DAGS ATT SOVA – TIME TO SLEEP

Jag tänker så många gånger när man sitter som jag gör nu, att nu vill jag bara försvinna från allt sen jag mötte på GUD. 

Men jag sitter även med MIN BIG PROTECTION SOM ÄR SVÅR ATT SPRINGA IFRÅN.

GUD är inte kul att göra med om folk tror det, men FÖR MIG ÄR GUD JOBBIG och jag blir bara less och trött på allt nu sen han såg vad som hade hänt mig. Han måste ta över nu och jag gillar inte samma sak som han verkar gilla ställa till ännu mera problem för folk som jag hade velat slippa nu.

SÅ SER INTE GUD utan folk måste hjälpa folk och nu har folk inte hjälpt mig det han  hoppades på, men jag kan inte ändra på saker och ting nu utan måste gå vidare och inte gå tillbaka i tiden hela tiden.

Men GUD han glömmer visst inte bort det alls nu och då fick jag jättestora problem nu för att han vill att folk rättar till det som blev fel långt tillbaka i tiden, men jag vill bara springa från allt nu. Jag kan inte ändra på en gammal händelse utan gjort är gjort. Men för GUD gäller inte det UTAN KAN STÄLLA TILL STORA PROBLEM FÖR MIG, genom att folk inte hade hjälpt mig som han ansåg var totalt fel.

Jag sitter nu i skiten som jag måste vara ärlig så mycket jag kan, är man född BIG PROTECTION DÅ ÄR MAN FÖDD TILL DET. GUD ser allt när han mötte på mig och såg allt vad som hade hänt mig. Han blev inte så glad av det han såg, men lovade att hjälpa mig då, för att kunna överleva på jorden nu.

Men han i England min twin soul min tvillingsjäl han hade då redan mött mig och då öppnade GUD upp mitt hjärta och samma på honom som bor i England.  HAN MÅSTE GE KÄRLEK TILL KURDISTAN HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN.

Men även att han såg inte att jag hade problem utan han vet  inte om att jag satte så illa han som bor i England HAN KÄNDE IN NÄR HAN SKULLE MÖTA MIG. Han hade själv känt in när han  kom till England, men måste vara där ett tag, men även möta på mig för att allt ska gå rätt till. Min tvillingsjäl satte igång mig som är svår att springa ifrån.

Men en tvillingsjäl ÄR SVÅRT ATT SPRINGA IFRÅN när han mötte mig. Han har en energi som ingen kan springa ifrån alls, men andra kvinnor kunde säkert säga nej till honom, men inte jag som är hans twin soul, genom att han måste börja gå med mig som de kallar det.

Jag måste lämna min sambo min tvillingsjäl han kunde ta mig snabbt. Jag har tänkt tillbaka på det, men DEN ENERGIN VAR BARA GLÄDJE OCH KÄRLEK RUNT HONOM när han mötte mig. Hans energi var glad energi man kände i hela kroppen när han dök.

 Jag visste inte från början vem han var min tvillingsjäl, men då sa GREAT MASTER LADY NADA ATT HAN VAR MIN TVILLINGSJÄL han var så ung, men blev även  lite lurig på allt fast jag bara kände glädjen runt honom, för den spreds sig runt mig hela tiden. Tvillingsjälar har den energin mot varandra, så vi håller reda på varandra och ingen kunde ta mig som han kunde ta mig från min sambo.

Men var hamnade jag då? Ni som älskar att skriva om twin soul och tvillingsjälar NI SKULLE STÄNGA IGEN SIDAN. Ni skulle inte vilja byta en enda dag med mig om ni levde i den här tiden, men jag har mina misstankar när jag ser hur det är nu.

