LOVE KÄRLEK

Kärlek är något fint människor upplever ibland, men ibland blir den långvarig bland en del folk och har då funnit den rätta i livet såklart när de har ett långt förhållande då.

Men så stöter vi PÅ NY KÄRLEK och känner samma sak ingen att vi har hittat den rätta i livet, men kan inte tänka annat än att den är rätta i livet vi har nu hittat igen.

Hur har nu kärleken blivit för den kan vara både hård och kall bland en del folk för de kan göra varandra illa ibland som ingen kan förstå. Varför har de gjort dem illa utan att kunna förstå varandra alls UTAN FORTSÄTTER GÖRA VARANDRA ILLA och förlåter varandra i mellan åt när de ser att de har gått för långt igen, för ingen kan sluta älska varandra för de har svårt att släppa taget om varandra då.

Ibland hamnar par I EN ÅTERVÄNDSGRÄND och måste förlåta varandra även om de har svårt att göra det, så kommer de att vända ett nytt blad i deras liv för ingen vill såra varandra utan bara förlåta varandra då. För det som varit nu och inte ska det upprepas igen nu UTAN VI FÖRLÅTER VARANDRA SÅKLART och vänder ett nytt blad nu, så vi kan gå vidare nu.

En del par klarar av det för de kan lätt förlåta varandra för de måste kunna göra det FÖR INGEN AV DEM KAN RÅ FÖR DET SOM HÄNT DEM medan en del inte ens kan säga förlåt till varandra utan de går lång sura och vill inte förlåta varandra alls utan de har svårt att se sanningen då.

 DE KAN INTE TA IN DET när det händer för mycket runt dem, då kan en del glömma bort vad de lovade varandra då och kan inte förlåta den andra då utan måste bara vara arg hela livet på händelser som ingen kan rå för ens.Utan folk måste vända ett nytt bland och kan inte ändra om sin plan alls UTAN ÄR MAN FÖDD SOM TWIN SOUL BIG PROTECTION DÅ HAR MAN ETT JOBB ATT TA TAG I och det går inte ändra om alls utan allt kan hända när man möter på sin tvillingsjäl, då ska de börja jobba ihop, men vad händer efter det?

Tvillingsjälar förlåter alltid varandra även om de har en besvärlig resa framför sig SÅ FÖRLÅTER DE SIN ANDRA HÄLFT för det är rent naturligt för dem att förlåta varandra då och de kan komma ifrån varandra, men återvänder till varandra när de är klara för det.

Men de förlåter alltid varandra twin soul för det är naturligt bland dem att hålla ihop sin relation och de kan inte välja en annan person FÖR I MANNENS HJÄRTA DÅ FINNS DET BARA 1 PERSON ATT VÄNTA PÅ.

Det kan hända vad som helst runt dem, så förlåter de varandra och går tillbaka till varandra, för de bär varandras hjärtan då och de har börjat mötas då, MEN DE ÅTERVÄNDER ÄVEN OM DE HAR LÄMNAT VARANDRA, så återvänder de tillbaka till varandra för tvillingsjälarna är skapta så.

Det går inte ändra om alls utan mannen ska börja jobba då, MEN ÄVEN MÖTA UPP SIN ÄLSKADE för att kunna sätta igång sitt jobb, men då kan vad som helst hända för då handlar det om äkta kärlek, men kärleken kan vändas emot varandra då för de har båda ont när de har öppnat sig och har svårt se varandra mens de väntar ut varandra.

Men måste vända tillbaka när tidpunkten är inne, DÅ MÅSTE MANNEN VÄNDA TILLBAKA, för att kunna mötas upp på riktigt han har då mött på sin stora kärlek, men kan inte träffas på en gång utan måste vänta ut allt som blir besvärligt för honom och henne nu, men så ser det ut för twin soul, de vänder allt tillbaka till varandra FÖR HAN MÅSTE FÖLJA SIN PLAN DÅ.Han kan inte ändra om sin plan utan 1 kvinna för honom att jobba med som även han ska skydda nu DÄRFÖR KALLAS HAN FÖR BIG PROTECTION och han har sin plan inmatat i sig själv.

