ASTMA

Ibland köper vi hem katter som vi gärna vill ha i gemenskapen, men kommer på att vi inte kan ha katter i hemmet för en av dem är allergisk mot katterna.

Familjen hamnar i större problem de måste lämna tillbaka katten för de hade inte tänkt sig det. Men ser att ett av barnen ÄR ALLERGISK MOT KATTUNGEN de nyss köpt hem.

MEN SÅ ILLA KAN DET GÅ för en del folk tål inte katter medan andra tål katterna för de har inte blivit allergisk mot katten utan kan ha katter i sitt hem utan att ens reagera på dem alls.

 SER SÅ UT I OLIKA FAMILJER, att en del kan köpa sig en katt medan andra inte kan köpa sig en katt för de tål inte dem alls utan kan bli jättesjuk av att vistas med en katt, så en del folk får stå över att ha ett djur då.

Men många idag har blivit mer allergisk mot katterna, men DET HANDLAR OM DEM SJÄLVA för de kan bli allergisk bara av att köpa hem en katt som de inte har upptäckt förut. Men plötsligt så kan de inte ha en katt i sitt hem för de har blivit allergisk nu.

Men det ligger bakåt i tiden att folk och barn regerar på katterna för ibland kommer det inte från djuren alls. Folk får för sig att de har blivit allergis mot sin katt, men det kommer från andra problem att folk regerar på katterna. Ibland kan folk få för sig att de är allergis mot katterna, men DET ÄR ANNAT DE ÄR ÖVERKÄNSLIG PÅ.

Katter kan göra så folk blir överkänslig vid vissa tillfällen, men det är egentligen inte allergisk mot katten MEN FOLK KAN KOPPLA IHOP DET MED ALLERIGI när de blir sjuk. Folk kan bli sjuk av andra saker som är kopplat till andra händelser i livet som de inte kan se klart då utan tror att det är katten som har utlöst problemet nu. Lämnar tillbaka katten illa kvickt eller så kommer det efter något år att de regerar på olika saker, men kopplar ihop det med katten för folk kan inte se en annan lösning på sitt problem då.

Utan har kopplat ihop med katten och säljer den vidare för att de tror att de gör rätt. De kan bli utsatt för sjukdomar som astma SOM KOMMER INTE FRÅN EN KATT utan från andra saker som katten inte har med att göra, men folk kopplar ihop med katten och då blir de slut på att ha ett djur i sitt hem.

Astma kommer FRÅN ANDRA SAKER och händelser i folks liv.

Det handlar om olika saker FOLK HAR VARIT MED OM som utlöser astma när de blir utsatt för känslomässigt trauma som gör att folk kopplar ihop med djuren då.

Men det handlar om dem själva då, att de har långt tillbaka i tiden blivit utsatt för problem SOM GÖR ATT DE REGERAR VID VISSA TILLFÄLLEN och kan inte koppla ihop det alls. Men kopplar hop det med katten för de ser ingen annan lösning än att det är katten som utgjorde hotet då.

Det blir inga djur i hemmet för de är rädd att testa igen för folk kan inte se klart UTAN ASTMA KOMMER FRÅN PROBLEM OCH TRAUMA som inte folk kan koppla ihop med utan då är det djuren som får för det. Vågar inte ha ett djur i sin närhet utan blir rädd att ha djur i sitt hem.

ASTMA KOMMER FRÅN PROBLEM i barns liv, men även vuxna kan råka ut för astma som de har svår att häva.

KOMMER FRÅN GAMLA HÄNDELSER som gör att folk har astma och det kan hänt saker i ett barn liv när de var barn, då kan saker och ting hända och barn har med sig astma hela livet.

Eller så kan de städa bort sitt problem NÄR DE UPPTÄCKER SJÄLV VART ASTMA KOMMER IFRÅN. 

Det kan vara svårt att lösa upp svår astma, men det går lösa upp men folk måste SE VART DEN KOMMER IFRÅN för att lösa upp sin astma.

En del kan få astma när de är barn och kan regera på olika saker i miljön, men har svårt att häva sin astma och går med astma hela livet. KAN BLI BÄTTRE NÄR DE BLIR ÄLDRE för de har då hävt den mer och regerar inte på den så mycket då.

Utan kan bli fri astman om de tittar på astma NÄR ASTMAN FÖRSTA GÅNGEN UPPDAGADES.

VAD HÄNDE DEN GÅNGEN NÄR ASTMAN UTLÖSTE FÖRSTA GÅNGEN?

Det går lätt lösa upp astman, men de måste se vart den kommer ifrån och när den uppdagades NÄR DE FÖRTA GÅNGEN FICK ASTMA för då har det hänt något i ett barns liv.

Men folk kan få astma när de är vuxen och det är samma sak där, att det har hänt en massa saker för dem SOM DE MÅSTE TA REDA PÅ NÄR ASTMAN UPPDAGADES för de kan se när det hände när de fick sin astma då.

Folk kan tro att det kommer från djuren, men många gånger så kommer det från andra saker som folk regerar på OCH DÅ KOPPLAR FOLK IHOP MED SIN KATT ELLER HUND NÄR DET UTLÖSER ASTMAN fast det har inte med djuret att göra alls, utan det har med dem själva att göra då.

Men folk idag TAR INTE REDA PÅ FAKTA utan de kan lätt lämna bort sina djur när de upptäcker att de har astma, då kan de lätt lämna bort dem för de tror att det har med katten att göra för att städa bort problemet då.

DET HAR SÅ LITE MED DJUREN ATT GÖRA.

Astma kommer inte att de har blivit överkänslig för djuren och det kan handla om andra djur som folk tror att det kommer ifrån, MEN SÅ ÄR DET INTE utan astma kommer från händelser i barns och folks liv.

Det är svårt att städa bort astma bara genom att lämna bort katten eller hunden FÖR ASTMAN FINNS KVAR tills de har löst upp den, så det kan ni glömma bort att det kommer från katterna för de har inte med astman att göra utan det handlar om dem själva då.

Folk är så snabb att städa bort djuren när de upptäcker astma, men de måste se tillbaka då för att se vart astman kommer ifrån då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.