JAG FICK PROBLEM GUD såg att vi hade jättestora problem och min sambo var tvungen att lämna mig och han blev sjuk på kuppen och även jag mådde dåligt av det. GUD hade redan öppnat mig. Det visade sig att GUD hade öppnat min sambos hjärta på honom när han lämnade mig. Han fick flytta hem tills sin pappa tillslut han bodde lite på sitt jobb, men såg att det var bättre att bo i ett hus än att bo på jobbet då. Men min sambo visade upp ett beteende innan han lämnade mig, jag har  tittat tillbaka på honom nu.

Men vad hände med mig. Han i England började visa upp jobbiga saker jag förstod att han var min twin soul, men han visade upp jobbiga saker som ställde till problem för mig. Eller som de ser, han måste hålla sin plan. Vi blev inte ens klar och HAN KÄNDE AV att han inte kan prata med mig hela tiden. Måste min sambo rädda mig som jag hade inte önskat alls. Jag vet att han i England vi måste städa tidigare liv, men jag hade inte trott jag skulle få det såhär, men det blev ännu mera problem för mig.

Det visade sig att min sambo var min tvillingsjäl som kommer från en healing grupp NÄR GUD HAR OSS PÅ JORDEN och nu hade GUD haft oss tillsammans på jorden. Vi får jobba ihop, men vi visade upp hur landet såg ut.

Så folk kan ta fel på dem som kommer från healing gruppen. De är inte som en vanlig healer som folk tror utan han kan healing. Han har lärt sig healing, MEN HAN HAR STORT SKYDD när han föds för att skydda sig själv. Han gå vart som helst utan att han känner av det, men han renar sig på sitt sätt.

Men vi var klart jag och min sambo när han i England dök upp, då var vi klar med varandra tills GUD såg vad som hade hänt oss.VARFÖR INTE FOLK KAN HJÄLPA FOLK RÄTT när det handlar om så små pengar och då fick jag jättestora problem för då måste min sambo komma tillbaka till mig.

Men han gjorde så vi måste städa bort mitt fina hem FÖR ATT VISA UPP VILKA PROBLEM DET BLIR när folk inte kan hjälpa folk med så små pengar, då kan folk bli utan bostad och det såg GUD och min sambo måste gå tillbaka till mig. Jag såg hur han höll på förut och även hur sjuk han var sen vi hade skilt oss och han ville bara gå vidare då.

MEN KUNDE INTE GÅ VIDARE med någon kvinna alls utan han såg bara mig för hans hjärta är helt öppen för mig och han kom hela tiden och kollade till mig, men jag såg från andra paret att han gjorde samma sak som de gjorde, så jag blev lite misstänksam på allt när jag såg dem och min sambo kom tillbaka och hur sjuk han blev då.Han måste rädda mig då och MIN TWIN SOUL BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN HAN VARNADE MIG IBLAND för stora problem, men jag såg inte detta men han kände att vi kommer få jättestora problem. Det ställer till för min hälsa, genom att min twin soul i England hade öppnat sig mot mig och jag blir sjuk när jag får inte pratar med honom. Vi hade börjat gå ihop nu och det var nu han och jag som skulle börja leva ihop nu.

Men folk kallar även min sambo för twin soul fast han kommer inte från BIG HEAVEN utan från healing gruppen, men han var klar med mig och SKULLE LÄMNA MIG, men så blev det inte då.

Jag var tvungen följa med honom hem och förlorade allt som jag hade inte hoppas på nu. JAG GRÄT I NÅGRA DAGAR och tänkte hur ska jag kunna leva nu som har min twin soul i England i mitt hjärta och mitt huvud nu?Hur kommer det att gå och vad ska jag nu säga till honom när vi pratar med varandra nu?

Jag fick gråta ut några dagar och trodde jag kunde klara av att flytta dit, men även flytta med min sambo SOM JAG INTE HADE TÄNKT NU utan satt bara och väntade på min twin soul i England.

