ARBETEN

Många idag har svårt att få ett arbete de gillar på grund av för många människor söker liknande jobba nu och det kommer även från andra länder och söker liknande arbete nu.

Men så ser det ut i landet att folk FÅR SVÅRT PÅ VISSA JOBB att även leva på sitt arbete är också en viktig del i deras liv nu.

Men många idag har SVÅRT ATT TA DRÖMJOBBET för det är många idag som söker liknande arbete eller så är det för lång kö när de söker just drömjobbet och ger upp så snabbt då och en del försöker inte ens söka igen. De kan lätt ge upp när de ser dessa köer till drömjobbet de sökt flera gånger.

Men får nej många gånger, men försöker igen och igen tills det en dag har sökt en annan väg att försörja sig på, men känner ändå sig FÖRRÅDD PÅ LIVET men kan gå tyst många idag och säger inte så mycket om det. De känner att det är ingen mening ens att prata om det för de försöker glömma bort det då.

Men så kommer de på att söka igen för att se om de får napp denna gång och IBLAND LYCKAS FOLK  EFTER ETT TAG när de söker igen sitt drömjobb. De hade den tilliten till sig själv då och litade på sig själv hela tiden.

Men ibland kan folk tappa tilltron och tilliten kan bli liten hos en del folk för de kan även TAPPA SITT SJÄLVFÖRTROENDE en del när de får för många nej när de har lämnat in sin ansökan till sitt drömjobb.

Men försöker ändå hanka sig fram på fel jobb och KAN ÄVEN BLI SJUK I KROPPEN när de arbetar med fel arbete som även kan tynga ner deras psyke tills de en dag söker sig därifrån när de ser att de orkar inte vara där längre. De ser bara sin hälsa börjar svikta då och tar klivet därifrån tillslut. Ibland har turen kommit tillbaka till dem och kan ta sitt arbete som de hade önskat sig.

Men många idag går med ångest och stress när de jobbar med fel arbete och så ser det ut på många jobb idag. Folk trivs så lite nu att jobba med jobb som de inte gillar alls UTAN HANKAR SIG FRAM för att få mat på bordet tills de en dag inte orkar det utan söker sig därifrån när den inre stressen tar över dem då.

Men jorden har ÖVERHOPAS MED MÄNNISKOR tycker många idag och hur ska alla få jobb? När de ser även folk flyr från sina hem för att rädda sitt skinn då och har då kunnat stanna kvar i sitt land och sluppit bli en bricka i spelet som många känner idag.

Att folk kör över dem utan att ens fråga människor utan folk styr dem fel känner många idag, men så ser inte alla utan många vill bara rädda sitt skinn och VILL VÄXA UPP I ETT TRYGGT LAND växa upp i ett tryggt land där det inte är krig utan ett fritt land utan krig och de har fred som gör det bra för barn att växa upp i.

 MÅNGA TAR CHANSEN och rädda sitt skinn nu genom att jorden har så många problem med krig och orättvisor på många ställen.

Men folk lär sig att leva på sitt sätt i många länder där folk inte kan förstå hur de kan leva så, men de lär sig att leva och även överleva många människor och DE SLIPPER ALLA PRESS som många får när de kommer till Sverige.

DE FÅR SÅ MYCKET PROBLEM DÅ för de ska då klara av språket, men även ordna sig ett arbete som inte är det lättaste då för det handlar om att tjäna pengar som möjliggör att de kan överleva nu.

Men många flyr och de ska då lära sig att leva i ett annat land och även lära sig språket och även lära sig att arbeta med saker DE INTE ÄR VAN VID i vissa länder då, men tar chansen då för att överleva i ett annat land .

Men måste lära sig språket först för att ta ett arbete, men det blir oftast ett lägre betalt arbete som möjliggör för barnen att växa upp och kan gå en skola som inte föräldrarna kan göra. BARNEN KAN UTBILDA SIG som inte föräldrarna kan göra alls utan många har inte den utbildningen ens när de kommer till Sverige utan får hanka sig fram på andra jobb.

Men då handlar det oftast att lönen inte väger jämt för dem utan får ta ett lägre betalt arbete genom att de kan inte läsa in dessa studier. Det är barnen som kan få den chansen då att ta ett jobb i framtiden SOM GAGNAR BARNEN inte föräldrarna gagnar det utan barnen får en chans till det då.

