JORDENS BEHANDLING – EARTH TREATMENT

Jordens behandling är dålig nu för folk har slutat respektera jorden så mycket nu, så folk kan även bli sjuk av alla utsläpp nu som alla kan se idag att vi måste lära oss att behandla jorden bra nu. 

så folk kan gå på jorden igen och komma tillbaka till jorden igen för folk kan få ännu mera problem om de inte LÄR SIG ATT TA HAND OM JORDEN NU. Jorden är en mötesplats för många människor idag och ni behöver jorden att komma tillbaka till nu.

Men så ser inte alla länder idag för många länder är så dålig på att ta hand om jorden de förstör mer och mer jordens yta GENOM ALLA UTSLÄPP NU och folk blir mer och mer sjuk av att leva där.

Folk förstör mer och mer genom att de inte kan ta hand om jorden på rätt sätt, då får många människor problem idag NÄR DE INTE KAN HJÄLPA VARANDRA de som har kommit mycket längre på att ta hand om jorden nu.

MÅNGA HAR SÅ MYCKET KUNSKAP OM JORDEN NU och många har lärt sig att rädda jordens alla resurser nu.

Men så finns det länder som bara fortsätter på samma sätt och ser inte att de kan snart inte vistas där. FOLK BLIR SJUK bara att gå ut där och så ska det inte vara utan olika  länder ser vad de kan göra.

Men en del länder har inte den kunskapen att ta hand om en jord för de tror att de kan allt många länder OCH VILL INTE LYSSNA PÅ DEM som kan mycket mer om jordens överlevnad nu.

Jorden har stora problem nu och ni måste tillbaka till jorden igen för i nästa liv och i nästa liv ska jorden överleva nu. Ni har den tillgången nu att vistas på jorden nu och då ska ni behålla jorden och inte smutsa ner den med en massa utsläpp som ni MÅSTE MINSKA PÅ MYCKET NU.

Folk kan inte vistas på vissa ställen nu och så ska det inte vara nu för de har så liten kunskap om jorden resuser vissa länder. Folk har även svårt att lyssna på dem som kan så mycket om jorden återvinning på olika saker ni slänger i er natur, men många länder börjar vakna upp. Att ni måste ta hand om det ni har kastat ut för att ni måste LÄRA ER ATT ÅTERVINNA ALLT som ni har smutsat ner jorden med nu.

Jag ser att många länder har kommit långt på det, men de borde nu GÅ IHOP MED ANDRA LÄNDER för att få jorden mera fri från en massa giftiga utsläpp nu. Ni har kommit långt på mycket nu.

MEN NI HAR FÖRSTÖRT MYCKET när jorden ser ut som den gör idag.

Det är bara ni människor SOM KAN FIXA DET och ingen annan kan göra det åt er utan ni människor måste se om er jord nu för att den ska överleva nu och alla krig gör sitt till.

JORDEN MÅSTE ÄVEN ÖVERLEVA från alla utsläpp ni släpper ner på jorden nu för ni måste börja gå ihop med andra länder nu.

Att även se igenom allt ni köper in att många saker är så giftig för jordens yta då för att inte ens ha den på jorden, MEN MÅNGA INNEHÅLL HAR ETT SÅ STORT GIFT I SIG som gör att jorden inte mår bra av det.

Ni börjar med nya saker och så kommer NI PÅ NYA SAKER IGEN och jorden orkar knappt med snart och alla utsläpp från bilen gör sitt till och alla flygplan och tåg gör sitt till.

Att jorden får en massa problem när det inte kan samsas om olika saker nu för ni MÅSTE SE SNART vad ni ska ta in till ert land. Vad som är bäst att köpa in, ska ni köpa in giftiga saker eller ska ni slopa dem för att slippa en massa sjukdomar då.

Men så ser ni inte alla gånger för många köper hem saker från andra länder och ser inte att de har, DÅ SPRUTAT MED EN MASSA GIFT som ni ska äta då, men så ser inte alla men många har blivit vaken nu för att välja rätt val ni stoppar i er nu.

