PÅLÄGGET NI HAR PÅ GLASSEN – TOPPING ON ICE CREAM

Alla människor gillar att äta glass som alla ser att det är gott med annat på glassen då för att göra den extra god ibland, då kan folk lägga på ett extra lager med gott på för att fylla på sin glass som de borde se över nu för att inte bli mer sjuk av allt ni äter nu på jorden nu.

Men folk kan lätt ta en glass och vill ha mer på glassen för att det räcker inte med att äta glassen utan måste lägga på ett EXTRA LAGER MED GIFT som jag kallar det. Ingen glass ska ha det på då, den innehåller mer problem med kroppen och folk stoppar i sig mer gift när de äter sin glass med pålägg på den.

Men folk måste kanske tänka om nu för att behålla sin hälsa för det innehåller så mycket gifter pålägget ni lägger på nu, men ni måste inte alltid ha det på utan låt bli det då och LÄGG UNDAN DET.

Men så många gör inte det utan förstör glassen med pålägg på glassen då, men borde se vad det innehåller nu för det innehåller en massa gift för kroppen eran som KAN KOMMA SENARE I LIVET DÅ, men släng alla tankar ni har nu att lägga på det för att låta kroppen må bättre nu för att slippa stoppa i er massa gift som detta innehåller nu.

Att klara hälsan hela livet SKA NI VARA NOGA med att se efter er kropp och tänk inte på att lägga på så mycket då för att hålla kvar er hälsa då.

Men barn och vuxna tar ofta det när de ska köpa sig en glass, MEN DE BORDE NU LÅTA BLI för barnen kan bli sjuk när de äter detta gift för mycket och det kommer senare i livet när ni ger era barn detta gift på glassen.

Ni ska låta bli det och tänkt till varje gång du köper din glass säg ifrån att lägga på den en massa gifter då. Varför kan ni inte äta glassen UTAN EN MASSA GIFTER PÅ? Som ibland gör glassen extra god när ni lär er att äta glassen som den är och känna den smak den har egentligen, men ni tar bort den smaken då när ni inte ser det utan försök nu att äta glassen som den är gjord. Vaniljglass är gjort på mer grädde som även kallas för gräddglass.

Varför inte prova det då? Istället för att förstöra glassen med en massa gifter då för att ni måste ha det på då, SÅ SLUTA MED NU för att behålla er hälsa nu, men sluta med att lägga på glassen en massa gift nu.

Ni kan även göra ER EGEN GLASS, men samma där försök att låt bli att lägga på en massa gifter då för att kunna leva ett bra liv.

Folk har hittat på så mycket galet nu som gör att ni leds med för att ni tror att det är rätt ni köper hem som många gör idag. Ni tror att det är inte så farligt de säljer för ni litar på dem då och HAR GLÖMT BORT ATT LITA PÅ ER SJÄLV.

Men så många små barn får även smaka på det när ni har kalasen som ni nu borde bli lite aktsam nu och TA BORT PROBLEMET FÖR FRAMTIDE NU FÖR JAG VARNAR ER för att behålla er hälsa nu och ni kan ha den tilliten själv.

Jag varnar för att ni SKA HÅLLA ER FRISK istället för att måste börja få en massa problem med kroppen när ni bli äldre och då måste läkaren ta över er.

Men han kan inte se vart det kommer ifrån? Han har inte lärt sig om giftet ni har pumpat i er hela tiden för sjukdomar kan uppstå av vissa skäl för folk blir inte sjuk i onödan UTAN FOLK BLIR SJUK AV ATT DE ÄTER FEL MAT som kroppen inte kan ta in.

Det blir fel i kroppen och det kan ta flera år innan kroppen påvisar det för ni kan inte se vart det kommer ifrån DET KAN INTE HELLRE EN LÄKARE SE DE KAN INTE SE för de är van att hjälpa folk.

Men de har inte sett allt vart allt kommer ifrån utan de hjälper folk, men kan börja med olika tester för de kan inte se vart det kommer ifrån och samma är det med glassen ni kan äta den hela livet och får mer och mer problem som då läkaren ska lista ut då.

Men han kan inte se vart det kommer ifrån för har inte den kunskapen alls.

Jag har den kunskapet då för jag ser på en gång vad ni äter för fel mat för att slippa sjukdomar som ni vill slippa, alla läkarbesök ni vill slippa. Många sjukdomar kommer FRÅN FEL MAT NI STOPPAR I ER. 

Ni är inte uppmärksam alls utan vill leva ett friskt liv, DÅ MÅSTE NI VARA VAKEN för det och slopa alla saker som den här är ett exempel på vad ni stoppar i er.

