BURKA SLÖJOR

Vi undrar hur regeringen tänker nu när de har sagt JA till så mycket folk som bär burka eller slöjor för det börjar bli för mycket av dem nu för landet håller på att svämma över med dem nu.

HUR HAR REGERINGEN TÄNKT NU?

Vill folk möta på burka eller slöjor?

Jag vill INTE möta på dem alls utan tänker hur har regeringen tänkt sig nu?

 REGERINGEN MÅSTE GILLA FOLKET genom att de har dragit in dem i landet, då verkar de gilla dem som är ett folk vi gärna springer ifrån för de passar inte ens in.

Men hur har regeringen tänkt nu för allt folk som kommer FRÅN BURKA OCH SLÖJOR de har män som GILLAR ATT VÅLDTA FOLK.

Jag kände på en gång när folk börja komma från dessa länder EN STOR VARNING att säga ja till dem.

Det har nu svämmat över med bär burka och slöjor som även drar ner vår ekonomi nu, men ser inte regeringen det, HUR TÄNKER REGERINGEN NU?

Men hur kan de bara dra in dem i landet när så många länder inte vill ha med dem att göra ens UTAN DE VILL INTE ENS TA IN DEM I LANDET.  Bara vissa länder tar in dem.

Vi tar in dem som är så fri på många olika sätt, men de säger bara ja till ett folk som borde lämna landet NÄR DE INTE KAN ÄNDRA SIG ENS, då ska de släppa burka och slöjor för att kunna bo i landet nu.

Jag fattar ingenting av regeringen för de måste kunna se vilket folk de tar in de som är omlindad med tyg runt hela sin kropp, men även täcker sitt ansikte SOM INTE VI HAR.

De har så gammal kultur och nu har regeringen dragit in dem i landet som jag inte kan förstå alls HAR DE INTE REST OCH SETT hur de bor de som bär burka och slöjor, har de inte ens sett det?

Vi kan bara ÖPPNA EN BILD på internet som bär burka och slöja, då ser vi svart över allt de som bär burka och slöjor, vill vi ha det i landet nu?

Vi behöver bara titta ut på internet och ta upp en bild på burka eller slöjor, VI SER VAD VI VILL HA I LANDET för det är ett folk som så många länder inte vill ha i sitt land ens.

Men säger ja på vissa ställen till dem, men de är inte välkommen i alla länder och det är så lite länder de kan komma till.

När de inte kan släppa sin kultur, då kan de åka hem för de ställer bara till för kvinnorna nu för männen ÄR SÅ PIGG PÅ SVENSKA KVINNORNA, de är så glad att få komma hit, men inte kvinnorna är så glad att komma hit. Männen vill komma till Sverige eller ett annat land som inte är som dem.

VARFÖR tänker männen det tror ni?

Männen slipper många problem för de kan leva lite friare då genom att de kan våldta en kvinna som de inte kan göra i deras hemland DÅ FÅR ÅSNAN STÅ TILL TJÄNST.

Men nu har de dragit in dem i landet OCH NU FÖRSTÅR VI vart alla våldtäkterna kommer ifrån för det har blivit för mycket av det, men titta på vad de har tagit hit, så behöver vi inte se mer än att förstå vart allt kommer ifrån.

Titta på deras kvinnor VILKA KLÄDER har de på sig?

Tyg som täcker hela kroppen för de får inte visa sig alls måste förändras sluta använda burka eller slöjorna när de bor i Sverige, DE SITTER FAST I SÅ GAMMAL KULTUR.

Men de var på väg en gång att förändra sin kultur han var modern och tänkte utbilda kvinnorna och HAN TOG BORT BURKA och kvinnorna fick leva ett normalt liv.

Tills de väljer in en man som är vansinnig på många olika sätt när man säger ja, då måste folk vara totalt borta när valde honom som ledare. DE ÅKTE TUSEN ÅR BAKÅT I TIDEN när de valde honom då.

Hur kan de ens välja honom och åka flera tusen år bakåt när de hade en ledare som till och med ville utbilda kvinnor till piloter, men väljer bort en man SOM BÖRJADE FÖRÄNDRA FÖR DEM.

Det har inte blivit någon förändring i landet.

Hur ska de få en ny ledare SOM KAN ÄNDRA OM DEM?

Varför har regeringen SAGT JA?

REGERINGEN BORDE VÄL SE hur de har det i landet?

Innan de kommer hit de måste ändra om släppa burka och slöjor, men regeringen GÖR INGET ÅT DET utan ska vi ha folk vi inte gillar att ha. Jag har aldrig rest till deras länder ens för folk är inte så intresserad av dem utan väljer mer länder där de kan ha trevligt, men de kommer hit.

