SOMMAREN

Sommaren som var eller så har vi flera somrar framför oss.

För ingen kan låta bli att åka ut till andra länder nu för att sola sig, men även för att kunna ta igen sig ett slag TILLS EN DEL KÖPER SIG HUS ELLER LÄGENHETER för de gillar att komma tillbaka till samma ställe då, men kan inte låta bli att åka dit år efter år kommer folk till samma ställe då.

Men hur kan allt vara så perfekt i andra länder, de har allt för er som vill ut och se er om i världen, medan en del stannar hemma FÖR DE SER HUR FARLIG VÄRLDEN ÄR NU.

 MEN SÅ FINNS DE SOM INTE KAN LÅTA BLI att åka ut till andra länder.Folk har tillit till sig själv då, och liter full ut på sin intuition och händer inte så mycket då ,utan de klarade av att åka ut och de är van att göra det, har svårt att stanna hemma en hel sommar utan bad och sol, då tar folk chansen.

MEN VÄLJER MER SÄKRADE STÄLLEN att åka till, så det inte blir utsatt för något attentat när de vistas i landet ,utan de kan tryggt gå runt utan att det händer så mycket då ,utan det är helt lugnt i vissa länder. Och en del länder har inte samma problem som andra länder har nu, att folk tar sin solresa till landet.

Men nu har jorden blivit upp och ner och MÅNGA KÄNNER SIG RÄDD idag att ta en solsemester i ett annat land än Sverige nu, och många tar sin semester hemma ,för att inte bli utsatt för problem, så de hamnar i något attentat ,och kommer aldrig hem igen utan få dö lite för tidigt då.

Men så ser inte alla människor och de måste ut och åka,och de kan inte ha trust till andra ,för de litar inte ens på vad de ser då UTAN DE VET I SITT INRE ATT DET INTE HÄNDER MIG NÅGOT NU när jag vistas här, medan andra är mera rädd ,att de bli utsatt för attentat och kommer aldrig hem mer.

Men nu har folk hus på utlandet ,som kan ställa till problem för en del folk ,och jorden har fått stora problem med så mycket nu, SÅ MÅNGA KAN BÖRJA SÄLJA AV SINA HUS OCH LÄGENHETER NU ,de känner sig inte säker nu utan många idag kommer lämna många länder de har lägenheter i eller hus, de har köpt för sola och ta igen sig nu.

Många av dem kommer lämna det ,och de känner och ser hur alla länder ser ut nu. Och många vill lämna det för de litar så lite på sin intuition nu FÖR DE ÄR RÄDD MÅNGA AV DEM att de ska bli utsatt för ett attentat nu. Och kommer många hus och lägenheter säljas av nu, och många känner sig mer och mer otrygg när de ser hur folk ställer till för landet.

Men därför kommer mer och mer folk sälja sina hus och lägenheter, och har inte något intresse att stanna kvar där,för de känner sig inte trygg att vistas där UTAN MÅNGA KOMMER SÄLJA NU.

För de har kommit på ,att de inte vill bli utsatt för ett attentat ,och nu är det så oroligt över allt, så de tar det säkra för det säkra folk idag ,och det kommer BLI MÅNGA TOMMA HUS OCH LÄGENHETER DÄR DE VISTAS DÅ.

BEFOLKNINGEN FÅR PROBLEM MED DEN BITEN när så mycket folk har blivit rädd att visas utan för Sverige nu ,och då kommer de sälja av sina hus och lägenheter, så de kan bli säkrad nu ,och inte bli utsatt för något attentat nu, utan de säljer, för att säkra sig själv nu, och många kan ha familjer, men även ensamstående har bostäder på utlandet nu.

Den som får lida är befolkning nu ,och de lever på deras pengar år efter år nu, men snart kommer det att sina i den kassan FÖR DEM, SOM HAR BUSINESS i dessa länder,  de blir lidande av allt nu när folk nu säljer sina hus och lägenheter nu.

Och då har de även svårt med annat i landet ,och de behöver dessa pengar från dem ,som äger sina hus och lägenheter, men de kommer få kris i landet nu där svenska folket har sina hus och lägenheter nu, SÅ DE KOMMER HAMNA I EKONOMISKA KRISER I VISSA LÄNDER IDAG.

Folk lever på turismen många av dem nu, men det kan inte ändra om så mycket för folk har BLIVIT SÅ RÄDD NÄR DE SER ATTENTAT PÅ ATTENTAT då lämnar de sina hus och lägenheter, och de litar inte på att de kan vistas där längre.

För tänk om de blir utsatt för ett attentat när de har sin solsemester, DÅ TAR DET SÄKRA FÖR DET SÄKRA NU ,för att inte bli utsatt för problem när de vistas där, då säljer folk sina hem och de kommer inte kunna stanna dä,r fast de gillar folket, men de kan inte utsätta sin familj för det eller så lever de ensamstående då.

Men kan inte behålla det, som de så gärna vill, men de kan inte behålla det, så de kommer BLIR KRIS FÖR VISSA LÄNDER NU.

OCH HUR LÄNGE KOMMER DET ATT HÅLLA PÅ?  

Det beror på folk som förstör för andra nu ,och de som håller på med attentat för att skada folk DE ÄR FÖRBLINDAD AV HAT, så de kan inte se vad som är rätt eller fel när de håller på att förstöra för människor nu.

Många lider av inre stress, dessa som hela tiden ska förstöra för människor DE LIDER I SITT TYSTA MÖRKER OCH DE ÄR SJUK INOM SIG när de vill skada människor så illa, de är så sjuk så de ser inte vad som är rätt eller fel ,att skada och döda en människa ens.

Utan de bär på ett inre mörker som hela tiden kan snabb på nu , och folk ser inte att de skadar folk och många av dem är så sjuk av stress ,som folk inte kan se, men det ser bara chansen att få skada folk FÖR DE MÅR SÅ DÅLIGT SJÄLV, DE SOM HÅLLER PÅ MED ATTENTAT.

 MEN DE HAR FOLK MED SIG som gör att de får draghjälp nu ,och går många in i gäng nu, för att skada så många de kan för de har inte sett, att det är fel och de är så arg på allt nu. DE HAR DÅLIGT MED SIN UPPVÄXT som många kan halka på ,och många av dem kommer från familjer som bara skadar varandra nu.

Men det har inte sett att de kan ställa till problem för DE BÄR PÅ EN ILSKA MOT SAMHÄLLETS ORÄTTVISOR, och de ser folk har pengar ,som de inte har, men de ser så mycket orättvisor nu, och då vill de skada så många de kan ,för att sopa bort rika folk, men även för att skada turismen mer.

För de mår inte bra killarna och tjejerna SOM HAR SÅDAN ILSKA INOM SIG som bara vill förstöra för folk nu för de ser att de är rik, men de ser att folk inte lever som de lever utan de vill förändra folk, deras gamla tro som är så gammal nu.

Folk har gått in gäng för att hjälpa dem förstöra nu, men det kommer bli slut på det snart för de kommer få det tufft nu för jag ser vad som händer nu, så ni kan vara lugn DET KOMMER BLI STOPP PÅ DERAS PÅHITT NU.

Att förändra folk, som de vill ha dem och det är unga män och kvinnor ,som drar med sig andra nu, men det kommer bli slut nu FÖR JAG SER VAD SOM HÄNDER NU.

Ta det lugnt nu för det kommer bli ett slut på det så ta det lugnt nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.