MIN TVILLINGSJÄL MIN TWIN SOUL

Jag har svårt att bli vän med mig själv nu för inget känns kul längre när man tänker på allt som händer runt mig nu.

Jag har så svårt med vissa saker på grund av att det ställer till för mig nu. Jag hade inte problem med det förut, men nu har jag problem med att gilla läget nu.

Jag har inte tänkt så mycket på åldern, men nu tänker jag varje dag på min ålder på grund av min twin soul min tvillingsjäl är så ung. JAG HAR FÅTT NOJA PÅ ALLT sen han dök upp och kan inte bli vän med mig själv längre utan bara ser en massa fel på mig själv.

Han är ung och jag kan inte ändra på det utan jag får ha trust till allt. Jag kan bli så rädd ibland när han pinglar på min mobil för jag är rädd att inte han gillar mig. Jag kan bli nojig på det ena än det andra. Jag är rädd att han inte älskar mig.

Men jag kan inte ändra på det utan GUD sade till mig om honom för han kommer från BIG HEAVEN och är min TWIN SOUL TVILLINGSJÄL GUD KALLAR HONOM FÖR BIG PROTECTION. 

GUD sade till mig om honom att han är rätt min tvillingsjäl, men jag har så svårt att bli vän med mig själv nu och kan konstra med det ena än det andra då, men han kommer från dem har han sagt och DET ÄR HAN JAG SKA LEVA MED I FRAMTIDEN, så jag måste ha trust till det nu.

Jag känner mig ibland bara så himla less för jag har svårt att ta kontakt med honom ibland för jag vill inte jaga en så ung man, men jag kan inte låta bli att göra det för jag vet att han inte mår bra. Jag måste kontakta honom om inte han har hört av sig för han mår inte bra har BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SAGT. Han känner exakt hur han mår och då måste jag vara där och PUTTA PÅ HONOM som tvillingsjälar gör när de har fått problem.

Jag vet hur jag kan vara ibland, så antingen får jag en träning på det nu för att se att han älskar mig fast han är så ung, men han känner äkta kärlek. Jag har svårt med det ena än det andra nu och måste lita på att han inte glömmer bort mig nu. Jag mår inte så bra men JAG MÅR BRA NÄR JAG PRATAR MED HONOM, då blir jag jättelugn av det. Det har blivit så mycket upp och ner sen jag mötte honom.

Jag ser han är inte så glad på ögonen när han pratar med mig och jag är inte hellre så glad nu, men måste sitta och jobba nu och skriva om det ena än det andra då.

Jag vet jag får rensa på djupet med min tvillingsjäl KÄRLEK ÄR KÄRLEK som GUD säger och åldern har ingen betydelse då när man känner kärlek.

Jag går mycket tillbaka i tiden, men jag hade önskat mig att han hade föds efter mig, MEN DET ÄR GUD SOM STYR TVILLINGSJÄLARNA och det kan jag inte göra så mycket åt för vi är ämnad att mötas nu.

Jag ville att det skulle vara lättsamt när jag mötte på min tvillingsjäl, men det är inte så lätt eller så har det med namnet på twin soul att han kallas för BIG PROTECTION fast folk kallar oss för twin soul.

Han har en plan att gå efter och jag misstänker mer och mer att han rensar mig på djupet nu för jag har problem med det ena än det andra och hatar när jag måste ta första steget när vi haft lite uppehåll. JAG HAR SVÅRT ATT TA FÖR MIG, men så ung då får jag ännu mera problem att ta för mig så glömmer jag bort allt när vi pratar och känner bara kärlek och har kul ihop, men så blir det knas ibland mellan oss och jag ger mig den på att det handlar om mig hela tiden.

Han flinar ibland åt mig när jag säger att han inte älskar mig för jag ser hur han känner då och bara flinar åt mig och jag förstår vad han menar då när jag ser hans ögon. Jag undrar vem som älskar vem när jag tittade i hans ögon. HAN VAR INTE GLAD.

Men jag är ovan med åldern och nu ska jag lära mig att ta kontakt ibland.

Jag vet bara långt tillbaka på hur det var, men jag har svårt att ta för mig och jag hänger upp mig på hans ålder som jag måste sluta upp med nu. DET ÄR KÄRLEK FRÅN HONOM för vi måste jobba ihop som de sagt till mig och det är GUD som styr allt nu och jag är inte så glad nu, men jag får vänta in så mycket nu.

