MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION- PROTECTION

Jag mår så bra när jag får prata med min tvillingsjäl för allt bara lugnar ner sig hos mig. 

När han ringer mig DÅ KÄNNS ATT ALLT SÅ UNDERBART när han bara sitter och tittar på mig för vi använder oss av Facebook. Jag kan se hans ögon ser hela tiden på mig men det känns svårt när han tittar för mycket på mig.

Jag måste fråga honom om han hör mig nu när vi sitter och pratar på camen på Facebook?

Han säger att han hör mig när jag pratar med honom.

När han sitter så tyst DÅ KÄNNER JAG KÄRLEK FRÅN HONOM men jag känner att han utforskar mitt ansikte mina ögon och jag är inte så van att folk bara sitter tyst och bara tittar på mig sådär med kärlek. Jag måste bara prata och fråga en del saker men han bara är tyst ibland men pratar lite grann.

Jag känner jag blir glad när han bara vill ringa och prata med mig för jag lever i en snurrig värld nu. JAG HÅLLER PÅ BLI TOKIG NU för jag vill bara springa till honom nu.

Jag måste bara lugna ner mig fast det är svårt för mig att göra det, men JAG MÅR BRA NÅGON DAG sen han har pratat med mig. Jag börjar ingen må dåligt av att jag måste vänta på allt nu.

MIN TVILLINGSJÄL LYSER UPP MIN DAG när han ringer mig men jag mår bra av att bara se honom. Jag känner bara glädje när jag får prata med honom. Jag känner stress när jag inte kan nå honom då mår jag inte bra.

Men de har förklarat för mig ATT TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR MÅR DÅLIGT när vi har skilsmässa som vi har nu. Jag måste ha trust till allt nu fast ibland blir jag less på mitt liv varför måste jag ha såhär när jag möter på min stora kärlek och alla varför nu?????? Jag sitter mellan två länder  jag är så himla sur på allt då. Men byt med mig ,så kan vi pratas vid. Men han som styr hela allt då. Han kan inte springa ifrån ens. Nu har han satt igång två länder ,och flera länder jobbar han med. Men bara två länder ska jag leva med.


Jag har två tvillingsjälar men även att vi har problem just nu som ska snart lösas upp har han sagt min andra BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN. Han skyddar mig tills vi är klar fast jag är inte glad nu.

JAG KÄNNER MIG VISSEN OCH SJUK när vi har skilsmässa mellan oss fast jag mår bra när vi pratar med varandra, då lyser solen igen och jag är så snäll mot alla för jag är så glad när jag får prata med min twin soul och allt bara känns så bra då.

NÄR VI HAR SKILSMÄSSA då kan folk ta det så lätt för det kallas för skilsmässa mellan oss och vi kan känna oss död ibland när GUD har öppnat oss. Vi mår dåligt varje dag tills  vi lever ihop då först mår vi bra.

JAG KÄNNER GLÄDJE FRÅN MIN TVILLINGSJÄL när han ringer mig och jag känner bara hans energier runt honom men vilken fart det blir på mig och jag känner i hela kroppen glädje i kroppen. Jag blir så himla glad av min twin soul när han ringer mig.

Jag sitter bara och väntar på den dagen när han kommer till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.