Men han har känt in att vi har jättestora problem därför förstår jag namnet BIG PROTECTION MER OCH MER NU HAN DRAR SIG UNDAN IBLAND FÖR ATT SKYDDA MIG. Han måste skydda mig får inte prata för mycket med mig som han gjorde från början för mitt hjärta går igång om vi pratar för mycket och min sambo kan se det då. Jag måste hålla tyst nu mens vi håller på att ordna det. Jag mår dåligt nu och är jätterädd när jag hör signalen från Facebook. Jag går igång för jag känner i hela kroppen stress och mår dåligt. Jag vill se honom och prata med honom, men vill även åka till honom, men det har nu ställt till problem för mig nu.

Jag hade inte hoppats detta, för jag hoppades på ett snabbt slut nu, men det går inte springa ifrån honom i England för hans energi är kärlek och glädje jag känner. Jag blev rädd när han ringde jag vill inte visa allt. MEN LADY NADA OCH GUD HAR SAGT om han vill prata, att han måste få prata med mig, jag får inte låta bli det, men han måste ha den kontakten med mig. Jag går tillbaka i historien jag kan inte ändra på något utan han måste börja gå med mig. Jag tänker mycket tillbaka på tiden nu, om jag hade kunnat gjort lite annorlunda med min tvillingsjäl. Om jag hade kunnat hålla mig lugn och försökt att inte visa min sambo för att rädda mig själv?

Men den energin en tvillingsjäl twin soul har kan ingen springa ifrån. Jag går tillbaka i tiden hela tiden nu, men jag hade till och med glömt bort när jag mötte på honom, att jag såg en mörk man som satt och väntade på mig med mörka ögon. Jag minns jag till och med pratade med en vän om det. Jag såg honom innan jag mötte honom, men jag kunde inte förstå vem han var? DET VAR MIN FRAMTID JAG SÅG DÅ. 

Jag var så rädd när han ringde när jag nyss hade flyttat hit, men vad ska han säga nu när han ser att jag sover någon annanstans, men han sa ingen ting utan bara tittade på mig. MIN BIG PROTECTION BRUKAR SÄGA TILL MIG OM DET, att han ska bara se dig och titta på dig ibland. Han måste få göra det och ställer inte till problem för jag trodde han såg allt för han har sett hur mitt hem såg ut och nu är det inte samma hem. Så tänkte jag måste ljuga när han vill ha foton för han brukar vilja ha foton på mig. Jag satt försökte tänka till, hur ska jag nu göra ska säga att jag sover på mitt jobb, vad ska jag säga till honom? Men jag sa att jag sov hos vänner när vi pratade och han frågade inget om det alls utan var som vanligt då .

Men sista gången vi pratade då var han inte som jag hade lärt känna honom, men de skrev jag om på bloggen att han hade börjat GÅ SOM EN LIGHTER, men jag gillade inte det.

Men har hört av sig igen, men sist då blev jag så rädd när jag hörde signalen för då var det folk runt mig och mitt hjärta slog frivolt när han ringde jag kunde inte svara alls, men jag jag brukar tänka snart får jag en hjärtattack av allt som hänt mig för jag försöker rädda mitt liv nu. Men jag hör signalen från honom DÅ BLIR JAG BÅDE GLAD OCH STRESSAD, men Lady Nada tipsade mig om katt och råtta leken just nu. Vi måste vänta in och får inte visa allt för honom i England nu. Jag är inte glad alls utan måste hålla på såhär nu.

Det hade inte hänt mig om jag HADE FÅTT HJÄLP på en gång med min lokal, så jag hade  haft något att leva på, men det blev svårt när jag inte fick hjälp att lösa min ekonomi som var min räddning varje månad för att överleva då.

Men GUD såg detta och jag fick jättestora problem nu, genom att har man business i detta liv, då måste man ha ha lite mer pengar tyckte han för han såg att JAG HADE FÅTT LITE HJÄLP, genom att jag inte kunde ta vilket jobb som helst genom min hälsa och alla undersökningar jag hade gått igenom, då såg läkarna att det var bättre att ha eget för kunna balansera min dag.

