MAT – BLODPUDDING

Mat måste alla ha men ibland kan folk äta fel mat de borde inte ens äta då men folk pratar så fint om just den maten då och då har folk så tilltro till den maten de visar upp att den är så bra för dig att äta då.

NU SKA VI TA UPP OM BLODPUDDINGEN som folk så gärna vill äta av, men den är inte den bästa maten att äta av utan den har blod som kommer från sårade djur som folk kan äta och må sämre av.

Men folk ska inte ta blod från djuren utan blod från djuren har inte samma blod som människorna har UTAN DET BLIR TILLSLUT STOR OBALANS AV DITT BLOD då för du kan bli sjuk efter en längre tid av att äta av blodpuddingen eller så har ni börjat göra om andra saker som gör att ni måste ta blod från djuren FAST NI SKA LÅTA BLI DET för ni kan inte ta blod från djuren för de bär på ett annat blod då och då måste ni låta bli det nu.

Men folk vill så gärna äta av den varan men blod för människor som kommer från djuren har inte samma blodgrupp ens och hur kan du då äta av blodet när de inte tillhör samma blodgrupp som er grupp av människor FÖR DET BLIR FEL I SYSTEMET DÅ.

Det kan visa sig fel när ni fortsätter att mata er med blod från djuren SOM HAR ETT HELT ANNAT BLOD än vad ni har, men folk har inte sett det utan de fortsätter prata så fint om blodpudding som de vill så gärna ge sina barn även vuxna vill de ge av blodpuddingen.

Men den kan skada er i längden FÖR DET UPPSTÅR ANDRA SJUKDOMAR, då ni äter något ni borde låta bli och sluta lyssna på allt folk som pratar om blodpudding eller blodpannkaka som många långt tillbaka i tiden åt.

Men de har då inte insett på den tiden utan har då fortsätt prata fint om blod som kommer från djuren att de kan ge så stor nytta då, men så är det inte alls utan blod från djuren HAR EN HEL ANNAN UPPSÄTTNING än vad människorna har.

Ni kan bli sjuk efter ett tag när ni pumpar i er blod från djuren som ni borde låta bil nu och ingen kan se varför de pratar så gott om blodpuddingen att de ger så mycket näring när ni äter blodpuddingen, men den ger INGEN NÄRING I LÄNGDEN FÖR NI KAN BLI SJUK efter en längre tid av användning av blodpuddingen.

Ni tar blod från ett djur och tänkt till nu och så kan ni förstå hur illa det kan bli i längden då om ni fortsätter att pumpa era barn med blodpudding från djuren för de kan få sjukdomar av det, men även visa sig senare i livet KAN ERA BARN BLI KÄNSLIG PÅ ANDRA SAKER, men ni förstår inte vart det kommer ifrån alls utan fortsätter äta blodpudding år efter år.

Men tills ni en dag upptäcker att ni får fel med er hälsa och har inte upptäckt orsaken till det utan blir dålig och känslig för andra saker och kroppen kan känna av när ni har ÄTIT FÖR MYCKET BLODPUDDING och där måste ni låta bli ni som börja känna av att nu kanske jag ska titta åt ett annat håll när ni står i mathyllan bland mat.

Det kan bli ett kaos nu när ni upptäcker att har jag nu ätit av den maten som jag borde inte gett till mina barn nu och ni ska vara lugna för det händer inget hemskt av det.

Men ni kan bli mera känslig på olika saker OCH TROR ATT NI FÅTT ALLERGI att ni  och vet inte vart det kommer ifrån.

 MAGEN KAN REAGERA PÅ DET, MEN ÄVEN ANDRA DELAR PÅ KROPPEN KAN REAGERA PÅ DET, så bästa är att inte äta så mycket blodpudding ni som gillar den, så försök att ha balans där.

Äter ni för mycket av den då kan BLI SJUK PÅ RIKTIGT om ni äter den varje dag, då kan kroppen känna av allt då. Ni kan till och med få fel på blodet om ni skulle äta varje dag, men ni äter inte varje dag utan bara någon gång stoppar ni i er blodpudding som kommer från djuren blod.

Nu skrev vi det igen från djurens blod hur känner ni då när vi säger samma sak?

Har ni samma blodgrupp från djuren? Nej säger ni och tänkt till då. Varför titta åt den födan.

Det finns så mycket annan mat att äta för blod från djuren är inte bra att stoppa i dig för NI HAR INTE SAMMA BLODGRUPENS utan blod från djuren ska människor inte ha i sin kropp ens utan ni ska behålla ert blod fritt från andras blod som blandas från djurens blod för de har en annat beståndsdel och de har ett annat blod som gör att ni inte ska ta från dem.

