SOCKER- SUGAR

Jag har förstått för längesen att socker är ett gift vi äter ibland ,för jag går upp på en gång, men jag glömmer bort det och tänker så mycket på det då.

Men nu har fått riktiga bevis ATT SOCKER ÄR ETT GIFT för vi som vill hålla kroppen i trim, vill inte lägga på mig extra kilon och får även ont i knäna och benen när jag har lagt på för mycket övervikt.

Jag har sett från mig nu, för jag rasade som vanligt i vikt när jag lät bli socker och åt en helt annan mat ,,SOM GUD OCH BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN HADE SETT UT att jag måste ha hjälp med så mycket då, men får äta en annan mat än vad andra äter idag.

Jag vet att folk äter vitt bröd och jag håller vikten då när jag äter tunnbröd och min fil fjällfil är tjock och krämig och min havregrynsgröt med vanlig ekologisk mjölk och med bär på ,som inte innehåller socker utan frysta bär eller så äter jag färska bär när jag hittar det, men annars har jag kört med den kosten nu, för att jag håller på att rensa en massa nu ,genom att jag måste få hjälp. GUD har provat ut det på mig och jag blir inte sjuk av det utan håller mig i trim även min mage håller jag i trim.

GUD sa till mig att folk är SÅ RÄDD FÖR VITT TUNNBRÖD, de är rädd att gå upp i vikt eller så är folk rädd för vitt mjöl och äter mer grovt bröd då.

Jag hade problem med min mage när jag åt grovt bröd ,och fick gå för mycket på toaletten då ,och min mage var inte så kul. GUD VILLE ATT JAG SKULLE KÖPA VITT TUNNBRÖD, SOM ÄR BAKAT PÅ VITT MJÖL ,för GUD såg att jag gillade vitt tunnbröd så mycket, men var rädd att få problem då, genom att folk påvisar så ofta att folk ska äta mer grovt bröd mer än vitt bröd, GUD bad mig äta vitt tunnbröd länge nu utan en massa problem då.

Jag har inte fått mer problem då, men nu fick jag problem för jag gjorde inte som GUD OCH BIG PROTECION SA TILL MIG NU. 

Jag är så less på att vänta på allt nu, men jag hade gått ner för mycket då ,och kände mig ful för jag ska kunna prata med min tvillingsjäl som bor i England. När jag såg hur mitt ansikte blev ,då kände jag inte igen mig själv, men jag sa till honom att jag inte kunde äta så mycket, för jag har mått så dåligt nu, och inte kunnat stoppa i mig alls nu. Han såg vad som hänt med vikten, men han tänkte inte som jag tänkte om mig själv. Jag fick panik ,men jag vet att mitt ansikte åker med när jag går ner för mycket i vikt för jag har varit med om det förut när jag var ung och vägde bara 51. Jag har ovalt ansikte och då ryker det på mig som jag inte vill nu.

Men blev så arg, så jag tänkte jag kan nu lägga på mig snabbt ,och få tillbaka min vikt igen SÅ JAG BÖRJADE ÄTA CHOKLAD OCH EN MASSA SÖTA KAKOR IGEN MEN ÄVEN GLASS när man vill upp snabbt i vikt, så jag gick upp i vikt nu när jag började äta choklad och en massa sötsaker och glass och tårta allt som har med socker att göra. Jag drogs hela tiden till socker, för jag måste upp i vikt nu för jag höll på att bli galen när jag tittar på mig själv då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pc3a5sk-birgitta-andlig-inspiration.pngJAG SÅG ATT SOCKER ÄR RENA GIFTET, men jag är så arg på alla bak program som sänds och allt på internet, för allt vi vill äta kan jag inte äta då ,för jag gillar själv att äta kakor och massa gott till julen ,men även när vi går ut på fiket, då tar jag en god kaka eller en tårtbit, men vi går upp när vi äter för mycket av den varan har jag sett nu, för jag har ätit så mycket sött sen jag mått så dåligt av allt nu.

Jag ser att GUD testar vitt bröd på mig, för folk är så rädd för vitt bröd och testade på mig det, men jag har inte gått upp av vitt tunnbröd då utan hållit vikten MIN BIG PROTECTION KOLLA UPP MIG HELA TIDEN NU. JAG HAR INTE GÅTT UPP AV VITT TUNNBRÖD.

Men nu gick jag upp för jag har haft socker på gröten, men hade bär förut och NU FÅR JAG ÄNDRA PÅ ALLT DÅ, ha bär på gröten min. JAG HAR DEN VIKT JAG GILLAR MER NU.