Folk borde vara mer vaken nu för köpa hem rätt vara nu och även spara på giftet då SOM VARJE LASTBIL OCH BÅT SLÄPPER UT som varje utsläpp från dem gör att jorden får ännu mera problem genom att ni måste ha den produkten som är giftig.

Men även köper in giftfritt, så folk kan äta av den frukten då för många borde slopa och ta bara in från dem som säljer giftfritt. Att få alla se åt de hållet FÖR ATT RÄDDA JORDENS ALLA TRANSPORTER, då skulle jorden få lite mindre utsläpp om ni samsas om det för att inte hela tiden ta in från giftiga ställen utan välj ett ställe som bara tar in giftfritt. Jorden mår inte bra av alla dessa transporter ni måste ha nu.

Ni har börjat bli van med det, men ni måste kunna spara in på det för att spara jordens utsläpp för varje människa som äter en frukt VILL ÄTA EN FRUKT SOM INTE ÄR FULL MED GIFT, men vissa affärer kör med både och, så de kan välja giftfri eller med gift på.

Varför inte ta bort dessa länder som kör med besprutad frukt för att kunna rädda er själv nu för det är så många länder som VILL HA GIFTFRI FRUKT.

Men en del lägger på så mycket pengar på den som de borde sluta med nu och gå ihop med länder nu, så ni kan köpa in giftfri frukt och även annat som kommer från naturen att ni köper bara in giftfritt för att rädda jorden. Jorden får även smaka på alla gifterna då som ni får smaka på, SÅ GÅ IHOP OCH SÄG NEJ till att äta besprutad frukt och grönsaker nu, säg nej till det för att även rädda er själv.

De borde nu sänka priset på det för folk ska inte äta en massa besprutad frukt och grönsaker nu utan försökt att håll er fri från dessa saker nu och gå ihop med andra, så ni kan lära andra att bara äta giftfri frukt och giftfria grönsaker för den besprutning de kör med DEN ÄR SÅ GIFTIG ATT SVÄLJA NER.

Ni måste ta slut på det nu för att behålla er hälsa nu och det går köra med giftfritt ,då kan alla göra det. De som säljer till olika länders ska ni se till ATT ANDRA GÅR MED SAMMA EXEMPEL NU, så ni får fritt från en massa gifter i er vardag, men det kan ta tid men ni kan börja tycker jag. Jorden har problem med gifter och ni har även problem med gifter ni sväljer ner och kan bli sjuk då bara för ni vill äta av den frukten eller av den grönsaken, så kan ni bli sjuk nu.

Jag varnar för mycket nu för att ni ska behålla er frisk nu,MEN ÄVEN JORDEN BEHÖVER HÅLLA SIG FRISK NU för att slippa alla utsläpp och transporter som borde minskas på nu för det tär på jorden mer och mer nu.

Men ni vill ha det på ert matbord som kommer långt bort ifrån som ni bode gå ihop nu för att minska på det nu och gå ihop med andra länder SOM LIGGER NÄRA ER som gör samma sak som ni.

Ni bara köper in från ett ställe som BARA KÖR MED RENA PRODUKTER för att behålla er jord nu.

Måste ni börja se vad ni måste ändra på nu för jorden är plats ni kommer tillbaka hela tiden, men jorden får inte bli mer ner smutsad nu än va den är nu. Ni måste se över jorden nu och GÅ IHOP MED ANDRA LÄNDER och välj det som är giftfritt för att jobba mot samma mål, då ska ni gå ihop och se till att alla lär sig om det nu.

Ni måste ibland köpa en frukt eller en grönsak, men den kan vara så förgiftad av en massa gifter och ni äter den, men ni blir sjuk av den som är inget bra för er. Ni får den i kroppen då som tror att det är hälsosam att äta den,MEN NI SKA INTE ÄTA DEN som är full med en massa gifter nu.

Jag ser över allt och varnar er nu för ni ska ÄTA SÅ HÄLSOSAMT, men det blir inte det om ni inte lär er att urskilja vad som är hälsa för er nu.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.