KEMIKALIER – CHEMICALS

Alla behöver handskar för att kunna färga sitt hår. Men vad händer då för ibland håller inte handskarna alls utan får ta en ny handske som då håller lite längre.

Men folk blir retad på en produkt som BORDE UPPFYLLA ALLA KRAVEN när de färgar sitt hår för händerna ska skydda färgen på händerna deras medan färgen ska hålla en lägre tid.

Men en del halkar på innehållet och ser att det håller inte som de har lovat alls, men folk kan även köpa extra handskar när de färgar sitt hår, många kan inte använda dem för de kan även gå sönder när de ska dra på sina händer, då kan handsken spricka för en del som vill skydda sina händer MOT GIFTIGA KEMIKALIER, då ska allt hålla när de färgar sitt hår.

Men många kan bli även besviken på hela innehållet FÖR FÄRGEN ÅKER ÄVEN UT från håret de nyss hade gjort sig så fin i och måste köpa igen och igen för att täcka sina hår då.

Men mång kan köpa till extra smidiga handskar när de har upptäckt vilka fel de gör som tillverkar färgen med handskar som inte uppfyller kravet på att SKYDDA SINA HÄNDER MOT GIFTIGA KEMIKALIER, då kan många halka på den notan som de vill slippa göra när de har köpt en kartong med färg, då ska allt fungera tycker många idag.

Men det gör inte det för de har köpt in fel produkter nu för att kunna skydda sina händer och medlet de använder ÄR BÅDE STARKT OCH GIFTIGT MOT SINA HÄNDER, men måste ibland kasta handsken och låta bli den och får använda sina händer i stället som de ska skydda sina händer från, att ha färg på sina händer, då kan en del måste ta sina händer till det för fabrikatet i plasten är det fel i då.

Men folk vill vara fin och har svårt att låta bli att färga sitt hår och många halkar på det när de blir äldre för många vill täcka över sitt gråa hår då och bli fast i färgandet hela livet. DE KAN INTE ACCEPTERA SIN HÅRFÄRG som har blivit förändrad utan vill färga sitt hår hela tiden för de känner sig mycket yngre då när de får färga sitt hår igen och igen.

Men en del folk låter bli det när de upptäcker både stress och pengar att hinna med att täcka över sina gråa hår utan många kan låta bli att färga sitt hår för de har svårt hinna med sin vardag ibland. Eller så har de svårt hinna med för håret växer för snabbt, DÅ KAN EN DEL LÅTA BLI att färga sitt hår för de ser att de måste hela tiden jaga gråa håren hela tiden under tiden som de växer snabbt på en del folk.

Folk måste förstå när folk som blir äldre att de ser bara tid och jobbigt att hålla på med färga sitt hår för de måste sluta med det då när de ser vad som händer ibland för håret kan även vara mer skört när de blir äldre.

Folk ska färga sitt hår eller så går många igenom en massa problem när ni blir äldre och känner att håret håller på att tappa livet och ni blir mer och mer nervös genom att ni är van att färga ert hår och mång idag färgar för ofta genom att ni har grått, då färgar ni för ofta ert hår som ni måste ha lite uppehåll i FÖR ATT HÅRET MÅSTE VILA IBLAND FRÅN ALLA KEMIKALIER som en del glömmer bort ibland.

Ni är så inriktat på att alltid täcka över minsta grått hår ni ser, så måste ni färga håret för att ni måste känna er ung igen och igen varje gång du färgat ditt hår, känner du dig ung på nytt, men du känner dig ung ingen fast DU BORDE HAFT UPPEHÅLL  ibland för att rädda ditt hår, då ska ni ha uppehåll och vila från att färga ert hår.

Men så kan en del folk halka på att de kan inte acceptera sitt hår när de ser sina grå linger dyker upp i sitt hår, men ni ska låta håret vila en stund mellan ni färgar ert hår för att håret MÅR INTE ALLS BRA med alla starka färgerna ni sätter i ert hår, då ska de vila en stund och inte köra med färgning för mycket nu.

Utan ha balans genom hela livet när ni håller på med ert liv för ni fyller på håret med så mycket medel som håret inte vill ha utan HÅRET MÅR BÄST ATT BARA TVÄTTA HÅRET MED SCHAMPO OCH BALSAM för ni måste rengöra ert hår ibland.

MEN SKROTA MÅNGA MEDEL NI SÄTTER I ERT HUVUD för slippa en massa problem i framtiden.

Många unga kan halka på det för de måste ha allt i håret för att göra sig fin och många tror på vad det utlovar nu och då kan det sluta illa för många som vill behålla sitt hår utan en massa problem, då ska håret vila från en massa olika produkter ni sätter i håret och låt håret få vila ibland FÖR ATT BEHÅLLA HÅRET FINT, då ska ni låta bli så mycket onödiga produkter som folk  kan bli pålurad av nu för köpmännen vill tjäna på er och många kan inte ge rätt hjälp åt ett skadat hår ens utan de kan utlova så bra för ert hår.

MEN DE KAN INTE UTLOVA DET utan låt bli att sätta en massa produkter i håret för att vila håret nu och ta hand om ert hår nu.

Jag ser att ni har så mycket problem med håret folk, men det kommer från att ni inte låter bli att vila håret utan ni utsätter håret varje dag för problem när ni inte inser att håret måste vila ibland, MEN LÅT BLI EN MASSA MEDEL IBLAND då och låt håret vila nu ibland för att klara av att rädda ert hår hela livet nu.

Låt håret vila från alla problem hår kan få nu om ni blandar i en massa produkter som inte håret vill ha och ni provar ny produkt för den utlovar bättre hår och bättre växtkraft om du tar detta medel utan LÅT BLI ALLA PRODUKTERNA NÄR NI SKA FÅ HÅRET ATT VÄXA.

Låt bli alla produkter för de kan skada er i framtiden alla ungdomar som håller på med alla produkter, men även all färgning för det ska vila nu och LÅT HÅRET FÅ VÄXA SOM DE SKA GÖRA PÅ FOLK som låter bli alla giftiga kemikalier i håret nu.

Tänk på ert liv nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.