TIDEN HAR FÖRÄNDRAS

Vad kommer att hända nu när jag ser den här bilden?

Men tiden har nu hunnit i fatt mig för jag sitter fortfarande och skriver, men hade TÄNKT BLI KLAR NÅGON GÅNG men så ser det ut för mig idag.

Men tiden har hunnit i fatt mig kan jag känna nu när jag ser den bilden att jag är på gång nu, så det är inte så långt kvar nu tills jag kan leva ett normalt liv för nu får bara sitta och vänta in hjälp, MEN FÖRST SKRIVA PÅ BLOGGEN FÖR ATT VARNA FOLK för både det ena än det andra nu.

Härligt att jag hittade den bilden för det är GODA TÄCKEN till mig någonting bra är på gång för bilden säger allt för mig.

JAG DRAS TILL BILDER som ger mig svar på olika situationer vi skriver om, men även bilder jag måste ta bort för den vill jag inte ens se åt då. Jag har jag fått svar på något jag inte vill ha då. Jag tog bort bilden illa kvick eller sitter och sura ens stund tills det går över, sen slutar jag att tänka på det för det är ingen mening att gräva ner sig i problemen.

Har jag inte tänkt så mycket på det ”varför ska jag nu börja oja mig” om det ena än det andra utan tiden får utvisa nu vart jag står idag.

JAG SKRIVER SANNINGEN, men folk kan lägga min blogg åt sidan för de har slutat tro på mig för jag har nu blivit för ärlig nu med er som läser min blogg, men den är säkert hemsk för en del folk som vill få lite budskap från ärkeänglarna eller mästarna, men nu får de bara budskap om problem jag och min andra BIG PROTECTION FRÅN BIG HAVEN OCH GUD skriver om, så bloggen kanske har förändras lite grann.

MEN SOM TUR ÄR SÅ HAR JAG FOLK KVAR.

Men förr så skreva jag ändå om problem, men det var inte som nu för nu är det bara problem bloggen visar upp nu.

Jag skriver sanningen som folk kan springa ifrån för de är rädd vart allt hemskt kommer ifrån.

Vi berättar för svenska folket och BERÄTTAR HELA SANNINGEN för folket, men de kan springa från min blogg eller så gillar de inte mig på Facebook för jag skrev att mannen var svart.

Folk som är svart de skriver lätt svart för de beskriver sig själv rätt.

Men tänkt vad hemsk vi var, tänkt om vi hade VARIT ÄNNU MER SANN och skrivit i neger, men då har folk stängt av mig eller så har de trott hon är helt galen sen hon träffade på dem.

Men vilket folk har hon hitta nu att skriva ifrån för ingen kan se att det är GUD OCH MIN ANDRA BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN, men vi är för ärlig för det kryper i skinnet på en del.

När vi börjar ställa till problem för svenska folket. Folk som tror att de kan skriva sanningen om folk som våldtar eller de som de eldar upp folk kan bli chockad nu NÄR VI BARA DRAR PÅ SANNINGEN, vad vi har i landet nu.

Men folk kan bli rädd bara att vi skriver svart för folket är svart och inte grön eller brun för HUR SKA VI ANNARS KUNNA BESKRIVA EN PERSON RÄTT?

Ibland blir man brydd, men jag låter de vara men vi tar fram ALL FAKTA OM FOLK de har tagit in nu regeringen, så de kan få sanningen då.

Men då blir folk rädd eller förvånad om vi skriver OM DERAS LEVNADSSÄTT, att de har sex med djuren att det kan ha en åsna som sexobjekt, men nu har de svenska kvinnan som sexobjekt, så djuren får stå över nu utan nu är det svenska kvinnan som får stå för det.

Men folk kan regera på det, men VI TAR FRAM SANNINGEN varför de kör med gruppvåldtäkter och hur många har sett det???? Igen kan se det.

VI SER DET FÖR GUD KAN DET.

Jag har själv hört det långt tillbaka av en killa jag lärde känna då, vad han gjorde när han var ung. Han pratade om åsnan han hade haft sex med, men FOLK BLIR CHOCKAD DÅ men folk tror vi hittar på.

Vi tar fram alls sanning om folk som regeringen har tagit in nu för alla våldtäkter har ökat, då måste vi gå ut med sanningen FÖR VI FÅR INTE VARA TYST OM SANNINGEN utan vi hjälper folk och varnar folk då.

