JORDEN – EARTH

Jorden ser mörk ut för många människor på grund av att den är illa skött jorden och då får de efterverkningar av det. 

Men folk idag kan även ta hand om jorden på ett positivt sätt, men ibland glömmer folk bort vad de gör ibland för de måste ha de ena än det andra när de kommer NYA SAKER I ER BUTIK, då springer ni ner för att handla den nya produkten som inte kanske var så bra för er för ni upptäcker plötsligt att den har blivit mycket sämre nu.

Men vad har de gjort med produkten du brukar köpa varje gång du behöver använda den produkten?

Du har upptäckt att den INTE ÄR SOM DEN SKA VARA för du måste både rengöra ditt hem men även rengöra dig själv ibland för du måste rengöra din kropp från en massa smuts ibland när du bor på jorden.

Men folk kan hitta på nya produkter som du upptäcker att DEN VAR INTE SÅ BRA  som du hade hoppats på för du upptäckte att produkten du letade efter förut hittade du igen illa snabbt.

Men nu får du leta i hyllan för att den ska passa dig bra, men så har ni förändrat hela tiden produkter som folk har gillat MEN ÄVEN HAR NI FÖRÄNDRAT TILL DET SÄMRE för ni blandar i mer giftiga ämnen i produkten du fick köpa nu för produkten var inte som den borde vara för dig.

Du letar vidare för att hitta igen du hade förut för du är van att använda den när du rengör ditt hem, men även van att använda dina rengöringsmedel till ditt hem som du ALLTID ÄR VAN ATT ANVÄNDA DIG AV.

Men de kan blanda i saker du inte ens tål för du upptäcker att den luktar för starkt när du andas in den, men du upptäcker även att du har svårt ha den i ditt hem och du får leta vidare för du vill ha som du hade förut och VISSTE VAD DU ANVÄNDE DÅ för att rengöra ditt hem.

Men får leta vidare och KAN INTE ENS FÅ RENT AV DET du har köpt hem nu för du letar vidare för att hitta din favorit igen och en del affärer har kvar dem, men en del tar bort den produkten du gillade så mycket och så kan det bli för många nu för folk blir inte så glad ibland när de ska rengöra sina hem.

Många produkter luktar för starkt för en del människor och en del försöker hitta något som inte luktar för starkt för näsan kan då bli för känslig för giftiga saker ni tar in i ert hem för många människor reagerar på det när det är en produkt ni köper hem och ÄR PRODUKTEN GIFTIG.

Men så inte folk idag köper hem sin produkt och kan känna sig nöjd medan en del inte blir nöjd utan letar vidare ELLER HITTAR SIN FAVORITPRODUKT de alltid använt för att rengöra ett hem, då letar de igen sin produkt om de har tur att hitta igen den för den kan ha försvunnit ur sortimentet för de har då börjat ta in andra produkter som ni inte gillar alls att använda.

Men har inget val än att leta igen en produk ni gillar, men det kan vara svårt för en del som är känslig för lukten från en del som blandar i en massa blandningar i produkten de säljer och en del kan känna av den produkten, så de har svårt att hitta rätt produkt för många blandprodukter är inte så bra utan bästa produkten är den ni  hade förut DÄR DET VAR ENKELT INNEHÅLL.

Men nu har folk börjat hitta på nytt för att underlätta för människorna, men ni underlättar inte för jorden för varje produkt STÄLLER TILL MER PROBLEM med jordens yta.

Men så ser inte folk idag utan de hittar på ny produkter istället för att hålla sig till samma produkt SOM SKULLE UNDERLÄTTA FÖR JORDENS YTA för nu dräller det av produkter som varje produkt ska lämna ert hem.

Men en del länder är bra på att återvinna produkter medans en del länder kan ingenting om att återvinna en produkt utan de kan inget om produkten en del länder utan JORDENS YTA ÄR INTE SÅ KUL IBLAND ATT SE för ni hittar på nya produkter hela tiden.

Folk ska köpa hela tiden, men varför inte hålla er till produkter som fungerar nu för ni har inte lärt er om jordens yta ens för det dräller i affärerna MED EN MASSA GIFTIGA PRODUKTER som ni kan ha svårt att ta hand om. Jordens yta har problem genom att ni hitta på nya produkter istället för att hålla er till gamla produkter som fungerade mycket bättre.

Ni måste rengöra era hem, men även er själv måste ni rengöra och tvätta era kläder men det har blivit så mycket ny saker och jag ser att folk kan bli lurad på många saker nu för de testar sig fram för att hitta igen en produkt de känner igen, men den produkten kan vara borta i sortimentet för de har då börjat hitta på nya produkter som de borde låta bli utan låt folk få ha produkter som fungerar i sina hem för att istället hålla på med nya produkter FÖR JORDEN MÅR INTE BRA AV DET utan det borde bli mer vaken folk och tänkt tillbaka vad ni använde er av då.

Ni kan inte förändra människor vad de gillar att använda, men ni kan tänka till för många produkter visar upp ETT GIFTIGT ÄMNE och då bode ni vara mer vaksam att använda den.

