ENSAMHET

Det är så många människor som känner sig ensam och övergiven men så kan det se ut för många äldre idag, men även yngre människor kan känna sig så ensam för de kan inte acceptera sin ensamhet.

Men vad betyder ensam för er?

ATT LÄRA SIG LEVA I ENSAMHET kan vara svårt för många idag för de vill ha folk runt sig de vill inte vara utan vänner då utan alltid ha vänner runt sig för att säkra sin ensamhet då.

När äldre människor blir mer och mer ensam, då ska de skala av så många problem de haft i livet FÖR MÅNGA GÅR TILLBAKA DÅ när de håller på att gå in i sin värld där ingen kan förstå dem mer utan då många känner sig utanför idag när folk kan stänga av människor de känt hela livet.

Men en del kan bli gammal och sjuk och kan inte prata som förr eller ha samma fart som förr utan BEHÖVER SIN ENSAMHET för att rensa bort så många gamla minne de haft under hela sitt liv och nu får även många rensa sina tidigare liv som många inte känner till.

Men mer och mer folk har blivit upplyst om andra liv de haft, ATT DE HAR LEVT FLERA LIV än bara 1 enda liv då,  men så kan en del inte förstå när de börjar få en del problem med kroppen för då håller kroppen på att ge upp en del saker som de inte kan ta till sig då utan måste acceptera att nu har kroppen lagt ner sitt liv för att kunna läka sina tidigare liv de haft nu.

Men många har SVÅRT ATT ACCEPTERA ENSAMHETEN speciellt unga människor kan inte förstå det när de måste vara lite ensam ett tag för att ta tag i nästa steg i sitt liv, då måste stänga av människor för att kunna ta sig vidare då och folk kan bli sur på dem för de kan inte prata med dem på samma sätt. Men just då går de igenom en stor fas i sitt liv och måste bara vara ensam just då för att kunna ta nästa steg och då kan ingen komma dem in på livet ens utan måste vänta ut dem då.

IBLAND HAR DE STÖRRE VAL att göra och då tar det tid att ta sig vidare då, men folk kan ha svårt att förstå det men tystnade för dem är a och o då för att ta sig vidare då och ingen kan förstå det när de går in i nästa fas i sitt liv utan folk kan reta upp sig på dem och tycker att de har blivit konstig då.

Men de håller på att avsluta då en stor fas i sitt liv, men även att påbörja en ny fas i sitt liv SÅ DE STÅR MELLAN TVÅ FASER DÅ för att ta sig vidare då.

Men folk måste acceptera det då för det kan vara svårt för en del att acceptera det när folk går in i sin fas, då måste de söka ensamheten helt för att ta sig vidare till nästa fas i deras liv, då måste de söka tystnaden, MEN ÄVEN STÄNGA AV FOLK DE INTE KAN PRATA MED JUST DÅ för de känner att de kan inte vara nog lugnt i deras liv då och måste stänga av sina vänner då för att kunna ta sig vidare då.

Men så kan folk hamna nu och även byter ut sina vänner för att de måste kliva in i EN NY FAS I SITT LIV för att möta på andra människor från tidigare liv, då kan folk känna sig utanför när de kliver in i en ny fas, ibland kan de behålla sina vänner, ibland måste de ge upp sina vänner för de känner att de är klar med dem då.

Men folk har svårt att acceptera det när de håller på att kliva in i en ny fas, många gamla MÅSTE BO SJÄLV som är bäst för många idag när de bor ensam för att kunna rensa sina liv de haft, så många blir så ensam i sitt liv när någon dör ifrån dem, men då ska de bara rensa sista resterna från sina liv de haft.

Men även rensa sitt liv i landet för de föds med föräldrar som kan vara svår att ta sig igenom för de kommer frånt tidigare liv, men även kan ha svår uppgift då att fylla genom att de måste rensa sina liv de haft då. MEN ÄVEN DERAS BARNDOM för en del folk har haft problem som många kan ha idag, men de måste stänga av allt då när de håller på att gå igenom sin sista fas i sitt liv, då kan folk känna sig bortglömd när de håller på att rensa upp sitt liv.

Men ni ska inte vara rädd för ensamheten utan den läker er fullt ut då och får läka i tysthet ÄR DEN BÄSTA LÄKNINGEN NI KAN FÅ DÅ för ni kan gå igenom alla tankar ni har, men även rensa upp så mycket smärta ni haft nu.

Var inte rädd för ensamheten utan SER DEN SOM ER BÄSTA VÄN när ni har hamnat i ensamheten ,var inte rädd utan ta hand om den för att kunna se igenom era problem i ensamheten då. GUDGUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.