Det är lika med folk som blir uppbränd, det ska bli kul att se om folk på Facebook gillar det nu, har inte varit in och kollat, MEN FOLK FICK SANNINGEN DÄR. Ibland måste jag lägga ut på Facebook när det blir större problem.

 VARFÖR FOLK BLIR BRÄND TILL DÖDS?

Vi måste ta upp det FÖR ATT VARNA FOLK för folk kan bränna upp förläggningar, men även folk kan de bränna upp om de hamnar i större konflikter när de blir arg på varandra, men svart killarna kan lätt bränna upp folk när de blir arg.

Men de kommer från en by som har den läggningen när de blir arg på varandra ELLER HAMNAR I STÖRRE KONFLIKTER med en svensk person. Många är arg på folket och de kan lätt tutta på oss om vi hamnar i större konflikter för de är arg på personen.

Men i byn är det vanligt att de gör så FÖR DE HAR ALLS INTE SAMMA KULTUR SOM OSS utan de skiljer så mycket från oss nu.

Men andra länder kan även ställa till med bränder, men de eldar inte upp folk UTAN DET ÄR SVARTA SOM ELDAR UPP FOLK.

Men jag har varit med ett tag och minns mycket väl att min första man som är kurd och kommer från Turkiet att han blev utsatt för sin nuvarande frus familj för familjen HADE ELDAT HOS FÅREN den gången för de varnade honom då.

De ville att han skulle skilja sig från mig, DE HOTADE HANS FAMILJ och eldade hos fåren för att han skulle ge upp mig.

Men hans familj fick problem, men de hotade hans familj för de var arg på hans familj att han inte gav upp mig.

MEN JAG HAR ÄVEN HÖRT ANDRA VARIT UTSATT FÖR BRÄNDER I HANS LAND, men de bränner inte folk.

UTAN DET ÄR SVARTA FOLKET SOM BRÄNNER FOLK när de blir arg, då kan de lätt göra det.

Vi måste varna vi har varnat för allt, men folk kan inte ta in det när det kommer från oss för vi lämnar ut sanningen, så folk ska förstå VARFÖR DE HAR SÅ MYCKET PROBLEM med gruppvåldtäkter eller bränder.

VI TAR NER ALL FAKTA OM FOLK.

Vad regeringen har tagit in för folk i landet för att varna er, men även lämnar ut all fakta från GUD HAN KAN ALLT FOLK och vi tar ner allt från honom för att hjälpa landet rätt.

Men folk kan bli både rädd och KÄNNER OBEHAG när vi kommer med sanningen om allt.

GUD SER ALLT OCH KAN ALLT, men folk blir bara orolig när de får hela sanningen för de gillar den så lite, men hur ska vi annars kunna hjälpa folk om vi inte berättar sanningen då.

Folk kan inte förstå vart allt kommer ifrån, men GUD VET VART ALLT KOMMER IFRÅN därför måste vi lämna ut sanningen om människor eller sanningen om Sverige, men folk vill inte se det men de är rädd för sanningen nu.

Men vi tar bara upp sanningen när vi jobbar nu och vi kan vara hård i vårt skrivande när vi tar fram ALL FAKTA OM FOLK NU, men folk kan inte ta in det.

Vi tar fram allt när det blir problem för svenska folket, då tar vi fram sanningen för att lugna ner folk istället för att plocka i tomma luften till igen nytta FÖR VI KOMMER INGEN VART om vi inte ta fram sanningen.

Folk är chockad av allt nu, men vi måste berätta när det händer grupp våldtäkter men även vanliga våldtäkter för folk FÖRSTÅR INTE vart det kommer ifrån.

Men vi måste GÅ UT MED SANNINGEN när det händer för att folk ska få svar på det, men även för att varna för allt nu.

Men har jag ändrat om min blogg, men jag skrev förut från mästarna men även från ärkeänglar när det var problem i landet OCH DE VARNADE DEN GÅNGEN, men folk kan inte ta in det, men de varnade för problem i landet för de känner till folket.

VAD HÄNDE?

DET BLEV PROBLEM SOM DE VARNADE FÖR.

Men sen blev det mer sen GUD DÖK UPP då blev det bara en massa skrivande, men han kan allt och ser allt.

Måste hjälpa folket DÅ VARNAR GUD för det ena än det andra då.

GUD kan allt om folk hur de lever i sina länder och DÄRFÖR KAN VI BARA LITA PÅ GUD för han kan varje människa som lever på jorden.

GUD KAN ALLT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.