Om ni vill vara frisk hela livet, så tänkt till varje gång ni handlar nu och även om ni köper andra nya produkter som kommer LITA PÅ ER SJÄLV för att behålla er hälsa nu.

TÄNK TILL VARJE GÅNG du står där ska köpa en glass och tänk till igen ska du må bra hela livet eller ska du må dåligt? Du kan ta lite smuts på glassen som jag kallar det för att ni ska förstå att ni smutsar ner er kropp och hälsa nu.

Så låt bli det och låt inte barnen äta av det som ni så gärna vill lägga på glassen åt dem utan låt bli, LÅT GLASSEN VARA REN FRÅN GIFTET NU, så ni håller er frisk och att era barn håller sig frisk nu.Tänk till nu varje gång du tar pålägg på glassen nu för att slippa problem i framtiden nu.

JAG MÅSTE VARNA för att behålla er hälsa nu, men folk kommer kanske ta tills sig eller så vill ni inte ta till er alls.

Men jag måste skriva till er genom att jag kan allt om er och vad ni kan äta och inte äta FÖR ATT SLIPPA ALLA LÄKARBESÖK, då ska ni tänka till och speciellt när ni har barn, då ska ni tänka till flera gånger.

Giftet det innehåller det ska inte folk ha i sin kropp, så länge de har det så ska ni ta bort det från alla hyllorna och förändra då hela innehållet.

Men hur många vill det? Ingen kan se att det innehåller så mycket gift det ni lägger på glassen eran utan tar in det i affären, men även alla glassförsäljare tar in den i sitt sortiment, så det är svårt att stoppa vissa saker, men ni kan tänka till för att slippa bli sjuk hela livet eller så kommer det efter ett tag att ni får fel på vissa ställen för KROPPEN ÄTS UPP AV ERT GIFT DÅ som inte en läkare kan se då.

Så lita på mig som kan kroppen och hälsan eran, men kan ni lita på mig då måste ni även känna in ni som läser bloggen nu att även prata med andra nu om giftet ni ger era barn eller så håller ni tyst och låter folk få äta och tänker inte på det nu, men jag vill att ni varnar folk nu för det är så mycket folk som äter av det nu. Det kommer nya produkter som ni har sådan tilltro UTAN LÄS PÅ INNEHÅLLET för att kunna känna er säkrad när ni äter en del produkter, så är det bra att läsa och få den inblicken vad ni stoppar i er nu.

DET KOMMER SENARE I LIVET när ni upptäcker att ni har blivit mera sjuk av olika saker ni har ätit för kroppen suger åt sig av det, utan försök att äta mat som inte förgiftar er utan försök att behålla er hälsa som är svårt idag. Ni har den tilltron att det kan ni äta för det är väl inte så farligt.

Men så ska ni inte ens äta det för det kommer senare i livet ni som inte har upptäckt det att många saker kan komma NÄR NI BLIR GAMMAL och då får ni ännu mer problem för kroppen har då pumpas in med gifter en längre tid.

Försök att ät så mycket giftfritt som ni kan nu, men jag vet att det är svårt att låta bli vissa saker, men försök och tänk på er hälsa för att behålla er hälsa mer för läkarna kan inte se vad de har för problem folk för de kan testa er och ni får ta en massa prover, men kan inte se VART DET KOMMER IFRÅN att ni har stoppat i er massa gifter under en längre tid.

Det kommer en massa problem, men de kommer inte på gång UTAN EFTER EN TID KOMMER DET efter en tid kommer det att ni har ätit en massa gifter som kroppen inte kan ta in för ni blir sjuk av det.

Och där står läkaren ingen och inte förstår vart det komma ifrån och de börjar forska mer om PROBLEM FOLK BÖRJAR FÅ.

Men folk måste sluta äta fel mat och giftig mat som många idag stoppar i sig då för de har då tilltro till det då, men NI MÅSTE  LÄRA ER ATT LÄSA PÅ INNEHÅLLET DÅ för att klara av att leva.

Det är bäst med SÅ RENA PRODUKTER SOM MÖJLIGT som inte innehåller en massa gifter för att bara lägga på extra på glassen, då ska ni ta bort den för er hälsa nu.

Jag ser att folk blir sjuk av onödiga saker, då kan ni låta bli det, så ni kan leva ett bättre liv då. SLOPA FÖRST DET PÅ GLASSEN DÅ för att börja se vad ni kan hjälpa er själv nu och era barn som även växer och lever.

Men det borde ni varna för att de slutar upp att lägga det på glassen nu, så länge det innehåller giftet, DÅ SKA NI LÅTA BLI DET, så länge de inte har tagit bort giftet i det, då ska ni låta bli det.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.