LOVE KÄRLEK

KÄRLEK ÄR NÅGOT FINT MÄNNISKOR UPPLEVER IBLAND , men ibland blir den långvarig bland en del människor, och har då funnit den rätta i livet såklart när de har ett långt förhållande då.

MEN STÖTER PÅ NY KÄRLEK och båda känner samma sak vi har hittat den rätta i livet, men kan inte tänka på annat än att vi har mött den rätta i livet, vi har hittat hem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beach-lovers-pink-and-green-vickie-wade.jpgHUR HAR KÄRLEKEN BLIVT IDAG KAN VARA HÅRD OCH KALL HOS EN DEL RELATIONER kan skada varandra göra varandra illa ibland ,som ingen kan förstå. Varför  kan paren sätta sig ner och lösa upp problem ni har??? Men gör dem illa utan att kunna förstå varandra alls UTAN FORTSÄTTER SKADA GÖRA VARANDRA ILLA, och förlåter varandra när ni ser att de har gått för långt igen, för ingen kan sluta älska varandra ni har svårt att släppa taget om varandra då.

Ibland hamnar par I EN ÅTERVÄNDSGRÄND och måste förlåta varandra även om de har svårt att göra det, så kommer ni vända ett nytt blad i deras liv, för ingen vill såra varandra utan bara förlåta varandra då. För det som varit nu och inte ska det upprepas igen nu UTAN VI FÖRLÅTER VARANDRA SÅKLART och vänder ett nytt blad nu, så vi kan gå vidare nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ddc8bc957baf5b620967693aee427d57.jpgMEN FINNS PAR SOM LÄTT KAN SE VARANDRA ,OCH FÖRLÅTER PÅ EN GÅNG UTAN ATT SURA 1 MÅNAD ELLER DAGAR DÅ, kan lätt förlåta varandra kan göra det ,FÖR INGEN AV DEM KAN RÅ FÖR DET SOM HÄNT DEM kan säga förlåt till varandra utan paren går lång sura, och vill förlåta varandra genom att älskar varandra kan lösa det enkelt ser sanningen trivs ihop.

Kan blunda för saker och ting ,genom att kärleken är viktig för dem.

 MEN FINNS PROBLEM REALTIONER SOM VILL HITTA DEN RÄTTA I LVIET. PAR KAN INTE TA IN DET när det händer för mycket runt dem, då kan en del glömma bort vad de lovade varandra då ,och kan inte förlåta den andra då måste vara arg hela livet på händelser som ingen kan rå för ens.  MEN HAR PROBLEM FRÅN  BARNSBEN.  Men har mörker från den tiden.  Men samhället är problem för män och kvinnor som har problem från barndomen.

NÄR VI ÄR FÖDD TWIN SOUL ,BIG PROTECTION, PROTECTION, TVILLINGSJÄL, DÅ HAR VI ETT ARBETE och det går inte ändra om planen alls utan allt kan hända när vi möter på sin tvillingsjäl, då ska börja jobba ihop, men vad händer efter det? GUD ÄGER BIG PROTECTION, PROTECTON. Men går genom länderna följer spår, som länder har problem med ,genom att vända landet rätt då.

TVILLINGSJÄLAR, TWIN SOUL FÖRLÅTER ALLTID VARANDRA DÅ även om de har en besvärlig resa framför sig, SÅ FÖRLÅTER VARANDRA ,för det är naturligt för dem att förlåta varandra då, och kan komma från varandra, men återvänder till varandra när de är klara för det. HÖR IHOP MED VARANDRA DÅ. Kan träffas ändå när har problem ,genom att måste städa varandra då. Har gått genom landet ,men måste rensa bort har från landet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är big-protection.pngBIG PROTECTION OCH PROTECTION FÖRLÅTER ALLTID VARANDRA SOM ÄR NATURLIGT FÖR DEM förlåter alltid varandra twin soul för det är naturligt bland dem att hålla ihop sin relation, och de kan inte välja en annan person FÖR I MANNENS HJÄRTA  FINNS DET BARA 1 PERSON ATT VÄNTA PÅ.

Det kan hända vad som helst runt dem, så förlåter de varandra och går tillbaka till varandra, för hjärtat är öppen mot varandras då och har börjat mötas då, MEN DE ÅTERVÄNDER ÄVEN OM DE HAR LÄMNAT VARANDRA, så återvänder de tillbaka till varandra, för tvillingsjälarna är skapta så. VI HÖR IHOP MED VARANDRA DÅ. 

Det går inte ändra om planen alls utan mannen ska börja jobba då, MEN ÄVEN MÖTA UPP SIN KVINNA ,för att kunna sätta igång sitt arbete, men då kan vad som helst hända för dem ,då handlar det om äkta kärlek, men kärleken kan vändas emot varandra då.

MANNEN KAN FÅ ONT NÄR HAN ÖPPNAR PÅ HAN, MEN VILL VARA TILLSAMMANS.

