VÄRLDEN – WORLD

 Hur ser världen ut ? Hela tiden försöker folk rädda sig själv.

Men ingen kan egentligen se hur utgången kommer bli nu. Det är folk som lider men även människor utan mat som måste få sin ranson varje dag nu och folk vet inte vart de ska ta vägen snart FÖR SÅ ILLA ÄR JUST JORDEN NU. 

Genom att folk springer från krig och elände och problem de har fått nu för ingen känner sig längre säker i sitt hemland därför måste de rädda sitt liv nu och ingen kan förstå varför världen känns så upp och ner nu för ingen kan knappt leva för det är bråk i många länder och krig som  hela tiden TYNGER NER FOLK så mycket nu.

Ingen kan förstå varför de ska lida nu när allt ser så bra ut i vissa länder medans andra länder får bara mer lidande, för det har med deras eget styre i landet där folk inte kan styra eller ändra om sitt styre för många är svag att försöka styra över folk som redan sitter på sin tron och har svårt att putta bort dem från tronen nu. Många får lida av det nu genom att det sitter fel folk på tronen i många länder som inte kan hålla sig från bråk och konflikter och krig HAR DET DÅLIGT STYRE när de måste gå in i krig för att få sin rätt, då är det ett svagt land som vill förstöra för flera nu genom att folk måste springa nu.

De kan inte leva i ett land där de för krig och inte kan se att landet har hamnat i mer och mer kris genom att ALLA BLIR LIDANDE AV DET när folk körs ner i sitt hemland och vem vinner på det?

INGEN KAN VINNA I LÄNGDEN utan folk får lida nu och ingen kan nu leva ett normalt liv för ingen ser att de gör fel nu, utan hela tiden har länder gått emot sitt eget folk och inte lärt dem att rädd sitt land utan folk flyr från landet när det blir bråk när de borde stanna kvar, för att rädda så mycket folk de kan.

Men ingen vågar stanna kvar för många är rädd för storkrig som många nu springer ifrån nu genom att jorden går igenom många saker nu, men detta kan hända i många länder genom att de ser och hör om sitt land och då flyr de för att rädda sig själv istället, för att gå emot styret de har i varje land som håller på att bråka nu BORDE SÄTTA SIG NER, men ingen kan göra det utan de kör med  bråk och konflikter hela tiden och ingen kan gå säker nu.

Men de kan vända sitt land rätt nu genom att folk i många länder har bråk. De tycker inte som de tycker och då blir det problem. De kör över folk SOM KAN SE ANDRA LÖSNINGAR, då kör de över dem på en gång genom att de gillar att bråka och de tror att det är bästa lösningen, istället för att sätta sig ner runt ett bord att prata men hur många gör det idag?

Utan de tar till krig när de inte får som de vill istället för att prata med folk och gå igenom med dem, så tar de till metoder som blir bara värre av genom att DE FÖRSTÖR LANDETS EKONOMI när de för krig, då förstör dem även det.

Folk ska leva och många länder är fattiga länder som måste få sin RANSON TILL MAT, men det händer bara mer och mer nu. Det är så mycket konflikter på många ställen och folk börjar bli less på människor som måste gå in i så mycket konflikter.

Men jorden har många gånger KLARAT SIG FRÅN detta problem och folk är rädd att de ökar på det, så många kan åka in i mera krig och problem så de kan bli länder som dras in i många olika konflikter nu.

MEN SÅ ILLA KOMMER DET INTE ATT BLI, men jorden har det jobbigt nu för många människor som försöker leva nu och ingen känner sig säker nu. Det har då börjat med konflikter både här och där, men det kommer bli en övergång så inte flera blir drabbad av det.

Men många är rädd som flyr nu och många känner att DE VÅGAR INTE STANNA KVAR I VISSA LÄNDER som inte är så utvecklade som de borde vara nu genom att de lär sig att rädda och hjälpa folk nu.

Det handlar om att samarbeta bra nu för att kunna se vad som de måste göra för att kunna TA TILL VARA AV JORDENS RESURSER. Det är så många problem med jorden nu för ingen lyssnar på varandra nu och många måste nu hjälpas åt nu med jordens överlevnad nu.

Men så ser inte alla idag för många har kommit så långt i sin utveckling och då hjälper ni varandra för kunna klara av jordens problem, DÅ MÅSTE LÄNDER GÅ IHOP för att kunna hjälpa varandra för annars får alla andra lida när jorden får ännu mera problem att leva på, då måste länder gå in och hjälpa andra länder som har kommit så långt i många olika saker, då måste de gå in och hjälpa till för att få stopp på många föroreningar nu, då måste andra länder gå in och hjälpa andra länders som har svårt med den biten och visa upp hur illa det blir för alla människor som lever på jorden om de inte hjälps åt.

