GODIS – CANDY

Alla dras till söta saker för ni blir indragen i det och kan inte säga nej. Ni måste bara äta igen en massa godis som är fylld med en massa socker som kroppen inte ska ha så mycket av nu utan bara i lite mängd kan kroppen ha socker i kroppen sin då.

Men folk dras till socker som ett gift i er och mer måste ni ha för ni har DÅ FÅTT ETT STORT SOCKERSUG. Måste ha mer socker och kan inte låta bli alls utan måste äta socker och socker igen för kroppen vill ha mer av den varan då.

NI KAN INTE LÅTA BLI ALLS utan fortsätter då att äta socker som gör att kroppen mår dåligt av det.

Men till slut kommer ni på varför ni måste låta bli att äta så mycket godis som en choklad eller annat godis som innehåller så mycket socker, men EN DEL GODIS INNEHÅLLER ÄVEN EN MASSA GIFTER som ni har sett.

Folk fortsätter att stoppa i sig socker och gifter nu och kan inte låta bli att äta av det.  NI MÅSTE HA DET IGEN och ni ser inte varför ni måste ha det FÖR NI BLIR STRESSAD för ni har inte fått nog med socker  i er. Ni fortsätter stoppa i er socker för att lugna ner er mer och mer.

Men så kommer ni på att NI MÅSTE DRA NER PÅ SOCKRET för att ni upptäcker att ni har gått upp i vikt eller så har hälsan eran svikta så mycket och ni kan inte låta bli att äta det.

Men ni måste städa bort först alla sockerbegär och alla sug ni känner i kroppen för kroppen längtar efter socker igen och igen. NI FÅR EN STOR KAMP INOM ER för att låta bli sockret då.

Folk kan ta så lätt på det för de ger sina barn godis och de ger sina barn helat tiden socker SOM KAN  BLI SOM EN BOMB INOM DEM om de får för mycket socker i sig för socker bildar stress och ni känner att ni måste ha socker för att lugna ner då.

Men så kan ni hålla på hela livet att äta en massa socker för att ni kan inte låta bli det men kroppen mår dåligt av för mycket socker UTAN NI MÅSTE HA BALANS I ALLT  för att kunna må bra då.

Men folk måste ibland tänka på att inte ta in för mycket socker i sina hem, men då vet de inte snart vad de ska äta alls. DE ÄR VAN att fylla på med så mycket socker då. Men har svårt att låta bli sockret då och kan inte se så mycket fel.

Men många idag ser inte varför de lider av sockret för DE HAR EN SLAG STRESSHORMON INOM ER som ni måste fylla på.

Men mycket mat finns det socker i, men även det ni köper i affären är det socker i många av varorna innehåller socker som gör att ni har svårt att ta er från den linjen DÄRFÖR MÅSTE NI TÄNKA TILL SJÄLV att välja bort så mycket socker i er vardag.

Och låt inte ni bli inlurad i det utan LÅT KROPPEN FÅ SÄGA NEJ till att känna den stressen inom er. Ni ser inte vad ni stoppar i era barn eller er själv när ni upplever så mycket stress inom er.

Men socker skapar stresshormoner i er som gör att ni känner er pigg ibland, men DEN STRESSEN ÄR INTE BRA ATT HA för den är inte det ni ska äta alls utan försök att välj ut mat som inte innehåller så mycket socker.

Och även ha balans med godis ni stoppar i er för socker gör att ni har svårt att sluta med godis och måste ta mer av den varan nu.NI MÅSTE HA BALANS TILL ALLT när ni ger era barn godis se till att inte stoppa i dem varje dag som en del kan göra.

Mycket mat innehåller socker som inte folk ser när ni KÖPER HEM SNABBMAT som även kan innehålla socker.

Men även annat som inte är bra för kroppen för folk har svårt laga mat idag utan allt ska gå snabbt idag och då blir det mycket snabbmat SOM GÖR ATT NI FÅR PROBLEM AV EN DEL PRODUKTER som ni måste läsa på nu för att inte bli sjuk av den maten ni ger till er själv och era barn.

Utan tänk till när ni står vid frysdisken eller annat ställe som gör ATT NI VÄLJER RÄTT MAT ni går hem från affären, men folk är så trött idag för de har jobb att sköta och familj att sköta och mat att sköta. Det blir det lätt att folk väljer snabbmat för de orkar inte laga maten med nyttigt innehåll då utan kör med snabbmat många människor. De har så mycket jobb att sköta och har inte tid till det utan det blir då snabbmat för många barn och familjer idag.De har inte tid till att stå vid spisen utan då är det enkelt att köpa hem snabbmat som de måste alltid läsa igenom vad den innehåller då för att ni inte ska bli sjuk nu.

