BESVIKELSER

Ibland råkar vi ut för besvikelser men har svårt att komma vidare för den sitter så djupt inom oss så vi har svårt kunna ta till oss det som hänt runt oss.

Men ibland kan en besvikelse sitta så djupt i oss så VI HAR SVÅRT ATT ACCEPTERA ANDRA MÄNNISKOR RUNT OSS för den besvikelsen har då rotat sig fast i oss, men har svårt att ta ett steg för att vi sitter fast i bara besvikelser då.

Men kan inte hålla på hela livet med den tyngden inom oss utan den suddats ut. Vi växer upp från barndomen DÄR VI FICK MÅNGA BESVIKELSER och vet inte hur vi ska ta oss vidare för vi är så besviken på allt som vi vill slippa.

Men vi sitter fast i besvikelsen och har fastat dag efter dag tills vi en dag UPPTÄCKER ROTEN I DET vi inte kan ändra på. Vi kan inte göra om något utan folk går vidare i våra liv och vi kan gå med den besvikelsen inom oss så vi sitter fast.

För en del folk skulle säga bara, ”men ge upp nu, för du kommer ingen vart med det nu, utan vi måste ta oss vidare nu, och inte vara kvar i besvikelser och sorg för vi kommer igen vart då, utan vi måste vända ett nytt blad i vårt liv, för att kunna få frid inom oss, så måste vi gå vidare och inte tänka så mycket på det, UTAN SLÄPP BESVIKELSEN OCH INTE SE ÅT DEN”

Men en del kan sitta fast nästan hela livet att DE BLIR BESVIKEN PÅ EN VÄN som de har svårt att släppa då. Men kan sitta fast hela livet på en del folk som inte kan se, varför de hamnade i ett snurrigt liv den gången? Varför de fick problem med det ena än det andra, men kunde inte förstå varför de hamnade så fel då?

Men då har vi ett land SOM KALLAS FÖR SVERIGE DÄR FOLK SKA RENSA SINA LIV, då går folk vidare när de är klar med er. Iland kan ni ha kvar era vänner hela livet eller så lämnar ni era vänner för du har blivit klar då.

Du kan inte se åt de hållet ens utan du går vidare, MEN DU BÄR MED DIG EN BITTERHET ELLER ILSKA som kommer från en djup besvikelse och då kommer du inte loss. Utan du kan älta runt i gamla saker för du ser att allt blev så fel för du är så besviken på personen som gjorde dig så illa den gången och du har svårt att förlåt dem. Du kan inte ens se åt dem för du kan inte ens prata med dem för du är så besviken på allt nu.

 DU MÅSTE FÖRSÖKA TA DIG VIDARE OCH SLÄPPA ALLA BESVIKELSER du har varit med om för den kan sitta sen du är barn, men den kan komma från gamla vänner du inte har hört av utan du har känt dig lämnad och övergiven då.

Du har svårt att se klart då utan du vill bara se hur det ligger till nu, men du har svårt att se klart för du har då glömt bort att städa bort din besvikelse då. OCH DEN SITTER ROTAD HOS DIG tills ni en dag lämnar den för att inte ta upp den igen utan lämna det åt sidan då.

MÅNGA MÄNNISKOR KAN IDAG RÅKA ILLA UT på att de känner sig undergiven av andra människor och kan inte ta sig vidare för det. Och det kan komma från barndomen, men det kan komma från ett tidigare liv där du blev så besviken på en viss person.

Men så möter du på dem igen och det kan uppstå problem för du hade en uppgift ATT STÄDA BORT DET och du möter på människor på många olika sätt, men den sitter djupt inom er tills ni har städat bort besvikelsen.

För den kan sitta så rotat hos er och det är värre att bli besviken ÄN ATT GÖRA SÅ DU INTE KAN SE DEN PERSONEN tills du en dag ser, varför gick du kvar i besvikelsen? För den är jobbig och svår att bära med sig.

Men ni kan bli besviken ingen och igen för du möter på olika människor som inte tänker som ni gör utan ni går vidare ibland och IBLAND DÅ SITTER NI FAST I EN SÅDAN GAMMAL BESVIKELSE som gör att ni inte mår bra av den utan måste rensa upp den, så du blir fri då.

Hur ska du göra det? Du måstes själv se det? Hur ska du ta dig vidare nu för du måste städa bort en besvikelse nu och hur kommer du att kunna klara av det? DU MÅSTE SE VART DEN KOM IFRÅN för att städa på djupet då.

