LOVE

Love vad är det tror du?

Alla människor behöver kärlek på olika sätt ,FÖR VI ÄR SKAPTA SÅ ATT GE KÄRLEK  till varandra då ,och då kan det inte bli bättre när vi ger och hjälper varandra och med kärleken inräknad i givande. GER UTAN ATT TÄNKA SIG FÖR UTAN VILLKORS KÄRLEK.

MEN SÅ FINNS DET FOLK SOM KAN INTE STAVA TILL KÄRLEK ENS KALL, de vet inte vad kärlek är, utan går på i sin takt och bryr sig inte ens om kärleken, de kan inte ens styra sitt liv rätt ,utan de går på i sin takt då, och vet inte ens vad kärlek är utan kan nog stava till kärlek, för annars mister jobbet sitt såklart.

MEN FOLK KAN INTE KÄNNA KÄRLEK I SITT HJÄRTA, folk vet inte vad kärlek är ,utan de går på i sin takt, och vet inte ens om de kan bo med någon ens.

Men paren är inte så intresserad av ett förhållande ,utan fokusera mer på sitt jobb de kan inget om kärlek, DE KAN SE MÄNNISKOR KÄNNER KÄRLEK för sina barn ,och de kan inte ändra om sig själv ,för någonstans inom dem har de LÅST SITT HJÄRTA som folk har svårt att öppna.

De kommer från de var ett litet barn, eller så kommer det från tidigare liv, att de har svårt att känna kärlek, FÖR TÄNK OM DE ÖPPNADE SIG MER vad skulle hända då?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-min-tvillingsjc3a4l-birgitta-andlig-inspiration-big-protection.pngINGET SKULLE HÄNDA, DET SKULLE BLI MERA LUGN INOMBORDS om folk gav varandra kärlek, för kärlek kan folk visa på olika sätt när folk vill hjälpa folk.

De ser den som sitter framför dem ,och har bara fokus på dem utan att vara intresserad av allt annat, FÖR DE FOKUSERAR PÅ EN ENDA PERSON för vill hålla den kärleken då.

Men de finns folk SOM INTE KAN HJÄLPA VARANDRA än att de  hamnar i olika konflikter då utan de själv vill det.

Kan inte se personen ska hjälpa ens, utan det blir onödiga konflikter som leder ingen vart UTAN ETT DÅLIGT SAMARBETE DÅ. 

Folk får svårt att hjälpa folk rätt NÄR FOLK ÄR FÖR RÄDD, då ska de kliva åt sidan, för att hjälpa personen rätt.

De lämnar över till den som kan hjälpa personen då. Kan de inte själv hjälpa, då ska andra kliva in och hjälpa till DÅ BLIR DET ETT BRA SAMARBETE I SAMHÄLLET. 

KÄRLEK KAN VI GE PÅ OLIKA SÄTT ,genom att hjälpa människor i samhället de är kärlek. Att skydda varandra och lära känna människor mer.

Lära sig om kärlek för samhället behöver det.

En reaktion till “LOVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.