Ni kan ha tur att hitta snabbmat som innehåller SÅ LITE FARLIGT INNEHÅLL, men ni måste se igenom allt ni köper hem nu för att ni ska må bra, så se till er hälsa nu för att inte kroppen ska bli sjuk på fel mat ni stoppar i er.

Men socker är ett ämne som ni ska ha stor balans till för kroppen ska inte ha det, men ni måste ha balans där. Kroppen har inte den tanken att ta in socker när ni föds UTAN DET ÄR FOLK SOM LEDER ER till att äta socker som godis innehåller eller så äter ni inte godis utan bara vanlig mat som innehåller en massa socker då.

Men ni måste ha balans genom hela livet FÖR ATT SLIPPA SÖTBEGÄRET för det kan tära på er ibland. Ni ska ha stor tillit till att ha stor balan för att inte kroppen ska bli van vid socker utan städa bort sockret så ofta om ni känner suget som gör er mer sugen på att äta godis, då ska ni ta bort suget, men det kan ta tid men så hittar ni på en del saker för att få kroppen att säga nej till socker och en massa gifter då.

DET ÄR SVÅRT ATT LEVA PÅ JORDEN för det bjuds ut så mycket gott att smaka på, så folk har svårt låta bli det, men ni måste lära er att hålla balansen mellan sockret och ert sug då för att inte vill ha mer nästa dag för då har ni stoppat i er för mycket socker. Kroppen håller på att bygga upp ett förråd med sugbejär, då gäller det att låta kroppen säga nej även om ni känner suget nästa dag, att äta en godisbit igen eller en kaka igen utan försök att hålla den balansen ATT INTE SÄTTA FRAM SÅ MYCKET GODIS TILL BARNEN.

De har då fått ett sugbejär de med för att fylla på och det är jobbigt med barn som vill ha godis och går runt i alla hyllorna där det finns godis. DE MÅSTE HA GODIS för att fylla på sitt sockersug och kan bli sur och arg när de inte får det då utan kan bli gnällig av det.

Men föräldrarna kan SÄGA JA, ”du får ta en bit till” men där ska de inte ge en bit till UTAN TA BARNEN DÄRIFRÅN för att få bort begäret efter socker, då ska ni ta bort dem från stället, så de inte vill ha så mycket godis för de får samma begär som ni har fått då och låt bli det nu.

Men det kan vara svårt att sluta på en gång, men sluta för att må bättre för ni känner inte suget efter godis som innehåller socker utan sluta nu, så ni mår bättre av det. Ni vill så gärna ha socker SOM INNEHÅLLER EN SUBSTANS som gör er sjuk av då, men låt bli då och se till er hälsa då för att kroppen mår inte bra om ni producerar för mycket socker i kroppen då.

HA BALANS GENOM LIVET för ibland vill ni äta en god kaka eller god tårta som innehåller alltid socker, men ha den balansen då ät inte nästa dag och nästa dag utan ta det till vana att ni tar en kaka eller tårtbit ibland för att göra dagen lite kul eller sitter med era vänner, då vill ni äta en tårta om de bjuds på en tårta. Men ta det inte nästa dag utan det handlar om balans när det gäller socker för att hålla er så fri från socker, då är det svårt att göra det. Ni ska på kalas eller så ska ni sitta och fika med människor som gör att ni tar en bit tårta eller en kaka.

Men då ska ni ha den tanken i er att imorgon, då äter vi inget sådant UTAN BARA VID VISSA TILLFÄLLEN DÅ för att hålla er fri från sötbegäret.

NI SKA HA BALANS för att rensa bort sockret från er kropp, är väldigt svårt att göra för nästa dag, då äter ni ingen mat som kanske innehåller så lite socker i maten, men ser inte vad ni har köpt hem, så det är svårt att hålla sig fri från socker ibland.

Men ha alltid balans i ert liv för slippa känna suget efter socker, men även låta bli då FÖR DÅ SKA NI INTE ÄTA SOCKER när ni känner suget i er utan låt bli då att äta godis som innehåller för mycket socker då.

Låt bli allt som innehåller socker, då får ni svårt att leva FÖR DET ÄR SÅ MYCKET SOM INNEHÅLLER SOCKER i er vardag som ni köper hem.

Men ha balans då ta inte varje dag godis utan låt bli det FÖR ANNARS LÄGGER DU PÅ SJÄLV SOCKER när du äter en choklad, då lägger du på själv det.

Låt bli för att hålla balans genom att sockret kan tära på er så mycket då, men låt bli för att må bra då, så länge du kan hålla den balansen då händer det inte så mycket. Men börja du känna suget efter sött nästa dag, DÅ SKA DU LÅTA BLI för då har du ätit för mycket socker i ert liv.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.