TÄNKER ER SJÄLV, kan ni  sätta er att pumpa i er blod från djuren, hur skulle kroppen känna då?

Tänk bara till, HUR KROPPEN SKULLE REAGERA PÅ DET för ni skulle bli sjuk och varför då äta blodpudding som kommer från djuren när ni kan till och med bli sjuk.

Om ni tänker så som jag nu sa, då skulle NI LÅTA BLI ge era barn blodpudding för ni skulle förstå vilka fel ni gör då och även lära era barn äta rätt nu.

De ska äta en god föda SOM DE INTE BLIR SJUK PÅ I FRAMTIDEN för många kan ha svag kroppar och äter de blodpudding, då kan kroppen bli ännu mera svag och då är det redan försent tänker en del folk nu.

Men det är inte försent men sluta mens tiderna är för blodpudding ska ingen äta nu utan låt bli den för er egen skull, men även för hälsans skull, så är den inte nyttig att äta från djuren deras blod, det är lika som ni sätter er och pumpar i er blod direkt från dem, då skulle ni bli sjuk och läs och se vad blodpuddingen är uppbyggd på, LÄS INNEHÅLLET SÅ NI KAN FÖRSTÅ VAD JAG PRATAR OM även ni som gör egen blodpudding som gör pannkaka av den ska även ni läsa och förstå vad som händer om ni äter den i längden.

Vad som händer med kroppen när ni stoppar i er för mycket från djurens blod, vad händer då? Tänk bara till varje gång ni tittar åt den hyllan eller den disken där det finns så mycket blodpudding, vänd om då och låt barnen få en annan mat för ni har nu UPPTÄCKT EN MASSA FÖLJDSJUKDOMAR som även kan komma från den maten eller så kommer den från den maten eller så har den fyllts med en massa gifter som ni inte vill ha i er mat såklart.

Men glöm inte bort att alla djur har en annan uppsättning av blod och en annan blodgrupp då när ni tittar åt blodpuddingen och LÅT BLI DEN DÅ.

Men om ni inte kan låta bli den ät den med måtta, men låt inte era barn få den till middag eller lunch för det är så lätt att servera då, men ge inte era barn blodpudding UTAN LETA FRAM EN NYTTIG BRA MAT ÅT ERA BARN DÅ och se åt ett annat håll i mathyllan då och lämna blodpuddingen då och låt folk nu få veta hur det är nu med blodpuddingen.

Folk ska veta att blodpudding kan ge fel i längden när de äter den för mycket och en del tror att den är så nyttig och det är helt fel för KROPPEN REAGERAR PÅ OLIKA SÄTT när ni stoppar i er fel mat som kroppen är inte van vid.

Men ni upptäcker inte vart det kommer ifrån alls utan fortsätter pumpa era barn med blodpudding och ni märker inget fel när ni gör det, men har den tron på att folk höjer sitt blodvärde då, men ni höjer inte det från djurens blod, men ni blir sjuk i längden om ni fortsätter äta blodpudding och LÅT BLI BLODET FRÅN DJUREN.

Många människor kan även FÅ SÅ FEL MED KROPPEN, men en del folk känner av kroppen håller på att ge upp ibland, men då ska ni inte äta för mycket av blodpuddingen utan låt bli den då och ät rätt då.

En del gamla kan fortsätta äta blodpuddingen fast många idag kan känna av hjärtat då och DÅ SKA DE VARA MER AKTSAM för hjärtat kan pumpa fel när de äter även fel mat som hjärtat inte orkar med då, kan även blodpuddingen vara en bidragande orsak, de som äter för ofta av den varan de ska ha balans för en del är så van att äta blodpudding och tycker om det.

Men ni ska ha balans för HJÄRTAT GILLAR INTE BLODPUDDING och då ska ni vara extra aktsam folk som äter för mycket blodpudding för det har mycket med blodet att göra att de har svårt pumpa fritt då.

Men det har med att folk äter lite fel ibland när de inte ser vad de ska äta för att klara av livhanken på jorden och MÅNGA KAN ÄTA SÅ FEL I MINA ÖGON.

Jag tog upp blodpuddingen FÖR ATT FOLK SKA FÖRSTÅ vilka fel folk gör när de stoppar i sig blodpuddingen, men en del kan inte sluta med den för många är gammal och måste ha den.

Men unga kan vända den trenden nu så det blir lite mer bortrensat nu på fel mat folk stoppar i sig nu för de tror att de höjer sitt blodvärde med fel mat till och med, så nu ska svenska folket vara lite aktsam med det och lär er att äta rätt nu så blir det bättre i längde för MÅNGA FÅR PROBLEM I FRAMTIDEN som ni vill slippa nu.

Låt bli blodpuddingen låt hälsan vara vid liv nu.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.