Besvikelser kan komma från tidigare liv, den kan komma från idag, men du måste städa upp den FÖR DU KAN BLI SJUK av att gå med besvikelser för den sitter som rotat i er och då måste ni lossa den för att må bra.

 FÖR EN BESVIKELSE KAN GÖRA ONDARE ÄN ALLT ANNAT ni har varit med om för den är så svår att ta sig vidare på och många kan gå med en besvikelse som sitter så rotad så ni har svårt att se den. Du kan uppträda på ett visst sätt när du går med djupa besvikelser.

Och då är det svårt att ta sig igenom FÖR DEN SITTER ROTAD PÅ MÅNGA OLIKA SÄTT EN BESVIKELSE. Det kan ni vara med om många gånger i ditt liv att du stöter på folk som inte tänker som du gör och då kan du bli besviken på dem. De ser inte som du ser utan de har inte ens sett det då.

UTAN DE HÅLLER I EN PLAN som de måste bli klar med, men hur du än vänder och vrider på det, så kan du inte göra om folk om de inte vill det.

UTAN FOLK LEVER MYCKET EFTER SIN PLAN som de ska följa när ni lever i Sverige.

Folk ska följa sin plan för att kunna läka sina liv och DU STÖTER PÅ FOLK FRÅN TIDIGARE LIV och du stöter på besvärligt folk. Du måste rensa dig för att kunna bli hel igen från alla besvikelser du mött på i livet.

FÖR DEN SITTER SÅ ROTAD I DIG och då måste du städa upp den för att bli hela nu.

Men hur kommer du att kunna göra det? För besvikelsen ligger från många liv bakåt och då kommer du möta på folk som har gjort dig besviken då OCH DET KOMMER ATT LÖSA UPP DEN, så du blir fri den och kan gå vidare nu.

Du måste möta folk som gjort dig illa, men även folk som har sårat dig FÖR ATT KUNNA LÖSA UPP DINA PROBLEM, då måste du gå igenom besvikelser och sorg för att bli fri nu och det kan ta tid för en del, men en del kan ha mer att rota runt med.

Men de har en plan att följa, så de kan bli fri då från alla sår ni har med er nu OCH DÅ SKA NI LÄKA FRÅN ALLT som kommer från så många liv bakåt, men även från detta liv har du din barndom att bearbeta, men du har så många liv att reda upp.

OCH DÅ KAN DU INTE KOMMA UNDAN ENS utan du ska igenom liven nu.

Men även möta på folk som har sårat, men även folk som kan ha dödat dig utan du själv kan se det MEN DU SKA LÄKAS MED KÄRLEK från en del människor. Människor ska du bara möta på en kort stund i ditt liv för att bli fri dina bekymmer då.

Vissa kan vissa stöta på besvärliga folk, men även folk som lyfter dem FÖR ATT DET MÅSTE VARA BALANS I DIN VÄRLD DÅ och då får du kärlek, men även såren läkt från svåra liv du haft nu.

Men du lämnar alla problem bakom dig nu och inte ens se åt dem längre FÖR DU BLIR FRI FRÅN EN DJUP BESVIKELSE NU utan att behålla dina problem längre utan du städar besvikelsen med folk du möter på, men även för att rens bort annat du har varit med om nu.

Vi kan gå vidare i ditt liv nu, men inte bära med besvikelser och sorg nu och vända ett nytt blad nu i ditt liv FÖR DU HAR STÄDAT BORT TYNGRE LIV NU, men du är fri nu från dem nu.

VI SKA SE FRAMÅT NU och vi städar bort nu, allt du har varit med om nu. Och nu vänder vi ett nytt blad i ditt liv för du har fått städat på djupet upp alla besvikelser nu och även sorg och svek som kan sitta djupt hos dig nu.

Men du måste städa upp det från förr nu OCH NU HAR DU FÅTT DJUPDYKET i det som gör att du blir fri nu och kan ta dig vidare nu.

En besvikelse kan sitta så djupt TILLS DU HAR FÅTT BORT BESVIKELSEN sen är du fri som fågeln nu.

UTAN FRI FRÅN ALLT när du har fått bort din sorg från folk som gjort dig besviken, då har du nu fått städa upp den för att bli fri den nu.

Nu går vi vidare utan besvikelser nu och känner dig fri nu som fågeln nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.