Men måste vända tillbaka när tidpunkten är inne, DÅ MÅSTE MANNEN VÄNDA TILLBAKA, för att mötas på riktigt ,han har då mött på sin stora kärlek, men kan inte träffas på en gång ,utan måste vänta ut allt som blir besvärligt för honom och henne nu, men så ser det ut för twin soul, vänder allt tillbaka till varandra FÖR HAN MÅSTE FÖLJA SIN PLAN DÅ.Han kan inte ändra om sin plan utan 1 kvinna för honom att arbeta med, som även han ska skydda nu DÄRFÖR KALLAS HON FÖR BIG PROTECTION och han har sin plan inmatat i sig själv.

Han känner exakt hur han ska gå och följa sin plan FÖR DEN SITTER INMATAT I HONOM, så han inte tappade bort sin andra hälft för han kan sin sak fast en del kan känna och tycka om det.

MEN HAN HAR ALLT MED SIG NÄR HAN FÖDS. Hur han ska styra sin plan och därför kan en del inte förstå honom för han är den som ska rensa kvinnan, men även som ska hålla i planen och även ska vara med och starta upp henne, så hon kan börja jobba då och nu har han fått väntat in.

 MEN HAN HAR SÅ ONT I SITT HJÄRTA när han väntar in sin kvinna, så han måste lämna och komma tillbaka nu, men även han måste rensa sina liv, då lämnar han oftast Facebook när han rensar sina liv tills han är klar. Han måste rensa sina värsta liv han haft genom att hon är född i Sverige, då följer han med henne då för att bli klar med sina värsta liv han haft nu.

HAN HAR BARA 1 KVINNA och kan inte ha en annan kvinna alls utan håller i planen nu för att kunna möta upp henne och då har han full koll på det, MEN HAN KÄNNER ÄKTA KÄRLEK NÄR HAN MÖTER HENNE, sen fortsätter han att hålla i planen tills de möts, sen fortsätter de att jobba med varandra då.

Han är den som ska fortsätta hålla i planen även när de möts, SÅ HAR DE ETT GEMENSAMT ARBETE NÄR DE MÖTS, men i det här liv, då har även måste rensa sina värsta liv, och det känner han av när han föds, han går efter sin känsla då, för han känner av allt, att han måste börja i ett annat land än Sverige FÖR HAN MÅSTE BÖRJA I ENGLAND för att bli hel.

Men även för att kunna fortsätta då FÖR ATT MÖTA UPP SIN TVILLINGSJÄL NÄR TIDEN ÄR INNE ,men just nu får hon sitta och jobba nu. SKRIVER PÅ BLOGGEN HEMSIDAND. Det andra paret har inte samma arbete som hon har UTAN DET ÄR HON SOM FÅR STARTA IGÅNG. Men ska andra paret hjälpas åt i det här liv som landet ser ut nu.

Men hon måste börja dra i trådarna, DET ÄR HON SOM STYR ALLT FRÅN OSS, HON HAR 2 BIG PROTECTION HEMMA ,KALLAS SÅ, JORDEN PROTECTION OCH HON BIG PROTECTION JORDEN, som kan ha dessa jobb, men hon är skyddad att jobba med det.  Hon måste ha 2 för att kunna göra det jobb hon gör nu. DÄRFÖR HAR PAREN OLIKA UPPGIFTER NU ,för de sitter och väntar in, men även jobba med sitt arbete, som de har öppnat upp till nu.Men det är han som styr allt OCH NU ÄR VI SNART KLAR MED DET och då kommer han tillbaka till henne, för han är även klar med sin rensning då, men även känner att han ska VÄNDA TILLBAKA TILL HENNE DÅ.

Nu får han vänta och även hon får vänta, men ingen av dem mår bra av det, men vi har inget val i det här livet, för hon måste börja dra i trådarna nu FÖR JAG HAR DEM PÅ JORDEN, som skyddar jorden nu.

Nu är inte jorden så kul att leva på, men folk måste tillbaka hit till jorden och nu är DET ÄR HON SOM STYR FRÅN OSS.

HON ÄR DEN SOM FÖDS TILL JORDEN ,OCH SKA SKYDDA MÄNNISKOR, från att gå under nu, men alla kan inte bli hjälpta utan vi ser över landet med henne nu.

Folk dör i Sverige, men många dör onödig död, som är inte rätt när människor blir utsatt för problem, men hon är här ,och de andra är här på jorden nu, OCH ÄVEN JAG GUD ÄR JORDEN, och ser över allt med henne nu, och andra som ska vara med nu att rädda jorden nu.

VI HAR GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR SOM KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ARCH WINGS OCH MIG, men sen så har vi annat folk att ta till, men Birgitta är vår kanal till er, så det kommer bli mycket problem för henne nu.

Men hon är den som drar i trådarna nu, men även den SOM SKA LEDA FOLK, men den tiden kommer när det blir ännu mer problem med jorden nu.

 MEN VI HAR PROBLEM MED JORDEN OCH VI MÅSTE RÄDDA JORDEN NU ,och därför varnar vi er och vi kommer skriva på bloggen, så folk kan följa den då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.