Vatten måste alla ha i sitt hem för att kunna tvätta sig och rengöra sig, men även dricka vatten, men så kan det bli så snett när det finns FOLK SOM BARA ANVÄNDER SIG AV VATTEN när de rengör sitt hem med en trasa som kan städa bort all smuts, men även mopp använder de för att rengöra sitt hem med bara vatten.

VARFÖR TAR INTE FOLK EFTER DET? Sluta upp med en massa medel som även kan skada jordens yta, men även skada er själv för händerna kan bli sämre när ni använder händerna till det, men vatten kan ni använda hur mycket ni vill och även alla trasor ni kan köpa för att rengöra ert hem. Folk vill även ha lite lukt i sitt rengörande så de inte blir lidande i hemmen då. De vill ha lite lukt för att inte det ska lukta illa hemma i sitt hem, men kan använda sig av det för förgylla sitt hem, men de kan även ta sin trasa som bara är vatten när de rengör sitt hem.

Men varför kan inte folk ta efter det nu?

Ni kan städa med vatten, men ni kan inte diska med bara vatten och samma är det när ni tvättar era kläder att ni måste ha medel till tvätten och disken, men där kan ni ha det. Ni kan inte rengöra annars era kläder eller ditt porslin för de går inte med bara vatten när ni har kokt mat eller stekt mat, då måste ni ta hand om det, men det går svårt att få rent med bara vatten då, men där kan ni använda medel men inte till golv och hem UTAN FÖRSÖK ATT BALANSERA JORDENS YTA och titta vart du kan låta bli medel för ibland har ni hem som är svår att rengöra.

Men många hem som byggs nu är lätta att städa och samma är det med hem som ni renoverar nu, så det kan bli mycket enklare med jorden yta OM NI LÄT BLI LITE GIFTIGA ÄMNEN NU för det går städa med bara vatten.

Men många gamla har svårt att se det och fortsätter med medel som de är van vid men många unga människor idag kan  förändra mycket ni SOM ÄR EXTRA VAKEN för att hålla jordens yta fri från för mycket giftiga partiklar som jorden får utstå.

Men folk måste få rengöra sin toalett såklart, men det går ändra på mycket utan att folk hittar på ny medel SOM INTE FUNGERAR ALLS och folk är van att vissa medel fungerar bra när de ska rengöra sin toalett. Folk måste få rengöra sin toalett så det går inte använda bara vatten då utan det måste till andra saker, men folk borde vara lite mer aktsam när de hittar på nya saker utan folk kan sortera mer när de ser det.

Men ni måste ta hand om jorden.

Men medel för toaletterna är många dålig att använda och ta bort dem då leta igen det som alltid har fungerat för er för ibland kommer nya medel som ni upptäcker att de är för starka att använda, men även att ni andas in medlet då ska ni låta bli det utan SLUTA ANVÄNDA SÅ MÅNGA BLANDADE MEDEL som är gjort för att ni ska spreja, men många av dem tål ni inte och de fungera inte så bra.

UTAN ENKLA MEDEL NI KÄNNER TILL SKA NI ANVÄNDA ER AV för det dräller i affärerna så många olika medel som ni inte ska se åt för en del fungerar inte så köper ni nytt och ser att den fungera dåligt, men så ser det ut för många som har sett långt tillbaka att många gamla produkter fungerade bättre att rengöra vissa ytor i ert hem.

Men hur ska ni upptäcka vad som är bäst nu för ni måste ibland inse vad ni hade förut för många ser att de har problem att rengöra sitt hem och de kommer nya produkter folk tror och det blir samma sak.Folk har så svårt att hitta rätt idag för det är för mycket med olika produkter när de känner till vissa produkter SOM HAR FUNGERAT BRA LÅNG TILLBAKA, men får ta en ny produkt som de borde låta bli, men folk måste rengöra sitt hem såklart.

Men jag påpekar att det är nytt hela tiden och folk blir snurrig av allt och DET ÄR BÄTTRE ATT HA EN FUNGERANDE PRODUKT än att det finns flera av liknande produkter för det skulle spara på jordens yta då.

Men så ser inte folk idag.

Men jorden har en skorpa som är hård, men skorpan är inte så hård ibland för den FÖRGIFTAR FÖR MYCKET NU genom att folk måste hitta på ny produkter hela tiden.

Det har med för att de måste sälja en ny produkt för de är köpmännen som vill ta in nya produkter som de tror så starkt på, MEN SÅ BLIR DET FEL för en del folk som inte kan hitta igen det som är en fungerande produkt då.

Men så ser det ut för jorden och JAG VILL ATT FOLK SLUTAR UPP ATT TILLVERKA HELA TIDEN NYA PRODUKTER utan använd den produkter som redan finns på marknaden nu och låt bli att tillverka hela tiden, så jorden blir mer och mer lidande av det.

Folk klarade sig förut och de kan klara sig nu. GUD

2 reaktioner till “JORDEN – EARTH

 1. Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to make your point.
  You definitely know what youre talking about,
  why throw away your intelligence on just
  posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.