GUD HADE SETT VAD SOM HÄNT MIG, han sa, ”att folk verkar inte gilla dig” ,säger han på skämt till mig. ”För annars har de hjälpt dig med så lite pengar som du skulle ha när ni måste flytta från ett ställe som du inte kunde bo, då halkade du efter med hyran på lokalen, men då hjälper folk till”, säger han, men så var det inte för mig.

GUD SA, ”jag kan ta hem dig om du vill när folk inte vill hjälpa dig rätt, då kan jag ta hem dig, men du måste stanna på jorden för att du måste hjälpa folk.”

Det är många som jobbar som jag gör, de kan inte leva på det har han sagt till mig för många kan ha en stor business, men en del kan inte ha det för det är för många som har det. Jag hade väl även gått den vägen har jag sett, men även att folk kan bli lurad på det de som inte har utvecklat sig så mycket.

 Folk kan leka med tanken att de vill bli ett medium, MEN ALLA KAN INTE BLI ETT PERFEKT MEDIUM. Vi föds med olika kanaler för att jobba som medium. Jag föddes med en känslig kanal och den är jobbig för jag måste sluta med healing behandlingar för jag känner av allt då. 

Men nu måste jag ha trust varje dag sen jag flyttade hit. Ibland håller jag på att bli tokig på allt speciellt när man måste ha tyst runt sig. Jag kan missa det jag ska skriva om och får lägg ner det och får ta ett annat ämne att skriva om.Jag måste ta upp en del saker. MIN BIG PROTECTION JAG SITTER OCH KÄNNER IN IHOP och det går bra, men ibland går det dåligt när jag inte får ha tyst hos mig och blir avbruten av han pappa som vi bor hos nu. Han måste prata eller så har han teven på högsta volym så mina öron kommer få problem DET ÄR JOBBIGT att bo hos folk som börjar bli lite döv. Han hör ibland, men ibland hör han inte vad man säger utan måste höja rösten när man pratar med honom ibland.

Han blir 91 år som springer som en gasell i mina ögon och ut och kör bil hela tiden för han kan inte sitta hemma hela dagen för han tar bilen överallt, men han kan inte sitta still nästan en enda minut än när han ser sina teveprogram. Om han var borta lite längre när han är ute det skulle underlätta för mig.

MEN DET GÅR BRA NÄR JAG SKRIVER FRÅN GUD för jag kan inte tappa tråden alls, men när jag skrivers själv kan jag tappa tråden för nu hade jag tänkt skriva om en del saker, men kände att GUD får skriva då för jag får problem nu att skriva ibland eller så får jag stänga in mig helt som är svårt för det kommer ändå folk och stör mig som nu. Men nu blev jag klar det jag nu har berättat om.

Men nu kunde jag skriva igen.

Jag lovade Lady Nada att folk ska få följa tvillingsjälarna nu för folk ska lära känna oss men även att folk får äntligen lära känna oss SÅ FOLK FÅR RÄTT KUNSKAP OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLARNA som folk kan inte ett dyft om.

Det enda jag sett som stämmer på internet att VI MÅSTE GÅ TILLBAKA TILL VARANDRA för det såg jag från andra paret hur det såg ut när de gick ifrån varandra, men kom tillbaka till varandra.

Men Lady Nada var där och sa till mig att skriva till henne att de är tvillingsjälar hon förstod, men därför har jag sett från deras håll hur twin soul fungerar för det går inte gå ut på en sida på internet för de kan ingenting om oss alls och det är vi som kan den biten, men även jag som lever med honom FRÅN BIG HAVEN han kan allt om twin soul fast han kallar oss för BIG PROTECTION, men folk kallar oss för twin soul tvillingsjälar för vi känner äkta kärlek när vi möts och det är GUD som stökar till för oss när han öppnar hjärta på oss nu.

