FARSDAG

Farsdag är en speciell dag för många barn och vuxna idag men hur vi än ser på farsdag så kan vi inte glömma bort vem som var med när vi blev född. 

VEM VAR PAPPA som många idag ska gratulera idag? Men en del barn känner inte för det för de har inte pappa som andra har det, så det kan bli en del konflikter när vi kommer till pappa för en del familjer har inte den tanken då att fira sin far för han kan ha haft ett dåligt sätt mot dem, men ändå så fira folk farsdag för det kommer långt tillbaka när pappa ska få sin dag som en del vill glömma bort och en del folk älskar att ge presenter till sin far.

Hur ser det ut för alla hem idag?

Det ser ut på olika sätt idag för en del har knappt tid att hälsa på sin far för de kan ha en egen familj de ska ta hand om då och vart hamnar farsdag då? HAN KAN SUDDAS BORT men folk har sin egen familj och med egna barn som vill köpa sina presenter till sin egen far, men pappa har också en pappa att köpa till men även många mammor har pappor vid livet, men hur gör ni då? Ska ni dela på er eller så åker ni skyttetrafik mellan allt firande idag.

ELLER SÅ GLÖMS PAPPA BORT för han är gammal och bor på ett hem och han kan få fira bland dem på hemmet där han bor eller så har han folk runt sig som pappa ska ha idag.

Men hur folk fira farsdag DET BEROR PÅ FRÅN FAMILJ TILL FAMILJ för det är inte lika i alla familjer utan de är så olika hur ni vill lyfta fram just farsdag för det beror på vilken känsla ni hade för pappa eran som kan vara både bortglömd bland en del folk.

Eller så föddes du utan pappa så mamma levde ensam SÅ DU ALDRIG MÖTT PAPPA utan kan ha honom på ett papper.

Men så är det för många idag att de kan fira i en del familjer eller firas det inte alls farsdag för de har då lagt det åt sidan FÖR DEN PAPPAN VAR INTE ENS DÄR när ni föddes och en del barn får inte uppleva den dagen som många idag firar farsdag.

De har ingen pappa att fira då utan en pappa som aldrig dök upp hos dem UTAN FANTASIFIGUR FÖR EN DEL BARN, men så kan det bli för en del familjer en pappa som stod på pappret när barn växte upp.

Men ibland får en annan pappa träda in så de kan fira ändå, men det kan vara så olika i olika familjer, barnen kan ha olika pappor att fira, men även om de inte är en biologisk pappa, så är han ändå din pappa som du har vuxit upp med SOM HAR GETT DIG DET DU SKULLE HAFT FRÅN EN ANNAN PAPPA DÅ. 

Men många idag har så mycket splittrade familjer och har inte samma pappa till sina barn utan de har då mött på en ny man och DÅ FÅR HAN TRÄDA IN SOM EXTRA PAPPA och får ta hans plats då.

MEN SÅ SER DET UT I MÅNGA FAMILJER de har olika pappor som får vara extra pappa för många idag och en del har samma pappa hela livet i familjen, men pappa är en speciell person för många barn idag.

Hur firar du farsdag idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.