BARN I PULKABACKEN

Barn i pulkabacken kan det hända vad som helst som gör att barn kan skada sig så illa så de kan få men hela livet från det.

Men föräldrarna ser inte varningarna i tid ÄN FÖR DET ÄR FÖRSENT, då går det inte ändra om sin dag för de hade så kul i pulkabacken då.

Ibland åker folk på kläder SOM DE SKA LÅTA BLI för den farten de kan få upp kan skada dem hela livet om de åker på fel ställe, så kan de få skador som gör att de kan bli sjuk av skadan de fått.

Föräldrarna ser inte när de åker på olika saker, men även kläder kan de åka på som folk tror att det händer inte så mycket, men EN HAL VINTERJACKA kan hända vad som helst när de fått upp riktigt fart, då kan det bli stopp vid något träd om de inte hinner undan det.

Men folk ser inte det så farligt, men det är farligt att åka på vissa ställen som föräldrarna inte ser då utan tar den söndags åket med barn i pulkabacken och en del backar är FÖR FARLIG FÖR EN DEL BARN ATT ÅKA I.

Men föräldrarna tänker inte på det för de tycket det är kul när det går fort utför backen, men ibland kan olyckan vara inne och då FÅR DE MEN FÖR HELA LIVET fast folk upptäcker inte det utan den här gången gick det bra, men så nästa gång kan det gå illa för de kan åka på allt möjligt för att få upp farten i backen.

Men de ska undvika backar där det finns träd i närheten för folk kan tro att barn kan styra själv, men BARN KAN TAPPA FOKUS på vad de håller på med åker rakt in i ett träd för de ser inte varningen i tid barn utan se till att åk där inte det finns träd utan fri från träd för att säkra era barn ska det vara träfritt när de åker och leker i backen, då ska det var utan träd eller andra farliga saker i backen för det ska vara tomt från allt då när era barn åker i pulka backen FÖR ATT SÄKRA ERA BARN I TID.

Ni ska inte ta med dem till backar där det finns träd och annat de kan åka in i för en del tycket det är kul att åka fort, men har svårt att missbedöma tiden när de åker i backen, så kan de få svårt att stoppa när de närmar sig slutet på backen kan de få problem OM DE INTE ÄR OBSERVANT ERT BARN för de kan ha så mycket att tänka på när de är liten, så de tänker inte sig för ens när de åker pulka för de ser bara att det är kul tills det tar stopp mot ett träd OCH KAN SKADA SIG ILLA om de har otur, så kan det gå riktigt illa för barn är inte vaken som en vuxen person utan ser inte varningen i tid utan bara åker på tills det smäller för en del har inte uppfatta att de har ett träd där för de kan inte uppfatta farten som en vuxen kan utan de kan inte få stopp i tid och ibland går det illa, men ibland går det bra men för säkra era barn så låt bli backar där det finns träd och annat i backen för det ska vara fritt från allt när barn åker i pulkabacken.

Men så ser inte alla föräldrar för de kan även åka in i träd och kan inte se om de har nu skadat sig för de syns inte på barnen för de kan vara som vanlig, men även om de åkt mot ett träd då kan de få men för hela livet och DET KAN KOMMA SENARE I LIVET när de börjar känna av sina problem EFTER DEN TIDEN I PULKABACKEN.

Men föräldrar ska vara observant på sina barn när de åker i backen för en del kan åka på hala underlag som gör att de kan skada sig ännu mer, men ni ska var observant om det för de kan åka på så halt underlag SOM DE INTE ENS KAN STYRA DÅ utan kan åka mot ett träd om det finns träd i backen då.

Men var om rädd era barn nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.