MIN VÄG – MY WAY

JAG FÖLJER MIN VÄG OCH INTUTION  NU, men hur man än tänker sig att nu följer jag min intuition, så halkar jag ofta på min intuition för jag kan känna mig rädd ibland när jag står inför större avgörande val, då kan min intuition ställa till problem för mig jag kan bli både rädd och kontrollerande på allt då.

När vi lever på jorden ,då är det svårt ibland. Det kan vara lätt ,men svårt när vi stöter på större problem, då gäller det att hålla sig kall. OCH BARA LITA PÅ SIG SJÄLV hela tiden utan att lita på andra utan bara sig själv. Ibland kan jag halka på det, för jag kan tappa fokus, och det blir för mycket problem runt mig, då kan jag tappa tilliten till allt.Jag kan inte göra så mycket åt min väg, ingen vill byta en enda dag med mig, SOM ÄLSKAR ATT SKRIVA OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR, folk skulle SPRINGA FRÅN ALLT, men det går inte springa alls ,utan jag har 2 PROTECTION TWIN SOUL, som bara stökar till i detta liv, för nu har vi bara problem med det ena än det andra, så jag tappar sugen på allt nu ,sen jag bad att få prata med GREAT MASTER LADY NADA, då blev jag bara less när hon förklarade hur det var nu.

Hon lever själv med 1 twin soul, så hon hjälpte mig att förstå, men om jag gillar det hon sa till mig? Nej ,jag gillade inte ett dyft hon berättade för mig, men har man jobb på jorden, så har man det, men HON SER HUR LANDET HAR KRIS ,och jag har gått den vägen för att visa upp krisen nu ,och hon förstod hon lever inte på jorden nu.

Men nu har vi problem att leva som twin soul, för inget är kul längre när jag mer förstod hur det låg till med allt, men ha trust till GUD men Lady Nada ,såg hur det var, men hon kan bara vänta in hon med nu, men vi har ett stort problem sen GUD öppnade mitt hjärta. VI HAR PROBLEM MED SÅ MYCKET NU kommer allt bara dra ut på tiden på allt nu.

JAG HAR ALDRIG ÖNSKAT MIG DET HÄR LIVET, MEN ÄR FÖDD BIG PROTECION , DÅ ÄR MAN DET och det går inte göra något åt det alls nu utan bara följa med nu, men har inte önskat mig det, men twin soul som blir bara problem med nu.

Jag kan inte ändra om nu, men är inte ens glad över det nu.  Jag började gå som det heter med min tvillingsjäl i England allt bara drar ut på allt. Nu är jag less sen jag började förstå vilka problem jag fick när jag gick samma väg som många kan hamna i, men det går inte ändra om sin väg.

Men landet har problem som Lady Nada sa, MEN JAG VILL INTE VARA MED LÄNGRE men jag kan inte ändra om något nu utan bara lita på allt nu.

Jag förstår vi föds i länder ,för att hjälp människor, men jag hade inte tänkt att man hjälper till på så sätt ,MEN DET SKULLE INGEN ÖNSKA SIG, men GUD har oss på jorden och det här livet är inget kul nu.

JAG HAR BÖRJAT TVIVLA IBLAND när man får värre och värre, men så visar det sig att så mycket folk har så mycket problem. Varför måste jag gå där nu? Men den vägen går inte ändra om, för jag har gått där landet har problem med det.

 MEN DET FÅR TIDEN UTVISA DÅ.

JAG MÅSTE HA TRUST TILL ALLT NU. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.