TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL – BIG PROTECTION PROTECTION

Jag lever i en snurrig värd nu, men vet knappt ut eller in för allt verkar snurra runt för mig nu ,och ser mer och mer hur jag har det nu.

Jag ser att min exsambo KOMMER HELA TIDEN TILLBAKA TILL MIG ,som twin soul gör han skyddar mig nu. Men hur kommer det att sluta nu, han kommer inte från BIG HEAVEN BIG PROTECTION, PROTECTION, TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, men han kommer från en annan planet som vi brukar mötas på jorden, men vi jobbar som tvillingsjälar som folk ser oss. Vi arbetar på jorden både han och jag ,och nu har det stökat till det för mig och vet snart inte vart allt ska sluta nu.

GUD KALLAR HONOM FÖR PROTECION när jag jobbar med honom. Vi kallas för twin soul tvillingsjälar.

HAN GÅR MED ÖPPET HJÄRTA SEN GUD öppnade honom, sen han lämnade mig, då öppnade GUD på honom med, men han mådde så dåligt efter han hade öppnade hjärtat på honom

Han sa till mig, DETTA SKULLE FOLK FÅ KÄNNA PÅ FÖR DET VAR DET JÄVLIGASTE HAN HAR KÄNT” när han öppnade hjärtat och samtidigt skilde vi oss, och försökte flera gånger ta sitt liv, så jag fick vakta honom, men han mådde så dåligt när han öppnade honom ,och han har skilt från andra kvinnor, men har aldrig känt så här, för det var så fruktansvärt att känna varje dag. Han får lida av som händer nu. Men avskyr när jag ser problem liv vi fick när han dök upp och bröt oss mitt itu. Men vi fick lida båda två då. Men ingen är glad åt GUD på hitt ens.

Han har mår dåligt nu ,för han kan inte gå vidare med sitt liv utan kommer hela tiden tillbaka till mig, SOM TVILLINGSJÄLAR GÖR, men nu blir jag bara rädd vart ska detta sluta nu, jag har en till i England, men kommer inte från samma ställe som min sambo gör utan från BIG HEAVEN kommer han ifrån.

Jag har inte det lätt nu, men jag är inte glad på något alls nu utan bara upp och ner för mig nu. När jag ser han kommer tillbaka som paret jag känner så väl. Han kom tillbaka till henne och jag har haft koll på dem FÖR ATT SE RÄTT när det handlar om twin soul och tvillingsjälar.

Han kom tillbaka till henne när de var klar, då gick han tillbaka till henne då. JAG HAR KOLLAT PÅ DEM JÄMT NÄR JAG BLIR OSÄKER PÅ ALLT ,och ser hur han gör för jag ser från deras håll ,hur twin soul fungera och ser allt från dem då.

Jag har lärt mig mycket från dem genom att JAG KAN SÅ MYCKET OM TVILLINGSJÄLAR NU, men nu har det stökat till med en man till som jag ser gör samma sak som paret. Han skyddar mig och mår dåligt hela tiden när han inte får vara med mig och nu ha vi haft skilsmässa i över 1 år. Han mår lika dåligt idag som när han var tvungen att lämna mig. Han kommer tillbaka för att titta till mig. Han har koll på mig.

Jag vet snart inte vart det ska sluta nu för jag blir BARA SNURRIGT AV ALLT NU när jag ser vad som händer runt mig, men genom att jag och han har jobbat mycket ihop som twin soul och vi känner ÄKTA KÄRLEK när vi möts.

GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ HONOM, så han blev så sjuk av det, men även jag blev sjuk och jag såg han i England blev också sjuk och de andra paret blev också sjuk sen GUD öppnade oss men de har ingen aning om det, men jag vet om det och även min sambo vet om det nu.

Men vad kommer att hända nu ,för det kan sluta hur som helst nu ,och jag vill inte såra folk ,men vad kommer att hända, jag vet snart inte hur det kommer att sluta nu. JAG FÅR VÄL HA TILLIT TILL ALLT, men jag trodde inte det här.

Jag får se vart allt tar vägen med mig nu ,för jag trodde inte jag skulle hamna I DEN HÄR SOPPAN NU utan allt är bara upp och ner för mig nu.

Jag är inte alls glad åt något nu, men GUD måste ha oss på jorden, men även min sambo måste gå med mig, men sen vad händer sen ,för HAN MÅR INTE BRA ATT SLÄPPA MIG NU.  

Hur har GUD tänkt med honom nu? Jag ser hur han mår och jag kan inte leva med två på jorden GUD. ELLER SÅ HAR DU EN PLAN NU ,som vi måste acceptera för du måste hjälpa folk, men hur blir det med oss nu?

Andra paret har inte så här snurrigt utan HON HAR 1 TVILLINGSJÄL ,men har inte samma uppgift som jag har. HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN.

Jag har 2 twin soul som kommer från Big heaven, men jag har 1 på jorden när jag ska jobba ,då har jag honom med när inte andra från Big haven är med mig, men nu har GUD stökat till det för oss ,och jag mår inte bra nu av det när jag ser hur det är nu OCH VILKEN FÅR LIDA NU? VI TVÅ FÅR LIDA GEOM ATT VI HADE EN ANNAN PLAN. HAN HAR STÖKAT TILL FÖR OSS NU. 

Jag kan inte se ett slut på något nu, men jag måste väl lita på allt, men jag har svårt att göra det nu. MEN INGEN VILL BYTA MED OSS ENS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.