UNGA KVINNOR

Idag blir många unga kvinnor utsatt för större problem än vad det var förr, då var det enklare för kvinnorna att leva utan bli utsatt för större problem, men idag är det problem för dem att leva ett normalt liv nu.

För det är så många män som älskar att se på dem för unga kvinnor går lättklädd idag FÖR DE HAR ALL RÄTT ATT GÖRA DET, men det är besvärlig för dem att gå lättklädda för männen tar inte ens hänsyn till det utan tror att de har rätt till att skada kvinnorna nu för att de går lättklädda.

De tror de att de har all rätt att våldföra sig på dem för att de tar för givet i vissa länder att lättklädda kvinnor är enkla att ta till sig för de tror att de kan utnyttja dem, men även våldta dem för männen ser en kvinna som inte är så mycket värd då och därför åker många kvinnor på våldtäkter NÄR DE SÄGER JA TILL MÅNGA MÄN som kommer från dessa länder, då får många kvinnor problem de som vill gå lättklädda, då kan kvinnorna få problem.

Men svenska folket har fått problem med det för männen tar inte hänsyn till svenska folkets kultur utan fortsätter på sitt sätt när de kommer in i landet för de ser vackra kvinnor som går lättklädda som de tror att de kan göra ner och säga fula saker om dem. De har inte respekt männen då utan de kan göra ner dem och det kommer från deras kultur som DE HAR LÄRT SIG FRÅN BARNSBEN hur de behandlar en kvinna i Sverige.

Många föräldrar har hjälpt till att vända EN SNÄV SYN PÅ SVENSKA KVINNORNA och de har sin kultur och pratar fult om dem, så att killarna lär sig att behandla kvinnorna illa då.

Men de kan inte se fel i det för svenska kvinnan har fått dåligt rykte på många sätt men även i andra länder har svenska kvinnan fått dåligt rykte även om andra länder kan visa upp samma som en svensk kvinna,SÅ KAN DE GÖRA NER EN SVENSK KVINNA när de kommer från dessa länder, då får svenska kvinnorna problem.

De har svårt att respektera dem därför har de inte samma sätt mot en kvinna från deras land, så har de ett helt annat sätt för en svensk kvinna är inte så fin deras ögon utan en kvinna de kan göra som de vill med, SAMMA SOM DE GÖR I SITT HEMLAND MED EN ÅSNA får då stå till tjänst då.

Nu har de tagit in så många från dessa länder och inte läst på hur de fungerar i ett samhälle nu och därför har kvinnorna problem nu genom att inte REGERINGEN HAR INTE LAGT UT EN LAGBOK om svenska folkets kultur.

Men även att de inte har rätt att röra en kvinna som går lättklädd UTAN DE MÅSTE FRÅGA DÅ om de är intresserad av dem för annars ska de låta bli kvinnorna om de inte är intresserad av att gå in i ett förhållande eller ha kul  tillsammans utan att skada dem.

Men så ser inte många män som kommer till Sverige för det är föräldrarna deras mamma som har lärt dem hur männen ska se på kvinnorna som går lättklädda. DET KOMMER FRÅN DERAS GRUND därför ser de svenska kvinnan ett lätt byte och hon har inget värde i deras ögon utan de ser ner en svensk kvinna och pratar fult om dem inom deras väggar.

I varje hem där det bor barn från dessa länder och har föräldrarna med pratar fult om svenska kvinnan och DET ÄR MAMMAN I FAMILJEN som gör att männen bli negativt inriktad då som kan även skada en svensk kvinna.

Det är mamman i familjen som SER NER PÅ SVENSKA KVINNAN när de även kommer hit, så är det mamman en stark motståndare mot svenska kvinnan, men även deras klädsel påverkar mycket idag .

Det finns andra länder som har tjejer och barn som går lättklädda det är inte bara svenska folket som har problem med män som kommer från dessa länder och DÄRFÖR MÅSTE DE NU TA ITU MED FAMILJERNA för att få slut på det.

I kvinnorna som kommer från dessa länder ser ner på kvinnorna som inte bär samma klädsel som dem och de gör ner dem även om inte har med klädseln att göra FÖR DE GÖR NER KVINNORNA som går lättklädda i alla läder då som ställer till problem.

Men de kan så lätt smutskasta en kvinna i Sverige för ni hör inte VAD DE PRATAR OM I SVENSKA HEMMEN ENS för ingen bor där eller hör vad de säger till sina söner och även att döttrarna hör samma sak och det fortsätter såklart på samma sätt och därför måste ni gå in i varje familj.

MEN ÄVEN TA UPP DET MED SKOLAN att föräldrarna får sluta påverka svenska kvinnorna negativt för att få slut på problemet. Det kommer mycket från mammans syn på svenska kvinnorna då.

DET BORDE REGERINGEN LÄRT SIG OM när de säger ja till dem för svenska kvinnor och barn får problem nu genom att de inte har tagit itu med problemet nu när de har sagt ja till så många människor som kommer från dessa länder, då måste regeringen ta itu med det.

Men även påvisa om det händer något på skolan att sonen våldtar en kvinna då åker de ur skolan, men även FÅR LÄMNA LANDET om de förstör för svenska folkets kultur.

Svenska kvinnorna ska gå lättklädda för att de gillar det och ingen ska lägga sig i det utan de är född i Sverige och de har den kulturen, men även modet nu att gå i vackra lättklädda kläder, DÅ SKA DE RESPEKTERA LANDETS KULTUR OCH MODE att de har all rätt att gå i vackra klänningar då.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.