TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION – PROTECTION

SOM TILLHÖR LIGHT OCH BIG HEAVEN TILLHÖR PROTECTION OCH BIG PROTECTON. TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL. FOLK KAN MÖTA SIN SJÄLS FRENDE KÄNNER ÄKTA KÄRLEK. Men tillhör bättre lättare kärlek. MEN KAN BLANDA IHOP KÄRLEKEN. TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. 

När tvillingsjälar möter varandra då är det MYCKET GLÄDJE OCH KÄRLEK mellan dem. De känner äkta kärlek för varandra. De kan inte låta bli att prata med varandra ,men känner så mycket glädje och kärlek när de möts. BARA GLÄDJE ENERGIER MELLAN VARANDRA.

 PROTECTION TWIN SOUL har inte sett det utan han trodde det var bara han och de andra paret som var twin soul och han i England. De kommer från BIG HEAVEN. LADY NADA TWIN SOUL JAG OCH LINN. VI ÄR TRE STYCKEN. MEN SKIT LIV. SVERIGE ÄR PROBLEM NU. 

Det är skillnad på tvillingsjälar och DET ÄR BARA VI SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN och de andra paret och han i England. Det har nu snurrat till det för mig nu ,genom att jag upptäckte min ex sambo HADE SAMMA BETEENDE som andra paret hade. Han påminner mycket om dem.

Jag fick en snurrig värld. 

TWIN SOUL ÄR PROBLEMFOLK som folk gärna vill möta på. Det har evig kärlek ,men problem när GUD har öppnat dem.

Det känns när GUD öppnar hjärtat på oss och vi mår inte bra ,men sen mår vi bättre efter ett tag, men vi mår inte bra när vi lever var för sig utan vi mår dåligt efter vi har öppnat oss, och HAR SVÅRT ATT SE ÅT ANDRA. 

Men tvillingsjälar är som vanligt folk ,det ända som skiljer paren ATT DET GÅR TILLBAKA TILL VARANDRA. De lever ihop.

Men kan få problem när de lever med varandra de är som vanliga par. Visar hur landet är. Men visar upp problem folk har med landet.

Efter har öppnat sitt hjärta , då ska de börja jobba mer ihop och de blir lugnare när de kommer tillbaka till varandra, för de blir skilsmässa när GUD öppnat dem. Mannen kan börja visa upp ett beteende innan skilsmässan blir av. Kvinnan börja känna av problem då. SEN ÖPPNAR GUD HJÄRTAT PÅ DEM sen är cirkusen i full igång. Det blir alltid en skilsmässa mellan paren tills mannen känner att han ska gå tillbaka till henne.

Mannen blir inte så kul att göra med, MEN SEN BÖRJAR HAN RENSA HENNE PÅ DJUPET om de har problem. Men sen lämnar mannen kvinnan, för han kan inte vara med henne. Han känner att han inte kan vara med henne utan börjar må dåligt av allt då. Bara ett tag kan känna det. Men vet inte om det ens.

Han kan leva på ett annat ställe, tills han känner att han ska gå tillbaka till henne, men under tiden SÄTTER CIRKUSEN IGÅNG ,för det kan hända vad som helst när kvinnan har öppnat sig.

HAN KÄNNER NÄR HAN SKA GÅ TILLBAKA TILL HENNE, men då mår han så dåligt och måste gå tillbaka till henne. Han rensar på djupet när GUD öppnat hjärtat ,då är cirkusen i full gång med både det ena än det andra.

Ibland möts tvillingsjälar unga. Det är så olika från gång till gång när de möts. De andra paret möttes unga.

Tvillingsjälar lever hela livet ihop.

Han som kommer från BIG HEAVEN GER KÄRLEK till landet. Men han som inte kommer från big heaven han jobbar på ett annat sätt.

MÄNNEN KAN BLI KNEPIG INNAN GUD ÖPPNAR DEM. Men när de är klar ,då återvänder de till varandra. Det händer inget mer utan vi är öppen nu och känner av mycket nu, men har förändrat sitt sätt efter har öppnat sig. De blir mer lugnare i sitt sätt. Det blir stor skillnad på dem sen de har öppnat sig ,och är klar att gå tillbaka till varandra, då blir det lugnt för dem.

Men tvillingsjälar jobbar på jorden.

En reaktion till “TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION – PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.