BARN I SAMHÄLLET

Ibland kan vi inte skydda barnen fullt ut utan måste ha tillit till allt då men ändå måste vi ha ett vaket öga nu som världen ser ut nu, vi måste hålla oss vaken ändå fast vi kan sova med ett öga öppet, så håller vi oss ändå vaken för att skydda barnen.

Men så ser samhället ut idag vi kan inte ens lita på NÄR VI LÄMNAR BARNEN PÅ DAGIS för där kan de även möte på folk som kan utnyttja dem sexuellt för föräldrarna litade på personalen då, de lämnade sitt barn och litade såklart på dem.

Men vi kan inte längre lita på allt folk utan dagis MÅSTE HA STÖRRE KOLL NU.

Men även skolorna har problem nu vi kan inte skydda barnen fullt ut för vi kan få stora problem när rektorn inte ser igenom sina elever, då kan barn och ungdomar fara illa FÖR SKOLAN HAR GLÖMT BORT ATT SKYDDA DEM då och kan till och med rycka på axlarna för oroliga föräldrar nu för så illa är det nu.

När ska allt detta ta slut nu för skolan och dagis MÅSTE SES IGENOM när de säger ja till folk.

Men i skolan MÅSTE LÄRARNA OCH REKTORN JOBBA MED BARN OCH UNGDOMAR för att skydda dem bäst för annars vet vi inte vart det slutar idag för inget barn eller ungdom går säker idag om ni inte bor i skogen eller bor längst upp på en fjälltopp där ingen kan nå er, men då får ni köra med hemundervisning så länge som problemen är.

Men folk kan inte ge sig ifrån stan utan även små samhällen är osäker idag för regeringen har sagt JA till folk som DE BORDE TITTA IGENOM LITE BÄTTRE NU  när de säger så mycket ja till burka och de som bär slöjor för männen vill ha kul såklart.

MÄNNEN KAN HA KUL med svenska kvinnorna innan de gifter sig, men även våldföra sig på kvinnorna och även barnen blir utsatt idag.

Vad har vi för värld därute för ingen kvinna och barn går säker längre sen de sade för mycket ja till folk från dessa länder som har sex med en åsna och de kör med gruppsex då. KILLARNA ÄR VÅLDSAMMA OCH MISSHANDLAR KVINNOR OCH BARN. 

Men vem kör killarna med nu? KVINNOR, UNGDOMAR OCH ÄVEN BARNEN BLIR UTSATT FÖR DET IDAG.

Hur ska vi skydda oss nu när regeringen har dragit in för mycket folk från dessa länder?

Nu måste skolan gå igenom varje elev som kommer från dessa länder MEN ÄVEN PRATA MED KILLARNAS FÖRÄLDRAR om det händer att din son våldtar en elev, då får sonen lämna skolan illa kvick, men kan även utvisas från landet om din son gör illa en elev på skolan.

Det är samma regel för skolan att prata med folk killarna bor hos för killarna kan bo på hem för invandrarna eller så bor de inneboende hos andra människor.

SKOLAN MÅSTE TA TAG I DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.