DREAMED OF MY TWIN SOUL DRÖMDE OM MIN TWIN SOUL MIN TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION- PROTECTION

Återigen så drömmer jag om min twin soul som väckte upp mig efter en härlig dröm som jag vill tillbaka till på en gång nu.

Men som vanligt, så kan jag inte gå tillbaka till min dröm, men känner energin från honom SOM ÄR SÅ LJUVLIG .

Under tiden vi dansar med varandra känner jag ENORMT MYCKET KÄRLEK från honom, men hans närhet var så ljuvlig, så jag blev så glad när jag vaknade upp och kände den energin han har runt sig då.

Den var så härlig att känna när jag blir orolig, då får jag dansa med honom och vilken härlig dans vi hade ,och vilken närhet vi hade när vi dansade runt, men jag kände hur han gav mig ett meddelande igen, ”VÄNTA JAG KOMMER SNART OCH KRAMAR OM DIG OCH DANSAR MED DIG.”  

JAG SKA SLUTA OROA MIG , men dansen sa allt till mig, nu kan jag somna om igen och se om jag drömmer igen om honom, jag måste upp och skriva om min dröm.

Jag kände bara att det är svårt att somna om, jag log och skrattade ett tag efter sen jag hade drömt om honom, VAR SÅ UNDERBAR ATT DRÖMMA när jag sitter som jag gör och inte är klar ännu, då får jag drömma istället om honom.

Jag kände bara lugn och kärlek från honom FÖR HAN INGAV MIG LUGN EFTER DRÖMMEN när jag drömde om honom han gjorde mig lugn.

MEN SAKNAR HONOM ÄNNU MER NU jag får hoppas vi blir klar nu för allt drar bara ut på tiden nu, och jag vill bli klar nu.

Men jag får somna om nu och se om jag får drömma igen om min älskling. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.