GREAT MASTER JESUS

Vart kommer Sananda ifrån? Vem är han?

Vart kommer vi att hamna nu för Sananda är ett namn som är tagit och påhittat, men vart kommer allt ifrån för det är många som använder sig av Sananda och många idag ber till Sananda fast han är DEN ÄNDA GREAT MASTERN SOM NAMNET ÄR ÄNDRAT PÅ.

Varför har folk ändrat om hans namn till Sananda?

 NÄR HAN KALLAS FÖR JESUS PÅ RIKTIGT och folk har till och med förändra hans namn.

Hur kan det vara möjligt att det går att hitta på ett namn?

Det är enkelt att göra det för de har fått för sig att han har blivit kapten på en rymdfärga och DÄR HAR DE BÖRJAT FÖRÄNDRA HONOM till något som inte stämmer för han är varken kapten eller äger en rymdfärga så långt har det gått idag.

Folk har fått för sig det och allt har nu vuxet runt Jesus som inte äger ett enda skepp nu utan folk har bara fått för sig att han kallas för Sananda, men han har aldrig kallas för Sananda UTAN JESUS ÄR RÄTTA NAMNET PÅ HONOM för varför ska han ändra om sitt namn när inte de andra ändrat om sitt namn för det är märkligt nu.

VARFÖR HAR FOLK DÖPT OM JESUS?

Det började långt tillbaka i tiden att folk började tro på andra saker än kyrkan FÖR DE KUNDE INTE FÖRLIKA SIG MED JESUS, men att ta ett annat namn på honom var mycket enklare att ta, än att kalla honom för Jesus.

Det kom en tid då folk började TRO PÅ ANDRA KRAFTER som gör att folk börjar be till andra krafter som gör att folk tror på ordet som många kan kalla det att ordet kommer från kyrkan, men inte Sananda kommer från kyrkan utan kyrkan har sin egen Jesus och andra har sin Jesus för att urskilja det.

FOLK MÖTTE PÅ FOLK som kallade Jesus för Sananda?

Han är Jesus och inte Sananda men de kallar honom för Sananda, men vilka är de?

Folk som har gått ifrån kyrkan såklart för de har inte något intresse av kyrkan utan namnet Jesus sticker i dem och därför började de förändra hans namn och det kommer FRÅN NED KANALISERADE  TEXTER FRÅN ETT HÖGRE PLAN och han kallade sig för Sananda och folk började tro på det.

HAN KOM SOM EN GUIDE.

Det har vuxet stort för han har aldrig själv presentera sig som Sananda UTAN SOM JESUS, men sen har HAN VELAT LÖSA UPP DETTA MISSFÖRSTÅND för det blev bara mer och mer fel. De trodde att det var Jesus de kanalisera ner då.

Det har vuxet så stort sen folk fick KONTAKT MED EN GUIDE SOM KALLAS FÖR SANANDA.

Sananda har BLIVIT LIKA STOR som Jesus fast Jesus håller på förändras för de kallar honom för Sananda fast det var en guide som kallas för Sananda när han besökte dem.

Det är långt tillbaka i tiden som en man fick kontakt med Sananda och det har vuxit stort idag och han har vuxet efter det och Sananda är inte Jesus utan JESUS ÄR JESUS och Sananda kommer från en guide han fick kontakt med.

MEN FICK FÖR SIG att han var Jesus som har bytt skepnad och utvecklas så stort i himlen och har förändrats.

Jesus har inte ändrat om sitt namn utan han kallas för Jesus för att folk ska be till honom eller får hjälp av honom, så har det blivit falska rykten om Jesus, det har med dem SOM HÅLLER PÅ MED UTOMJORDINGARNA, men han har inte ändrat om sitt namn utan han är fortfarande Jesus nu.

Men folk har gått på det, men även stora samfund har vuxet runt honom för folk har börjat göra om honom till Sananda fast han är Jesus och de har folk nu byggt upp ett stort center runt om honom. Folk blir lurad av det genom att många av dem håller på med utomjordingarna som Ashtar ska rensa bort runt folk, HAN BLEV OCKSÅ MISSBEDÖMT DEN GÅNGEN och byggdes upp ett stort center runt honom som de har byggt runt Sananda nu.

Men Jesus har inte ändra sitt namn för alla har andra namn på andra sidan, MEN NU HAR DE HITTAT PÅ ETT NAMN som inte stämmer alls för då skulle andra mästarna lämna ut sina namn när folk tar kontakt med dem.

Folk får kontakt med MÄSTARNA JESUS eller får de kontakt med LADY NADA eller så får de kontakt med KUTHUMI eller SAINT GERMAIN eller de andra mästarna som SERAPIS BEY eller MELKISEDEK och nu har jag inte räknat upp alla, men JUNGFRU MARIA folk kallar för Lady Maria, men det är inte så mycket ändring på, men Sananda är ett helt nytt namn folk har gett Jesu nu. Eller de andra mästarna.