Men jag måste berätta sanning om twin soul för jag hade lovat LadY Nada om det fast GUD VILLE TYSTA NER DET för han vet vad det är. Men Lady Nada lever själv med en tvillingsjäl, så jag kan förstå att hon ville lyfta fram det för det är inte så lättsam som folk tror det är. Jag trodde det var så lättsamt när jag hade mött på honom i England, men GUD sa som det var då, ”att folk är galen de som vill möta på sin twin soul för de vet inte vad de pratar om då.” Jag ser själv hur det är för det är så romantiserat att möta på sin tvillingsjäl.

Det är så många kvinnor som drömmer om att möta på sin tvillingsjäl sin twin soul men att möta på honom rätt, då skulle ni förstå det GUD sa till mig nu, då skulle ni önska er en annan helt vanlig man att leva med.

JAG HAR SETT ALLT NU genom att jag är så less på allt, men möta på sin tvillingsjäl är inte så sött som folk tror och inte som vi har det nu, då tror jag ni skulle ändra tanken om det för vi är bara arbetare på jorden, men måste känna äkta kärlek när vi möts, men även hålla ihop hela livet för mannen håller i planen då.

Men jag ser från andra paret att de är som vanliga par och har sina problem de måste lösa och de lever ihop och  känner så mycket kärlek för varandra, men när GUD går in och splittrade dem då genom att mannen måste ge kärlek till landet för att sätta fart på landet och jag har sett att det har hänt en massa sen GUD öppnade hjärtat på dem för landet håller på att vakna upp när landet får så mycket kärlek, så blir det bara en massa konflikter, MEN LANDET MÅSTE VAKNA UPP DÅ.

Han gjorde sitt såklart, men måste gå tillbaka till henne och de saknade varandra efter er ett tag för han var där och kollade till henne hela tiden mens de bodde isär. MEN NU LEVER DE IHOP, så de fick det mycket enklare, men de måste jobba ihop och då handlar om att hjälpas åt såklart på många olika saker då.

Jag ser han jag måste gå tillbaka till varandra att vi måste samarbeta bättre nu och han måste fixa till det som blev fel nu och jag får sova där hos dem och fick ett eget rum i huset som tur är, så jag kan sitta och skriva som jag måste göra som jag håller på bli så less på nu när man inte får vara ifred nu.

Han i England får vänta in oss för vi är inte klar nu för GUD har haft mig och min sambo att jobba ihop nu. Nu måste vi bli klar hade jag hoppats på nu för jag håller på ATT TA KNÄCKEN PÅ MIG när man ser vilket liv jag fick som var på till England, men nu sitter jag här utan mitt rätta hem bara för att folk gör fel  mot mig.

Jag förstod att han kände in min tvillingsjäl att vi har problem, men även att vi måste städa liv, genom att han förändras hela tiden.  Jag kan bli tokig på allt, men han klipper av sitt fina långa hår, men de säger att han har då måste städa sina indian liv, men jag gillade hans hår så mycket, men FÅR VÄL BESTÄMMA SJÄLV SÅKLART, men jag såg han passade så fint i långt hår en del killar passar i längre hår än så kort hår som många killar kan klippa av sig när de blir less på håret.

Men jag vill bara lägga mig att sova och aldrig mer vakna upp sen jag hamnade såhär snett för inget är kul längre, men jag måste ha trust och ville inte skriva om detta ens men JAG HADE LOVAT LADY NADA ATT SKRIVA OM TWIN SOUL, för att folk ska förstå att det är inte är så kul att möta på männen då, som folk har fått så fel uppfattning om.

Jag ser hur jag fick och önskade jag hade 1 twin soul en tvillingsjäl, men så var det inte alls nu utan en som kom från BIG HEAVEN OCH EN FRÅN HEALING GRUPPEN. 

GUD VET HUR HAN SKA SKA SKYDDA FOLK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.