TWIN SOUL TVILLINGSJÄL – BIG PROTECTION – PROTECTION

NU ÄR INTE GLAD ÖVER MITT LIV ENS , för nu har jag upptäckt att min tvillingsjäl som bor i England har börjat gå som en Lighter ,och då är det illa för kvinnorna.

GREAT MASTER LADY NADA OCH GUD LOVADE ATT LÄMNA UT ALLT OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR NU OCH FOLK FÅR FÖLJA OSS NU.

Det är första gången som GUD visar upp oss på riktigt nu. Nu får allt folk all information från oss, hur vi fungerar i samhället twin soul, GUD KALLAR OSS FÖR BIG PROTECTION PROTECTION.

Jag förstår mer och mer varför hon kallas för BIG PROTECTION MÄNNEN PROTECTION NÄR JAG SER ALLT NU. 

Jag förstår hans sätt mot mig nu för han har börjat gå som en Lighter för att VISA UPP HUR ILLA KVINNORNA HAR DET NU.

Jag upptäckte inte det först vad som hade hänt med honom för jag känner inte ingen honom alls när jag pratade med honom sist. JAG SÅG HAN HADE FÖRÄNDRATS.

Ena gången jag pratade pratade med honom då VAR ALLT FRID OCH FRÖJD han bara tittade på mig och bara visade upp så mycket kärlek.

Men nästa gång jag pratade med honom kände jag inte igen honom överhuvudtaget för hans ögon var svart och hans sätt kände jag inte alls ingen. Han visade upp ett sätt JAG ALDRIG SETT HOS HONOM ALLS.

Jag såg han ögon hade förändrats helt på honom för JAG KÄNDE INTE IGEN HONOM DÅ. Hans sätt mot mig var inte kul alls. Han har aldrig visat det förut mot mig utan bara kärlek mot mig.

Han som jag sitter och jobbar med mig MIN BIG PROTECTION KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SÅG FÖRÄNDRINGEN PÅ HONOM. 

HAN SA ATT HAN HAR BÖRJAT GÅ SOM EN LIGHTER. Jag blev inte glad alls men jag förstår vad han visar upp. Jag kan se från honom för vi arbetar ihop på jorden och ska skydda folk nu.

JAG FÖRSTÅR MITT SKYDD mer och mer nu för han har varit konstig nu och han var inte intresserad av Sverige alls när jag mötte honom utan har stannat i England nu.

Jag förstår mer och mer när han kommer till mig när han är klar med sitt jobb och nu får jag vänta in honom, men han var inte kul att göra med nu. HAN VISAR UPP HUR MÄNNEN ÄR som folk så gärna säger JA till nu. 

Jag har aldrig sett honom såhär. Jag blev bara sur på honom, men HAN HADE FÖRÄNDRATS TOTALT för att jobba med jordens folk.

Jag såg hur hans ögon var och HANS ÖGON VAR INTE SÅ KUL att titta in i, men hela han hade förändrats såg jag nu.

Men GUD öppnade hans hjärta sen satte han igång ,och ger först kärlek till sitt hemland Kurdistan för leda folk rätt då och ta tag i sitt eget land nu. Det skapar bara konflikter av det för att folk ska börja vakna upp.

Det har hänt SAMMA I SVERIGE att det har satt igång en massa konflikter efter andra paret öppnade sitt hjärta. Folk börjar vakna upp i landet för att vända landet rätt. Männen får ge kärlek då men sen sätter de igång.

Men sen efter det har JAG SETT FÖRÄNDRINGAR HOS HONOM för jag mötte honom först med långt hår som jag gillade så mycket, men nu har han tagit bort det helt. Han började rensa indianlivet vi haft då.

Jag minns jag måste prata med honom för kände han mådde inte bra, men då tog han bort Facebook och hann inte med att prata med honom. Jag kände hela tiden jag måste prata med honom då. Han försvann en tid som han brukar göra NÄR HAN MÅR DÅLIGT, då försvann han en tid från mig.

Men han kom tillbaka och öppnade en ny Facebook, MEN HAN KOM TILLBAKA TILL MIG men han hade förändrats ,genom att han hade klippt sitt långa hår. Jag märkte att han ville prata med mig och Lady Nada sa till mig ,att jag måste prata med honom även om jag blir sur på min situation jag sitter i, så måste jag prata med honom för han har börjat gå med mig som de kallade det. Jag kan få för mig det ena än det andra då, men ser att de har rätt om honom att han är min tvillingsjäl och han ser bara kärlek då.

Jag märkte bara en massa kärlek när vi pratade, men nu var han totalt förändrad och jag förstår att jag kan inte möta honom nu. Jag förstår varför han kallas för PROTECION JAG BIG PROTECTION mer och mer när jag ser allt för han har förändrats nu. Han och hon ska ska vara med och skydda jorden, men visar upp problem jorden har nu.

Jag kan inte leva med honom nu, TILLS HAN HAR FÖRÄNDRATS IGEN TILL EN NORMAL OCH SNÄLL MAN IGEN. De har sagt, ”han måste komma tillbaka och visa upp ett annat sätt mot mig då.”

Jag ser att jorden har det illa på många saker nu, men JAG SER HANS FÖRÄNDRING som jag inte vill leva med alls, men han måste visa upp kvinnornas problem nu och hans ögon var totalt förändrad då.

Men jag minns andra paret, kvinnan hon gick också SOM EN LIGHTER då för att visa upp hur illa svenska folket har då.

Jag gick gick också och visade upp hur illa svenska folket har nu.

Jag ser från honom vilka problem folk kommer få nu och vi är arbetare på jorden.

Han som jag sitter och arbetar med berättar när det händer för mycket för mig och jag måste ha trust. Han kan allt om twin soul, men såg att jag får vänta på honom för han måste ändras om när han är klar min tvillingsjäl, DÅ MÅSTE HAN ÄNDRAS OM HELT.

Men i detta liv har vi bara problem med allt och jag kan se mycket bättre från hans håll nu, men även från andra hållet kan jag se nu.

Jag förstår varför jag sitter så skyddad från allt nu. GUD MIN BIG PROTECTION SKYDDAR MIG NU. Jag är så less på allt nu när jag såg hur allt blev sen jag mötte på GUD och när han öppnade oss vilka problem jag fick då.

Jag har även gått den här vägen för vi har illa nu. JAG SER FRÅN HANS HÅLL hur illa många kan få idag om inte Sverige vaknar upp i tid nu. De säger ifrån att ha dessa problem i landet nu. Han skyddar mig från problem han nu håller på att visa upp nu. Jag förstår männen mer och mer även om jag inte gillar det, men jag kan förstå att vi måste jobba ihop nu som jorden ser ut nu.

MEN SOM TUR ÄR SÅ HAR MÅNGA KVINNOR VAKNAT UPP NU och männen kan inte göra som de vill utan måste visa respekt mot kvinnorna nu.

Kvinnorna har även problem att leva ihop med männen ,genom att männen har slutat att visa respekt mot kvinnorna utan de kör på sitt sätt.

Männen måste visa respekt mot kvinnorna och samarbeta med henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.