE I TID för att hälsa till henne att hon levde med sin twin soul, så hon säkrade henne för att inte ge upp.

JAG SER PÅ EN GÅNG NÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLARNA HAR ÖPPNAT SIG. Jag känner att det inte är så många som känner till det. Jag ser det på en gång ögonen har förändras . ÖGONEN FÅR EN SPECIELLT BLICK PÅ FOTON. BARA ETT MÖRKER RUNT DEM.

Men jag ser på en gång på fotona att nu har GUD varit där och stökat till för dem.

Men min twin soul i England HADE SAMMA DÖDA BLICK på korten sedan han hade öppnat sitt hjärta.

Men inte första fotona, då var hans blick helt klar och han hade så mycket skratt i blicken. HAN HADE TAGIT FOTON INNAN han mötte på mig, därför var hans foton annorlunda, men sen blev hans foto så mörk efter sen jag mött på honom. Sen har jag bara fått foton av honom hans blick sett död ut och ser inte glad ut alls.

Jag kan inte ta ett foto nu, syns på min blick att jag inte är glad, MEN ARG PÅ VARJE KORT jag gett honom, mina arga kort för det går inte stänga av nu. Men inte första korten jag började ta när jag hade mött på honom, men min blick blev mörk, så jag tänkte jag hade fått fel på mobilen min. Men blicken var mörk och jag mådde inte bra.
Nu har jag titta på min exman foton efter vår skilsmässa att HANS FOTON ÄR OCKSÅ MÖRK, han är inte glad alls.

Nu har han öppnat en äldre kvinna och jag kan bli som en drake vissa dagar för jag är bara arg nu. EN ÄLDRE BIG PROTECTION ÄR PROBLEM NÄR GUD ÖPPNADE MIG.

Men han vet inte vad han gör, men GUD vet att han måste hålla mig lugn, men jag är svår på vissa bitar jag kan inte lugnar ner mig ,och JAG ÄR INTE SÅ LÄTTSAM sen de har öppnat mig nu.

För öppna en äldre det är inte ett lättsamt jobb för dem.  Jag kan inte styra mig själv ens utan bara arg hela tiden nu.

Jag känner och ser att anda paret har inte samma problem som jag har.  Hon har inte visat upp samma som mig, men hon är ung men jag är gammal och då blir det problem.

Jag kan knappt vara bland folk för kan inte vara tyst och kan inte lugna mig. Han som jag lever med, vissa dagar då blir det dubbel effekt när jag blir utsatt för problem då. Han känner av allt, då blir jag inte lätt att göra med. Kan inte vara tyst alls utan hamnar i olika konflikter nu. DUBBEL EFFEKT vi sitter ihop nu.

Jag kan inte vara tyst ens utan kan hamna i olika konflikter nu, men måste få hjälp nu för jag kan bli svår att leva med, så de måste hjälpa mig nu. Han i England kan inte möta på mig såhär FÖR NU LEVER JAG SJÄLV MED GUD BIG PROTECTION NU. 

Men de ska fixa till det för de måste lugnar ner mig ,för det går inte leva bland folk ens för jag ÅKER IN I KONFLIKTER när jag ser folk jobbar fel i mina ögon, så jag kan åka ihop med folk i onödan.

 GUD vill hålla mig hemma nu för att inte ställa till mer problem nu, för vi kan hamna i problem, MEN JAG KAN INTE STYRA MIN TUNGA ENS,                                                       och då blir det problem för jag känner av allt nu, sedan GUD har öppnat mig.

JAG HAR PROBLEM VISSA DAGAR, men det går bra när inte folk är här för då kan jag lätt hamna i konflikter när jag känner att det är fel.

Jag är inte lättsam och jag har aldrig varit såhär arg, men jag är gammal har de sagt, men får hålla mig inne tills jag har jobbat klart med att sitta och känna in med min andra BIG PROTECTION NU.

Vi jobbar ihop då och känner in från GUD.

Men det ska dyka upp en tvillingsjäl till ,det kan bli problem nu för båda männen är öppen nu, och jag måste leva med honom som kommer från BIG HAVEN NU.

Men båda går med ett öppet hjärta nu, och vi måste gå ihop igen, men hur har nu GUD tänkt sig BARA FÖR ATT RÄDDA ETT LAND NU ,och även jorden har jättestora problem nu. Hur kommer det att sluta för oss nu, för det har snurrat till det för mig nu.

Jag förstår att vi kan möta på twin soul, som har haft andra kvinnor då, innan man möter på honom, för jag fick möta på honom ett litet tag när jag var 16 år. Men har kommit på att jag kände glädje energi från honom, och jag blir lika glad nu när han kommer.

