KVINNOR

Vad är vi kvinnor bra på?

Vi verkar vara bra på mycket vi kvinnor, men ibland blir det bara pannkaka för en del kvinnor för de kan knappt gå ut nu och då spelar det ingen roll vilket utseende vi har, så kan vi falla för våldtäktsmannen därute som rör sig runt i olika grupper och FLER AV DEM KAN VI MÖTA PÅ NU.

Men tänk vilket härligt liv för dem som bara kan slå ner en kvinna bara för att ha sex en liten sekund av deras liv eller så håller de på längre för de har då dragit med sig ett gäng killar som KAN BLI UPPÅT EN 10 PERSONER, men tänkt vilken lycka för dem som slipper hålla på med åsnor som kan vara trist när de får se unga vackra kvinnor eller en äldrel för de tar vad som bjuds i landet nu.

Men tänk att killarna har kommit TILL ETT PARADIS på jorden där de bara bjuder ut kvinnor i Sverige nu.

Men tänk vilken lycka för dem som slippar hålla på MED EN ÅSNA när de börjar dra i dem när de känner att de håller på att dö för de måste ha lite sex.

Men killarna kan inte ens tänka för det är mycket enklare med en åsna för den står still när de hoppar på åsnan, nu får de jobba sig fram lite, men vad gör det för sex måste killarna ha FÖR NU HAR REGERINGEN GETT DEM HÖGSTA VINSTEN och visst kan vi dela ut våra kvinnor till er som kommer hit.

”Vi kan förstå att ni är så himla less på att ha sex med åsnor INNAN NI GIFTER ER, men här får du ta det som bjuds, titta här kommer ett litet barn, men det kanske känns ännu bättra att ha sex med, men du behöver inte utsätta dina egen barn, utan svenska barn ska de vara, för de är inte så noga med svenska barn eller tjejer eller kvinnor.”

”Svenska kvinnorna är ändå FÖR SKITIG FÖR OSS, men sex kan man ha, för de är som en åsna och vem bryr sig, för jag har nu kommit till rena paradiset på jorden, och alla kvinnor som går med burka och slöjor de kan man knappt titta på, men svenska kvinnan kan vi ta nu.”

”Tänk vad skönt vi kommer ha nu, för en kvinna från vårt land är bara besvärlig och gnällig och de måste inte ha som oss, för vi vill komma till Sverige och leva loppan, ta en kvinna och ha sex med nu, för det är rena drömmen FÖR DET HÄNDER INGET, för nu bjuder regeringen hit oss, och då får man ta som bjuds, men en åsna är så trist, så man kan dö att hålla på med åsna i byn.”

”Men nu kan vi möta kvinnor och barn som är mycket bättre i längden, men de är jobbig att fånga in dem, men vad gör det om vi åker dit, för det händer ingenting ändå, för de gör ingenting, OCH VI FÅR GÅ KVAR I SKOLAN ÄNDÅ, så det gör inget om vi har lite kul, och jag kan inte låta bil dem, för de är vacker att se på, men vad gör det, men lite kul kan vi ha nu, men så kan vi få allt nu.”

”Men jag vill få leva i landet, men tänk vad jag kan ha kul, mina vänner får allt nu, och vi kan ta allt nu, för vi vill bara ha kul, och vi har inga känslor för kvinnorna alls utan vi väntar på våra kvinnor, men vi måste ha lite kul vi med, och tänk vart vi har kommit nu, för kan göra som vi vill, och det händer ingenting om vi har sex nu med en kvinna, MEN NU HAR REGERINGEN SAGT JA TILL OSS.”

”Men tänk att få slippa burkan och slöjorna i landet vi kommer ifrån, för dem kan man inte titta åt, för då skulle våra föräldrar inte bli så glad, om vi började hoppa på dem, för vi ska vänta på dem, och DE ÄR MER REN än en svensk kvinna, så vi måste ta den kvinnan vi ser nu.”

