TYSTNADEN- THE SILENCE

VISA RESPEKT MOT MITT ARBETE JAG SITTER MED. Tänk om folk kunde sätta sig in att jag måste ha tyst runt mig, men ingen tycks fatta vad tystnade är nu ,att kunna respektera varandra ,det är svårt just nu, för jag måste ha tyst nu.

Men nu har jag hamnat så snett, så jag vet inte om jag kan skriva ner det, jag måste skriva ner, för jag kommer inte ifrån GUD DET HAN VILL HA NEDSKRIVET NU.

Jag vill inte bo här en enda minut ens ,för jag håller på bli galen på allt nu, och vet inte vart jag ska ta vägen, FÖR JAG MÅSTE HA TYST RUNT MIG när jag skriver ,och inte en massa ljud som gör mig  sjuk när jag måste koncentrera mig nu. Jag blir galen när jag fick inte bo kvar i min fina lägenhet tyst och allt perfekt för mig. Lugnt runt mig som jag levde då. Men kunde stänga dörren när jag skulle sitta och jobba vid datorn. Men ingen störde mig då.

Jag håller på att ge upp ibland när inte får ha tyst runt mig ,F,ÖR JAG ÄLSKAR TYSTNADEN när jag har bott bra. Jag kunde gå runt utan en massa ljud hemma och stängde av all musik och teven som hela tiden står på nu.

Jag ska försöka få folk tyst här, men hur ska jag göra snart? Jag måste börja sitta på natten igen ,som jag fick göra ibland ,när det blev för stimmet, då satt jag mycket på natten och skrev, men sen fick bo själv ett tag, SOM KÄNDES SOM RENA HIMMELRIKET ATT HA TYST RUNT MIG. Allt blev så lugnt runt mig ,och jag kände bara lugnet runt mig då, men nu har jag inte det ,och nu är jag arg på allt nu.Jag vill bli klar någon gång, för jag sitter även och väntar in min tvillingsjäl i England, och kan prata med honom ibland ,FÖR ATT INTE SÄTTA IGÅNG DEN ENERGIN DET BLIR DÅ. Jag måste hålla balans tills vi är klara, men jag vet inte hur jag ska orka det nu.

Jag ser han överallt ,när jag även ser honom på teven, fast det är inte han jag ser, UTAN HAN PÅMINNER OM MIN TWIN SOUL ,så jag håller på att bli tokig på allt, för det går inte en dag än att jag ser han både där och där fast det är inte han jag ser.

Han påminner om han jag ser, och jag bli så less och sjuk på den eviga vänta, men måste ha trust till GUD OCH MIN PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, att jag och Anders måste göra klart det ,som hade hänt mig och honom. GUD ser alla fel han gjorde, när jag levde med honom och nu får jag må dåligt av det ,genom att vi fick inte den rätta hjälpen vi skulle ha.

MEN MÅSTE HA TILLIT VARJE DAG NU att bli klar med allt nu. Jag ber folk vara tyst men det går dåligt med det för de fattar inte att jag måste ha tyst och lugnt när jag sitter och skriver nu.

Jag vill bli klar med allt nu, och då kan jag träffa min tvillingsjäl på riktigt nu, och slippa smyga och ljuga nu ,och han kommer till mig nu. Nu får vi sitta med Facebook hela tiden, och det tråkar ut mig nu ,och vill få ett riktigt liv nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.