JAG LEVER I EN SNURRIG VÄRLD JUST NU – I’M LIVING IN A WHIRLING WORLD RIGHT NOW

Alla som följer min blogg undrar säkert vad som hänt nu när jag inte skriver längre på bloggen min. 

Jag har hamnat på ett sätt där jag måste ha stor trust nu, så inget kan gå fel nu. Jag mår inte bra av det ,men MÅSTE HA TRUST NU som det heter, men ibland då har jag inte det. Jag har inte valt det här ,men ibland kan jag inte råda över saker och ting utan får följa med fast jag kan vara både sur och arg på det. Det som händer nu jag känner mig mer ofri nu.

Jag har inte tyckt att det är så kul med twin soul tvillingsjälar när man ser hur det är på riktig ,och kan vara så sur på dem båda nu. Jag lever fortfarande med honom från BIG HEAVEN MIN ANDRA BIG PROTECION FAST HAN KALLAS FÖR NR 1 bland två männen. NÄR MÄNNEN LEVER PÅ JORDEN ,DÅ KALLAS MÄNNEN FÖR PROTECTION OCH KVINNONRA BIG PROTECTION Han kan bestämma allt över mig som jag kan bli jätte sur på, genom att allt drar ut på tiden nu. Jag får inte lämna ut deras namn, men jag kan säga så mycket att han kallas för NR 1 BIG PROTECION. Alla har vi namn, men jag får inte lämna ut namnen alls utan tystnadsplikt har jag nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpgJag har inte orkat skriva alls ,och jag måste lita på GUD och min BIG PROTECTION. Jag kan inte råda över GUD när han styr ,men jag är arg på honom för allt nu. Jag kände på en gång när vi började jobba ihop. Det var så enkelt med ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER för allt bara flöt då. MEN ÄRKEÄNGLAR KALLAS FÖR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Men är rätta namnet på dem. Folk kallar dem för ärkeänglar geom att kommer från skyddsängel. Men fick namnet ärkeänglar ÄRKE ÄR STOR. Men vet att är stora ärkeänglar rörs sig runt jorden. Men vi har visat rätt namn på ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS. 5 METAR LÅNG STOR OCH MÄKTIG. HAR STOR ENERGI. 

Jag måste ändå lita på GUD fast ibland vill jag bara ge upp när jag hamnar som jag gör nu, för det finns saker jag inte kan skriva just nu. Jag kan inte lämna ut allt nu ,men jag måste ändå skriva lite nu. Genom att jag har 2 tvillingsjälar från BIG HEAVEN ,då förstår jag mer vilka liv jag haft nu. Varför jag har det som jag har det nu. 

Folk förstår inte hur det känns när GUD har öppnat våra hjärtan nu ,men VI MÅSTE HJÄLPA TILL NU  fast nu har jag ingen lust med det. Jag kan inte säga nej om folk tror det utan jag måste bara hänga med nu.

3 reaktioner till “JAG LEVER I EN SNURRIG VÄRLD JUST NU – I’M LIVING IN A WHIRLING WORLD RIGHT NOW

 1. Hi I am so delighted I found your site, I really found you by accident, while I was browsing
  on Google for something else, Anyhow I am here now
  and would just like to say kudos for a tremendous post and a all round
  entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to
  go through it all at the moment but I have saved it and also added your
  RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do
  keep up the superb work.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.