Hur tänker regeringen när INGET FOLK är pigg på att besöka landet hur tänker de då när de ser hur folk klär sig för det är svart över allt när folk går ut.

VI FÅR SAMMA SAK ska vi ha svart överallt när vi går ut?VI TITTAR UT GENOM FÖNSTRET och ser bara burka och slöjor, men vart har vi hamnat nu?

 VI HAR INTE DEN KLÄDSELN ENS utan vi klär oss med glada färger eller så gillar folk klä sig i vitt eller andra färger, men vi täcker inte ansikte ens men de gör det, så de passar inte in i landet ens, vill vi ha dem här nu?

Nej kommer många säga för vi har inte den kulturen ens att täcka över vår kropp med en massa svart tyg UTAN VI VILL KLÄ OSS MED VACKRA FÄRGER eller så gillar vi olika kläder. Men vi har inte lika klädseln, folk ser bara ögonen på dem. Hela sin kropp täckt med tyg för de får inte visa sin kropp ens utan bara svart tyg.Men även svart tyg ÖVER SITT ANSIKTE sitt ansikte vid vissa tillfällen, då har de helsvart. Yes vilken lycka för Sverige folk som går tänkt med tyg och kan inte visa en strimma av sin kropp, men folk från dessa länder har svårt att ändra sig.

MEN REGERINGEN GÖR INGET ÅT DET när de kommer hit de lär dem inte att släppa burka och slöjorna, ”du passar inte in här i landet, utan du måste släppa burka när du kommer hit, annars kan du inte bo här i landet ens, utan du får se efter ett annat land då, men då måste de resa hem till ditt hemland, för det är bara de som har den klädseln, inte andra länder har den klädseln.”

Männen ställer till för oss genom kvinnorna gå täckt med tyg, DE KAN VÅLDTA OSS för de har inga känslor när de slår ner oss, men männen vill komma hit, men inte kvinnorna är så glad att komma hit, men männen vill gärna komma hit men ställer till för svenska kvinnorna genom att de får se fullt med kvinnor som går i lättklädda, men även inte klär sig som dem utan deras kvinnor är täckt med tyg, tänk vad vi har i landet nu för de kan inte ha sex som vi kan ha, men männen kan ha sex med oss genom att våldta oss, men då slipper de åsnan för männen är glad att komma hit.

Men de är fritt fram för dem och ger sig på svenska kvinnorna då och då har inte regeringen läst på alls utan de har dragit in problem i landet för svenska kvinnorna nu och jag kände bara en massa varningar när jag ser de har tagit in burka och slöjor för vi får problem för titta på deras kvinnor, så kan vi förstå för de kan inte titta på dem utan de får ta en svensk kvinna eller ett barn till och med när de ska ha sex för de tänker inte sig för ens utan drar med sina kompisar och KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT som vi har fått för mycket av och det kommer från dem som regeringen har sagt ja till, men hur tänker de nu????

Vi bara undrar hur regeringen tänker när de tar in så mycket folk som bär burka och slöjor för en del har tyg som bara vi ser ögon på när de vistas bland folk, men hur ska de leva och bo? Jo det BLIR SVENSKA FOLKET som får försörja dem för vart ska de sätta henne som har täkt sig med tyg ända upp till sina ögon? Men även täckt sig helt med tyg.

LYCKA TILL MED SVERIGE NU.

Ingen anställer folks som är täckt med tyg utan de får stanna hemma ELLER SÅ  MÅSTE REGERINGEN BLI STENHÅRD för annars får landet illa. Det är för många i landet och vi vill ändå inte ha dem här även om vi hade en massa pengar, men vi vill inte ha folk som går täkt med tyg bara vi ser ögon på som ingen är van vid.

Vi vill inta ha dem här ens och nu när man ser vart ALLA VÅLDTÄKTER HAR ÖKAT då vill vi inte ha dem ens här. Vi vill inte att våra barn och barnbarn ska bli utsatt för dem utan de passar inte in i landet genom att de förstör mer och mer för oss genom att de inte passar in i Sverige ens, men det ser inte regeringen.

Vi bara undrar hur regeringen tänker när REGERINGEN SÄGER JA TILL BURKA OCH SLÖJOR hur tänker de då?

Vi ser bara problem när REGERINGEN HAR SAGT JA TILL DEM BARA PROBLEM.

MEN REGERINGEN HAR INTE LÄST PÅ. 

Varför tar de in folk som är tänkt med svart tyg nu?

En reaktion till “BURKA SLÖJOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.