UNGA MÄNNISKOR

Kärlek finns för alla människor och alla vill möta på sin stora kärlek men ibland kan folk träffa på fel kille eller fel tjej och fortsätter att leta sig fram tills de en dag stöter på sin stora kärlek.

Men mycket yngre kvinnor går och drömmer om sin stora kärlek, men får oftast svårt när de vill lite längre FÖR MÅNGA YNGRE MÄN VILL INTE BINDA SIG IDAG för tidigt utan många idag är rädd att binda sig och skaffa familj.

Men det finns en KLICK AV KILLAR SOM GILLAR ATT GÅ LITE LÄNGRE gå, men många killar i dag är inte mogen för det. Kvinnorna letar och drömmer om sin stora kärlek medan killarna inte letar på samma sätt utan kan vänta för de har inte samma intresse som kvinnorna har.

Har det med mognaden att göra att det är så stor obalans idag?

Till en viss del har det med mognaden att göra, men ibland har det inte med det att göra utan många idag VILL LEVA LITE FRITT och leva ihop med sina killkompisar för de kan även dela lägenhet för de kan dela på hyran.

Men det är inte så många som vill binda sig för ung, men det finns det som vill binda sig. Det är mycket olika från fall till fall, men det har med sina intressen de har idag för unga har inte samma intresse att bilda familj utan kan vänta in sin rätta ålder killarna, MEN ÄR UNG OCH VILL INTE BINDA SIG utan vill ha kul i stället.

Men det finns det SOM BIDER SIG UNG och de kan bli skilsmässa idag genom att de ska rensa sina liv och då kan folk gå ifrån varandra när de är klar med varandra eller så lever de hela livet ihop, men nu byter många parter.

De ända par som kan leva livet ut är bara twin soul tvillingsjälar, men TVILLINGSJÄLAR HÅLLER IHOP HELA LIVET. Det spela ingen roll hur unga de är när de möts, så lever de hela livet ihop.

Men yngre människor HAR PROBLEM ATT HÅLLA IHOP, men även om de får barn så lämnar de sin relation men mycket yngre möter på olika män. De söker efter sin stora kärlek, men det är mycket kvinnor som tänker så att de måste hitta igen sin stora kärlek. Killarna har inte samma intresse genom killarna har så mycket intresse för annat, så de har inte samma intresse som kvinnor i samma ålder utan de kan leva ensam eller så kan de bo med kompisar för de delar på hyran då.

Det är svårt för många att fixa en lägenhet den hyran som passar dem och då kan de hyra flera kompisar ihop för många tycker att hyrorna är för dyr. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.