LÄGENHETER

Nu bygger Sverige för fullt nya lägenheter som folk har väntat på så länge att byggherren sätter igång nu och har inte sett till folket ens vilka priser de ska sätta på sina vackra hem nu.

UTAN LAGT FÖR DYR HYRA PÅ MÅNGA LÄGENHETER NU och folk får kämpa varje månad att betala den hyran om de bor själv människor, om de inte flyttar ihop med människor kan hyran lätta för många då.

Men så ser det ut nu för många vill hitta sig en fin ny lägenhet som de får betala dyrt idag om den här helt nybyggd, då har de lagt på för mycket pengar på hyran FÖR FOLK SKA KUNNA BO SJÄLV i en lägenhet utan att måste dela med folk hela tiden för att klara av sitt hem, då är det fel någonstan anser jag nu

Folk bygger nytt och människor går runt och tittar och vill sätta bo och många idag är UNGA SOM INTE KAN FLYTTA HEMIFRÅN för hyran är för dyr för en del unga människor när de inte kan ta en ny lägenhet, då måste de leta runt för att hitta ett bättre pris på många lägenheter.

OCH EN DEL LÄGENHETER HAR DÅLIGT UNDERHÅLL och många kan få problem med hyresvärden de som är unga och hyr en lägenhet för hyresvärden ser att de är unga som hyr deras hem och kan vara en stor motståndare då, att fixa till hemmet rätt för dem.

För de ser att de är unga och då kan folk halka på det när hyresvärden inte vill hjälpa till och fixa till det lilla enkla ibland är det större saker som de måste ha hjälp med. MEN FOLK SOM ÄR UNGA KAN HALKA PÅ DEN BITEN för äldre får mer hjälp när de ber om det.

Men många kan halka på en hyresvärd som inte vill fixa till allt utan drar ut på det  sluta upp att dra ut på allt då för alla har rätt till hjälp OCH DÅ SPELAR DET INGEN ROLL HUR GAMMAL DE ÄR som hyr hos dem.

Men många kan halka på det när de hyr hos dem SOM VISAR LITE RESPEKT FÖR YNGRE MÄNNISKOR och ser dem inte klara av ett hem, då kan de även kolla upp yngre som hyr hos dem för att se om de kan hålla ordning på ett hem.

Men det ska vara lika för alla människor som hyr hos olika hyresvärdar, så ska det vara lika hos alla då, men så ser det inte ut hos alla för en del unga människor KAN HALKA PÅ DET NU när de ska ha hjälp att de får sämre hjälp än andra får.

De ser inte den prioriteringen då utan de kan även få vänta på många olika saker då när de hyr ut åt unga människor som ska ha samma rätt och hjälp nu, men så ser inte landet ut utan FOLK GÖR SKILLNAD PÅ UNGA OCH GAMLA NU.

DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING för de kan sköta sina hem lika bra som en äldre person sköter sina hem och många kan vara mycket bättre på att sköta om sina hem då.

Men så illa är det nu att många kan halka på det när de inte kan ta en nybyggd lägenhet, då kan många halka på det ATT DE FÅR BO SÄMRE IBLAND när det finns så mycket att välja på nu. Det bygger för fullt på många ställen, men det gäller att hålla ner hyran för yngre människor vågar ta en lägenhet idag.

MÅNGA ENSAMMA MAMMOR KAN HOPPA PÅ DEN HYRAN för de har inte så många val ibland, men de kan måste välja en  mindre lägenhet för de kan inte ta en större då när de är ensamma för det kostar för mycket att betala den hyran när de sitter ensam med barn, då kan även barnen får lida när de inte kan få sitt rum själv utan måste dela då när mamma bor själv med sina barn.

Men så kan en del få bo idag de får gå tillbaka till gamla formen NÄR FOLK BODDE SÅ TRÅNGT och nu får många göra så för att kunna bo mycket bättre nu med sina barn som många känner är så rätt för dem att bo bra med sina barn.

Men de kan halka på storleken på sitt hem, men väljer ändå att bo trångt tills de hittar någon att dela sitt hem med,SÅ KAN DET SE UT FÖR MÅNGA IDAG när de ska separera från sina män, då kan många halka på det när de inte har så många val än att bo trångt.

Eller får en del flytta hem till slina föräldrar en tid när de inte kan bo i samma hem längre UTAN DET ÄR FEL NU MED MYCKET NU för det har lagt på för dyr hyra på bostäder där folk ska bo nu och det är många som halkar på det nu.

Det bygger och bygger, men det ser inte det då att de kan då sänka kostnader för en bostad för de ska se till folket nu, men det ser inte det folket alls nu utan det hyr ut ÄVEN BOSTÄDER DE BORDE FIXAT TILL FÖR LÄNGESEN.

Men många får bo även i lägenheter där folk blir sjuk av och så ska det inte vara när de ska bo bara för de inte vill ta hand om sitt hyreshus.

ANDRA KAN TA ÖVER som är intresserad av ATT ORDNA TILL HUSEN FIN OCH HÄLSOVÄNLIGA DÅ.

Många får även bo kallt när de hyr en lägenhet de borde bli ändring på det för FOLK MÅSTE HA VARMT I SINA HEM , men även få bestämma hur de vill ha i sina hem nu men många bor i kalla lägenheter, men där vill de drar ner på alla kostnader men det borde bli en ändring på det.

Folk ska välja själv vilken värme de vill ha hemma och många äldre kan frysa mer men även yngre kan frysa, men DET BORDE BLI EN ÄNDRING PÅ DET att folk måste få välja vilka grader de vill ha inne.

Folk som har hus kan välja, men det borde vara lika för alla människor ATT DE KAN FÅ VÄLJA SIN STANDARD, men även sin värme i lägenheten borde de få välja då.

Det finns stor obalans mellan hyran och lönen folk får idag.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.