Han känner exakt hur han ska gå och följa sin plan FÖR DEN SITTER INMATAT I HONOM, så han inte tappade bort sin andra hälft för han kan sin sak fast en del kan känna och tycka om det.

MEN HAN HAR ALLT MED SIG NÄR HAN FÖDS. Hur han ska styra sin plan och därför kan en del inte förstå honom för han är den som ska rensa kvinnan, men även som ska hålla i planen och även ska vara med och starta upp henne, så hon kan börja jobba då och nu har han fått väntat in.

 MEN HAN HAR SÅ ONT I SITT HJÄRTA när han väntar in sin kvinna, så han måste lämna och komma tillbaka nu, men även han måste rensa sina liv, då lämnar han oftast Facebook när han rensar sina liv tills han är klar. Han måste rensa sina värsta liv han haft genom att hon är född i Sverige, då följer han med henne då för att bli klar med sina värsta liv han haft nu.

HAN HAR BARA 1 KVINNA och kan inte ha en annan kvinna alls utan håller i planen nu för att kunna möta upp henne och då har han full koll på det, MEN HAN KÄNNER ÄKTA KÄRLEK NÄR HAN MÖTER HENNE, sen fortsätter han att hålla i planen tills de möts, sen fortsätter de att jobba med varandra då.

Han är den som ska fortsätta hålla i planen även när de möts, SÅ HAR DE ETT GEMENSAMT ARBETE NÄR DE MÖTS, men i detta liv då har de även måste rensa sina värsta liv och det känner han av när han föds, att han går efter sin känsla då för han känner av allt att han måste börja i ett annat land än Sverige FÖR HAN MÅSTE BÖRJA I ENGLAND för att bli hel.

Men även för att kunna sen fortsätta då FÖR ATT SEN MÖTA UPP SIN TVILLINGSJÄL SNART, men tiden är inne snart men just nu får hon sitta och jobba nu.

Det andra paret de har inte samma jobb som hon har UTAN DET ÄR HON SOM FÅR STARTA IGÅNG sen ska andra paret hjälpas åt i detta liv som landet ser ut nu.

Men hon måste börja dra i trådarna för det är HON SOM STYR ALLT FRÅN OSS FÖR HON HAR 2 BIG PROTECTION som kan ha dessa jobb, men hon är skyddad att jobba med det hon gör nu för hon måste ha 2 för att kunna göra det jobb hon gör nu. DÄRFÖR HAR DE OLIKA UPPGIFTER NU PAREN för de sitter väntar in, men även jobba med sitt jobb som de har öppnat upp till nu.Men det är hon som styr allt OCH NU ÄR VI SNART KLAR MED DET och då kommer han tillbaka till henne för han är även klar med sin rensning då, men även att han känner att han ska VÄNDA TILLBAKA TILL HENNE DÅ.

Nu får han vänta och även hon får vänta, men ingen av dem mår bra av det, men vi har inget val i detta liv för hon måste börja dra i trådarna nu FÖR JAG HAR DEM PÅ JORDEN som är de som skyddar jorden nu.

Nu är inte jorden så kul att leva på, men folk måste tillbaka hit till jorden och nu är DET ÄR HON SOM STYR FRÅN OSS.

Hon är den som föds till jorden och SKA SKYDDA FOLK från att gå under nu, men alla kan inte bli hjälpta utan vi ser över landet med henne nu.

Folk dör i Sverige, men många dör onödig död som är inte rätt då när de blir utsatt för problem, men hon är här och de andra är här på jorden nu och ÄVEN JAG GUD ÄR JORDEN och ser över allt nu med henne och de andra nu som ska vara med nu att rädda jorden nu.

Vi har GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR OCH MIG, men sen så har vi annat folk att ta till, men Birgitta är vår kanal till er, så det kommer bli mycket problem nu för henne.

Men hon är den som drar i trådarna nu, men även den SOM SKA LEDA FOLK, men den tiden kommer när det blir ännu mer problem med jorden nu.

Men vi ska inte ha problem med jorden, men vi har det nu och därför varnar vi er och vi kommer skriva på bloggen, så folk kan följa den då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.