VARFÖR????? – WHY

Just nu fattar jag inte ett jota av allt nu, för inget blir som jag har tänkt mig nu utan allt bara blir värre och värre nu sen jag öppnade mitt hjärta GUD.

Men varför kan du inte se innan vi fick detta problem, för nu vill jag inte vara med GUD FÖR DET HAR BARA BLIVIT VÄRRE SEN DU DÖK UPP,  och jag mår inte bättre ens av det utan bara mer problem har jag känt av nu.

Jag vill snart inte vara med längre, och varför måste jag ha mer problem än andra paret har det, för jag håller på bli tokig på allt. JAG ÄR INTE GLAD ENDA DAG NU sen jag  mötte på dig GUD.

Men du lovade ta över och fixa till det bästa, men vad händer du drar ut på tiden hela tiden nu och jag mår dåligt nu ,och nu ställer jag ALLA VARFÖR ,för jag är inte glad över honom i England ens.

Du vill jobba med folk och HJÄLPA FOLK, men fanns det ingen annan att ta till än att jag ska bli lidande nu, bara för att hjälpa folk nu? Jag sitter fast nu mår skit när jag inte kommer vidare nu.

Jag ser han i England mår dåligt som han sagt SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN och nu ska jag rädda honom ,som är inte ens kul att prata med nu. Han är inte som jag vill ha det nu, för jag ser bara problem med honom nu.

Men du verkar gilla det nu, för jag mår inte bra alls nu när jag ska hålla på att rädda en person, som jag ser inte är så glad eller snäll ens utan bara ett bottennapp.

MEN GUD, du kan väl inte hjälpa det såklart, för du lever inte på jorden ens, men jag vill att du får leva nu ,och se och känna hur det känns nu, för nu är jag less på allt GUD. JAG HAR FATTAT MER ÄN DU TROR NU om mig ,och mina twin soul och tvillingsjälarna som ska vara så gulligt att möta på.

Men du såg säker problem, men vad gör det för du måste hjälpa ett land GUD, men jag vill inte det ,och jag börjar och tänker efter vad har jag lovat nu, för detta kan väl jag inte lovat innan jag föddes? För då vet jag inte vad jag gör.

Du visste hur Sverige var GUD, och då får jag sitta med 2 twin soul som kommer från BIG HEAVEN, men den andra sitter med mig, men jag har även gått med 1 man på jorden, för att se hur landet ser ut, men nu har du GLÖMT BORT MIG, som det känns nu för inget blev som jag hade tänkt det.

VARFÖR SKA JAG HA SÅ MYCKET TVILLINGSJÄLAR GUD 3 STYCKEN? Man brukar ha 1 twin soul GUD. Men jag fick reda på att jag hade 2 ,som du ville ingen skulle veta om. Men det smyger fram mer och mer två männen som är galen på nu. England 1 man och  sitter med och skriver blir två stycken. Anders blev 3 stycken, vill ni byta med mig nu???? GUD HAR PROBLEM LÄNDER IDAG ,SOM INGEN KAN SE BAKOM HAN SITTER VI DÅ. 

Men nu har jag 1 till tvillingsjäl som jag har gått runt med, för att visa upp hur Sveriges problem är. Det ser man nu HUR JAG HAMNADE NU. Du lovade en hjälp efter det ,för jag måste överleva såklart som du lovade nu.

Jag har ingen lust med det, men du har ju kollat igenom hur jag mådde när vi möttes då, du var så noga med att se allt med min hälsa och min kropp, men även min rygg och allt kollade du upp med mig, och du lovade att hjälpa mig. För jag inte ska dö som jag hoppas nu, för nu är jag inte glad på dig GUD. 

Jag har börjat fatta mer och mer vad twin soul tvillingsjälar får göra SKIT GÖRA FÅR DE GÖRA DÅ. och jag är inte dum ,för jag ser allt nu .JAG MINNS VAD GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG om alla liv vi haft nu.

Men jag minns även massa hon sa, men hur blir det nu när jag sitter så illa? Hon VARNADE ÄVEN DIG GUD FÖR PROBLEM VI HAR NU. Jag ska överleva, för jag gick där folk har problem även efter min kropp, så nu har jag problem ,genom att jag gått över allt där svenska folket har problem, även problem med pengar fick vi tack vare mitt jobb nu. Vi gick efter folk problem pengar ,men då hamnar vi även där. JAG AVSKYR SVERIGE DÅ. 

Men hoppas på hjälp, som du lovade mig att hjälpa till ,för jag måste överleva, men  hoppas på att dö ,för att slippa allt nu. Jag ser även på Lady Nada, som folk har målat bilder på ATT JAG FATTAR MER OCH MER VILKA LIV HON HAFT NU när jag ser på henne och jag ser hur jag får ha det nu.

Jag blir inte klok på något nu, jag är less på allt nu när folk mår skit ,då kan vara lite snäll, ,men så är det inte utan nu ska jag vara den som håller på att trösta, men så tänker inte ha det så, för jag är less nu GUD. Jag vill inte önska andra paret samma som mig utan jag vill att de ska ha det jättebra nu.

Men jag undrar bara varför, jag ska ha det dåligt och skickar mig på det ena jobbet än de andra jobbet ,för jag tänker inte vara med snart, för nu är jag less på allt nu, för inget är som jag hade önskat mig nu. Jag måste ha trust som de säger, men jag blir less eller så är det för han kallas för PROTECTION SOM HAN KAN GÖRA SOM HAN VILL NU? Jag ställer mig nu alla dessa varför, jag fick det såhär bara för vi måste vänta på allt nu?

Jag vet bara med honom, som jag sitter och jobbar med SOM KAN ALLT OM TWIN SOUL OCH TVILLINGSJÄLAR fast han vill väldigt gärna kallas för PROTECTION, men jag vet att människorna kallar oss for twin soul. KVINNORNA KALLAS FÖR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTECTION. 

Men han kan allt och han ser att han mår dåligt nu, och Facebook har vi vissa problem nu. Det har varit bättre om han hade hunnit hit innan han var i England ,för kan INTE  SMITA UNDAN HELA TIDEN.

Han som kan allt om twin soul, han hade kommit till mig, då har det inte blivit såhär för han måste vara med mig då. Han känner att han vill vara med mig för att må bra och då har båda mått bra.

MEN NU ÄR MITT LIV UPP OCH NER,  och det har varit bättre om han hade tagit biljetten hit till Sverige än att sitta i England, för han verkar gilla England för mycket nu tycker jag.

Han ville att jag skulle komma till honom, men han sade ifrån för han insåg vart skulle jag sova, för han bor med kompisar och det har ställt till stora problem nu för oss.

Jag ska sitta och putta på folk hela tiden, och jag är inte den person nu utan vill att det ska bli som förr nu. Han hör av sig, men så drar han sig undan igen, och så håller han på nu. Jag har blivit sjuk av det bara för vi har Facebook nu.

Jag är inte glad en enda dag av detta jobb GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.