Men vitt bröd var folk så rädd därför testade GUD mig på det ,och jag gick inte upp ETT ENDA GRAM AV DET OCH HADE INTE ONT I MAGEN ENS.

Jag åt fullkornsbröd ,men fick problem med magen och blev arg på dem då ,och trodde det kom från vita brödet, men han sa, ” att det kommer från grovt bröd.” Jag började igen gå tillbaka till vitt tunnbröd, för att inte få ont i magen när jag ska på toaletten då.

JAG HADE FUSKAT ,men fick för mig att testa igen grovt bröd, för jag blev lite less på vitt tunnbröd ,och litade inte fullt ut för jag såg att jag fick problem igen när jag åt grovt bröd igen. Jag tänkte jag kunde äta både grovt och vitt bröd, men det var en dålig ide, för jag fick problem igen.

JAG DRICKER VATTEN HELA TIDEN.

Jag fick problem av grovt bröd och blev osäker på allt och såg inte först själv vart det kommer ifrån men MIN BIG PROTECTION HAR KOLL PÅ MIG DÅ.

Jag dricker vatten varje dag så jag såg vad som hände när jag åt för mycket grovt bröd, då fick jag mer ont i magen eller så blev det fart på magen min som blir lite fel i GUDS ögon, för jag hade tänkt fel då men nu är min mage normal igen. NU ÄTER JAG SOM GUD SA VITT BRÖD.

Jag ser sockret, men jag är inte glad när jag ser det nu för jag håller min vikt, genom att titta på min STORLEK 38 – 40 FÖR ATT HA LITE KOLL PÅ MIG SJÄLV DÅ.

JAG HAR LÄRT MIG AV MIN GUIDE JOHLIE att inte använda vågen utan titta på storleken för att ha koll på mig själv. Jag drömde en gång att jag hade gått ner till storlek 38 och de hade rätt när jag skulle köpa kläder då. Jag hade svårt att se mig själv, Johlie hjälpte mig då och såg rätt storlek då. Jag såg mig större än jag var.

Det känns mycket bättre att prata om storlekar än att prata om en våg, att nu har du gått upp si och så för mycket, för man mår dåligt att kliva på vågen då. Kläder kan man till och med känna sig fin fast det inte stämmer med vågen, men kläder är så olika i storlekarna, men jag lärde mig det av min guide Johlie, för att inte må dåligt, TITTA INTE ÅT VÅGEN eller väg dig inte för jag mår dåligt av det. Vågen har med rent psykologisk att folk inte ska hålla på att väga sig hela tiden.

Jag ser Johlie hade rätt för jag har testat en gång efter det att ställa mig på en våg ,men jag blev inte glad av det då utan jag håller mig till klädstorlekarna ,för att må bra av det nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-image-825210305jpg.jpgJag Ser att socker är ett gift ,men jag gick upp ganska snabbt MEN JAG MÅSTE KÖRA MED LIME, för att få bort sockersuget nu. Jag har min storlek jag vill ha nu, så nu får jag tänka på att inte äta så mycket socker nu utan låta bli det. Jag får pressa en halv lime i ett vattenglas och dricka den. Men jag älskar att dricka lime vatten. Ibland kan jag glömma bort det.

Jag har alltid kört med lime vatten sen jag kom på det. Ibland kan jag dricka för mycket julmust ,som är rena sockerbomben då. Jag måste dricka lime vatten efter julen, för att få bort sockerbegäret. Jag har alltid känt det efter julmusten om jag dricker för mycket av den.

Jag vet mitt barnbarn de dricker julmust, men ett vattenglas bredvid sig när de dricker julmust. Barnbarnen känner de blir mer törstig efter julmusten. Jag ser att de dricker alltid vatten efter julmusten. JULMUSTEN MÅSTE VARA MYCKET SOCKER I. När jag vet om det, då håller jag mig till mindre julmust ,för att ha koll på det. Annars åker jag alltid på att dricka lime vatten efter det.

Men hur ska man kunna det ,för det bjuds till höger och vänster, då måste jag börja som långt tillbaka att inte ha kakor eller bullar hemma i frysen, då slippa se åt det. För så såg min frys ut, för att vi inte ska äta så mycket bullar och kakor ,för att slippa gå upp i vikt för mycket då. Jag fixade om det kom folk eller till julen eller andra högtider. Men vi fixade gott till helgen.

Folk som rör sig kan äta sin choklad MEN INTE ALLA KAN DET, för de kan träna och springa på det ena än det andra, men jag ser de äter sin choklad men kan ha problem med att gå ner i vikt då.

DET ÄR ANDRA PROBLEM DE HAR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.