JAG KÄNDE GLÄDJE ENERGIN när jag mötte på honom förta gången, men även när jag mötte på honom igen sen jag hade flytta hem. Jag har inte tänkt att han hade den energin.

Men sen så skulle jag möta på en kurd efter honom, men ibland fanns han med i mina tankar ,men även när vi mötte på varandra ,så kunde vi knappt prata för jag fick tunghäfta då när vi möttes på.  Jag åkte hem ibland och hälsade på min mamma.
MEN HON HADE ROLIGT ÅT MIG, men även han som gillar att prata, då fick vi problem att prata med varandra då.

Men sen mötte jag på honom igen, men fick en dotter, men vi skulle jobba på ett annat sätt nu. Han och jag fick problem jobb i mina ögon nu. Vi har skrivit mycket om det nu, men jag kan inte förstå allt nu. Vi gick en problem väg där folk har sina problem. VI DRAS MOT DÄR FOLK HAR PROBLEM, nu har landet upp och ner med ekonomin. Dåligt med jobb även mitt jobb hör till problem vägen nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpgMEDIUM, KANAL EFTER VÄGEN OCH MÖTER PÅ GUD, som fick en chock medium?????? Men då har folk problem jobb när du utbildat till medium. Men tog svängen genom shaman men testar den metoden. Mörka vägen lärde mig om. Jag provar en tid att jobba med det. MEN HITTAR ÄVEN REGRESSION TIDIARE LIVMEN FOLK ÄLSKAR ANDEVÄRLDEN POPULÄRT. Där är det jättestora problem folk SOM JOBBAR SOM MIG. Jag har aldrig hållet på med det i förra liven, men nu gick jag där och då har vi problem med det. Startade upp eget som vi aldrig har haft förut, men folk har det idag Men kan få svårt de som gillar det, för det svämmar över med folk som jobbar med det.

MEN GICK EFTER GREAT MASTER GUIDER, ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ÄRKEÄNGLAR. SOM FICK REDA UPP 22 VACKRA ÄRKE VINGAR ,SOM FOLK DÖPT TILL ÄRKEÄNGLAR, SOM KOMMER FRÅN SKYDDÄNGLAR. Men gick den vägen, genom att folk har lärt sig andevärlden och healing vägen, Reiki-healing. Men medium ,då har vi problem, sa han???

JA alla kan inte arbeta med det. Men landet svämmar över med medium och tarotkort ,och allt som jag trampar på i Sveriges spår. MEN HADE LÄNGRE TID TAROTKURS OCH KANALISERINGS KURS. Men han var inte glad, genom att alla ska leva på sitt jobb då.

Han och jag satt och titta på allt har hittat efter vägen UFO, GRÅ FOLKET har hittat på grupper .Men Grå folket finns ,men har hittat på grupper GENOM ATT GRÅ ÄR SÅ FUL ,SÅ INGEN HAR LUST ATT SE DEM. Men kan lura dem när visar långt hår. Mörkt långt vackert hår fina ögon kroppen ,genom att är smart Grå folket, vet hur ska göra då. Men folk är utsatt för dem. Men hittar Grå folket ,men finns bara 1 grupp, genom att har hittat på flera grupper som är lögner. Men kan prata med Jesus, eller andra tar Jesus bild lätt att prata med han. Men kan ta annan bild, och ingen ser det såklart. Men kan lura åt sig och tar folk, och blir sjuk från Grå folket. Men vi gick igenom allt har hittat efter vägen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 23e7f0d3025408f2118860550d1a6653.jpgHAN SER INVANDRINGEN VAR PÅ MIN TID TJEJER BLEV LURAD AV MÄNNEN, genom att var bort gift kommer från mörk svart kultur ,som kan gifta sig med stanna i Sverige.

MEN KAN LURAS SÅ MYCKET ,SÅ KVINNORNA BLIR SJUK FRÅN MÄNNEN, lämnar kvinnan och tar frun ,som föräldrar delat ut till han. Men tiden såg ut så. Men levde dubbelliv män från hård kultur.

MEN FANNS MYCKET SORG ,GENOM ATT VI KROCKAR MED MÖRK KULTUR, föräldrar styr sönerna och döttrarna stenhårt. Vi får lida och kärlek kan vi möta på fast det var förbjudet hos kulturen ta en kvinna, som kommer inte från dem. Men även måste passa in hos dem tar kusinen som är muslim, kurder väljer så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hans-zatzka-6507327.jpgSOM ÄR FEL ATT VÄLJA TILL BARNEN. Vi har inte samma smak som barnen ens ,genom att vi gillar olika män och kvinnor. Men vi dras till hjärtat där vi hör hemma då. Men har inte kunskap om det, genom att fortsätter år efter år skadar sina barn då. Vi dras till energi och lever efter hjärtat ,genom att hjärtat öppnar sig och vi känner kärlek för varandra då. Men kan skada sina barn när hjärtat är viktigt att leva med kärleken. MEN BÄSTA LIV VI KAN FÅ KÄRLEK OCH GLÄDJE. 