”Tänk att vi har kommit TILL RENA PARADISET NU, och tänkt att få bo här i landet, och allt detta bjuds ut, och slipper bli utvisad, för de bjuder på sig landet nu, för det händer ingenting om gör dem illa, för de händer inget, för landet är underbart, och bara få ha lite sex då och då men tänkt att slippa alla bekymmer vi kan ha med en åsna, för den är inte hellre så enkle att hålla på med.”

”Men åsnan kan inte ge samma njutnings som en kvinna kan ge, för det är så underbart allt nu, det vi har kommit till, och vi får gå kvar i skolan till och med, även om vi hoppar på läraren för det händer ingenting, vi har nu kommit TILL DET FÖRLOVADE LANDET PÅ JORDEN med bara kvinnor runt oss, och får allt serverat på ett frukostbord, för det har allt landet.”

MEN SVERIGE HAR FRIHETEN SOM INTE VI HAR I VÅRT LAND, för vi måste hålla på med djur, som kan nu tråka ut oss, men nu kan vi ta en kvinna, som vi inte kan ta i vår by, för hur skulle de se ut, för folk skulle inte gilla det, men nu ser ingen oss, utan vi kan leva livet i Sverige, och de bjuder ut kvinnor på rad, och ingen säger något om det, utan vi får bo kvar i vårt nya land, och vi kan gå kvar i skolan till och med, för håller oss såklart om ryggen, för de skyddar männen nu, så det är så skönt att komma till förlovade landet på jorden, för de ger oss allt.”

”Men även kvinnor och bra ekonom att leva på, men tänk de som säger nej till landet NÄR MAN FÅR ALLT, för att leva gott, vi får allt till och med bo bra, för att kunna få det bra nu.”

”Men tänk vilket land vi har kommit till nu, för här kan vi ha kul hela livet nu, och det händer ingenting om vi har sex flera kompisar med en kvinna, för det är mycket enklare att ha det när vi går och väntar på vårt giftermål, men så kan man inte låta bli dem nu, utan vi kan ha kul och ingen vet vad vi gör, för det händer ingenting, och jag är inte rädd att åka ur skolan eller bli utvisad FÖR VI FÅR ALLT NU, men tänk vilken vinst för oss som måste gå till en åsna, nu kan vi får kvinnor istället innan vi gifter oss, men vi har nu vunnit ett helt liv, för det så trist att gå till en åsna nu ,men tänk vilket land vi har kommit till nu.”

Killarna har kommit till förlovade landet, men tänk vad de ska ha kul killarna nu för i deras land då bär de slöjor och burka, men här får de allt bara på smörgåsbord utan att det händer ett dyft för dem utan de kan bara ta för sig nu utan att det blir problem utan tänk viken lycka för killarna nu.

Men om de skadar folk de tänker inte på det ens för de är så kall killarna för de måste bara få utlopp för SIN SEXLUST KILLARNA och tänk viket paradis på jorden.

MÄNNEN KOMMER FRÅN DÄR KVINNORNA BÄR BURKA OCH SLÖJOR och en del knappt kan visa sitt ansikte utan täckt från topp till tå med tyg, så folk ser bara deras ögon, men de kan inte se hur hon ser ut när man bara ser ögon.

 DET ÄR FÖRÄLDRARNA SOM VÄLJER UT kvinnan, så de tänker inte alls på vad han tycker om henne för han ser bara ögon när han möter på henne, så kanske inte tänker på hur hon ser ut alls.

Men han kan få högsta vinsten fast killarna ser bara ögon, men även inte högsta vinsten för han kan inte älska henne alls, men får leva ändå med henne fast det finns inte känslor från honom.

Men hon kanske gillar honom för hon kan välja för killarna täcks inte med tyg ens utan de går bra, så de kan välja bort om de inte gillar honom, men så enkelt är det inte alls utan de får ta det som erbjuds FÖR ATT INTE SKÄMMA UT FAMILJEN DÅ.

De måste acceptera det som föräldrarna har kokat ihop mellan familjerna för de måste ta den kvinnan eller mannen för de har föräldrarna sett ut nu.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.