Men  många idag har SVÅRT ATT FÅ RÄTT JOBB på grund av mycket människor som söker liknande jobb, men även svårt att överleva om de inte tar ett annat jobb som de inte hade önskat sig då.

Det är lika med dem som jobbar INOM ANDLIGA VÄRLDEN de får ibland jobba dubbelt för att klara av det eller så får de lägga ner sin dröm. Det är för många av dem då.

Alla kan inte bli en bra kanal som jag kan se det, men många kan önska sig det men ni har så många andra möjligheter nu att kunna bygga upp ert liv.

Många halkar in på fel bana NÄR DE BÖRJAR UTVECKLA ANDEVÄRLDEN och många kan bli fast där och vill ibland inte hålla på med det, men har då börjat utvecklats sig fått intressen för det men känner att de vill släppa det, men har svårt att göra det tills de en dag tar ett annat jobb.

De de har svårt leva på det för många har börjat utforska den vägen som är en så stor osäkerhet att leva på och då får folk ta sig ett annat arbete som de inte önskade sig. De kan ha stora drömmar om att jobba som medium, men de får lämna den drömmen för det är för många av dem som jobbar med det. DET BLIR SVÅRT ATT ÖVERLEVA PÅ DET, så många får ge upp sin dröm nu genom att det är för många av dem nu.

Ibland ska inte folk hålla på med det utan har inte den känslan för att bli en bra kanal och då ska ni inte hålla på med det. Många idag försöker att bli en bra kanal FAST NI KAN INTE BLI DET utan ni har inte den öppning ni måste ha då, men ni kommer på det tillslut och ger upp och en del hankar sig kvar för de har intresset för andevärlden då.

Men även ni som håller på med olika healingformer ser jag samma där att alla kan inte se för de har testat både det ena än det andra istället för hålla sig till en linje. Det händer inte mycket mer för många idag hoppar på en massa kurser när de redan har grunden från förra kursen och provar på igen en ny kurs som visar efter ett tag att du hade kunnat klarat dig MED 1 KURS I HEALING.

Många ser inte det utan de måste utvecklas snabbt ska det gå för ni vill inte vänta utan hoppar på nästa kurs för ni tror den är mycket bättre då. Det är så många människor idag SOM BLIR MANIPULERAD för att de vill tjäna pengar på er nu.

Ni ska tänka till för varje kurs kan sänka er eller höja er, men första delen av ert liv känns så spännande och då kan ni stanna där, men inte hålla på att hoppa på alla kurser för ni har en gång öppnat er. NI KOMMER INTE SNABBARE FRAM bara för ni hoppar på nästa kurs och nästa kurs, ni tror ni kan göra det.

Ibland kan ni bli sänkt eller så höjer ni er, men varje människa har ett val idag. Jag ser alla healingkurser kan sänka er så mycket i botten. Ni går på den ena än den andra än ATT STANNA VID EN KURS som gör att ni växer och har inte den hetsen runt er, att ni måste snabbt fram nu.

Många människor ser inte det först för de hoppar på kurser och en dag då känner de att de har blivit sjuk av att hålla på med healing. MÅSTE LÄGGA DET ÅT SIDAN för de har då dragit in så mycket från annat folk då.

Men ser inte att de HADE KUNNAT STANNA DÄR och inte fortsatt vidare, men människor söker hela tiden för att kunna fixa till sin hälsa och då har folk blivit så intresserad av healing.

Det handlar om att ha tillit till varje person då för många kan inte ett dyft om er utan har då börjat med healing och de har inte förstått hur de kan regera på en behandling. NI HAR INTE DEN UTBILDNING ENS utan den kommer efter ett tag att ni lär er, men alla kan inte se varför de reagerar som de gör då.

HEALING ÄR ETT STORT ANSVAR NI TAR PÅ ER när ni börja utforska healing för ni kan själv bli sjuk ibland genom att ni inte ser det i tid nu. Många kan lägga ner när de känner att de kan inte tjäna längre pengar på det. Och en del lägger ner när de känner att de blir FÖR MYCKET DRÄNERAD på energier då.

Det är för många även där som jobbar med healing för att överleva på det, men många går ihop med andra. Det är en svår väg att gå och även att ni kan känna er dränerad och oskyddad då för EN DEL FOLK FÖDS MED SKYDD. Många idag som håller på med healing har inte föds med skydd alls utan tar in andras krämpor och sjukdomar då som ni kommer upptäcka efter ett tag.

Många har problem att hålla igång sin verksamhet då.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.