Men hittar ändå fast föräldrar lade sig i. Men vill ta från kvinnan har hittat till sonen. MEN SER SJUK KULTUR SOM HÅLLER PÅ ATT BRYTAS NU. 

Men många kvinnor blev skadad efter vägen. Men födde barn och då fick barnen problem när tog hit frun. Men älskar inte sin fru ens ,men lyssnar inte på sönerna ens. Familjen och barnen fick problem ,genom att älskar sin pappa då. Men mycket barn mår dåligt efter den tiden. Men hård kultur kan skada oss som har inte det ens. MEN DYKER UPP I SVERIGE MEN LÄRDE KÄNNA HÅRD MÖRK KULTUR. Men vi har inte koll på länder som har så knäpp kultur utan kan bli lurad ,genom att vi tror är som svenska folket då.

Men så kommer vi till jorden ser hemsk ut. Men vad ska vi göra åt jorden då. Men ligger illa till då. Men han vill rädda jorden såklart. Men han såg hur Sverige såg ut. Men har lagt ut på bloggen om problem landet. VI LÄGGER UT OM PROBLEM JORDEN HAR. 

Folk måste kunna bo och leva ett normalt liv, men det kan inte alla nu utan upp och ner med mycket nu.

Men BIG PROTECION ,PROTECTION ,TWIN SOUL kan bara se åt en kvinna för de kan bara leva med en kvinna twin soul som kommer från BIG HAVEN NU. 

DET ÄR STOR SKILLNAD PÅ BIG PROTECTION TWIN SOUL, men vi kommer från BIG HAVEN NU och får jobba på annat sätt då. Men han kan inte möta på någon annan kvinna för han håller i en plan, men vad håller min andra för plan nu?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c64dbd26faf3ad0e91fd826a9b15fe3c.jpgDet kan man undra nu? Han kan inte hitta en annan kvinna. VARFÖR MÅSTE GUD ÖPPNA HANS HJÄRTA NU? För nu kan jag varken tänka eller känna hur kommer det att sluta nu?

MEN NU MÅSTE GUD SÄKRA SIG ,men det slutar med att jag hamnar i kläm nu, men inte andra paret hon har bara 1 tvillingsjäl. De har gått tillbaka till varandra nu, men de måste även rensa sina liv nu ,som vi alla får göra nu.

Det är stor skillnad på dem, för de kan inte födas utan mig utan de följer med mig då, och då kan inte ha en annan kvinna än mig att skydda då, MÄNNEN KALLAS FÖR  PROTECTION NU. KVINNORNA KALLAS FÖR BIG PROTECTION. MEN DET FINNS  TRE PAR.MEN TVÅ PAR ÄR PÅ JORDEN. 

Namnet säger allt då ,att de inte kan se åt någon annan då utan de lever ihop med mig, men nu har jag en till, som inte lever I BIG HAVEN utan vi möts på jorden då. Vi skyddar jorden båda två nu. Vi jobbar tillsammans på jorden.

VI HAR HAFT MÅNGA LIV IHOP, har det nu kommit fram nu, men när kommer från BIG HAVEN, då kan de bara vara med mig. Andra paret kan bara vara med henne, därför har jag inte förstått allt. Han kan inte leva med annan kvinna då ,genom att hör ihop med varandra då. 

Men jag såg att han hade samma som paret min sambo, MEN HUR SKA DETTA SLUTA? Jag såg han har haft kvinnor, och fick inte ihop det för då kan det inte vara rätt ens.

Men så var det rätt, men han kommer inte från BIG HAVEN och vi lever inte ihop där, MEN VI JOBBAR PÅ JORDEN IHOP, men hur ska detta nu bli?

  TWIN SOUL FRÅN BIG HAVEN för det kan folk inte möta på alls nu.

Utan folk kan känna att de har mött på sin twin soul, men FOLK KAN MÖTA PÅ ÄKTA KÄRLEK.

Men GUD måste vara tyst om allt för min andra BIG PROTECTION twin soul som lever med mig, han gillar inte alls andra twin soul, han som kommer från BIG HAVEN.

Han gillar att bara vara med mig nu ,så han kan jag inte prata nu, men nu dök upp en till twin soul. Men vad ska hända nu? För NU HAR JAG DET RÖRIGT ,så jag håller på att gå i taket snart av ilska nu., FOLKET VERKAR SOVA NU, men vi får hoppas de vaknar upp nu.

Men jag får se tiden an nu, men jag ser en tvillingsjäl har bara 1 kvinna nu.

