KAN SPELA OCH SJUNGA

Kan spela och sjunga men kommer ingen vart i sin karriär för det finns så många av dem som kan spela och sjunga som dem.

Men varje människa ÄR SPECIELL när det gäller musiken för ingen människa gillar samma sak utan vi är så olika även där när det gäller musik.

Ibland stöter folk på folk som inte gillar deras musiksmak och får problem att ta sig framåt för de vill leva på sin musik och de gillar ATT SPELA SIN EGEN MUSIK som de ska ta sig fram på.

DET GÄLLER ATT TA SIG FRAM PÅ MUSIKEN för många har redan kommit igång och en del har bara tänkt att de kan sjunga och spela, men kommer inte längre på sin bana utan blir kvar sitt gamla jag. Känner att de inte duger ta sitt steg ut i musikvärlden, men det är för många att boxa sig igenom och de orkar inte ta sig vidare där utan lägger ner sitt intresse och kommer inte längre på sin karriär för de har svårt att se sig själv där.

Det finns folk som kan både och sjunga fint och spela bra, MEN KOMMER INTE UT ENS kommer inte ut ens för när de tittar ut, så finns det så många som håller på med samma sak, så en del ger upp och lägger det åt sidan för de ser inga möjligheter alls att ta sig vidare.

Det finns folk som inte ger upp sin musikdröm för kan inte ens tänka sig ett annat jobb, men kan inte ens kliva av den banan de har börjat gå på för det finns inte en chans att de kliver av den UTAN DE TESTA OLIKA VÄGAR för att komma i mål då.

Det är värld som många får problem att ta sig fram i för det är så många som jobbar med musiken och de okar inte ta sig fram fast de kan både sjunga och spela bra, så ger de upp efter vägen för de ser inte att de kan ta den chansen då.

Men så finns det folk som är vaken och ser ATT HÄR HAR VI EN FÖRMÅGA som kan både sjunga och spela och puttar dem närmare då för de ska kunna hålla sig fast i sin dröm.

Andra människor kan ställa till problem för dem, kan vara nervös när de söker musikvägen och möter på folk SOM SÄNKER DERAS DRÖM, den går i botten då och har svårt att ta upp den igen och får svårt att leva på sin musik när någon sparkar dem av vägen fast de kan både sjunga och spela bra.

FOLK KAN INTE SE DEM utan de har sitt intresse som de inte har då utan de har inte samma smak av musik, men handlar även om rösten som skulle passa in på ett annat ställe för de mötte på fel personer då.

Kunde inte se att de kan både sjunga bra och spela bra, men de såg inte det och gav dem inte den chansen då för de var intresserad av anda människor och DÅ KAN DE STÄDA BORT EN FANTASTISK MUSIKER genom att de stöter på fel folk när de söker sin väg inom musiken.

DET HANDLAR OM VEM VI GILLAR för en del kan bli helt salig när de lyssnar på dem, medan en del inte alls gillar dem för det passar inte in för de har inte den smaken av röst och kan falla här om de möter på fel folk inom musikvärlden då.

Går de till nästa KAN DE AVGUDA DEM medan andra inte alls gillar deras sätt eller röst och kan halka på det, men måste tänka på att folk är så olika inom musiken.

Rösten spelar väldigt stor roll vad folk gillar för röst när de väljer folk vidare, kan gå bra men kan gå dåligt för de har inte samma intresses som dem, men de kan sjunga och spela, men de blir inte erkänt på en del ställen för de har svårt med rösten och DÅ SKA DE SÖKA VIDARE och inte ge upp bara för de inte gillade rösten.

Utan det finns å många vägar att gå inom musiken, men folk kan få stopp NÄR DE STÖTER PÅ FEL FOLK som inte gillar dem eller säger negativt om dem som kan skada drömmen de bär på för de kan handla om personlighet när folk röstas framåt, då kan en del lyckas mycket bättre än vad de andra kan lyckas med för de gillade rösten, men även personligheten som de gillade när de plockar ut folk inom musiken.

De väljer efter rösten och deras personlighet som en del kan halka på om de inte gillar dem då halkar de på det och de tror att de inte kan spela och sjunga fast de kan både sjunga och spela, SÅ KAN DE TAPPA SUGEN NÄR DE MÖTER PÅ FEL FOLK.

Det är ett vimmel av folk som kan både sjunga och spela, men det gäller att inte ge upp även om de inte gillar dig, finns det andra som gillar dig FÖR VI ÄR OLIKA SOM BÄR.

DET GÄLLER ATT INTE GE UPP SIN DRÖM NU.

Folk kan ta sig framåt på sin musik men det gäller att hålla fast vid den utan att ge upp nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.