JORDENS FÖRSÖRNING – EARTH’S DELIVERY

Folk springer för livet det gör många idag för jorden håller på att gå under tänker många idag medans en del tar det lugnt.

Det kommer inte hända något med jorden utan allt kommer flyta fritt såklart tänker en del idag, medan en del tror inte på det utan tror att jorden kommer gå under genom att jorden är så mörk idag som alla kan se nu.

Men hur ni än tänker om jorden, SÅ KOMMER DEN INTE GÅ UNDER som många har nu trott utan den måste vända rätt nu. Det handlar om er människor nu som kan hjälpa folk att behålla jorden nu, så ni kan leva på den nu.

Men hur många dag tror att jorden ska gå under? Det kommer från folk som har läst bibeln eller så kommer det från folk som har börjat tro på andra saker än bibeln nu för DET KOMMER INTE HÄNDA SÅ MYCKET MED JORDEN I FRAMTIDEN.

MEN ATT DEN ÄR MÖRK DET VET ALLA IDAG för folk försöker springa från krig och elände medan en del folk inte ens tänker på det. De som springer från krig och elände har inte den tanken på att jorden ska gå under, utan de springer från krig och oroligheter som de blir så trött på nu.

De vill leva ett fritt liv utan krig och bråk och en massa konflikter nu som jorden måste få den ombesörjning nu. JORDEN HAR SÅ MÅNGA MÖRKA SIDOR NU som ni inte ens kan leva på en del platser ens. Ni blir sjuk medans en del platser ser mera ljus ut än andra platser ser ut nu.

Men folk kan bli rädd när de ser krig och bråk och konflikter i olika länder som har problem med mycket nu. Det gäller bara ATT HÅLLA JORDEN FRI FRÅN KRIG kan förstöra så mycket för folk nu. De kan inte ens leva då och hur ska ni kunna hålla borta krigen nu? Det är uppror på så många platser nu som gör att folk känner sig mer rädd idag för att de kan inte känna sig säker alls. Det är så mycket folk som mår dåligt av  alla krig och konflikter idag.

Men det kan bli ändring tror en del och en del tror att folk kan rädda jorden med lite ljus från ärkeänglarna eller ljus från mästarna SOM DE KAN GLÖMMA BORT för de kan inte ge den hjälpen till jorden.

Många som tror på Asthar Command som ni har sett, vem han var, ATT HAN ÄGER INGA SKEPP som ni tror nu många, men många människor tror på dem som att han vore den största på jorden och kan rädda jorden från problem.

Men så är det inte alls utan folk har fått för sig så mycket konstigt nu OCH HITTAT PÅ  PÅ SÅ MYCKET KONSTIGT, så folk blir snurrig av det nu.

Ashtar kallas inte för Command och har ingen grupp runt som folk tror att han lever runt jorden för att rädda jorden UTAN DET ÄR BARA RENA LÖGNERNA NU, att folk tror på det. Och har lurat in flera i det som alla ska se snart, att det kommer ta slut på lögnerna snart nu.

Folk kan inte bo på Mars eller Plejaderna som folk tror och även en del folk har fått för sig att de kommer från Plejaderna och Mars och Venus som ingen kan leva på UTAN  DÄR KAN INGEN BO ENS.

Folk har fått för sig så mycket om Ashtar och Sananda som hellre inte är riktigt alls utan en guide som kallas för Sananda fick ni fram för ett tag sedan. Jesus kallades för Sananda UTAN JESUS ÄR JESUS och folk har fått för så mycket nu att Ashtar och sananda är stora mästare på ett skepp.

Men så är det inte nu, MEN FOLK HAR HITTAT PÅ SÅ MYCKET SAKER om så mycket nu ,att Jesus lever med mig som han inte gör. Men han tillhör en stor mästartitel helt rätt, men han lever inte med mig UTAN LADY NADA LEVER MED MIG  och en del andra lever med mig, men Lady Nada har en twin soul som hon kallar det.