FÖR DÅ FÅR ALLA PROBLEM om de får fortsätta som de gör idag, då får de problem med allt om de inte samarbetar med andra länder, då får de problem genom att andra får problem genom att ni inte samarbetar för jorden får lida om ni inte hjälps åt för så illa är det för folk.

De kan knappt gå ut i vissa länder så kan de bli sjuk, men så illa är det inte i alla länder, men där måste folk som kan den biten hjälpa dem rätt ur detta stora problem för folk blir lidande men även jorden blir lidande, men detta kan ,då FÖRAS ÖVER TILL ANDRA LÄNDER om ni inte samarbetar bra nu, då får andra lida av det och ni måste gå ihop med länder för att kunna ta hand om jorden på ett bra sätt nu.

Ni måste se till jorden nu och ingen kan göra fel om ni hjälps åt. Jorden har stora problem på vissa ställen i världen, men vissa ställen är det mindre problem genom att folk ser hur de ska behandla jorden lite annorlunda nu och kan så mycket, men även läst och studerat mycket hur de ska kunna hålla jorden fri från alla farliga ämnen som jorden får problem med nästan varje dag, SÅ ÄR DET NÅGON SOM DUMPAR FARLIGT AVFALL på jorden. Det kan bli så lite tänker ni när ni släpper ner farligt avfall, men av det lilla kan det bli mer av det lilla avfallet nu.

Ni måste lära er om jorden hur den fungerar allra bäst, men NI KAN SÅ MYCKET EN DEL LÄNDER, hur de ska ta hand om jorden på ett bra sätt medan andra inte kan något om det utan har inte den kunskapen alls utan har inte lärt sig om jorden utan fortsätter på samma sätt år efter år och tror att det händer inget.

Men det gör det för det händer mycket med jorden när ni misshandlar jorden som ni gör. Måste födas tillbaka till jorden i varje liv, ni ska ner för att möta på människor, men även för att STÄDA AV EN DEL PROBLEM som ni måste göra, då måste ni tillbaka till jorden för att kunna göra klar vissa problem du blir utsatt i andra liv ni haft.

Eller så har ni ETT PROBLEM FRÅN FÖRRA LIVET som ni måste ta itu med och det kan gå väldigt fort att städa av livet ni haft då för att kunna bli hel, då måste ni ner till jorden för att läka era liv du haft nu. Många måste bara tillbaka för att de har en del andra problem att ta itu med, men det kan vara så olika från fall till fall när det gäller att städa av era liv för en del har större saker att ta itu med, medan en del har andra saker att ta itu med.

Men alla måste till jorden för att kunna städa av sina problem ni har med olika människor och det är så olika från person till person, men ni måste tillbaka till jorden. Måste leva ett bra liv eller ett dåligt liv FÖR NI VÄLJER MÅNGA LIV för att kunna möta på folk som ni ska möta och bara vara i deras närhet och därför är jorden gjort för mycket nu.

Men ni måste som rädda jorden och ta hand om jorden och det går om ni nu går ihop med så mycket folk, så ni får slut på allt nedsmutsat som jorden blir utsatt för nu. Många har ÖVERFULLT MED BILAR som hela tiden smutsar ner jorden.

Men jordens folk håller på att hitta på mycket bättre sätt att överleva. Många behöver inte ha en massa bilar utan alla borde inse det, så kan ni nå långt att folk lär sig att DELA PÅ EN BIL, då har ni kommit lång.

Men även att ni ser till att bygga bilar som inte smutsar ner för mycket för jorden mår inte bra nu och jorden blir bara värre och värre nu att leva på. DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ ALLA UTSLÄPP från både bilar och flygmaskiner för det är nu riktigt illa nu.

Folk på många ställen kan knappt inte folk gå ut utan de blir sjuka medan en del folk lever mycket bättre än andra gör, men JORDEN MÅSTE ÄNDRA OM MYCKET NU för att kunna klara av att leva på jorden nu.

Det är illa nu med alla som måste ha nya saker som förgiftar jorden utan de borde bli  UT SÅLLAT på saker som inte fungerar att ha på jorden nu.

Men folk ser inte det alls utan fortsätter att hitta på NYA SAKER SOM FÖRGIFTAR JORDEN och hela tiden måste utveckla nya saker som även långt tillbaka har fungerat, men måste då hitta på nya saker som gör folk mer snurrig av allt utan många vill även behålla det som de var förut.

Men de hittar på nytt hela tiden som även skadar många idag som ser att det har fungerat bra långt tillbaka och har varit nöjd, men hittar på nya saker SOM ÄVEN KAN SKADA MER än vad de gjorde förut, men folk måste lära sig sortera rätt nu.

Men ni måste lära er att ta hand om jorden rätt nu. GUD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.