STANNA KVAR HEMMA

Det blir mer och mer vanligt att barn och ungdomar stannar hemma längre sen de har vuxit upp.

Det har med deras levnadssätt plus att de har svårt att flytta in i bostad som passar dem SOM HANDEN I HANDSKEN då kan det bli en del problem för många bostäder har en dyr hyra och det finns så lite av bostäder som har en mer normal hyra som passar dem, då bor de längre hemma.

Men många barn har vuxit upp och kan känna sig undanskuffad av samhället tryck på många sätt för de har svårt ibland att leva i en nybyggd lägenhet om de inte har fått ett arbete som de själva anser att de kan ta då. Ungdomarna kan få leta runt tills de hittar ett hem tillslut. Men en del ungdomar får det svårt genom att det har för mycket obalans i samhället, DÅ BOR MÅNGA HEMMA IDAG tills de kan fixa sig ett hem som passar dem. Men det kan ta tid genom att de måste få till ett ordnat liv innan ungdomarna flyttar ut från föräldrahemmet.

Det ser ut så för många idag att ungdomarna kan bo hemma längre än förut fast de vill bo själv och skaffa sig ett perfekt liv med allt som tillhör att flytta hemifrån, men så länge att de är så stor obalans samhället, då är det svårt för många idag att flytta hemifrån för hyrorna är skyhöga eller så får de köpa sig en bostad som kostar mer än de kan klara av, så bostadsmarknaden är inte bra nu för det BLIR MYCKET FOLK SOM FÅR PROBLEM NU genom att de bygger nytt för köerna är för långa, men så finns de som inte våga hoppa på den hyran de tar idag för de får svårt att leva på den hyran och lönen, då bor de hemma längre nu.

Det är ett bekymmer för många idag som vill flytta hemifrån, men många kan inte det när de ser vad det kostar att hyra en bostad och en del får gå ihop och hyra ihop, så ungdomarna FÅR BO KOLLEKTIV NU, så ser det ut nu.

Men långt tillbaka FANNS INTE DESSA PROBLEM utan ungdomarna kunde flytta ut tidigare än nu.

Och kommer det att fortsätta då kommer MÅNGA UNGDOMAR MÅ DÅLIGT AV DET för de vill bygga sitt eget bo och kunna börja sitt eget liv i sitt nya hem, men hur lång tid tar det att de kan göra det?

DET BEROR PÅ UNGDOMARNAS LEVNADNASSETT för en del ungdomar tycker det känns tryggt att bo hemma medan en del inte mår bra alls av att bo hemma, då blir oftast konflikter av det.

Men en del får problem nu genom att DET ÄR STOR OBALANS MELLAN LÖNERNA OCH HYRORNA, men även alla bidrag som folk går på idag får jättestora problem nu för folk vill inte gå in i kollektiv nu, men ibland har de inte så många val idag när hyrorna blir värre och värre nu.

Eller så får folk börja som gammalt tillbaka att de får hyra en liten lägenhet för de har inte råd att hyra en större lägenhet för de har inte ens råd eller så vågar de inte höja sin status för de har en massa utgifter då när de ska bo och betala mat och hyran, men även elen och telefonen och allt därtill kostar pengar idag för alla nu.

Men så har det blivit idag att folk får svårt ibland att ta en större lägenhet NÄR DE LEVER ENSAMSTÅENDE för den kostar för mycket för dem, men vill inte lägga dessa pengar då och då väljer de en mindre lägenhet då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.