MEN JAG KALLAR DEM FÖR BIG PROTECTION och hon har haft många liv på jorden som alla får ha som är född Big protection nu, de får ha liv på jorden för att skydda jorden, men även att se till jorden nu som ser så illa ut idag.

FOLK MÅSTE TA HAND OM JORDEN NU, så ni kan födas tillbaka till jorden nu igen och igen som ni hela tiden måste tillbaka till jorden för att möta upp folk ni ska rensas med.

Men även möta upp i vissa sammanhang som kan se konstigt ut då, men NI HAR OLIKA MÖTEN PÅ JORDEN DÅ för att ni måste träffas där. Ni kan inte träffas hemma då utan det går inte träffa en del folk utan ni måste träffas på jorden för jorden är gjort för möten nu och så kommer det förbli nu.

Ni måste ha jorden till det. Ibland ska ni RENSA AV ER TYNGRE SMÄRTOR och då är jorden gjort för det. Ni kan komma från krig och andra problem som gör att ni bär på smärtor och då är det bra att möta dem som orsakat er den smärtan, fast ni kommer inte ihåg det utan ni har inte den tanken när ni möts utan ni lever som vanligt.

NI LEVER I DERAS ENERGIER för att rensa bort från andra liv som ni haft nu och Sverige har många fått rensa upp nu många tyngre liv ni haft. Och då är det problem med en del folk när de ska möta på tyngre liven då, för att rensa bort så djupa smärtor ni haft då, men folk måste rensa bort dem då.

Men hur många idag har förstått ATT VI LEVER PÅ EN PLANET för många tror att vi lever i andevärlden, men folk har fått för sig det då.

Men det vet inte vad de ska kalla dem när farmor eller mormor kommer på besök eller så dyker farfar och morfar upp och DÄR KOMMER NAMNET ANDEVÄRLDEN. De måste kalla det för något och en del folk kan vara mer känslig när de känner in andevärlden, då kan många känna av sin släkt när de håller på att gå igenom med dem sen de var barn.

Ibland så har många föds tillbaka till jorden, DÅ FÅR FOLK PRATA MED EN ENERGI som de märker inte av då. De måste tillbaka till jorden, då får folk använda sig av en energi när de tar in andevärlden. De kan inte stanna hemma så länge som en del tror utan många åker tillbaka till jorden för de har ingen möjlighet att stanna kvar på andra sidan då.

Utan måste tillbaka då till jorden då för att kunna rensa sina liv, men även för att kunna leva och gå igenom sina liv FÖR ALLA STÖTER PÅ MÄNNISKOR FRÅN ANDRA LIV, men de tänker inte på det utan folk ser inte att de kommer från andra liv, utan de bara lever som vanligt på jorden då. De har inte den tanken ens att de kommer från tidigare liv.  De har mötts förut utan de lever som vanligt med varandra och kan känna så stor kärlek för varandra. Speciellt vissa kan de känna mer för, de kan känna att de har ett stort hjärta då.

Men många kan känna av folk som både ger kärlek så mycket medan en del inte vill ge kärlek alls utan känner sig inte så älskad av en del människor de möter på. Det handlar om att de rensar livet de haft förut med den personen, SÅ KAN DE SEN GÅ VIDARE DÅ för att kunna leva tillsamma med rätt man eller så går ni vidare till nästa man eller kvinna för ni ska möta på dem. Sverige är mycket gjort så för er nu som föds i Sverige nu att ni får rensa era liv som ni sett nu.

Men även liv som har inte varit så kul liv som ni får ta nu när ni lever i Sverige nu, då får ni ta upp dem liven nu för att rensa ut så mycket för att kunna bli fri dem nu.

Många idag har öppnat sig så mycket i Sverige och börjat med behandlingar, men även lärt sig om tidigare liv, så folk är mera upplyst idag än förut att ni haft andra liv än bara 1 liv, så folk är så vaken idag i många länder, att ni levt förut. DET GÅR ENKELT FÖRSTÅ NÄR NI BÖRJAR FÅ PROBLEM, vart det kommer ifrån då. Ni är vaken för det och kan se att det kommer från ett annat liv som ni har problem från nu och ska läka nu era liv nu.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.