Men han som kan kallas för twin soul min exsambo, han har haft andra kvinnor, men han har ett annat syfte nu och att vi måste jobba ihop, men även rensa våra liv nu.

TVILLINGSJÄLAR KÄNNER ÄKTA KÄRLEK.

Jag fick möta på honom när jag var ung, men han bara lämna mig men sen kom vi tillbaka till varandra. Han har haft andra kvinnor nu. MEN ÖPPNADE MITT HJÄRTA FÖR HONOM när jag mötte på honom första gången. Men jag levde med en annan man, men även han levde med en kvinna tills jag kom tillbaka till Östersund, men jag bodde själv i 5 år efter den tiden med honom.

Jag har följt en väg, för att visa upp problem för GUD, han ser hur allt har utvecklas i snabb takt. Men landet har så stora problem nu, för GUD har koll på jorden, HAN BLEV LITE BRYDD när jag hade börjat gå på vägen som medium, men även alla healing folk håller på med nu.

Men vi ska leva på det för det svämmar över nu med olika kurser nu.

 Alla ska inte jobba med människor ens DET ÄR INTE MENINGEN att jobba med folk, men det svämmar över med olika kurer nu.

Min sambo gick även han Reiki – healing när jag lärde ut det, först gick han steg 1 hos min lärare ,men sen fick han steg 2 av mig, för då hade jag utbildat till masters  SOM JAG FICK HOPPA AV för jag blev sjuk av att jobba.

Men han kan jobba med det för han är född ett jättestort skydd, men inte jag är det. Han kommer från healing gruppen OCH HAN HAR SKYDD HAR JAG HÖRT.

Han kan jobba med healing, men han är inte så intresserad av det för han kan lägga handen där folk har ont, men inget mer med långa behandlingar som folk kör med , FÖR HAN SKULLE BLI UTTRÅKAD som gillar att prata.

Men han har hjälpt mig när jag hade ont JAG GILLADE ATT HAN LÄRDE SIG HEALING han kan hjälpa mig ,för jag är lit praktiskt på många sätt. Det är lika med tarotkorten att det är bra att känna på sig själv när man mår skit.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_003342.jpgFOLK KAN TA ETT TAROTKORT ,och titta vad som händer eller, ”vad går jag igenom nu.” Eller så vill man bara lugna ner sig när jag drar ett tarotkort, MEN JAG LÄRDE UT TILL ANDRA PÅ SAMMA SÄTT, kan ta ett tarotkort när det är lite upp och ner för dem då.

Men jag har testat min sambo på tarotkorten, han är klockren när han läser av tarotkorten, men han vill inte hålla på med korten. MEN TESTAR HAN ATT KÄNNA IN FÖR MIG. 

JAG MINNS KUNDE FRÅGA OM VI KUNDE LEKA MED TAROTKORTEN???  Han var med och testade, för han var rädd för dem när jag började använda dem. Han gillade inte tarotkorten alls utan det gick bra om jag fick från andevärlden, men inte från tarotkorten gillade han inte alls tills han provade på dem.

JAG DROG ETT TAROTKORT och ställde frågan tyst, men han höll kortet upp och ner i handen, och bara kände in tarotkortet då. Han började prata om det ena än det andra han fick in i korten ,och han tittade så konstigt på mig när han höll i tarotkortet, för han förstod inte varför jag kände så när han höll i kortet. Jag hade frågat om honom, men ställde så många olika frågor den kvällen, men han svarade klockrent då. Men han sa allt vad jag hade frågat om ,men han kunde inte förstå sig på mig, men jag ställde tyst så han kunde känna in rätt då.

Men nu har jag velat fråga honom HAN HAR EN ENORM INTUITION när jag har upp och ner nu ,men han kan jag inte fråga då, men jag hade önskat det, för han kan kasta ur sig så jag blir bara sur på honom, men han har nyss sagt sanningen till mig. Men den sanningen ville jag inte höra alls, men han kan säga saker utan att han tänker på det, men nu kan jag inte fråga honom, men han har haft rätt igen. Det var inte kul att höra när han hade rätt nu. Jag kan bli sur på allt nu.

Men vi hade svårt på slutet att leva ihop, men jag började känna mig mindre älskad och oönskad då.

Men bättre liv med en man. Han satt bara och tänkte på alla problem vi haft. Jag såg jag måste söka mig vidare FÖR DET VAR ANDRA SOM STÄLLDE TILL FÖR OSS, för vi fick problem med pengar ,och inget blev som förr. Jag förlade min lokal genom ett lån jag skulle haft då.

Men jag vet nu, att vi visade upp hur landet hade det  jag har aldrig jobbat som medium och jag gick en av alla problem vägar nu, men den vägen var en av våra vägar vi gått nu.

Men nu har vi gått klar men hur kommer det att sluta nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.