Ni kan se här hur folk har ändrat om och vi köper det lätt OCH JAG GICK ÄVEN DEN VÄGEN för att lösa upp det, men nu har jag sett ännu mer av det, men hur ska vi ändra om folk?

VARFÖR HAR JESUS FÅTT ETT NYTT NAMN?

När inte Lady Nada har fått det för ingen lämnar ut rätta namnen på dem. När de levde på jorden då hade Lady Nada och Saint Germain och de andra sina namn. Lady Nada får ha sitt namn och samma med andra mästarna, men folk ska komma ihåg henne och likaså Kuthumi och de andra mästarna ska de inte ändras om alls.

När vi ber dem komma DÅ SÄGER VI RÄTTA NAMNET, vi säger till Kuthumi eller Lady Nada eller andra mästarnas namn.

Sananda har fått ett nytt namn som är svårt att suddas ut för folk har byggt upp runt honom att han äger rymdfärga SOM ÄR BARA LÖGNER.

Det kommer FRÅN LÅNGT TILBKA I TIDEN när folks sitter och kanalisera ner, men det har byggts på mer och mer efter det.

Men det kommer från en man som började kanalisera från andevärlden och han kallades för Sananda, men har nu vuxet efter det och fått för sig att han kallas för Sananda, JESUS VAR ALDRIG DÄR ENS NÄR HAN KANALISERADE DET.

Han kände att han fått en högre visdom, men fick för sig att det var Jesus han pratade med och han hade kontakt med en som kallades för Sananda. MÅNGA GUIDER TAR SINA NAMN som passar in på oss för att de ska komma i kontakt med oss.

De började tro att det var Jesus som hade kommit tillbaka, men sen har det vuxet efter detta, men DET VAR EN GUIDE SOM STARTADE IGÅNG DET.

Men hur ska vi veta att VI FÅR RÄTT information när vi kanaliserar?

Många kanaliserar ner texter som folk så gärna vill lära sig och vi kan få tag i guider SOM INTE ÄR SÅ BRA för det finns en uppsjö av dem.

Vi måste vara vaken för att kunna FÅ RÄTT HJÄLP när vi tar in guiderna för här har det blivit galet i våra ögon för folk har blivit lurad genom att de inte har tagit ner rätt text, men även gjort om Jesus till Sananda, att det är Sananda jag pratar med, men låt det stanna där än att hitta på att han är Jesus för det är stor skillnad på dem nu.

Jesus kommer leva kvar såklart, men han har sitt namn som alla MÄSTARNA HAR NU men han kommer finnas kvar.

Det var folk som fick för sig att de hade en mästare hos sig som de gjorde om till Sananda fast Jesus VAR ALDRIG DÄR ENS den gången utan de bara tog ner budskap och trodde att Jesus fått ett nytt namn.

Ibland kan vi bli så lurad på folk idag för de kan tro på olika saker, MEN VI SKA HA TILLIT TILL OSS SJÄLVA och inte ta in andras sanningar för folk kan hitta på när de håller på att lära sig att kanalisera för de kan få till både det ena än det andra när de håller på att lär sig.

Har folk blivit intresserad av Sananda eller Ashtar DÅ HITTAR DE PÅ ÄNNU MER för att lägga in i texterna för de har så livlig fantasier då.

Men det är svårt att ta ner hela texter från dem vi måste ha jobbat mycket länge för att kunna få ner rena texter från dem.

4 reaktioner till “GREAT MASTER JESUS

 1. Link exchange is nothing else except it is simply placing the
  other person’s weblog link on your page at proper place and other person will also do similar in favor of you.

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 2. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering
  which blog platform are you using for this website?
  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and
  I’m looking at options for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  1. I have WordPress. Do not even have problems.

   But Facebook that has Facebook can fu get viruses from. I’ve had a problem with Facebook. But once got the virus. Phishing but had to clear out phishing.

   When warning of viruses do not open emails then we get problems. But opened that time when I got phishing from emails.

   But do not warn open you can have phishing. I was curious and opened but then I got in trouble.

   But same with Facebook, I open became curious. But wrote in a way and I have to check.

   But the whole Facebook became horrible that time. But pictures went up and down. But must close Facbook. But had to clear the history. Mobile and computer. But had to clear everything that time.

   The network must find the address, which sends it to me. But blocks any address, which looks like foam. But got rid of the angling. But clears the history.

   Phishing must find the address. But blocker, who sends out to us.

   But had virus programs. But do not open when you receive warnings. But otherwise it works well.

   When you have problems, then you have to clear the history.

   But do not open emails that send to you, that look foam. But if it’s phishing, then you can not even open. But the same with Facebook must not open even when you suspect viruses.

   But we have terrible people who destroy for us.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.