Jag ser att det är bara han som kan lugna ner mig, men jag kan vara sur på hela situationen nu för det handlar om att vänta in men även rädd att allt går åt pepparn, men så får jag prata med honom, DÅ MÅR JAG MYCKET BÄTTRE , men det måste ta ett slut snart för jag känner jag får träna på att ta kontakt med honom.

Jag ser hur det är nu för jag är jättedålig på det OCH MÅSTE TRÄNA PÅ DET NU, men jag har inte tänkt på det, men jag går tillbaka i tiden nu hur det har varit och vad får jag träna på nu. Jag vet precis för han behöver bara le mot mig när jag är som mest rädd att prata med honom så lugnar jag ner mig.

Från början satt jag och väntade på att han skulle ringa eller skriva till mig. Jag satt dag och natt och väntade på att han skulle ringa mig. Det var alltid han som ringde eller skrev till mig och vi pratade varje dag. Jag har även sett när jag lärde känna honom att han nyss hade gråtit.

Det var genom att han var så ung som jag HADE PROBLEM MED ATT KONTAKTA HONOM även om jag kände så mycket kärlek, så hade jag svårt med det utan han fick ringa mig.

Jag kunde skriva till honom och var sur när han inte skrev varje dag, men en vän till mig sa till mig, ”varför ringer du inte själv när du är intresserad av honom?” Jag sa, ”jag ville att han skulle skriva eller ringa mig för jag var rädd för det.” Det har med MITT DÅLIGA SJÄLVFÖRTROENDE DÅ. Jag har inte jagat en man utan det får mannen göra.

Hon tjatade på mig, ”att du kan också ringa, det spelar ingen roll vem som ringer och jag skulle ringa även om han jobbar så skulle jag ringa.”

Jag ser jag mer och mer att jag får jobba med den biten för det har med mitt självförtroende att göra, men jag vill att männen tar kontakt, men idag så kan många kvinnor ta kontakt om de är intresserad av någon. JAG HAR PROBLEM MED DET NU.

Jag måste träna på det.

MIN BIG PROTETCION säger till mig om det, ”men tänkt på hur du hjälper folk om de inte mår bra, då måste man kontakta dem om de mår dåligt, för han mår dåligt Birgitta, men hur hjälper du folk annars, för du jobbar med folk och du kan folk, men varför är det så svårt att prata med honom och hjälpa honom nu?”

Men han säger, ”att båda har problem nu och nu måste jag putta honom, och visa honom kärlek och för han mår inte bra Birgitta”, säger han. ”Du hjälper folk hela tiden, varför kan du inte se det? Bara för du mår dåligt nu, så kan du ändå visa kärlek och skriva till honom nu.” Han säger, ”att han har problem min tvillingsjäl genom att jag är äldre, men han ser inte åldern utan kärlek. Han får jobba mer med mig.”

JAG MINNS VAD GREAT MASTER LADY NADA SA ATT UNGA MÄNNISKOR KAN MÅ SÅ DÅLIGT GENOM ATT HAN ÄR UNG BIRGITTA. Jag har tänkt på det ibland, men så blir jag sur eller känner mig åsidosatt när han inte hör av sig ibland och då mår jag dåligt och han mår lika dåligt som jag säger de.

Men männen mår inte bra har de sagt, men JAG MÅSTE SKÄRPA MIG för jag vill inte prata med så mycket folk själv när jag mår dåligt. Han har folk runt sig. Jag gör samma sak stänger av folk när jag mår såhär.

Jag måste ändra mitt sätt, men lady Nada sa att tvillingsjälar ibland visa upp en hård kärlek, men när de väcker upp varandra eller puttar varandra för de är specialist på det, men FÖR TVILLINGSJÄLARNA KÄNNER VARANDRA SÅ VÄL.

Jag får hårdträna nu och, ”åldern spelar ingen roll för om du är hundra så spelar det ingen roll”, sa han när vi nyss mötts, ”så älskar jag dig”. Jag måste se det han ser att åldern spelar ingen roll.

Jag går tillbaka tiden, vad som hände när jag träffade på GUD hur han visade upp min twin soul hela tiden olika scener med honom. Han är rätt man att leva med.

 Min tvillingsjäl har sin plan och sitt mål nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.