KÄRLEK OCH RELATIONER

När kärleken slår till då vet man det själv när hjärtat öppnar sig för en annan man, då vet man att det är rätt man vi mött på.

Folk tror att de kan se ut män till annan person som är helt omöjligt att göra för vi gillar absolut inte samma man och VI HAR INTE SAMMA SMAK ENS för vi känner så olika för olika män och därför kan ingen välja åt oss. Vi tycker inte lika ens utan vi dras till olika män när vi ska träffa dem då.

Vi kan även VÄLJA ATT LEVA ENSAM EN TID för vi känner att vi måste ha den tiden i ensamhet och inte ha en massa män uta bara vara fri från dem tills vi möter på nästa man.

Ingen kan välja ut en man åt oss utan vi väljer själv för vi tycker så olika om alla män och ingen har samma smak ens.

Vi dras till män NÄR DET ÄR DAGS att möta på dem, men det känner vi själv när det är rätt tid. Det kan ingen styra över oss utan vi känner själv och vet vilken smak vi har.

IBLAND TAR DET TID att hitta rätt man för vi kan måste vänta in honom för att det ska stämma väl med oss då.

Det är svårt att se ut andra män till oss för vi tycker så olika och vi har inte samma smak och VILKET UTSEENDE DE HAR, vilka män vi dras till. Vilka män vi är intresserad av.

Ibland kan vi stänga av en längre tid för att vi inte hittar rätt man eller så handlar det om ATT VARA FRI och inte tänka så mycket på det.

Ibland kan folk mötas på många olika platser det går inte se ut vart vi ska mötas utan NÄR DET ÄR DAGS DÅ MÖTS VI. Och känner hur hjärtat bara öppnar sig för en ny relation då står mannen där vi ska möta då.

Det kan ingen styra alls för när DET ÄR DAGS då är det dags att möta på och kliva in i en ny relation

KÄRLEKEN KAN VI INTE STYRA ALLS som jag har fått lärt mig nu. Men det gäller att vara öppen för det. Det är svårt att bestämma hur kärleken ska vara när det händer då händer det.

Det jag har lärt mig om kärleken då kan vi inte se efter åldern utan var bara öppen då. KAN BLIR DÖKÄR SOM INTE PASSAR ANDRAS SMAK. Vi är olika och ska möta på män som passar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.