PANNKAKA

Vad kan pannkakan ge oss för nyttig mat tror vi? 

Vad kan pannkaka ge oss för mat att leva på? NU HAR JAG FÅTT UPP PANNKAKA och vi ska se vad som händer när vi äter pannkaka som är den vanligaste rätten i Sverige nu.

Pannkakan kan ge problem för en del människor FÖR EN DEL FOLK TÅL INTE MJÖLKPRODUKTER SÅ BRA och en del kan äta pannkaka och en del får svårt att smälta den då med sylt och grädde till den.

Men vad kan pannkakan GE FÖR NYTTIG INGREDIENS i vår vardag?

Barn och vuxna gillar att äta den, men en del kan få ont i magen när de har ätit pannkaka SOM DE BORDE LÅTIT BLI, men så äter de igen och igen men får mer och mer ont i magen när de äter pannkakan varje gång.

Men har svårt att ge upp pannkakan för de kan gilla den eller så gillar folk den bara lite grann och vill äta FÖR DEN BILLIG MAT I SVERIGE DÅ.

Men pannkakan kan en del äta, men en del ska inte äta den för de får ont i magen av den MEN DE SKA LÅTA BLI DEN och inte se åt pannkakan för då tål du inte att äta pannkakan utan du får lägga den åt sidan då.

Idag har folk med pannkaka för en del folk blir sjuk av mjölken och en del känner att det är vita mjölet som gör att folk får problem, MEN DET ÄR MJÖLKEN SOM GÖR ATT FOLK FÅR PROBLEM för vita mjölet skadar så lite för vitt mjöl har funnits i svenska folkets hem, men mjölken kan en del folk regera på, medan en del känner inte av mjölken då.

Men då kan folk se över sin hälsa att inte se åt pannkakan FÖR DEN ÄR VARKEN NYTTIG ELLER HÄLSOSAM ATT ÄTA PANNKAKAN för den har inte gjort er så glad när ni får ont av pannkakan då ska ni inte se åt den för den kan ni lägga åt sidan nu.

Folk ger sina barn pannkaka som de borde se över lite grann för den är inte bra att ge hela tiden FÖR DEN GER INTE BRA MAT TILL ETT BARN utan den ger era barn att de kan få ont i magen av den om de äter för mycket av den.

Pannkakan är uppbyggd på så mycket mjölk och vitt mjöl OCH DÅ KAN BARN FÅ PROBLEM att äta den för många idag ger sina barn pannkaka till lunch för att de ser att det är billigt, men även lättsamt att ge barnen.

Men det är inte bra att äta av pannkakan för mycket för mjölken är inte så bra att dricka av varje dag för den är inte gjort för människor UTAN FÖR KALVARNA när de diar sin mamma.

Kalven får mjölk för att kalven behöver mat som ni ger era barn bröstet när ni har fått barn OCH DET ÄR SAMMA MED KALVEN att den vill äta av sin mamma då och samma är det för människorna att de vill dia nyfödda baby.

Men nu har folk kommit på att ge mjölk till barn och till vuxna, MEN DEN ÄR INTE TÄNKT SÅ att folk ska dricka komjölk utan den är gjort för kalven när kon diar sitt barn som ni diar era barn så är det för djuren.

Men ni har kommit på att ta mjölk från kon som kan göra att folk kan må sämre när de äter mjölken då OCH DÅ SKA NI LÅTA BLI DEN.

Folk långt tillbaka har kommit på att barn ska dricka mjölk, men nu håller mycket på att ändras om för folk börjar se att de inte ger sina barn så mycket mjölk UTAN DE GER DEM VATTEN när de sväljer ner sin mat, då ger folk dem vatten nu och många barn idag kommer slopa mjölken FÖR DE KÄNNER ATT DET ÄR FEL ATT DRICKA DEN.

Men nu har folk blivit mycket mer upplysta om mjölken, men även respekterar om barn inte vill dricka sin mjölk, då får de dricka ett glas vatten i stället för mjölken för folk har insätt att de inte kan styra sina barn nu UTAN BARN ÄR MERA VAKEN IDAG, vad de gillar att äta nu för barn känner av vad som är bäst för dem nu.

NI SKA INTE VARA RÄDD om barn inte vill dricka mjölk för det kommer från långt tillbaka i tiden att folk måste ge dem mjölk för de trodde att det var nyttigt att de måste dricka visst mycket mjölk för att det är bra för barnet att dricka mjölken då.

Men barn ska inte dricka så mycket mjölk FÖR DE HAR INTE DEN BENSTOMMEN FÖR DET, det är kon mat ni ger era barn och ni kan nu förstå att mamman måste dia sina barn som kon måste dia sin kalv.

Det är inte rätt att ta mjölk från kalven för den ska äta av den OCH BARN KAN DRICKA VATTEN för det är mera nyttigt att dricka ett vattenglas än att dricka ett mjölkglas för det är inte det folk är uppbyggd på.

Och nu kommer fler och fler att upptäcka det för de har svårt vissa dagar med mjölken och folk provar med andra sorter för de tror att de är allergisk mot mjölken, då hittar de på laktosfri FÖR DE ÄR REDAN ALLERGISK och ska inte äta av den laktosfria mjölken för den gör er samma illa när du äter av den, då har du återigen sett att du måste äta rätt nu FÖR ATT MÅ BRA I ERA MAGAR NU.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.