KRAV

Krav människor ställer på varandra fast de kan inte uppfylla kravet de borde gjort då, men de kan glömma bort att ställa krav på sig själv att nu ska jag fixa till en perfekt värld där folk kan leva och bo.

Men så mycket folk kan inte tänka som ni tänker för så många kan  ställa till problem för de vill inte ta de ansvaret ens ATT DE HAR GJORT FEL EN GÅNG I TIDEN, men måste ändå rätta till för att kunna vända ett nytt  blad nu i sitt liv.

Men så mycket ser inte folk när de kör ner varandra och inte kan visa respekt till varandra, då kan många par skilja sig för de känner sig mer och mer oälskad då när de inte ser att de MÅSTE VISA RESPEKT MOT  VARANDRA DÅ.

Många idag kan gå ifrån varandra för de vill ha mycket kärlek och respekt nu och många kvinnor kan lämna sina män när de ser att de inte kan visa respekt mot sin familj eller vill inte hjälp till VID VISSA TILLFÄLLEN när de behövs så mycket respekt mot varandra.

Men många kan lämna varandra för de känner sig så oälskad och bortglömd många kvinnor för det är den tiden idag, att många bara rusar förbi varandra och har inte tänkt till igen utan fortsätter rusa på och slutar att dela på sitt jobb SOM ALLA IDAG MÅSTE GÖRA för att orka med sitt hem.

Många män MÅSTE HJÄLPA TILL för att kvinnorna ska stanna kvar i sitt hem och vilja dela sitt hem med sin man, då måste männen bli mer och mer uppmärksamma nu för många kvinnor lämnar för de kan bränna ut sig, men även känner sig mindre älskad av sin man, då kan de lämna varandra och söker vidare och hitta sin stora kärlek igen.

MEN SÅ HALKAR DE IGEN KVINNORNA för de möter på problem igen, men glömde bort att visa sin bästa sida för de ser att de stött på problem igen när de möter på en ny man som de upplever har samma problem då.

Men det är så många idag som möter på samma problem för de glömmer bort att STÄLLA KRAV PÅ SIN MAN NÄR DE MÖTTS.

Många kan börja efter ett tag när de har varit ihop att börja ställa krav för de börjar bli så less på sin man som inte vill hjälpa till alls eller så ser hon att han inte visar DEN RESPEKTEN SOM MÅSTE FINNAS MED i en relation.

Men då gäller det från början visa det och inte börja flera år efteråt för då kommer de ofta en massa problem och MÅNGA BRÅK, ”att de vill inte jag göra det får du göra”, så kan det se ut ibland i en del familjer som vill börja visa respekt mot sig själv.

Att de visar dålig respekt när de levde ihop, men så kan de påvisa att de måste börja om och visa mer respekt mot varandra för de har svårt att ta in det ibland, män som är van att hjälpa till dåligt SKA VISA SAMMA RESPEKT mot sin kvinna för att behålla henne.

Det kan komma efter en tid att kvinnorna lämnar dem för de ser hela tiden att männen visar samma dåliga respekt även i andra förhållanden, så en del kvinnor KAN BLI RÄDD att kliva in i ett nytt förhållande och ha den tilliten då. Många idag halka på det och sitter hemma ensam tills de en dag känner sig mogen att möta på en ny man i sitt liv.

Men så kan de halka igen, men då gäller det att SÄGA TILL FRÅN BÖRJAN, ”att vi delar på allt nu i vårt hem och du måste hjälpa till när du bor med mig.” Så ska alla tänka på när de möter på sin kärlek som kan vara svår att handskas ibland för det handlar om att ha trust till varje relation.

Men visa ATT DU VÅGAR SÄGA TILL fast du känner dig kär och vill ge honom allt i ditt liv som många kvinnor kan halka på när de är nykär, då kan de ge mannen allt tills de tröttnar eller så blir det mer och mer konflikter i hemmet då.

Han har då slutat hjälpa till och då kommer konflikter och bråk för de har då tröttnat på det eller så vänder mannen ryggen och går om det blir FÖR MYCKET BRÅK för de upplever att kvinnan har blivit ett större problem att leva med.

Men det är MER VANLIGT ATT KVINNORNA LÄMNAR MÄNNEN för de har då tröttnat på dem då genom att de är så dålig på att hjälpa till i ett hem. Många kvinnor blir utbrända och trötta som gör att de inte orkar med att leva ihop med en man som inte kan hjälpa till alls då.

Men då vänder de ett nytt blad och hoppas på en tur, men då måste kvinnorna tänka på att visa upp HUR NI VILL HA DET och inte börja igen sen ni har levt  ett tag ihop utan på en gång när ni börja bo ihop, då ska ni visa på en gång hur ni vill ha det.

I SVERIGE DÄR JOBBAR ALLA och ingen kan stanna hemma med barnen som en del länder kan göra, men i Sverige jobbar folk och då kommer problemet så snabbt för kvinnorna känner sig överkörda av sina män då och måste lämna dem.

Men så stå ställer det till för barnen för de mår inte bra AV EN SKILSMÄSSA då, men många kliver in i ett nytt förhållande och kan glömma bort sina barn när de har mött på sin stora kärlek.

Men så kommer en vardag, men upptäcker att de hade glömt bort att visa hur ni ska leva ihop och även hur ni ska dela på sysslorna, men även måste dela med barnen för de ska även respektera till sin mammas val av man.

Ibland vill inte barnen veta av sin nya pappa UTAN VILL HA SOM DE HAFT FÖRUT och kan bli sjuk en del barn för de vill ha sin pappa kvar fast en del familjer kan dela på allt medan en del bara bråkar med varandra och då blir det problem i familjen.

Men även problem med barnen när de upplever mamma och pappa inte drar jämt om barnens uppfostran utan kan även ta sina barn för givet och det är svårt idag. NI ÄR TVÅ OM ERA BARN även om ni skiljer er, så är ni två om era barn hela livet mens ni lever, så är ni två om era barn som ni måste inse då.

Ibland föds barn från problem liv för att rensa med sina föräldrar, men även morföräldrar kan vara med där, men även andra släktingar är inräknad då för de ska städa av sina liv, så de behöver BARA VISTAS I NÄRHETEN DÅ när de städar sina liv ni har haft nu.

Så de kan även hamna i konflikter för att göra upp om det ena än det andra, men folk kan känna sig förrådd ibland när de lever här, men ni ska göra upp om så många problem ni haft då och då har ni även tiden till det.

Men även rätta till så mycket problem nu därför är Sverige gjort för mycket det att ni måste ta itu med gamla tunga liv, men ibland är det svårt när ni går igenom tyngre liven, då har ni problem med så mycket när ni vistas runt dem som inte gjort er gott i något annat liv, DÅ FÅR NI MÖTA DEM IGEN men även rensa bort det som var en gång nu.

KÄRLEK ÄR DET BÄSTA AV ALLT när ni läker ert liv nu att folk måste göra rätt nu och vänder ett nytt blad i era liv nu. De kan inte skada er igen utan måste ge kärlek eller hjälpta till på ett sätt som gör att ni blir hel nu.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.